Sziasztok!
Szopi: mi is átestünk a ló túlsó oldalára... Az első egy hónapban szenvedtünk, mert korán volt 1 hétig, azt sem tudta mi az a cici. Tehát otthon utána kb. 25 percbe telt mire be tudta kapni. Aztán annyira belejött, hogy már állandóan szopni akart, csak azzal tudott elaludni, és éjszaka is odaszokott mellénk az ágyban, mert már nem tudtam annyit felkelni, amennyit ő enni akart. Hát, kár volt. Két évesen tudtuk tőle elvenni, addigra már ő bölcsis volt, én meg dolgoztam, egész nap semmi, éjszaka viszont két óránként kelt ciciért.
Most hatalmas elhatározásaim vannak, cici 3 óránként, alvás a kiságyban... Aztán hogy mi lesz belőle, azt nem tudom, mert nem vagyok sajnos túl következetes.
Addisz: nálatok nincs az orvosnak konkrét váltópartnere? Mert nálunk úgy van, hogy ha szabira mennek, akkor megvan, hogy kinek ad át. én még nem mertem megkérdezni, hogy mikor megy szabira a dokim, mert félek a választól.
A helyettese a fia, aki egy 35 év körüli jóképű pasi. Nem szeretnék nála szülni...
Linácska: sajnos nem lesz jó a jövő szombat, pedig nagyon jó lett volna letudni egyben az egészet.
Majd felhívom a nőt, hogy lesz-e még ilyen alkalom a következő két hónapban. Ti nem csináltátok meg Lilinél vagy Levinél?
Holnap dolgozol utoljára? De jó Neked! Nekem még 5 hét van hátra, már visszaszámolok...
Jó nagy munkálatokba kezdtek!! Mondjuk mi meg költözünk elvileg, az is szép lesz.
Lili hogy fogadta a hírt, hogy elmarad a program?
Noémi: nem ismerem ezt a mellszívót, mindjárt megnézem a neten. Akkor jól jártál a börzén!! Képek?? És milyen babakocsik jöhetnek számításba?
Mi most vettünk egy Quinny buzzt, rózsaszín-lila, a maxi cosi pedig piros. Nagyon tetszik...
Hópihe: gyönyörűen sikerültek a képek!!!
Ana: jobbulást Pannának! Teljes felújítást végeztek? Azt elhiszem, hogy nehéz elviselni. De biztos gyönyörű lesz! Gondolj erre.
kiváncsika: szuper, hogy mindent rendben találtak! Tényleg, kép?
Brünhild: hú, de nagy pocid van! Nagyon csajos a kiságy!
Netty: de jó Neked, hogy már csak pár nap van hátra a munkából! én már olyan nehezen ülök, állandóan elnyomom magam. Otthon sokkal kényelmesebb lenne melegítőben lenni egész nap.
Rokakoma: nem tudom, én még nem vettem észre, hogy a baba másképp reagálna az apukája vagy a testvére hangjára. Az étkezések után szokott, meg ha hátra fekszek, azt nagyon utálja.
De tudom, mondják, hogy ilyenkor már jól hallanak bennünket. Mondjuk a zenében hiszek, ahogy írod, hogy a fuvolázásod hiányzik neki.
És a komolyzenét hallgató magzatokról is jókat lehet olvasni, hogy mennyire fejleszti őket.
De ügyesek vagytok, én nem bírtam volna ki, hogy ne kérdezzem meg, hogy mi lesz a baba neme. De nálunk az egész család tűkön ült, 4 fiú unoka után főleg anyukám.
Ildóca: neked is szép nagy már a pocid! én nem látom a magamét ekkorának, talán csak este.
Tegnap én is megjártam a terhesgondozót beutalóért, meg elmentem végre a háziorvoshoz a belgyógyászati vizsgálatra.
Mindig van valami....
Nektek csuklanak már a babák? Úgy emlékszem Aziz ilyenkor már csuklott, de most még nem tűnt fel az a tipikus ütemes rángás. Pedig olyan vicces volt!