Hölgyek, Urak, jó hírek!!! Természetesen agyonstresszeltem magam a csütörtöki seregszemle előtt, a doki nem volt a helyén, amikorra mennem kellett (otthonról vittem a mintát), az asszisztensnő aztán mondta, hogy be sem vagyok írva az előjegyzési naptárba, stb. szóval rengeteg idegesítő dolog összejött egyszerre. Végül aztán mégis kaptam sorszámot (TB-s rendelésre mentem az urológiai klinikára), és sikerült beadni a mintát megvizsgálásra, kb. 50 perccel a "produkció" után. Majdnem egy órát vártunk, majd megölt az ideg, amikor behívott a doki. Első kérdése: "Milyen kúrája is volt magának?" Mondom, hogy vitamin, FER14, C 1000mg, E 400mg. "Mert minden eredménye teljesen normalizálódott." Azt hittem, hogy nem hiszek a fülemnek, lerogytam a székre, miközben írtam alá, hogy átvettem a leleteket. A spermiumszám felment "értékelhetetlenről" 25 millió /ml-re, 85% élő, 40% gyors, progresszív mozgású, szóval teljesen jó, mondhatni szuper. Az orvos szerint spontánra is teljesen jó, ahogyan mondta, "most kell mindent bele"...
))
Az asszonnyal úgy egyeztünk, hogy mindennek ellenére megvesszük a következő adag vitamint és szedem továbbra is (16.000.- Ft bánta összesen...), de valahol igaz is, ha ennyit segít.
Annyit tennék még hozzá, hogy mindezeken fellelkesülve pénteken ki sem nagyon szálltunk az ágyból...
))
Én minden férfitársamnak azt mondom, hogy ne adja fel a reményt, mert én is rettenetesen magam alatt voltam, de látható, hogy lehet drasztikusan is javítani az eredményeken, ha alapjában véve minden oké. Csak rá kell áldozni egy bizonyos összeget, de mindennek ára van ugye... Szóval mostantól újra gőzerővel megy a projekt, és ha velünk van a szerencse, pár hónap múlva akár apuka is lehetek.
Egyébként Dr. Varga Attila volt az orvosom, ha érdekel valakit. Kicsit szűkszavú, de alapvetően jó hozzáállású figura.