Na, ma hasfájós nap van
hát, nem kellett volna békák a tóparton hasonlattal élnem, mert egész délután úgy kuruttyolt a gyomra mint egy jobb wellnes szálló pezsgős medencéje. 1 óra altatás után aludt negyed órát, utána magamra raktam a fotelben, újabb 1 óra altatás, szegény olyan kis nyüszi fáradt volt ám. elaludt, fél perc múlva kuruttyolt és felsírt. Na a végén azért mindketten aludtunk egy jót itt a fotelban. Imádok úgy aludni, hogy rajtam szuszog
Kat
Nekünk is voltak peluskiütéseink mikor kipróbáltuk a dm-es popsikrémet
úgy látszik nem bírja az illatszereket. Nekem a bóros krém rendbehozta, de persze nem 5 perc alatt, kb 3-4 nap kell hozzá. Mi elötte is, meg azóta is azt használjuk, Lóránt orvos nagynénje azt mondta, át ne térjünk másra, mert ez a bór az egyik legbőrbarátabb fertőtlenítő, és ebben nincs semmi adalékanyag. Hydrophilium boraxatum a neve, van naturlandos is meg gyógyszertári kimért is. Én minden peluscserénél szellőztetem pár percet a popsit, ha nincs nagyon hideg itthon. Ha meg odasüt a nap délután, akkor tovább is. Letörlöm, aláteszem a tisztát és gagyogok hozzá pár percet és csak utána csomizom vissza. Egyébként a pampers premium care pelusban tökre szellőzik a bőre, csak én úgy érzem, h átnedvesedik a pelus
Nyufó
Hát, ha a fiúk az annyukra tapadnak, akkor azt nem bizti, hogy megélem, milyen
Az egyik csaj a masszázsról a 3. lányával volt, jaj úgy irigykedtem
Tökre félek, mit kezdenék egy fiú babával... Eddigi összes pasim szörnyű viszonyban volt az anyjával... nem szeretnék én is úgy járni... pedig volt köztük iszonyú aranyos is (első férjem anyukája) aztán mégis kéthavonta egyszer nézett csak haza, sose trécseltek telefonon...
Snowball
Fürdőruci? Na az minek? Balatonba mehet pucéran, medencébe meg fürdetőpelusban. A fürdőruha csak hűti vizesen a kis testét. A parton meg a nap ellen inkább valami vékony kis body, ami jobban szellőzik mint a fürdőruha-anyagok. Tudod, én Balcsiparton nőttem fel, szerintem úgy 8 éves koromig csak fürdőbugyit hordtunk. Meg leginkább pucérok voltunk pl a kerti felfújható medencében. Nem volt rendes fürdő, szóval kitették a napra a medencét, felmelegedett benne a víz mi meg pancsolhattunk nővéremmel meg unokatesómmal
Amúgy levágtatok Molly hajából? Apa fodrászkodott? Vagy csak megfésülted?
Sajti
Nálam is a nyüszizést számolom sírásnak. Mondjuk neki is van egy altatom-magam nyüszizése, azt szoktam "hagyni", mármint nem veszem fel, csak ülök az ágya mellett és mondom, hogy "jól van, alugyjon a kislány", meg újabban nyomom bele a cumit, amit már ki se köp
Ja, és próbáltam leálni azzal, hogy egyes szám 3. személyben beszéljek hozzá, de nem megy, tiszta béna vagyok. Meg rá akarom szoktatni magam, hogy ne cicalánynak, vagy kislánynak hívjam, hanem Szaffinak, de valahogy a cicalány könnyebben jön. Úgyhogy marad a "mit szeretne a kislány?" meg a "jót aludt a cicalány?" beszélgetések
Majd hordhatom pszichológushoz
Tényleg, fiús anyukák, majd oktassatok ki, hátha egyszer szükségem lesz rá, hogy huzogatni kell-e vagy sem a fütyit, mert annyi ellentmondást hallok erről, ráadásul már jópár fitymaszűkületes pasim volt, akiknek huzogatta anyu tisztítás címén, és úgy megsérült idővel, hogy még felnőttként is attól szenvedtek...