Sziasztok!
Eltűntem én is... Pénteken megvolt a szülőszoba látogatásom, de nem úgy ahogy terveztem. Görcsökkel vitt be a férjem. Szerencsére "csak" vesetágulat, meg vesekő, de jól megvizsgáltak, fájásmérés 1 órán át, stb. Pont az én dokim volt az ügyeletes. A húsvét így szépen telt, vasárnap az urológia ügyeletre is rohantunk. Á, nem tudom mi jöhet még. De a lényeg, hogy a baba jól van, méhszáj zárt...
Ana: nem semmi az Anyukád! Azért lesz aki vigyáz a lányokra, ugye? Az enyém sem az a tipikus nagyi, de ha megkérem, akkor azért nem szokott nemet mondani. Ilyenben számíthatok rá. Csak az a baj, hogy június utolsó hetében nyaral, ha akkor szülök, akkor nagy gáz lesz, mert a férjem meg Pesten dolgozik, csak kb. kéthetente jön haza. Úgyhogy lehet jön a fiam is velem a szülészetre.
Szép nagy a pocakod!
Linácska: igen! én is rájöttem közben, hogy Noémi barátnője vagy!
Most Klarisszáról derült ki, hogy a szomszédom barátnője, mert mesélte, hogy már mióta kórházban fekszik lepény miatt, meg 4. gyerek. Kérdeztem, hogy nem Klári? Dehogynem... Kicsi ez a Kecskemét. Már csak Gillel kellene közös ismerőst találni.
Mi volt a fülészeten? Pestre mentek vagy Kecskemétre? Itt a Sánta Bea 6 éves kor alatt nem műt!
Szerintem is minél hamarabb annál jobb!
Nem dolgozol már? Meglett a 180 nap?
Szuperek a 4D-s képek! És nagyon rendes a nő, hogy visszamehettek! Ilyent sem hallottam még....
Brunhild: jaj, de édes képek! Szerintem Rád hasonlít, bár a férjedről nem láttam még képet, de az orra mindenképp a Tiéd!
Nálunk sem volt nagy öröm a babahírre, és nálunk is az segített, hogy kislány lesz.
Sajnálom a haskeményedést!
Vashiányra én is a Neo-fol- akármit szedem, de a korábbi dokim a Humet-R-t ajánlotta. Azt amúgy is javasolják szülés előtt, mert tele van vitaminnal, és jól megerősíti a kismamát. És nem okoz székrekedést. De ebben nincs akkora vastartalom mint a Maltofer meg Neo-ban.
Netty: jó a képetek a kisfiaddal! Nagyon csini kismama vagy!
Panndi: hogy van a hasad? Keményedik még nagyon?
De ügyes a kislányod, hogy megtanult bicózni! Aziz még nem tud, pedig idősebb.
Kiváncsika: a Te képeid is gyönyörűek! Teljesen kivehetők a vonások!
Nálunk csak engem érdekel a 4D, a férjem azt mondja pénzkidobás, pedig nálunk nem sok, csak 5000 Ft-al kell kipótolnom a vizsgálati díjat. De múltkor kifejezetten örült, hogy takarta magát a baba, és nem kellett fizetni...
Tényleg, most hallottam, hogy a kórházban fiú és lány nevet is kell mondani szülés előtt!!! Nem is tudom mit fogok beíratni, mert én azért csak akkor hiszem el, hogy lány ha kint lesz...
De fiú nevünk meg egyáltalán nincs.