Huh, van ám itt forgalom nálatok, baba mellett nehéz tartani a lépést! Voltunk ma babamasszázs tanfolyamon a védőnőiben csinálják, tök jó volt! Na nem a masszázs, az olajos kézzel baba-tapi szinten van, viszont a 6 picit ahogy letettükk középre, mi meg körbeültünk, a kis csöppségek rögtön kommunikálni kezdtek, ki sikongatott, ki forgolódott. Szaffi pl megsimogatta Tamit, barátnőm lányát, aki erre elkezdte szopizni Szaffi kezét, olyan cukik voltak
Aztán a nagy szerelem közepén Tami lebüfizte Szaffit, akkorát nevettem rajtuk
És volt egy csaj, aki büszkén mondta, hogy milyen jó alvó a fia, mert ő még időben megtanította neki, hogy sírással nem megy semmire, és csak párszor sírt 2 órát a baba, aztán rájött, hogy felesleges
Jaj, olyan nehéz volt nem mondanom semmit! Pici 4 hónapos csöpség, annyira sajnáltam!
Zita
Én látom a vonalzódat
Aszem egyidősek vagyunk,már amennyiben a 79 születési évet jelent
Fészekrakó ösztön ajtómosásban nyilvánul meg? Ez jó, jöhetsz hozzám is
Jana
Ne hibáztassd magad! Meggyőződésem, hogy egy csomó olyan orvosi ok áll a meddőség mögött, amit ma még nem találnak, de pár év múlva már lesz rá megoldás. Most meg stresszelnek minket a "lelki ok" és a "nem akarjátok eléggé" szövegekkel. Nálunk pl semmit se találtak a lombikig, aztán ott kiderült, hogy nem jutnak be a spermiumok, szóval be kellett őket injekciózni a petesejtekbe, és így is csak kevés indult osztódásnak (legutolsónál 13-ból 4 élt már csak az 5. napon, 2-t betettek a maradék kettő másnapra elhalt). Szóval a legkevésbé sem a ti hiábtok. Az élet néha igazságtalan. Viszont sokkal jobban fogod bírni az éjszakázást, mint az, akinek rögtön összejött
Az meg, hogy elsőre nem jött össze.. nekünk elsőre összejött, és pár hét múlva elveszítettük, úgyhogy másodikra annyira rettegtem, hogy sztem akkor tényleg én gátoltam a dolgot. Jobban féltem egy újabb veszteségtől, mint hogy nem is sikerül...
Bazsa
Huh, az nagyon kemény lehetett szülészeten. Van egy ismerősöm aki szülésznő és az 5. lombik jött össze neki. Fogalmam sincs, hogy volt ereje hozzá, nagyon tisztelem. Én tanár vagyok, és ahogy látom, hogy az anyák hogy hanyagolják el a gyereküket, már attól is rosszul vagyok. Egy ideig próbáltam az anyáknak segíteni, aztán idővel megtanultam, hogy a gyereknek kell segítenem, mert az anya már nem fog változni. Így aztán volt sikerélményem, és tök jó érzés, ahogy még mindíg visszairogatnak fél évente, évente egy-két sort, hogy mi van velük stb. (szorosabb viszonyra nem is vágyok velük). Most pl a volt osztályomból majd mindenki gratulált iwiwen. Pedig nem is tudják, mért hiányoztam évekig annyit...
Anett
nagyon csini kismama vagy
Szép a pocid! Hol fogtok szülni? Szülőszoba-látogatás jó dolog
nálunk appa nagyon élvezte, én meg úgy éreztem, mintha egy kínzótermet rózsaszínre festettek volna
De mondjuk szülés közben én nem nézegettem a szobát, szóval fontosabb, hogy apának tessen
Dike
Pénzes dolog nagyon gáz
Nekem elvileg vonják a számlámról, de a múltkor nem tudták, és nem szóltak, hogy nem vonták, én meg nem vettem észre, mert hát volt rajta pénz csak bénáztak. Aztán persze én voltam a hibás
Tök jó, hogy tudtál intézkedni! Mit vaterázol? Még sose próbáltam, de annyian mondják, hogy jó, ki kéne próbálni. Bár én a nem kellő dolgokat (mellszívó) inkább elajándékozom, az olyan jó érzés, hogy ha már én nem tudtam használni, legalább valami ismerősnek örömet okozok.