Sziasztok!
Zsizsa: örülök, hogy Gabóca jól megajándékozott két órai nappali alvással. Maradjon is így!
.Tündéri modellpalántátok van
. Jujjj, szinte süt a tekintetéből a huncutság
.
Zsófi: jó, hogy jelentkeztél, elég régen írtál már .Nagyon sajnálom ahogyan alakulnak a dolgaitok mostanában, drukkolok, hogy mielőbb helyreálljon minden. Zsizsa véleményét osztom én is , talán a tesóprojekttel így még én várnék egy picit, de természetesen ti tudjátok.Bilizéshez gratulálunk.
Barbi: rendőr sztori
. Ti pedig szófogadó szülők vagytok
. Nagyon értelemes fiatok van, ez a buborékos stori nagyon tetszett. Hihetetlen mennyi mindenre tudnak figyelni!
Gabi: örültem nagyon, hogy írtál és gratulálunk az államvizsgádhoz. Csatlakozom a többiekhez, tényleg nem kis eredmény Zsolti mellett végigcsinálni. Büszke lehetsz magadra!
Meg mi is rád! Az eredményekről meg nem is beszélve. Ügyes csajszi vagy!Fogzásnál érdekes mód nálunk is szokott orrfolyás jelentkezni. Remélem jó hétvégétek volt és kipihented kicsit a fáradalmaidat .Apósodnak jobbulást , így ismeretlenül is.Hirtelen lett rosszul?
Zit: nem szerettelek volna megsérteni, ne haragudj, ha így érződött netán. Nem is szeretnék magyarázkodni, annyit viszont megjegyeznék, hogy én soha nem írtam olyat senkinek, ami nem szívből jött volna(aki ismer tudja milyen vagyok), sőt még feltételezni sem tudnám senkiről, hogy másképpen vélekedik. Nem vagyunk egyformák. Így azt , hogy Beni ügyes , értelmes fiúcska, szívből írtam. Esetleg azt érthetted félre, hogy én úgy vélem, hogy egy könnyen kibújó fog(aminek szintén örülök, még ha nálunk nem is így megy)nem a gyermek ügyessége, talán nagy-nagy szerencse kell hozzá és sok más. Ezért is jegyeztem meg, ha ez alapján mérjük, akkor Robó nem ügyes
.Tényleg semmi szálka nincs bennem, szeretném ha benned sem lenne .A télről alkotott véleményem pedig viccnek szántam, nem gondoltam, hogy ez is félreérthető tud lenni. Mellesleg már én is telet érzek a faggyal és hóeséssel. Közben látom Beni ismét szenved a fogacskával, kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a napjaitok és térjen vissza minden a régi kerékvágásba!Fogacska pedig bújjon ki gyorsan és fádalom élkül!
Klarissza: nagyon örülök, hogy kezd Laca éjszakánként már nagyfiúsan viselkedni
Képzeld nálunk meg ma aludta át Robó az éjszakát este 1/22-től reggel hatig. Pedig semmi előzménnyel nem járt kivételesen. Én meg nem győztem bemenni hozzá, hogy alszik e még, ahelyett, hogy aludtam volna. Olyan furcsa volt , hogy alszik
.Mi a kiságyból már régebben kivettünk pár rácsot és azon jön-megy, gondolom azóta ti is dolgoztatok az ügyön
.Mozizás
.Kis Tituszunk nagyon édes még kicsit maszatosan is. Jól sikerült fotó
.A szemein mindig elcsodálkozom. Gyönyörű!! Izgi lehet az asztalra mászás. Nálunk is előszeretettel gyakorolja Robó, az agyvérzés kerülget közben, hiszen pillanat alatt a székről felmászik az asztalra, nem győzők résen lenni.
Ann: Pedig tud ám Robó eleven is lenni, lassan átcsap rosszaságban
. Na meg amilyen ártatlanul néz a fotón, tud ő hisztizni is, mint a többi gyermek is.
Tündér: remélem sok-sok pénz nyertek a lottón.
Gratulálok az új családtaghoz, jó nagy baba.
Hagnosz: micsoda jó hír. Barni is elindul
.Gratulálok hozzá.Szemfoggal nem szenvedett sokat?Állítólag az nagyon tud fájni.
Gabi75: örülök, hogy örültél a képnek
. Nálunk most nem vágatom rövidre Robó haját, úgyis olyan hideg van, legalább az is melegít egy kicsit
.Nagyon értelmes Dávid, új szavakhoz gratulálok. Nálunk meg apát szokta néha tatának mondani. Mikor dolgozol akkor párod van otthon Dáviddal? Én azt hittem, hogy hozzátok viszik a gyermeket és ott vigyázol rá.
Orsi: jó hosszút írtál .Jaj, nagyon sajnálom és szörnyű lehetett amin keresztül mentetek. Volt vmi tünete a fülgyulladásnak, vagy miből állapította meg a doki? Fájlalta esetleg Bene ha a doki hozzányúlt? Szegénykém, remélem már teljesen tünetmentes! Hiszti nálunk is megy, főleg üzletben, ahol nem tud az ember elég kemény lenni. Hasonló tünetekkel jár, mint Benénél. Az orrfolyást meg én is a fogzásnak tudtam be. Utólag boldog szülinapot apukádnak. Hú, ezek a játékok és egyebek nagyon klasszak
Lehet minket is érdekel . Köszi, hogy tettél fel róla fotókat.
Edit. Végre írtál egy pár sort. Jó utat és sikeres előadást kívánok. Furcsa lehet, hogy Boti nem szopizik már annyit. Apa lesz vele még távol leszel?Estétek rendezősdésének örülök
.
Engem meg Robó csak úgy megajándékozott tegnap este 1/2 22-től reggel 6ig történő alvásal. Nem sokat aludtam ettől függetlenül, mert vártam mikor ébred és nemgyőztem hajnalban bejárni hozzá
.Jó mi?
Bárcsak mindig így maradna. HA nem is rögtön beáll, de örülök, hogy alakulgat a dolog.Már azt hittem Robó képtelen az ilyesmire
Jó vacak idő lett, igaz kicsit voltunk ma kint, délelőtt meg még festettünk Robóval,ujjfestékkel, de olyan ügyesen maszatolta a kis kezével. Teszek is fel egy kis képet az újdonsült Piccassótól.Lehet, hogy ezek a képek nagyon sokat fognak pár éven belül érni
.
Mindenkinek szép napot és nyügimentes nappalokat-éjszakákat.
Anita