zita,
hát nekem is otthon kellett volna pihennem legalább egy napot...
georgia,
ez érthetö,hogy semmi idöd, ez így van jól...a lenyeg,h otthon vagytok ijndannyian, foglalkozz csak virág babával, neki nagyobb szüksége van rád most mint nekünk
de azért aranyos vagy,h kicsit beugrasz hírt adni magatokról
rekuja,
mindig úgy megnevettetsz
fél órába telt összecsukni az egy mozdulatost
megértem,h jót aludtatok a kirándulás után
bazsa,
szedd össze magad, ne akarjál már mindig meghalni egy kis lóti futi után
(gondoltam válaszolok magamnak is
)
zita,
köszi a képeket georgia virágjáról, annyira édes...
hogy mit csináltunk? 4 nap ünnep volt,nem kellett melózni. az elsö 2 nap a növérem gyerekei voltak nálunk, voltam a városba shoppingolni az egyikkel, aztán bicajoztunk a folyóparton, elötte éjjel sokáig tévéztünk a csajokkal. aztán a 3. napon állatkertben voltunk, az is nagyon kiszívott, az egész napunkat igénybe vette, az utolsó napon pedig a növéreméknél voltunk húsvétolni, a gyerekek akkor keresték a tojást,mert a hugomék vasárnap este értek csak haza magyarból. és természetesen ilyenkor játszani kell a gyerekekkel, és mi volt a nagy ötlet? baseball-t kellett játszani. nagyon vicces volt,rengeteget röhögtünk,de a 4. nap végére már hulla voltam.
dike,
a fogorvos senkinek sem kellemes, az biztos
az én pérom,mint egy gyerek... el kell kisérnem és annyira be van sz..-va,annyire édes,komolyan mint egy gyerek
nekem most rendben vannak a fogaim,uh ha terhes leszek,valószinü,h nem kell mennem,majd meglátjuk.
téma has: én láttam egy csajt itt a kórházban,aki állitólag 6 hónapos terhes volt ,de hogy hol volt a baba,azt elképzelni nem tudtam... van ilyen,h nem látszik vagy van olyan is,h az utolsó hónapban hirtelen indul be a növekedés.
rekuja,zita,
szerintem is csodálatos dolog az apás szülés. én nagyon szeretném,hogy a párom velem legyen,de ö még nem tudja,h képes lesz e rá. de majd teszek róla,hogy az legyen, mert szerintem is fontos,hogy ö is résztvegyen ebben a csodálatos élményben...
meli,
én most a ciklusom 34. napját nyomom és még nem jött meg. arra várok,h megérkezzen és kezdödhet a baba buli
a következö ciklus elsö napján kell megjelennem a dokinál és mehkezdödik az elsö (és remélem az utolsó ) lombikom.
látom neked is még friss babád van,erröl lemaradtam szerintem,uh így utólag szeretnék gratulálni hozzá, élvezd minden pillanatát... neked hogy jött össze?