Új privát üzeneted érkezett!

Bea, sajnálom :( pedig ugy vártam, hogy jó hírekkel jössz :(

Bea, Edi, Erna, Zsó: Ez a ciklus ugyan egyikünknek sem volt sikeres, de majd a következő!!! Hamarosan elárasztjuk a topikot pozitív tesztekkel!! :)

Edi, én még nem hallottam erről a gélről, én egy preseed nevű gélt rendeltem még tavaly netről, ez segiti a spermiumok mozgását, és biztositja nekik a megfelelő hüvelyi környezetet. Erről sok jót hallottam, azért is rendeltem, de nekünk ugye nem volt elég kiskatona még, amin segiteni tudott volna :(
jucus31
 
 


Bea! sajnálom... ölelés nektek! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bea,

Sajnálom nagyon :( pedig annyira bíztam.

Csatlakozom Jucus hozzászólásához, hogy a következő ciklusnak már sikerülnie kell mindenkinél.

Jocek
jocek
 
 

 
 

Bea,
én is nagyon sajnálom!
Vendég
 


Bea nagyon sajnálom. :cry: Ölelést küldök neked!
Jucus néztem a gélt amit írtál, most az hiánycikk és a általam írtat ajánlják helyette. Gondolkodom, hogy lehet megrendelem. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Edi, sztem veszteni nem vesztesz vele, próbáljátok ki :wink:
Akkor én még hőmérőztem, hogy eltaláljuk a megfelelő időpontot.

Nem hiszem el, milyen feledékeny vagyok!!
Még csak tegnap óta szedem a clostyt, és ma reggel már el is felejtettem bevenni! :evil:
És csak 5 körül érek haza. Vegyem be akkor a reggelit? Vagy ezt most hagyjam és 1 nappal szedjem tovább?
jucus31
 
 


Jucus,
napi 1-et kell?én lehet,hogy azt csinálnám,hogy 5-kor venném be,és következő napokon nem reggel,hanem később venném be.
Ha 2-t kell naponta,akkor hagynám,hogy 1 kimaradjon,de tovább SEMMIKÉPP ne szedd szerintem!
Mondjuk nekem első dolgom lenne,hogy felhívnám a klinikát ilyenkor,talán próbálj te is telefonálni.Amit ők mondanak,az a legjobb!

drukkolok neked!

Drága Bea,
sokat gondolok rátok!
Vendég
 


Köszi Zsó, megfogadtam a tanácsod, és felhivtam őket.
Azt mondták, hogy este vegyem be egyszerre a kettőt (mivel napi kettőt kell szednem), semmiképp ne hagyjam ezt ki. Aztán végül abba egyeztünk meg, h 5-kor beveszem a reggelit és este, mikor másodszor érek haza, meg beveszem az estit.
jucus31
 
 


Jucus,
örülök,így a legmegnyugtatóbb!
:wink:
Vendég
 


Sziasztok!
képzeljétek tegnap kaptam egy "receptet". Angyalgyökér, c-vitamin, folsav. ezeket kell szedni. Czeizel dr.nak volt egy előadása és ő mondta. Most kipróbáljuk ezeket! :wink:

Kép
kissedi
 
 


Üdv a Hölgyeknek és az Uraknak, én is szeretném megosztani a sztorimat a férfi meddőségről. Sajnos egyelőre happy end nélküli a történet, de bizakodó vagyok.
29 éves férfi vagyok, 2009-ben házasodtunk össze a feleségemmel, és mivel ő sem (annyira) fiatal már (31), rögtön rá is startoltunk a babaprojektre, de a dolog nem akart összejönni. 2010. júniusában bejelentkeztem egy andrológus-urológus magánszakrendelésre, ultrahangon minden (prosztata, here) oké, elküldött vérvételre, ott is minden rendben volt, hormont is néztek. Az ezt követő spermiumszám vizsgálaton sikerült azonban egy "értékelhetetlen" eredményt produkálni, ahol is a doki mikroszkóp alatt csak néhány közepesen mozgó és néhány álló spermiumot látott. "Kissé" sokkolt a hír. Szeptemberben újabb seregszemlén az eredmény nagyságrendileg ugyanaz volt, ezért újabb vérvétel következett, genetikára kihegyezve, de a januárban megjött eredmények tanúbizonysága szerint genetikailag, hormonálisan, és gyakorlatilag minden létező szempontból egészséges vagyok. Csak ugye azok a fránya katonák... "Talán a stressz", mondta az orvos, miután közöltem vele, hogy nem iszok, nem dohányzok, de alapvetően nem tudni az okot. Herevisszér sérvem sincsen. A doki azt tanácsolta, hogy kezdjek durva vitaminkúrába, ennek megfelelően napi 2 szem FER14-et (összesen 3 doboz), 400mg E vitamint, 1000mg C vitamint szedtem be 3 hónapon át, és most várakozással tekintek a csütörtöki népszámlálás elé, hogy hányan is vannak a fiúk most. Kicsit beszélgettem az orvossal (inkább nekem kellett kihúzni belőle mindent), nem biztatott sok reménnyel, jelenleg az a célunk, hogy feljavuljon annyira, ami jó lehet egy lombikhoz. Nem túl szép remények. Ja, még annyit csináltam, hogy átváltottam szűk alsógatyáról boxerre január óta. Kissé szokatlan volt, de mindent a szent cél érdekében ugye.
Amit esetleg a dolog lelki oldaláról leírnék, hogy engem nagyon kikészített a dolog. Sajnos eddig sem volt csúcsszuper önbizalmam, de a meddőség nagyban lerombolta még azt is, ami volt. Egészen egyszerűen nem érzi eléggé férfinak magát az ember, és roppant szánalmas, amikor azon kapja magát, hogy lát egy rosszarcú manust, aki inkább hasonlít gorillára mint emberre, és megjegyzi magában, hogy "de ennek biztosan van legalább 60 millió/ml spermiumja, a fene enné meg". Nem tudom, hogy ezt más hogyan éli meg, én sajnos elég rosszul, és főleg azt, hogy nem nagyon tudok ellene mit tenni, ez nem olyasmi, amit akarattal, szorgalommal befolyásolni, pótolni lehet, tudtommal legalábbis nem. És ott lebeg a rettegés, hogy "mi van, ha most sem javult semmit"...
balubacsi
Debrecen
 
 


Szia Balubacsi,
Üdv köztünk.
Megértelek, és tudom, hogy mit érezhetsz most, de látod, nem vagyok egyedül ezzel a dologgal, és ezért nem is szabad tragikusan felfognod, ettől te semmivel nem vagy kevesebb!
Sajnos ez a 21. század népbetegségének mondható már lassan, de mint sok mindenen, ezen is lehet segíteni, javítani. Jó, hogy azt írod, hogy bizakodó vagy, ez most nagyon fontos, nem szabad feladni!
Ha nincs semmi szervi, hormonális problémád, sztem nagy eséllyel lehet az eredményeiden javitani, de ez sajnos egy türelemjáték :(
Nálunk is hasonló a helyzet, nincs magyarázat a gyenge eredményre, de mi rájöttünk, hogy egy nagyon erős gyógyszer mellékhatása okozta a pusztítást, amit a párom 1 évig szedett. Amig szedte, semmi javulás nem volt, miután tavaly októberben abbahagyta, azóta 1 millióról 20 millióra javult az eredménye így már inszemezünk (most készülünk a 2.-ra) Persze a rengetek vitamin is segitett (ha érdekel, átküldöm, hogy mi mit szedtünk).
Ha visszaolvasol ebben a topikban, már jó sok sikersztorit is olvashatsz. :)
Nagyon drukkolok a csütörtöki vizsgálathoz, remélem jó híreket kaptok!

Edi, kösz a tippet :)
jucus31
 
 


Sziasztok egy ideje olvasgatom ezt a fórumot, ha megengeditek csatlakoznék hozzátok.....
elöljáróban annyit, hogy az első lombikunknon vagyunk túl, sajnos sikertelenül. de reményt fel nem adva készülünk már a másodikra..

Balubacsi elolvastam a soraidat és ha megengeded adnék pár tanácsot, mivel mi is hasonló cipőben járunk....
az én férjem is hasonló gondokkal küzd, januárban minket is sokként hatott a hír az andrológustól kijövet.
ahogy nálunk is történt a doki széttárta a karjait és a környezeti ártalmakra fogja az eredményeket. Mivel jómagam hiszek a természetes gyógymódokban, így a férjemet is rávettem a homeopátiás szerek szedésére.
elsőként is a "Conium Maculatum" nevezetű homeopátiás bogyókkal indítottunk. Mellette szedte a Szelént, és az E vitamint, valamint a tökmagolajat és omega 3 zsírsavat tartalmazó Prostatiol tablettát. Mi lepődtünk meg a legjobban amikor a január elején végzett vizsgálat után - ami 2 miillió katonát mutatott - április elejére felment 18millióra!!!
Remélem tudtam neked segíteni és a legfontosabb ne stresszelj!!! csak optimistán!!!
egy meddőségi központban a férfiak problémája, nem probléma. elég csak 1 "katona" és az álmotokat valóra váltják.....
:)
jana73
Ácsteszér
 
 


Kisedi,
megkérdezhetem tőled, hogy mi ez a gyógynövényes recept amiről írtál?
jana73
Ácsteszér
 
 


Jana és Balubácsi,
üdv.a fedélzeten!És egyben sajnálom,hogy itt kell találkoznunk.

Balubácsi,
értem és átérzem a helyzetedet,az én férjem is nagyon nehezen viseli ezt a dolgot.
Annyi pozitívumot azért mondanék,hogy tök jó,hogy ezt leírtad és tudsz erről beszélni,csak mert az a tapasztalatom,hogy ilyenkor a legtöbb férfi bezárkózik,de nagyon és ez csak nehezíti a helyzetet.
Drukkolok,hogy mehessetek lombikra,de biztos tudod,hogy van egy ICSI nevű eljárás,amikor 1 db spermiumot fecskendeznek 1 db petesejtbe,nálunk is így csinálják.Szóval fel a fejjel!

Jana,
ti hova jártok?mi a SOTE I.Női Klinikára.Mikor mentek legközelebb?

Bea,
olvasol minket?Hogy vagytok?Ugye mentek még majd?

Kissedi,
azért a Czeizellel óvatosan,csodát ne várj tőle,a genetikához ért,de a meddőséghez nem.Mellesleg az ő intézetében diagnosztizáltak félre minket...(de tény,hogy nem ő volt.)
Ti mikor mentek újra próbálkozni?
Vendég
 


Szia Mmzsó,
mi a győri Kaáliba járunk. Mivel még friss az "élmény" - egy hete pénteken voltam punkción- így a következő beavatkozásra várnunk kell 3 hónapot.
Viszont május 10-ére 13.30-ra kaptunk időpontot a következő konzultációra, remélem mire a köv. lombikra sor kerülhet, már minden hormonom helyre rázódik és jöhet is az újabb szúrka-kúra :)
egyébként nálunk is ICSI volt.

ha megkérdezhetem Te hol tartasz lombik terén ? és milyen tapasztalataid vannak?
jana73
Ácsteszér
 
 


Szia Zsó!

Igen néha bekukkantok olvasgatlak bennetek..
Aranyos vagy,hogy gondolsz ránk! :) Mi úgy ahogy megvagyunk... apinak van most 1 hónapos ausztriai munkája csak hétvégékre jön haza úgyhogy egyedül vagyok. :( ( nem a legjobbkor,de ez van nagyon kell a pénz most... ) Már alig várom péntek legyen és jöjjön haza... ma ment el,de már úgy hiányzik.

Hát egyre nehezebb feldolgozni az újabb csalódást... az a baj,hogy ebben most tényleg annyira bíztunk... és utálom,hogy egyszerűen minden szép és jó,csak nem tapad meg... ez a legrosszabb mikor nem tudod,hogy MIÉRT nem???Inkább lenne vmi bibink és akkor tudnánk,hogy na azért...
Minden egyes próbálkozás után egyre jobban belefáradunk és már igen is a fejünkbe motoszkál,hogy nekünk nem lesz gyerekünk... Ugye most még 2 próbálkozásunk van.. még idén talán 1-szer sikerül elmennünk meg majd jövőre még egyszer és befejeztük.Fagyi ET-k biztos nem lesz,mert örülünk,ha majd még egyszer is lesz megint amelyik elmegy 5 naposig... ha meg már nem támogatja a TB arra nekünk nem lesz keretünk! :(
Sokat beszélgettünk apival teszt napján... látom rajt ő is belefáradt és már mondta is az utolsó 2-re majd úgy megyünk hogy abszolút nem is fogunk vele foglalkozni.Azt már most tudom,hogy dolgozni is el fogok menni akármi lesz.Hiába kíméli magát az ember és megtesz mindent.... úgyse jó!Lehet,hogy sokan azt mondják így nem lehet hozzáállni.. eddig mindig 1000%-kal odatettük magunk,de hiába.Persze álmaink vágya,hogy legyen kisbabánk,de NEM mindenáron.Tönkre nem fogjuk tenni magunkat teljesen.Örökbefogadástól api teljesen elzárkózik én meg ha nem akarja nem erőltetem rá.Mondtam neki,ha nem lesz gyerekünk akkor se fogom SOHA elhagyni és akkor is simán boldogok leszünk!!!Mi ami tőlünk tellik megteszünk mindent,de ha nem... hát nem.Nem fogunk tudni mit csinálni...
Csak rossz mert itt a tavasz és ahogy sétálgatunk mindenki vagy babakocsit tologat vagy nagy hassal sétálgat és látom rajt ilyenkor milyen szomorú! :cry: Igazságtalan az élet nagyon... mindig azokat " veri" akik nem érdemlik meg!

Nyár vége előtt nem fogunk foglalkozni a témával.Szeretnénk vmi szép helyre elmenni majd nyaralni.Jövő hónapban majd azért elmegyek a régi nődokimhoz elbeszélgetek vele ő mit szól ehhez az egészhez.( de hát újat úgyse tud már nekem mondani) Azért megnézetem vele majd a pajzsmirigyem jól működik-e és lehet megcsinálom az inzuliterhelést.

Bocs,ha lehangoló lett.... Azért többieknek drukk ezerrel legalább nektek sikerüljön!!!!
horváth beáta
 
 


Drága Bea,
teljesen megértelek!Elárulom,hogy mi is teljesen összeomlottunk most a 3.után.Én folyton bőgök mindenen,néha nagyon hülye helyzetekben (pl.egyik nap zenekari próba kellős közepén,de szerencsére nem vette észre még a mellettem ülő sem).Szóval nagyon nehéz.Azért az egyik felem még mindig azt mondja,hogy bízni kell a következőben és nektek is!
Tudok olyat,akinek pont az 5.sikerült,szóval sosem lehet tudni.
De én is most szembesültem vele,hogy lehet,hogy nem lesz gyerekünk.Nálunk is a férjem teljesen elzárkózik az örökbefogadástól,és ha egészen őszinte akarok lenni,meg is értem,mert ez egy hivatás,ami vagy van,vagy nincs,nem lehet erkölcsi alapon erőltetni,bármennyire is tisztelem azokat,akik erre vállalkoznak.
Viszont én mindenáron szeretnék gyereket,pedig ez hülyeség,mert egy ponton túl nem tudsz mit tenni.
Olyan szörnyű,kislány korom óta csak erre készülök,3 gyerekről álmodoztam mindig,és azt gondoltam,a zenészség csak ezután következik,majd annyit hegedülök,amennyit a 3 gyerek mellett lehet.Mert van aki meg úgy készül,hogy hegedűművész akar lenni,és majd emellett lesz gyereke,ami nem rossz,de nekem ennyire fontos volt.Úgy vigyáztam a tanárom kisfiára,hogy "na,most gyakorolom a babázást".
Bea,
muszáj bízni benne,hogy egyszer csak sikerül,mindkettőnknek!
Különben igazad van,ha nem fizikai munkát végzel,abszolút nem azon múlik,hogy sikerül-e.Én nem merek dolgozni,egyrészt azért,mert a koncertezéssel járó stressz nem tudom,mennyit számít,másrészt azért,hogy se én magamat,se a környezetem ne hibáztasson (mert kaptam már megjegyzést és az borzasztó volt,ordítva sírtam,pedig tuti nem volt igaza a nagynénémnek.)

Jana,
3.lombikunk volt.milyen tapasztalatokra gondolsz?Kérdezz bátran!
Még csak 10 napja volt a leszívásod és már tudod is,hogy nem sikerült?Hogyhogy?Én beülti utáni 13.napon szoktam megtudni...
Vendég
 


Különben a 10 évvel fiatalabb unokahúgom most vár babát,úgyhogy ismerős az érzés,szörnyen irigy vagyok rá,szégyellem,de ez az igazság,szörnyű,hogy az ember ilyen beteg szörnyeteggé válik egy idő után...

Aki még az elején tart,attól elnézést,hogy ilyen rémeseket írtam,remélem,ti nem juttok el idáig!
Vendég
 


balubacsi szomorú a történeted, és sajnos tudjuk miről van szó. Nekünk szerencsére elég jó eredményeink voltak a legutolsó számláláson. (előtte fél évig nutrilite vitaminokat szedtünk-C, E, B vitamin, halolaj, kálcium-magnézium, vas tabletta) elég húzós, de api szerint sokat segített.
Hajrá!!! NE ADD FEL, várunk a hírekkel!
Jana ezt egy ismerősöm javasolta. Most rendelek kínai angyalgyökér kapszulát, meg c vitamint és veszek folsavat, valamint megkérdeztem, hogy apinak tud e ajánlani valamit.
egyébként az ismerősöm egy orvos aki a természetes gyógymódot részesíti előnyben és belemélyedt a kínai orvoslásba.
Zsó nekem Czeizel nagyon szimpi :oops:

Nekem ma pontosan 28 napra megjött, így megint bukta ez a hónap, idén már nem szülünk :cry:

Kép
kissedi
 
 


mmzsó, onnan tudom, hogy a beültetésig sem jutottunk el. 3 leszippantott petikéből csak kettő volt érett és sajna azok a megtermékenyítés után nem indultak fejlődésnek, így nem volt beülti. :(

kérdeznék valamit tőletek, ha nem volt beültetés akkor is meg kell várni a kötelező 3 hónapot az újabb stimuig??
jana73
Ácsteszér
 
 


Zsó, sajnállak! Tudom milyen szar helyzet. Én tudom a saját hugommal voltam így, nagyon rossz bevallani, de nincs mit tenni. Aztán mikor elvetélt szörnyű lelkiismeret furdalásom volt. :oops:

Kép
kissedi
 
 


Jana,
sajnálom,hogy nem volt beülti,így viszont nem számít bele az 5-be,azt ugye tudod?Tehát nem veszett el lehetőség,csak a sok pénz,amit a szurikra költöttetek,na az se lehetett kevés...
szerintem meg kell várni a 3 hónapot,nekem is meg kellett,nekem egyszer még punkció sem volt,annyira nem reagáltam.

Melyik protokollt csinálták,a hosszút vagy a rövidet?
Nekem először hosszút,aztán a következőt kellett leállítani,utána már a rövidet csinálták és azt is fogják.

Kissedi,
szegény,az a vetélés rémes lehetett,pedig biztos,hogy a rossz érzéseidnek semmi köze hozzá,ugye tudod?
bocs,csak azért írtam a Czeizelt,mert szerintem jobb,ha az ember minél fiatalabb fejjel csinálja a megfelelő meddőségi kezelést,minthogy vár a csodára...a doki lehet szimpi bárkinek,de ettől még nem meddőségi szakember,hanem genetikus.De ne vedd zokon kérlek,bocs,hogy belekotyogtam ebbe is,mint a gynevacba,én már csak ilyen okostojás vagyok,aki mindenről rögtön mondja a véleményét,pedig tudom ám,milyen idegesítő,én is kapok épp elég jótanácsot... :oops:
Vendég
 


Mmzsó,
köszönöm, hogy jó hírekkel jöttél számomra. nem tudtam, hogyha nincsen beülti, akkor az nem számít bele az öt támogatott beavatkozásba.

rövid protokoll volt nálam. minimális hormonpótlással. sajnos mivel már a 37. életévemet taposom, így az FSH szintem ingadozó. Egyik hónapban tökéletes, a másikban kicsit magasabb a kelleténél. Sajnos abban a hónapban volt a stimu amikor a rossz FSH szintet produkáltam - csak az egyik petefészkem működött.

szeretném tőletek megkérdezni, hogy milyen készítményeket/gyógynövényeket/homeopátiás szereket szedtek a siker érdekében???
jana73
Ácsteszér
 
 


Jana,
ismerős a probléma,nekem is magas az FSH-m,a koromhoz képest is.(35 voltam decemberben.)Korábban kaptam kemoterápiát,azt mondták,ez okozza,örüljek,hogy egyáltalán működnek a petefészkeim.
Szeptemberben annyira magas volt,hogy el se kezdtük a stimulációt,hanem 1 hónapig fogamzásgátlót kellett szednem,az lenyomta,aztán 4 petesejtem lett.Fura módon a következőnél,mikor egyből mehetett a stimu,akkor meg 8.Nem tudom,van-e összefüggés a kettő között,meg is akarom majd kérdezni.
Nem szoktam mást szedni,legfeljebb terhesvitamint.(Gravida vagy Elevit).
Vendég
 


mmzsó, ha nem haragszol egyet még kérdeznék Tőled.
egyik hónapban az FSH szintem 7,5 volt, míg a köv. hónapban FSH 12.
a tizenkettő az nagyon sok? vagy csak sok?
megcsináltattuk a petefészek kimerültséget jelző vizsgálatot is. az eredményét számszerűen nem tudom, csak annyit mondott a doki, hogy megvannak még a tartalékaim.
kutattam már sokat a neten arra vonatkozólag, hogy esetleg mivel lehetne lejebb vinni ezt a fránya FSH szintet, de sajna úgy vettem észre, hogy erre nincs gyógyír. :(
jana73
Ácsteszér
 
 


Jana,
ezt a táblázatot találtam:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/11_3tabl.php

ez alapján a 12 még megfelelő.
Ne aggódj,ha nagyon magas,le tudják nyomni fogogátlóval,mint nekem tették.
Az enyém is hasonló lehetett most,nem kérdeztem rá,de azt ondta a prof,hogy jónak nem jó,de még elfogadható.
Szerintem sincs rá hosszú távon gyógyír,de ne keseredj el.
Nagyon rosszul jött ki nálad,hogy rögtön az elején sikertelen volt a stimulálás,nekem legalább előtte volt egy sikeres és ez tartotta bennem a lelket,de így is nagyon nehéz volt elhinni,hogy legközelebb sikerül.Szóval megértelek,de nyugodj meg,menni fog az!
Most elutazom 10 napra,úgyhogy nem leszek.

Mindenkinek szép tavaszi napokat! :wink:
Vendég
 


Mmzsó,
nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Várunk vissza a fórumba!
Jana
jana73
Ácsteszér
 
 


Sziasztok, most jöttem tapolcáról, UH volt.
Hát, clostyval is csak 2 tüszöm lett :( mindkettő jobb oldalt, az egyik 19,1mm a másik 22,6mm. Mnyh: 7,6mm. Ez sem valami fényes, pedig szedem az E vitamint :(
Szóval nemtom mi lesz, mindenestre pénteken inszem.

Erna, nektek mikor lesz?
jucus31
 
 


Sziasztok!

Jucus!
Hát én megfogadtam, hogy az inszem végeredményéig nem fórumozok, de nem bírtam ki és beleolvastam, így válaszolok is. Nem értem, hogy miért nem vagy ezekkel az eredményekkel megelégedve? Szerintem ezek teljesen rendben vannak. Legalábbis nekem is ugyanez a felállás és azt mondták, hogy minden rendben van. Amúgy nekünk is pénteken lesz az inszemünk.
Bár a hétfői UH-n úgy nézett ki, hogy három tűszöm is lehet, de végül csak egy-egy lett mindkettő petefészkemben. A méhnyálkahártyám hétfőn 5mm volt, ma meg a (10. napon) 7mm. Bár az kétségtelen, hogy spontán ciklusban máskor nekem 9 mm volt a 10. napon, de a closty elvékonyította szerintem. Bár Bea azt írta a múltkor, hogy ez nem lehet, de szerintem Kissedinek van igaza, hogy elvékonyíthatja. Ha jól tudom, a closty egy antiösztrogén, márpedig a méhnyálkahártya az ösztrogéntől vastagszik. Ezt mi sem bizonyítja jobb, minthogy egy ösztrogén tartalmú gyógyszert írt fel a doki nekem, hogy az inszemre vastagabb legyen. Remélem, hogy használni fog!
Jucus, ne aggódj feleslegesen az inszemhez 2-3 tűsző bőven elég, helyesebben, ha jól tudom, 3 felett már meg sem csinálják az inszemet a többes terhesség miatt! A méhnyálkahártya meg szerintem péntekig még mindkettőnknél simán elérheti a 10 mm-et. Egyébként én azt olvastam, hogy 8mm felett már szépen megtapad a babó.
Remélem, apik is jól teljesítenek majd. Szóval hajrá pénteken mindkettőnknek!!!!!!!
Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Köszi a biztatást! Elég idegesen várom a holnapi napot, pedig pont azt nem lenne szabad, ugye. A feleségem és én is szabit vettünk ki csütörtökre, péntekre, pont azért, hogy az így 4 napos hosszú hétvégén meg tudjuk beszélni, ki tudjuk találni, hogy hogy legyen a folytatás. Azt már eldöntöttük, hogy a debreceni Kaáliba fogunk menni, ha szükség lesz rá. Bár elvileg múltkor azt mondta az orvos, hogy ha nem hozott javulást a vitaminkúra, akkor még felírna nekem Clostylbegytet, hátha... Eléggé meglepődtem, mert tudtommal azt nők kapják (elsősorban). Viszont szerintem nyugodtan el lehet kezdeni azzal párhuzamosan a meddőségibe járni. De bármi is lesz, bármit is kell tegyek, én eldöntöttem, hogy juszt is végigcsinálom...
balubacsi
Debrecen
 
 


Erna, köszi, tudom, hogy nem rossz ez az eredmény, csak én min 3-ra számitottam, és ezért voltam kicsit csalódott, de már nem :) Végülis így is dupla esélyünk van most, mint múlt hónapban volt. Én nem kaptam semmit, hogy vastagitsam a mnyh-t, ugyhogy én csak Evitaminozok. Most már tényleg hajrá péntek, apik pedig jól fognak teljesíteni!!

Balubacsi, az idegeskedés tényleg nem használ, ugyhogy nyugi :wink: Párom is szedett pár hónapig clostyt, hátha... de azt hormonproblémákra adják, és mivel neki nem volt ilyen baja, nem is javitott semmit az eredményén. De a vitaminok biztos segítenek!! Drukkolok+++
jucus31
 
 


Erna szépek ezek az eredmények!
Mnyh vastagításra egyél sok fehérjét, túrót, sajtot, stb. Szurkolok nektek, és mindenkinek , hiszen nagy dolgok előtt álltok.
HAJRÁ ERNA, JUCUS ÉS BALUBACSIÉK!!!!
Zsó remélem pihizni mentél! :wink:

Kép
kissedi
 
 


Balubácsi!

Drukkolok, hogy holnap jó eredményt kapjatok. A clostilbegyt-et férfiaknak is szokták adni és a fórumokon több olyan esetet is olvastam, ahol használt. Az én férjem is egy ehhez hasonló hormonkészítményt szedett és kopp-kopp-kopp, de úgy tűnik, hogy javított az eredményein. Bár ehhez az is hozzátartozik, hogy őt előtte megműtötték herevisszérrel és tesztoszteron szintje is alacsony volt. Én úgy tudom amúgy, hogy a clostilbegyt megemeli az LH és az FSH szintet a vérben, majd az LH fokozza a tesztoszteron termelését, az FSH pedig magára a spermaképzésre hat. Spermaképzésre egyébként az emelkedő tesztoszteron szint is nagyon jó hatással van. Javítsatok ki, ha tévedek, de én ezt szűrtem le, amikor utána olvastam a gyógyszernek.
Egy szó, mint száz, attól függetlenül, hogy nincs hormon gond Nálad szerintem bízzál az orvosodban és ebben a gyógyszerben is, mert segíthet. :wink: Persze minimum 3 hónapig kell szedni. Szurkolok, hogy minden rendben legyen Nálatok! Majd mindenképp jelentkezz, hogy mi volt!

Jana!

A 18m/ml az már nagyon szép eredmény!!! :D Ezzel már inszeminációra is lehet menni, sőt spontánra is van esély. Pár hónapja állítólag már csak 15m/ml a normális spermakép alsó határa.

Bea!

Sokszor eszembe jutsz, mert csodállak, hogy milyen erős és kitartó csajszi vagy. A következő biztosan sikerülni fog. A pajzsmirigy vizsgálatnál mit értesz? Arra gondolsz, hogy állítólag teherbeeséshez nem elég, hogy a normális tartományban legyen, hanem 2 alatt kell lennie? A PCOS gyanús barátnődnek jó lett az eredménye?

Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Szia Erna,
igen én is nagyon örültem a jó hírnek. bízom abban, hogy a három hónapos kötelező várakozás alatt akár spontán is összejöhet a babicsek. :)
jana73
Ácsteszér
 
 


Jana ez igen! nagyon jó eredmény. Hajrá spontán!
Balubacsi mi újság? Eredmény?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok, megjöttünk.
Kicsit magam alatt vagyok, sajnos páromnak sokat romlott az eredménye :( Nem tudunk másra gondolni, minthogy a stressz miatt.. mult héten volt az 1. államvizsgája, és agyonstresszelte magát :( szóval összesen 1 milliot tudtak csak befecskendezni. Török doki próbált bíztatni, hogy 1db is elég, meg hogy majd ő 2 hét múlva megmondja, hogy mi is van.. de ha arra gondolok, h a multkor majdnem 4 millával nem sikerült, akkor ezzel az egyel hogy fog? :(
28-án kell visszamennem tesztre, megpróbálom megbeszélni vele, hogy inkább lombikozzunk. Igy nem látom ennek sok értelmét...

Erna, nálatok hogy sikerült?

Balubácsi?
jucus31
 
 


Jucus!
Sajnálom,hogy romlott az eredmény... :( Végülis mindig azt mondja mindenki 1 is elég!Hátha sikerül! :) Ne izgul Török magától is fogja javasolni a lombikot szerintem... nekünk is 1millió volt és csak 2 inszemet engedett utána magától mondta,hogy inkább lombik.De azért az esélyt add meg magadnak hátha.....!

Én is nagyon magam alatt vagyok ma.Taliztam a boltba párom legjobb haverjával ( nekik volt,hogy meghalt a magzatuk tavaly de még nagyon az elején) erre mondja a felesége nagy mosollyal hogy sikerült az első inszemjük és terhes! :( Örültem neki mert megérdemlik ők is amin keresztül mentek.... de hazaértem olyan sírás kapott el! :( Nem hiszem el hogy mindenkinek sikerül és elsőre mi meg mennyit szenvedünk és semmi!!!! Ilyenkor olyan rossz ez az érzés,hogy leírhatatlan.Legszívesebben eltűnnék a világból ketten apival és nem tudni senkiről semmiről semmit.Főleg babatémában olyan rossz sikertelen lombik után akárkikkel is ilyenről beszélni.Kivéve Titeket persze...
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Jucus!

Api nagyon vigyáz rám, így gyorsan röviden: Semmi sincs még veszve, hiszen csak 1 db kell és az 1m jókor, jó helyen volt. A férfiak spermaképe nagyon ingadozó. Sajnos nálunk is romlott az eredmény a márciusi 23-25m/ml-ből 16 m/ml lett. Ma este és holnap reggel egy-egy szenvedélyes hancur!!!!!! (Nekünk is ezt tanácsolták.)
Majd jövök még.

Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Hölgyek, Urak, jó hírek!!! Természetesen agyonstresszeltem magam a csütörtöki seregszemle előtt, a doki nem volt a helyén, amikorra mennem kellett (otthonról vittem a mintát), az asszisztensnő aztán mondta, hogy be sem vagyok írva az előjegyzési naptárba, stb. szóval rengeteg idegesítő dolog összejött egyszerre. Végül aztán mégis kaptam sorszámot (TB-s rendelésre mentem az urológiai klinikára), és sikerült beadni a mintát megvizsgálásra, kb. 50 perccel a "produkció" után. Majdnem egy órát vártunk, majd megölt az ideg, amikor behívott a doki. Első kérdése: "Milyen kúrája is volt magának?" Mondom, hogy vitamin, FER14, C 1000mg, E 400mg. "Mert minden eredménye teljesen normalizálódott." Azt hittem, hogy nem hiszek a fülemnek, lerogytam a székre, miközben írtam alá, hogy átvettem a leleteket. A spermiumszám felment "értékelhetetlenről" 25 millió /ml-re, 85% élő, 40% gyors, progresszív mozgású, szóval teljesen jó, mondhatni szuper. Az orvos szerint spontánra is teljesen jó, ahogyan mondta, "most kell mindent bele"... :-)))
Az asszonnyal úgy egyeztünk, hogy mindennek ellenére megvesszük a következő adag vitamint és szedem továbbra is (16.000.- Ft bánta összesen...), de valahol igaz is, ha ennyit segít.
Annyit tennék még hozzá, hogy mindezeken fellelkesülve pénteken ki sem nagyon szálltunk az ágyból... :-)))
Én minden férfitársamnak azt mondom, hogy ne adja fel a reményt, mert én is rettenetesen magam alatt voltam, de látható, hogy lehet drasztikusan is javítani az eredményeken, ha alapjában véve minden oké. Csak rá kell áldozni egy bizonyos összeget, de mindennek ára van ugye... Szóval mostantól újra gőzerővel megy a projekt, és ha velünk van a szerencse, pár hónap múlva akár apuka is lehetek. :-)
Egyébként Dr. Varga Attila volt az orvosom, ha érdekel valakit. Kicsit szűkszavú, de alapvetően jó hozzáállású figura.
balubacsi
Debrecen
 
 


Balubácsi! ez remek! gratulálok!
Én most kezdtem egy kínai angyalgyökér nevű kapszulát, apinak meg vettem egy újabb adag e vitamint. MÁr egy párszor én is gondoltam a FEr 14-re....

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Üdv: Erna
Kép
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Kép
Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Remélem,mindenkinek szép volt az ünnep.Nálunk nemcsak Húsvét volt,hanem a nagyszüleim gyémántlakodalma is.Együtt volt a 2 gyerekük,4 unokájuk,3 dédunokájuk+összes "tartozékok"(házastársak) :wink:

Balubácsi,
gratulálok!Őszintén irigyellek:az én férjem is szedett 6 hónapig Fer-t,amitől pár darabbal emelkedett a szám,de lényegében nem változott a helyzet,ugyanúgy ICSI volt a megtermékenyítés módja.
Úgyhogy te nagyon jól jártál!Hajrá!

Többiek,hogy vagytok?Én rengeteget dolgozom,a napokban várom a 3.cikluskezdetet,utána a 4.-nél irány a klinika!
Vendég
 


Sziasztok!

Hát nagyon el vagyok keseredve. Ma reggel, az inszem utáni 13. napon csináltam egy tesztet és sajnos negatív lett. :cry: Vérvételre még csak holnap kell mennem, de szinte 100%, hogy nem sikerült. Igazából amúgy nemis ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy a férjem tegnap este hirtelen belázasodott, 38,4 fokos láza lett. Persze azonnal ülőfürdő és lázcsillapító, de 2-3 órán át biztosan ennyi volt neki. Sajnos úgy tudom, hogy a láz akár 2-3 hónapra is leronthatja a spermaképet és májusban mindenképp menni akartunk újra. Szerintetek mennyi időre rontja le a láz?
Teljesen magam alatt vagyok, hogy soha nem lesz már babánk. Sírni tudnék. A legrosszabbul amúgy az esik, hogy a bátyáméktól kapta el a férjem, akik nem szóltak, hogy húsvét előtt 1-2 nappal elkezdtek betegeskedni és mellőzni kellene a találkozót. Tudják, hogy már így is mennyit szenvedtünk és mennyire fontos ez az egész. Amúgy a beágyazódás környékén biztosan nekem sem tettek jót a bacijaik.
Ennél az inszemnél egyébként szerintem még nem voltak olyan rosszak az eredményeink. Két petesejtem lett, az inszem napján 10mm-es méhnyálkahártyával és lehet, hogy én értettem rosszul, de 10 millió bekoncentrált spermiumunk lett. Mennyi kell amúgy egy inszemhez szerintetek?
Jucus!
Nálatok mi a helyzet?
Balubácsi!
Gratulálok a szép eredményhez! Dolgozattok csak szépen az ügyön! Persze jóból is megárt a sok! :)

Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Sziasztok,

Én ma reggel voltam tapolcán, de már tudtam előre az eredményt, végülis hivatalosan is közölték, h nem sikerült. A doki Clostyt irt fel, megint 2*1-et kell szednem, szóval május közepén lesz valamikor a 3. inszemünk. A 3 és egyben utolsó inszemünk. A doki azt mondta, hogy ha ez sem sikerül, akkor lombik. Hát ez van, én nem bánom, csak sikerüljön már..

Erna, amig nem látod a vérvétel eredméynét nem szabad feladni! ilyen erősségű tesztel teszteltél? A 25-ös még lehet nem mutatta ma ki.
A láz én is úgy tudom, hogy nem tesz jót :( Reméljük, hogy 2-3 óra alatt azért nem okozott nagyobb kárt. Nálunk az inszem alsó határa amugy 1 millió (ez amit már befecskendeznek) Nálatok a múltkori 10 milla tényleg nagyon jó volt!!!

Balubácsi, nagyon szép eredmény!

Zsó, gratulálok a nagyszüleidhez!

Edi, veletek mi van? Most spontánkodtok?
Megvetted azt a gélt amit mondtál?
A FER nekem is eszembe jutott a mult hónapban a rossz eredmény után, de aztán ugy döntöttünk, hogy inkább harmadáron veszünk egy doboz maca vibet. Erről is nagyon sok jót hallotam, szóval, mi most éppen ebben bízunk.

Bea, veled mi van? Jobban vagy már?
Beszéltél a régi nődokiddal? Vizsgálatokat megcsináltattad?
jucus31
 
 


Jucus!
Nagyon helyes, hogy indul a harmadik!!! A következő alkalommal biztos, hogy jó lesz a férjed eredménye. Amúgy nem lehet, hogy mégis a closty javított a férjed eredményén? Mettől meddig szedte?
Én szerintem nem ugyanolyan módon koncentrálták be nálunk, mint Nektek a Kaáliban. Mi a Róbert Károly Magánklinikára járunk. Az nem létezik, hogy nekünk 16m/ml-ből 10 millió lesz nektek meg 20 m/ml-ből 4 millió. Nekem ez túl gyanús. Egyébként nem szokott a férjem 2-3 ml-nél többet produkálni. Talán az számítana, hogy sokat javult a mozgás nálunk. Állítólag csak a progresszív gyors 35% lett, a többit paraméterről viszont semmit sem tudok. Lehet, hogy nálatok szigorúbb paraméterek alapján szűrtek? Lehet, hogy nálunk nem szűrték ki a rossz morfológiát? Tudja valaki, hogy működik ez?
A tesz amúgy 25-ös volt, de ha baba lenne, szerintem már kimutatná. :cry:

Üdv
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Balibácsi GRATULA!:)

Zsó,
a nagy munkában 1-2 itt lesz a 4.ciklusod!Hajrááá! :wink:

Jucus!
Nagyon sajnálom! :( Na amúgy Töröknél voltál?(Gondolom,mert nekünk is csak 3 inszemet engedett aztán lombikot javasolt) De május a szerelem hónapja remélem babát hoz! :)

Amúgy én még nem voltam régi dokimnál majd május eleje körül kérek időpontot... várom majd hogy megjöjjön...

Amúgy barátnőm volt vérvételen a 21. napi nem jó neki alacsony a tesztoszteron szintje.UH-on azt mondták nincs peteérése,de nem gondolja a doki hogy PCO-s lenne.Házi dokija meg elküldte cukor vérvételre az az eredménye nincs még meg.Férjének 10-15 millió 40% mozgó lett az eredmény dokija állítja ez jó... szerintem ehhez már inszem kellene de ők tudják... Bár ugyanazt írta fel neki mint páromnak mondtam neki ha jó akkor miért is írta fel? Kiváncsian várom mit ír majd fel neki a doki vagy hogyan tovább.Írt Töröknek is az azt írta vissza keresse fel Tapolcán jelentkezzen be.Szerintetek?

Erna!
Ne keseredj,fel a fejjel Ti még nagyon az elején vagytok!!!!
horváth beáta
 
 


Erna, Jucus sajnálom, hogy nem sikerült! Ne adjátok fel! Igenis lesz babánk!
Jucus nem vettem gélt. Most angyalgyökér kapszulát szedek, api meg e-vitamint. Ő is szedte a maca vibet, és használt neki szerintünk. Konkrét számokat nem tudok írni, mert előtte régen volt számláláson, de az inszemnél elég jó lett az eredmény. (36millió/ml).
Most a spontánra gyúrunk :wink:

Kép
kissedi
 
 


Bea!

Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy az elején vagyunk. Már egy éve túl vagyunk egy herevisszér műtéten, és totál szétidegeskedtünk eddig is magunk, hogy javul-e az eredményünk. Genetikai vizsgálattól elkezdve már minden volt. Egy kész vagyon.
Amúgy a barátnődnek nem a progeszteron szintje alacsony a 21. vérvételen? A férje eredményével szerintem is kicsi az esély spontán.

Kissedi!

A 36m/ml az nagyon jó! Nem emlékszel, hogy mennyi spermiumot kaptál vissza? Mikor volt ez az inszem? Volt amúgy immunológiai vizsgálatotok, hogy miért nem sikerül ezzel a jó eredménnyel spontán?

Amúgy szedett már valaki közületek Estrofemet méhnyálkahártya vastagítására? Most emiatt is aggódok, mert elég sok mindent okozhat a betegtájékoztató szerint, és a tetejébe még nem is sikerült. Én továbbra sem hiszem, hogy sokkal több esélyünk van hormonnal az inszemen, mint anélkül. Viszont hormon nélkül nem kell szünet és nincs kockázat, és tényleg meg lehet csinálni belőle bármennyit. Ráadásul ha romlana a férjem eredménye, sem tömnének hormonnal hiába. Szóval most ebbe az irányba kacsingatok.
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?