Jeanner, min.3liter. Ez egyébként minden kismamának ajánlott. Én ittam eddig is ennyit, fogalmam sincs, hogy mitől car a vesefunkció... vízmérgezésem lesz lassan
Kombinált teszted eredményét várod, vagy integrált lesz? Mikorra lesz kész? Hol csináltattad?
Most szülészt kell választanod, vagy ajánlott neked magándokid? Huhuhúúú, mennyi kérdés
Ancsa, Honeynek CVS volt, azaz korionboholy-mintavétel. Ez a 11-16. hétig szokásos eljárás, az eredménye, mivel közvetlen a lepényből vesznek szövetet - általában - hamarabb megvan, mint a magzatvíz-vizsgálatnak. A vetélés cirka-1-2%-os. A magzatvíz-mintavétel a 16. héttől indul, és általában a 20. hétig érdemes. Itt kicsivel több időbe telik az eredmény, mivel "szaporítani" kell a sejteket, de pl. a Telkiben elég hamar megcsinálják röpke 170ezerért (cirka)
Vetélési arány 1%.
Én is azt olvastam, hogy a kombinált tesztek 85%-osak, de ha megcsináltatod a négyes tesztet, az már 95%... Nem tudom, megnyugszok-e a négyes tesztem után - jó eredmény esetén persze -, meglátjuk... Egy jó szonográfus mindenesetre nagyon sok mindent ki tud szűrni uh alapján, úgyhogy szerintem ő a legfontosabb tényező ebben az egész procedúrában.
Babát én sem érzem olyan sűrűn, mint az elején, van nap, hogy egyáltalán nem. Azért az is számít, hogy hogy helyezkedik el, mivel még elég pindúrka... bevackolja valahová magát, aztán hiába püföl, úgysem érzed