Zitácska
Front az mindig jó, Szaffit is az csalta ki
most már tényleg idejében vagy
Olyan izgi
Ha május 1.én jönne, mindig szabadnap lenne a szülinapja
Melinda
2 lombik után spontán? Fú, gondolom volt meglepi ahogy álltál a tesztel a wcben
Jaj, de szeretném én is ezt átélni! Ez tényleg csoda! Most mi is várunk a csodára egy évet, aztán ha őszig nem jön össze, visszamegyünk a dokinénimhez és januárban próbálkozunk megint egy lombikkal. Mi 3 babát szeretnénk, és elhatároztuk, ennek a lombik sem lehet akadálya. Még 2 ingyenes lehetőségünk van, a 3. babát már tuti „meg kell vennünk”, de van egy olyan érzésem, hogy a felnevelése többe fog kerülni, mint a fogantatása
Amikor megállapították rólam, hogy nincs elég tejem, folyton azt kérdezték, nem vagyok-e pco-s, mert azoknál nagyon gyakori, hogy nem tudnak szoptatni. Tejcsi kérdésben a legrosszabb, hogy mindenkinek ez a második kérdése... Jól vagytok? Szopi megy? De még a szomszéd néninek is, meg a közértben az eladónak :S Én meg nem fogom elmagyarázni mindnek, hogy nem, fejletlen a testem, olyan messze állok a nőtől mint a csimpánz az embertől...... Azt szoktam felelni, hogy „nem hal éhen, ne aggódjon”, ezt általában „megy a szopi”nak fordítják
Kevés tejet is meg lehet tartani! Szaffi még mindig minden evés előtt iszik. No jó, volt pár hét, amikor csak napi 2-3 alkalommal kért, most megint elfogadja mindig. És a mennyiség csak tőle függ. Én szoptanítoztam, nem cumiztattuk, pohárból itattuk stb. de csak rajta múlik. Meg, ha mindketten szeretitek, úgyis maradni fog, ha ő nem, tehetetlen vagy.
Lassan majd beáll a nappal/éjszaka Lellének is
Én mindig alkalmazkodtam Szaffihoz, és idővel kialakított ő egy napirendet, észre se vettem, mikor.
Bazsa
tudod, a teszt olyan, hogy a jó hír megvár a rossz meg nem szalad el
Első terhességemnél 14. naptól naponta teszteltem, mert olyan bizonytalanul halvány volt a plusz. Utólag kiderült, hogy azért, mert nem volt minden rendben, el is vesztettük a babát. Ha nem teszteltem volna, csak a vérvétel marad, ahol rögtön mondták, hogy nem fejlődik, rendellenes, ne éljem bele magam, lehet, könnyebb lett volna. Szaffinél szerencsére 14. napon szép élénk + volt, másnap a véremben is minden okés lett
Nincsenek letiltva vmik a böngésződben? Az kiütheti a vonalzót. Vagy csak Zitáét nem látod?
Dike
Jól tetted, hogy elmentél orvoshoz! Szerintem hallgass a szakemberre, még ha nem is azt mondja, amit hallani akarsz
Ezek az anyajegyek nem játékok. Nekem az egyik lombik előtt vettek le, és a dokinénim, mikor mondtam legyintett, hogy ez neki mind1. Bőrgyógyász csak látta rajtad, hogy terhes vagy, nem? Bizti nem ez az első ilyen esete.