Henci!
GRATULALOK!!! Ugye milyen nehez felfogni, hogy vegre osszejott? En meg mindig en sem tudom elhinni. Mikor mesz dokihoz? Ne ijedj meg, ha meg csak petezsakot, vagy szikholyagot lat a doki. Meg fiatalka
En nagyon megijedtem, amikor babat nem lattam, es meg a mai napig felek. Majd, ha latom a pici testet megnyugszom.
Stella!
Eddig mindig Te biztattal, most en teszem. Legy turelmes, megjon majd, es mehettek a lombik programra. Drukkolok! Csak kerlek ne keseredj el!
Tacsiful!
Mibol tudtam, hogy babat varok? Nem tudtam. "nyaraltunk" ott vegig hanyingerem volt, de ezt az utazas szamlajara irtam. Sot vilmoskorte palinkaval fertotlenitettem. 36 napos ciklusaim voltak, igy vartam, hogy majd megjon. Kint nem volt homerom. Viszont a hasam ugy gorcsolt, mintha meg akarna jonni. Ittam egy korty palinkat, es teljesen rosszul lettem, na ez egy kicsit gyanus lett, mert egy ismerosom meselte el ugyanezt, amikor o terhes volt, ugyanigy lett rosszul az italtol. O sem tudott rola. Aztan hazajottunk, rogton hot mertem, 37,5 volt. Reggel 37,1 Ekkor mar sejtettem, de nem mertem beleelni magam. A 40.cn reggel teszteltem, es pozitiv lett. A delutani is. Estere bejelentkeztem dokihoz, aki egy 7mm petezsakot latott. Ra kovetkezo heten a doki mar szikholyagot latott, a baba akkor volt kb 5hetes. A cicim nem ugy fajt, mint amire en gondoltam, ma sem faj, egy ici picit erzekenyebb. A nyolcadik heten, amikor azt hittem velem ilyen nem tortenhet, jott a hanyas. De a lenyeg a baba, megprobalok arra gondolni. Bocs, kicsit hosszura sikeredett.
Tundi!
Koszi, hogy erdeklodsz. Nem vagyok jobban, ejszaka egy korul megint hanytam, mar harmadszor ugyanabban az idoben. Napkozben is egy jo parszor rohantam.
Zsofi!
Orulok, hogy jol vagy. Jobb kivanosnak lenni, mint hanyosnak