Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta
Igen, a Fecskében voltunk, mert üdülésivel lehet fizetni :) amúgy állítólag az én dokim gépe is tud 4D-t, de még sosem kapcsolt át...
Ha a szülőszobára 1000 Ft a steril ruha, akkor nem fárasztom itt magam, mert nagy nehezen találtam egy helyet, ahol vehetnénk, de problémás lenne, mert csak 5-ig van nyitva, és ott is 800 Ft.
Te babád is lehet még ennyi a 30. héten! Panndit már nem érjük utol. Nem Kadán lakunk.

Érdekes, amit írtál a babahajról... szülésig kihullik??? mert tényleg, ahogy Lina képén is látszódott, nekünk is ott lobogott a haja. na, kíváncsi vagyok, lesz vagy nem lesz :)

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil
 
 


Olvasgatlak, csak nincs nagyon kedvem irogatni, mert fáj a fejem :? Megfázás... Már tegnap éreztem, de ma rosszabb, főleg ha lehajolok úgy érzem előrecsúszik az agyam :? A hétvégi szeles idő meg a klima az autóban lehet a ludas...

A ruhákkal igazatok van, ami nem olyan szép, jó lesz itthonra, csak még szükségem van pár bodyra és rugira, és hát jó lett volna, ha a zsákban ilyenek vannak, hogy ne kelljen megvenni... :roll:
Amúgy ruhákról és anyukákról jut eszembe, hogy most is részem volt abban, amiről írtam pár napja..együtt néztük át, válogattuk szét a zsák ruhát, anyum pedig minden fiús cuccot ki akart válogatni (nem kék színű ruhákra gondolok, hanem kimondottan fiús darabok, pólók, nadrágok, rugik, mellény, ingecske), olyan címszó alatt, hogy ez mekkora hűlyeség, hogy nem akarom ráadni Brunira, mit számít, mi van rajta...Ami szép volt, vagy uniszex, azt én is félretettem, pl fodros kék rugi, vagy zöld póló..de ami fiúnak való volt, azt nem akartam (főleg hogy van miből válogatni).. :roll: Hiába na, vannak dolgok, amik sosem változnak :)

Rossz vérképet sajnálom, nekem eddig szerencsére mindig minden rendben volt ...
20140901114303
 
 


Panndi
Jó nagy gyerek Gábor, ha most olyan 2 kiló körüli :roll: :lol: :lol: :lol: :wink: (és ilyenkor 20-25 dekát híznak hetente átlagosan...)

Linácska
Jobbulást Levinek!

Krisztike
Vas :cry:

Nálunk teljesen kész van a babaszoba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 

 
 

Leo,
fénykép??????????????

Kriszta,
akkor majd veszünk rucit, én sem fárasztom magam a keresgéléssel :lol: VIP szobába be lehet menni? Az jó, elvileg olyanban szeretnék. Levivel is olyanban voltam, csak akkor még nem volt VIP, és nem kellett érte fizetni. Viszont az mindent megér, hogy bent van a fürdőszoba, a WC-t max. csak ketten használjuk... Mondjuk a TV annyira nem hiányzott szerintem, így van min vitatkozni a szobatárssal :lol: , a hűtő jó ötlet.

Képzeljétek, van egy bölcsis kisfiam. Most jött a határozat, hogy felvették. Vadi új bölcsi, meg is hívtak az ünnepélyes átadójára jövő keddre. Olyan vegyes érzéseim vannak. Végül is örülök, de fura is, hogy én itthon leszek, ő meg bölcsiben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bruni
Jobbulást! Tegnap és éjjel nekem is fájt a fejem.
Leo
De jó Nektek, hogy kész van!!!! Igen, küldj, képet!! A miénk még sehol...

Lina
Gratulálok a bölcsis nagyfiadhoz!!!! :) Azért vicces lenne, ha egyszerre szülnénk, és együtt lennénk a szobában! :lol: De jó lenne! Engem nem érdekelne a tévé, nézhetnél, amit akarsz! :lol:

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil
 
 


gil,
az tényleg jó lenne, te pár nappal túlhordod, én pár nappal előbb szülök, és meg is van oldva :lol: Amúgy a TV-re úgy gondoltam, hogy szerintem annyira nem hiányzik a szobából, ott van melletted egy újszülött, aki alszik egész nap, én nem igényelném, hogy szóljon mellette a TV. Azt hiszem inkább pihennék olyankor én is. Mikor Lili született, az osztálytársammal voltunk egy szobában, akkor rádiót hallgattunk, szépen halkan szólt belőle zene, meg mikor mi, az szerintem a babának is kellemesebb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Gil: akkor nem tudom hol álmodtam, hogy Kadán laktok...
Ki az orvosod? Az enyém is csak akkor kapcsol át 4D-re, ha mondom, hogy szeretném, és fizetnék érte. :lol:
én sem értem ezt a hajas történetet...
Nekem szülésnél is mondta a szülésznő, hogy már látja, szép nagy fekete haja van! Aztán nem volt szinte semmi. Szerintem csak vigasztalni akart, hogy mindjárt kint lesz. :)

Linácska: gratulálok a bölcsihez!! A VIP szobát is megmutatják, meg elmondják, hogy hogy kell fizetni, stb. Jó picike amúgy, de szerintem is megéri a saját tusoló és wc miatt. Sógornőmék nem néztek tv-t. Ja, és egyikük sem kérte le a babát, mondjuk császárosok voltak, szerintem pihenni akartak. Lehet hülyén hangzik, de szerintem én is inkább próbálok majd felépülni a 3 nap alatt, majd otthon babázhatok. Most legalábbis így érzem.

Leo: muti a babaszobát!!!!!

Lilypie Maternity tickers


kriszta,
én biztos, hogy napközben együtt szeretnék lenni Botival, el sem tudnám képzelni, hogy ne. Éjszakára persze vigyék el, de napközben legyen csak velem. Úgyis annyit alszik, hogy bőven lehet mellette pihenni. Legalábbis szerintem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Brunhild, jaj te szegény! Jobbulást...!!!

Igen, nálunk romlottak el a háztartási kütyük. :( A mosógép magához tért, szóval általában mos, csak néha csinál fura dolgokat (pl nem áll le, csak öblít, öblít, öblít, és persze pazarolja a vizet). A mosogatógép viszont teljesen kampec, az elektronikája ment tönkre (még szikrázott is, izgi volt!), de annak a cseréje árban egy új mosogatógép fele lenne. Talán jobban járnánk egy új mosogótógéppel részletre (csakis 0% THM-ban gondolkodunk), mert akkor már kevesebbet is fogyasztana és legalább garanciális lenne. Persze pont ez hiányzott most...

Linácska, gratula a kis bölcsishez! :)

Leo, most nagyon, NAGYON irigyellek amiatt, hogy készen vagytok...! :) :) :) Fotót!

anabique
Budapest
 
 


Fotók a blogban :lol: :wink: (katt alul a www-re)

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Linacska, gratula! Ha szereti, miért ne menne? Ha pedig mégsem tetszik neki, megengedheted magadnak, hogy otthon tartod :)

Anabique, a mosógép nálunk is régóta az idegeinkkel játszik, már többször leállt, nem nyomta ki a vizet, nem öblített többet :shock: Nagyon jó élmény volt alul azon az icipici slagon leereszteni a vizet, utána pedig kézzel kiöblíteni a ruhákat stb :? De eddig mindig sikerült újraéleszteni, szerencsére.. utóbb pedig a porszívó gondolta úgy, hogy nyugdíjazza magát, letörött valami, ami összetartja..de férjem kitolt vele, cipőfűzővel összekötötte :lol: Szóval most igazán nem hiányzik egy háztartási gép lecserélése, szerintem senkinek, úgyhogy sajnállak..főleg így felújítás, építkezés után :cry:

Leo, nagyon szép a szoba! Neveden pedig jól meglepődtem, nem tudom miért :lol: Valahogy egy Juditot, Évát, Anikót képzeltem volna el neked :lol: (arcodat ugye sosem láttuk). Amúgy szépek vagytok :)
20140901114303
 
 


Klarissza, nagyon eltűntél! Minden rendben??? Ijesztő, amikor ilyen hosszú ideig nem jelentkezel, főleg mert azt írtad, van laptopod. Remélem jól vagytok!
20140901114303
 
 


Brunhild
Pedig a link azóta ott van alul, mióta létezik a blog :wink:
Nick: a nevemből származik :lol: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Születésig egy csomó szőr, haj kihullik a magzatnál. Koraszülött babák nagyon kis csűnyácskák, szőrösek tudnak lenni... :oops: :?

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Leo: tök jó a szoba, és van fejed! :) olyan jó látni arccal együtt :) pont ilyen virágokat keresek matricában, mint amilyen a blogodon van. Nem tudod, kapható valahol? hova pakoltátok el azt a rengeteg cuccot? :)

a szoba miatt én is irigyellek, nálunk a szobában még nyoma sincs Hangának. Kivéve, ha én is itt vagyok, mert akkor már elég egyértelmű :)

brunhild: gyógyulgass! megint egyszerre vagyunk betegek, remélem hamarabb elmúlik, mint múltkor. Ana Te jól vagy? Megint kezdtem a Tantumverdét, lándzsás útifüvet. a torkom rettenetesen fájt, most már "csak"köhögök.

Ana: a mi mosógépünk is elromlott, az a legújabb, hogy nem áll le a program végén, hanem átfordul, és kezdi elölről. Szóval minden mosásnál lesben állok, ha hallom, hogy centriz, akkor 5 méternél messzebb már nem nagyon megyek :)
egy új energiatakarékosabb, a törlesztő részlet egy részét így megspóroljátok! ;)

jjucuss: hogy vagy?

történeteiteket olvasna nagyon szerencsés vagyok, ilyenkor mindig még jobban értékelem. Az viszont nagyon jó, hogy tanultatok a szülők hibájából, és teljesen máshogy nevelitek a gyerekeiteket :)
mondjuk a nadrágba járás, rövid haj nálunk is sokáig volt. 10 évesen fellázadtam, és jól megnövesztettem. :) hosszú lázadás volt, derék alá ért a végén :)

Addisz: Gratula a cukrodhoz! Már csak 2 nap! :) kislányt tudok elképzelni Hozzád, kíváncsian várom a képeket

Kriszta: vesegörcs iszonyú fájdalmas! jobban vagy? mikor mész ellenőrzésre? ez a bő 10 hét már nagyon kevésnek tűnik :)

kfnoemi: UH hogy sikerült?

gil: nagyon aranyosak a képek, szép pofija van Dominiknak nagyon.

panndi: 2 kiló? szuper :)

linácska: Gratula Levinek! :) új bölcsi, új játékok! :) tök jó lesz

bkrisztike: vasat sajnálom :( dolgozol még?

Klarisszáról tud valaki valamit?

az ütemes rángatózás a csuklás?

:D

hopihe79
Budapest
 
 


hópihe,
igen, az a csuklás. Ha lent érzed, akkor fejvégű a baba, ha fentebb, akkor faros. Én a csuklásból szoktam tudni :lol:

Ti amúgy érzitek, hogy épp hogy van bennetek a baba? Melyik testrészét dugja épp ki, vagy ilyesmi? Nekem Boti a 3. gyerekem, de ez valahogy soha nem ment.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


én érzem, pont úgy gondoltam, ahogy az UH mutatta :) mondjuk nem nehéz, mert nagyon erősen rugdos, ott a lába. :) a feje meg picit ki szokott dudorodni, olyan édes volt, ráraktam a pocakomra a kezem, és odadugta a buksiját :)

hopihe79
Budapest
 
 


képzeljétek, most kaptuk meg a 3. esküvői meghívót. Ráadásul a 2 egymást követő napon lesz, az egyik pénteken vidéken, a másik szombaton. mit veszek fel? :)

hopihe79
Budapest
 
 


Szakmai ártalom... én ki szoktam tapigálni, hogy fekszik Maddy... Azt szereti, ha simogatom a hátát, a popsiját :lol: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Hopihe, nekem a "lázadás" csak 12 évesen sikerült, de csak haj szinten, a "stilusom"nem változott, maradtam még sokáig a szürke kisegér... na jó, nem is olyan sokáig ha jobban belegondolok, közben jött a rendszerváltás, másik városba költözés, szüleim hirtelen reggeltől estig dolgoztak, vagyis én nagyrészt egyedül voltam :D , új barátnők, szerelem... elkezdtem kikupálódni (mármint magamhoz képest) :roll:
És harmadik meghívó? Anyagilag ezt hogy lehet kibírni? :oops: :roll:
Jjucuss szerintem gőzerővel tanul... ha a kutya meg nem ette a könyvét :lol:

Eldönteni, hogy pontosan hogy van a baba, azt én sem tudom, csak sejtem (na jó, honnan is tudnám, nem vagyok mindig uh-ra kötve :lol: ) Utóbbi két hétben gyanús volt, hogy nem csak fent a bordáim alatt érzem az intenzív mozgást, kéz-vagy láb ide-oda mozgatását, meg a hasamban, hanem hirtelen egészen lent, a szeméremdomb alatt úgymond :shock: Hát ez érdekes volt, nem emlékszem, hogy bármelyik terhességnél ilyet éreztem volna..aztán elmentünk uh-ra, és kiderült, hogy a kisasszony ül a hasamban, vagyis fent a kezeivel matat a bordáim alatt, lent pedig a biciklizik :lol: Remélem egy szép napon nem fogja kidugni lent a lábát :lol:
Buksi vagy fenék kitolást én is szeretem, bár kellemetlen is tud lenni, ha nagyon megfeszíti magát..de hogy pontosan melyiket tolja ki a kettő közül, azt nem tudom eldönteni :roll:
20140901114303
 
 


Brunhild
Nagyobb, keményebb, szabályosabb alakú a fej... a popsi puhább, szabálytalanabb alakú....

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Leo, köszi! ...mintha rólam beszélnél :lol: (kivéve a nagyságot, mert az nálam fordítottan arányos :lol: :lol: :lol: :lol: )
20140901114303
 
 


Lányok, visszajött az étvágyam..vagyis pár napja megint folyton éhes vagyok, de nagggyyyon :cry: Főleg este (ilyenkor) rossz, mert úgy érzem, éhen halok..és nem tudom mit egyek :? Valami finomat ennék, de nem édességet, hanem kaját, valamit amiből jól be lehet zabálni :oops: Már egy jó ideje elmúlt az éhségérzetem, aminek nagyon örültem...most pedig :(
20140901114303
 
 


Csak egy pillanatra jövök, zajlik a festés, elég húzósak ezek a napok, nem unatkozom :roll: Viszont mióta ennyit jövök-megyek, takarítok, pakolok, nem fáj a hasam :lol: Ki érti ezt? Holnap megyek a védőnőhöz, hízásra kíváncsi vagyok, már érzem a hasam eléggé. Mármint, hogy nehéz :)

Nem reagálok semmire, bocs, de hulla vagyok :?

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Jó reggelt!

4D-s lányok, hajrá:

http://www.babakassza.hu/

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Hú, ez a 4D még engem is csábít... De jó, hogy szóltál! Este jól megbeszélem a férjemmel.

Most én sem reagálok semmire, Lilla tegnap este belázasodott :shock:, ez már tényleg abszurd. Ráadásul folyamatosan kap mindkét lány vitaminokat, immunerősítőt. Gondolom (remélem) ismét túllesz rajta max 1-2 nap alatt, de akkor is nonszensz...

Szóltunk az oviban, hogy nem megy ma, mire könyörgőre fogták az óvónők, hogy legalább arra a negyedórára, amíg az anyák napi műsor van, mert ő a Hang. :D Panna csoportjában tegnap volt a műsor, olyan édesek voltak...!!! :)

anabique
Budapest
 
 


Anabique :(

Megnéztem, ez pont a Csodabent, ahova én "szoktam" :lol: járni. 5000 Ft-ért tényleg megéri, csak itt (az akcióért) előre kell fizetni, interneten.
Ajánlani tudom a helyet, kedves a néni. És ami nekem nagyon tetszik, időpontot a neten lehet foglalni, nem kell telefonon egyeztetni...
20140901114303
 
 


Sziasztok!

Ez az első napom itthon :( :D furcsa....
Várom a védőnőt családlátogatásra.

Leo: nagyon szép a szoba :wink:

Kriszti: sajnálom a szurit. Tényleg annyira fájdalmas és hosszadalmas, mint mondják?
Én ma írattam Maltoffert. remélem ez nem fog kínozni.

Úgy néznék képeket :wink:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Sziasztok!

Leo
Nagyon tetszik a babaszoba, ez a barna-fehér kombináció iszonyú jó, abszolút bejön :) És jó volt arcot párosítani a névhez és pocakhoz :)

Ana
Jobbulást a Hangnak :) Tényleg abszurd szitu...lehet még valami vigasztalót írni ilyenkor?

Panndi
Köszi a linket, fel is iratkoztam erre a hírlevélre!

Brunhild
Én is mindig este vagyok éhes :roll: Napközben még csak-csak elvagyok, ha rám tör az ehetnék, akkor megoldom gyümölccsel vagy müzliszelettel, de este én is finomakat akarok enni!!! Legtöbbször tésztára vagy pizzára vágyom :oops: Fel is csúszott most 2 kg hirtelen...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Hello még mindig egyben tegnap megint szülőszoba bevérzéssel pedig esküszöm, hogy fekszem!!! Na mindegy még 5-6 hetet ki kellene bírnunk. Itt egyfolytában adnak valamit most éppen vénásan vasat, mert a vérzések miatt leesett. Egyre nehezebben viselem a fiaim és a párom hiányát. Nem igazán akarok panaszkodni, de sajna itt bennt más nem nagyon tudok.

Kriszti ki az a közös ismerős :?:

Bocsi most azért nem voltam, mert pillanatok alatt lefogyott az egységem a mobil internetemről.

Az aggódást köszönöm :!:

Nahát Panndi akkor ezek szerint neked munka kell :lol:

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét
 
 


Ja a vénás szuri egyáltalán nem fáj!!!!!!! Csak mint egy vérvétel olyan!

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét
 
 


Klarissza: annyira sajnállak. Iszonyú lehet. Nem is tudom, mivel vigasztalhatnánk meg. Embertpróbáló ez a bent lét.
Gyerekeket felengedik hozzád-? Vagy le tudsz menni hozzájuk? Ki segít a párodnak otthon?

Panndi: milyen színek lesznek?

Addisz: pizza. nyami nyami. Kínomban most ht kekszet reggeliztem, mert nem találtam fogamra valót. De egy pizzára vevő lennék :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Klarissza
Panaszkodj nyugodtan, ezért (is) vagyunk!!! Ilyenkor mindig elszégyellem magam, hogy a hülye visszerek miatt mennyire bosszús vagyok, pedig Neked százszor nehezebb a helyzeted. Remélem most már nem lesz több bevérzés! Kitartást!

Netty
Az (egyik) mottóm: pizza és fagyi bárhol, bármikor :) Imádom mindkettőt, évszaktól, napszaktól, körülményektől függetlenül :wink:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Klarissza, nagyon nehéz lehet Neked, kitartás, nemsokára vége lesz, és a baba majd kárpótol mindenért!

Netty: Hááát, Gábor szobája eddig is kék volt, most picit kékebb lett, a lányoké rózsazsín (én sárgát szerettem volna, de ők nagyon rózsaszínt akartak :) ), a háló tejeskávé színű, a nappali sárgás :) De az még nincs kész, nem láttam még, az emelet már kééééész :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Tegnap irtam egy hosszut es az egesz elszallt ...

Klarissza, ugy sajnalom, nagyon nagyon nehez lehet ... de mar nincs sok hatra!!!!

A mosogep nalunk is azt csinalta, hogy nem kezdett el centrifugazni. Reggel beinditottam es este 10kormeg mindig öblitett. Allitolag segit, ha az ember egyszer vegignyomat egy ecetes mosast ... En meg nem jutottam odaig, de ma megprobalom!

Brunhild, szerintem is ugy nez ki Bruni, mintha a jobboldalon lenne egy testverkeje, aki puszit ad neki :)
A többi UH kep is nagyon aranyos ... az a fütyi :wink:

Reg nem voltam, ugyhogy lemaradtam az elötej temarol. Egy kerdes ... az normalis, hogy mar kb. egy honapja (vagy több) a melltartomon kis sarga pöttyöket latok? Mar oda vannak szaradva, nem tejszerüek. Hülyen hangzik, de olyan, mint a csipa. Ilyenröl meg nem olvastam :?

Az anyukas törteneteket nagyon sajnalom!!! Nehez lehet igy.
Nekem szerencsere nagyon jo a kapcsolatom az egyemmel, viszont az anyosommal egyre rosszabb. Nem tudom, igy mi lesz. Ugy összevesztünk, hogy harman zokogtunk egyszerre. Egyszerüen nem szeret azota, amiota ismer es mar mindenben rosszat lat ... nem tudom, hogy mit csinaljak :( Ha csak en lennek nem erdekelne, de a ferjem miatt szeretnek javitani a helyzeten!

Leo, a szoba csodaszep :) MOst mar csak felteszed a labad es varakozol? :wink:

A csuklas tenyeg ugy van, hogy az ember akkor erzi lenn, ha mar fejvegü? Egyszer a mi picink is csuklott lenn. Es talan az is jel lehet, hogy mostanaban nem rugdossa a hugyholyagomat ... :)

Ana :(

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület
 
 
 


klarissza,
kitartást tényleg!!! Majd holnap jól meglátogatunk gillel :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Panndi, lanyoknal biztos eltart meg 3-4 vig a rozsaszin korszak :wink: Örüöljetejk a felsö szintnek :)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület
 
 
 


Rókakoma :) Annyira nem bánom ezt a rózsaszínt korszakot, olyan kis édesek benne, pedig én régen utáltam a rózsaszínt :roll: De én is így voltam végül a szobaszínnel, hogy pár évig élvezzék ki, aztán már úgyis ciki lesz a rózsaszín :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Klarissza :( nem jó, amit írsz, de legalább egyben vagy még, ez jó hír! Bele sem tudok gondolni, mennyire rossz lehet neked (és a családodnak is) :(
20140901114303
 
 


Na ma jó napom van: Ittam egy 3in1 kávét, és nem bírtam ki, ettem hozzá egy szelet méteres kalácsot. Persze ezerrel mértem utána a cukrom, és 6.0 lett. Tiszta boldog vagyok :lol:

gil,
próbálom egyeztetni M.Mártával a holnapot, hogy mit vigyünk..., de kinyomott. Lehet hogy épp szülése van, még próbálkozom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


gil,
na visszahívott a Márta, nem kell vinni semmit, papucsot sem, ő ad mindent.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rokakoma
Pedig az nagy valószínűséggel tejfolt. Nekem sem csak átlátszó előtej jön, hanem fehéres-sárgás, sűrűbb tej is, ez bizony hagyhat nyomot a melltartón, száradás után pedig kifejezetten sárga!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Elolvastam anyukás történeteiteket nagyon elszomorít. Nálunk anyukám vigyáz a skacokra, meg a párom keresztanyja felváltva, este pedig apájé a reszort ha nem kell mennie házhoz. Szegény anyukám már azért így hetek után kiakadt szombaton és egy kicsit már elege volt a fiaimból, de nem is csodálom főleg a középsővel van gond aki nagyon anyás és hát eléggé ki van bukva, de nagyon édes volt a mulkor azt mondta nekem, hogy átérzi a helyzetemet és nekem sokkal rosszabb mint neki és ezért nagyon sajnál engem. Megható volt! Még azt is mondta, hogy nagyon szépet írt nekem anyák napjára.

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét
 
 


Na megjöttem a védőnőtől, minden oké, meghallgattuk Gábor szívét, tökéletes :) Négy hét alatt két kilót híztam, most tartok a kezdetekhez képest 5,5, a lefogyotthoz képest 7,5 kilónál, elégedett volt. Ennek örömére most pilóta kekszet eszem :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Klarissza: nagyon sajnállak! De nagyon jó helyen vagy, így nem lesz semmi gond! Remélem kihúzod még pár hétig. Az is jó, hogy a tüdőérlelőt már megkaptad! A közös ismerősünk a Mónika (Benedek és Levente anyukája), de szerintem van több is, ahogy az iwiwen néztem! :)

Linácska: tök jó, akkor ezek szerint a privát felkészítő mindent magába foglal! De jó lesz Nektek! Annyit megkérdeznél tőle, hogy máskor is szokott-e ilyen lenni, hogy egy napra összevon mindent? Nekünk ez csak így történhet, mert a férjem nem tud hazajönni minden héten, pláne nem hétvégén.
Teljesen jó akkor a cukrod!

Panndi: eddig én sem szerettem a rózsaszínt, most viszont már fél szekrény tele van rózsaszín ruhácskákkal. A férjem kérdezte is, hogy ennek a gyereknek nem lesz más színű ruhája? :) Úgyhogy nem csodálom, hogy a lányaid is ragaszkodnak a falhoz! :)

Leo: gyönyörű a babaszoba! A kedvencem a babaágy! Nagyon tetszik a színe és a formája is!

Hópihe: köszönöm szépen, egyelőre jól vagyok, nem fáj, de egy nap megiszok vagy 4 l folyadékot, hogy ne legyen gond. Hetente kell visszamennem az urológiára, hogy nézzék a vérképemet. A karom már olyan mint egy drogosnak. :)
Szóval most kezdődött a csuklás? :) Nálunk még mindig semmi....

Rókakoma: nekem is ilyen előtej volt eddig, hogy rászáradtak a pöttyök a mellemre. De csak egyszer-kétszer fordult elő szerencsére, mert azért nem olyan szép látvány.

Addisz: biztos kislány még! :) Remélem nálunk is...
Most gyorsabban jönnek fel a kilók nekem is sajnos. :roll: Fagyi nálam is nagy kedvenc, most vettem egy vödörrel, esténként azt eszem, de ilyen hülyeséget nem akarok még egyszer csinálni.

Mosogatógépet tényleg át kell mosni ecettel időnként, ezt a szerelő mondta!

én soha nem tudom eldönteni, hogy hogy fekszik a baba. És olyant sem éreztem, hogy direkt odabújna a kezemhez. Néha valamit kinyom, akkor sejtem, hogy térde vagy könyöke lenne, de egyébként azt sem érzem, hogy épp lent van-e a kobakja vagy sem.

Lilypie Maternity tickers


kriszta,
biztosan, hogy tart máskor is, telefonon kell vele egyeztetni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


jaj, linacska: szerintem ne érezd magad furán, hogy Levi megy bölcsibe. Ha szereti, és jól érzi magát, miért ne? Nálunk is megy Fruzsi oviba, de ő szeretne, ma is úgy volt, hogy nem megy csanába, de tegnap többször mondta, hogy szeretne menni ma is, hát vittem.

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


panndi,
Levi ugye most is jár csanába, csak most olyan egyértelmű volt, hisz dolgoztam. De szeptembertől nem fogok. Amúgy a csanát szereti, ezért is gondoltunk a bölcsire.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hát igen, Fruzsi is ugye most a csütörtöki napok miatt kezdett csanába járni, emrt akkor nem vihetem magammal és nem tudom hova tenni, de nagyon megszerette. Csak nekem is fura lesz, hogy a lányok oviban, délután megyek majd értük, közben meg itthon vagyok :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?