Új privát üzeneted érkezett!

Henci!
Ez csodálatos!Gratulálok!KépBejött a sok drukkolás!!Nagyon vigyázz magatokra!

Tacsifül!
Tesztelj minél előbb!Általában már a menstruáció elmaradásának napjától a legtöbb teszt kimutatja 99%-os pontossággal a terhességet!

Judyt!
Megnéztem az adventi munkáidat, gyönyörűek!A terméseket, amiket ráraktál hol vetted?Én is szeretnék készíteni koszorút, de nem tudom,hol lehet ezeket a szárított növényeket, terméseket megvenni!

Tündi!
Köszi, hogy reményt adsz,de sajnos már megvannak az előjeles fájós tüneteim, így már tényleg semmi esély, de megyek utánad,majd lentről figyellek a táblában és nagyon szorítok, hogy a megérzésed sikerüljön és ez legyen a Te hónapod!!!A Jündi tényleg érdekesen hangzik, de ha ez kell a sikerhez, akkor én biztos így foglak hívni ezentúl!Szólj, ha találsz valami jobbat, bár szerintem a célnak tökéletesen megfelel!Kép

Stella!
Én hiszek a csodákban!Kép

Mindenkinek szép hetet kívánok!
Kinga79
 


Stella
Nagyon köszi! És légyszíves ne legyél már ilyen pesszimista!!! Nem láttad az utolsó előtti Szülőszobát?? A csajnak cseresznye nagyságú méhe volt és már a 3. gyerekét (ráadásul ikreket!) szülte! Orvosok lemondtak róla és mégis összejött nekik! Mi ez, ha nem csoda?? Az orvostudomány állításaira már sok esetben rácáfolt a természet!Úgyhogy, léccci ne kenődj el!

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Kinga!
A termések nagyrészét a Baumax-ban vettem.De virág nagykerben is beszereztem egy kettőt.

Vali!
Már annyira kíváncsi vagyok.Kép
Én érzem, hogy sikerült.KépNagyon szorítok.Kép
Mikor lesz már holnap reggel?

Judyt
KépKép
judyt
 
 

 
 

De jó hírek, valahogy éreztem, hogy ma lesz(nek) zebrák!Kép

Henci,
éljen!KépKépKép

Vali,
nagyon drukkolok, de az előjelek is bíztatóak!Kép Én használtam puffadós festéket, hogy próbáltad puffadásra bírni? Nekem hajszárítóval nem sikerült, csak mikroban, vagy vasalóval.

Kinga,
sajnálom, hogy leesett a hőd.Kép

Babus apuci,
mondd meg Babusnak, hogy nagyon szorítunk nekik! De nem lesz semmi baj, olyan jól ki van párnázva a babuci, és ha az uh-n is azt mondták, hogy minden oké, akkor minden oké lesz!Kép

Stella,
szerintem azért nem jön meg, mert vár, hogy hamar kezdhessétek a kezelést. Vagy éljenek a csodák?Kép

Tündi,
én is megváltoztatom a nevem, és Jóbor leszek.Kép Eddig én vagyok az egyetlen, aki mostanában csatlakozott és nem lett babás azonnal. Hüpp, hüpp. Remélem, a névváltoztatás segít.Kép Én is nagyon úgy érzem, hogy most bejön nekünk, de mindig lebeszélem magam, mert ugye most volt ez az összevissza mensim, és az eszemmel tudom, hogy ilyenkor bizonytalan a peteérés.

Minden jót! Drukkok mennek!

JóborKép
kóbor
 
 


Henci
A cicifájáson kívül milyen tüneteid vannak? Gyakor pisilés,fokozott nyáltermelés, szédülés..nincs? Nekem ezek vannakKépMeg nekem is úgy fáj a cicim, ha hozzá érek (mintha meg lennének duzzadva a mirigyek), meg nőttek isKép Néha (van amikor egész nap semmi) fáj egy picit a pocim, de nem intenzíven.
A hőd nem ingadozik tized fokokat föl-le?
Kicsit félek a teszttől, de most már én is kíváncsi vagyokKép

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Judyt!

Bükkfürdöre meggyünk!!
Szinte a teljes nagy családdal!!
Persze én csak sétálgatni fogok ott de mivel nagyon gyönyörü hely ezért egyáltalán nem panaszkodom!!!!
Csütörtökön indulunk és hétfön reggel onnan jövünk az uh-ra.

zsófi
zsófi76
 
 


Zsófi!
Biztosan jó lesz.Kép
Vigyázz magatokra, nehogy megfázzál a sétálás közben.Mi is hétfőn megyünk UH-ra délután 5-kor.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Ezvicc
Küldök Neked képeket, hátha tudsz abból meríteni ötleteket dekupizáshoz!

Judyt
Aranyos vagy!Kép Én is nagyon várom most már a holnap reggelt, bár egy kicsit félek az eredménytől. Még várni akartam pár napot, de rábeszéltetekKép

Kóbor
Köszi neked is a drukkot és remélem, holnap megint futhat egy zebraKép Hajszárítóval próbáltam puffasztani a festéket. Én papírra rajzoltam vele (hűtőmágnest akartam csinálni). Lehet, hogy kevés festéket raktam rá vagy hamar kezdtem el hajszárítózni. Mennyit kell rárakni? Meddig kell hagyni száradni? Délután még megpróbálom a mikróban mit fog csinálniKép Ha vasalod, akkor ugye az anyag hátoldalát kell, hogy ne ragadjon rá a festék a vasalóra. De akkor ha lerakom az anyagot a mintával lefelé, hogy a hátulját tudjam megvasalni, nem nyomódik el a minta attól, hogy rányomom a vasalót. Vagy tartsam a levegőben az anyagot meg a vasalót is és úgy csináljam? Hm? Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, de szeretném megtanulniKép

Kép
Kép
tacsifül
 
 


ValiKép
nem vagyok pesszimista, nagyon bízom a lombikban, csak ez a mostani nem tudom milyen állapotom nem tetszik!

Nagyon drukkolok, hogy + legyen az a teszt!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


ValiKép
Semmi más tünetem nincs. A pocim a múlt hét szerdán du. és csütörtök reggel fájt kb. 1 percet. Ennyi volt. A hőmet pedig sosem mértem.

Henci
henci
 
 


Babus
Jaj, de nagyon megijedtem!Biztos minden rendben van, beszélgess sokat Kristófkával, hogy minnél hamarabb haza jöhessetek! Millió puszi nektek!

Vali
Tök jó az előjelek! Nekem is csak óriás fájó cicik és elmaradt mensi volt. Biztos + lesz! Juj, de izgulok!

Henci
Millió gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon teszik a briós név! Képzeld, én is pár nappal a + teszt után a fogorvosnál kötöttem ki! Begyulladt a bölcsességfogam. Azt mondta a doki, hogy terhesség alatt nagyon vérbő a fogíny is, tehát kiválthatta a gyulladást.

Kóbor
Nagyon szép a kenyered.Hogyan csinálod, hogy ilyen bevagdosott lesz a teteje? Nekem mindíg sima.

Stella
Tudom, hogy nem már nem bízol a csodákban, de hátha! De boldog lennék ha így sikerülne!!!
Jura
jura
 
 


JuraKép
Köszi a gratulát! Hozzá is nyúltak a fogadhoz? Érzéstelenítő, antibiotikum?
Én úgy be vagyok sz.rva, ez nem hiányzott.

Henci
henci
 
 


Sziasztok!

Babus,
Úgy megijedtem, pihenj nagyon sokat és a doki is megmondta, hogy nincs semmi gond, úgyhogy tessék megnyugodni. Küldök sok KristófsimitKép

Henci,
Nagyon-nagyon gratulálok. A párod nagyon aranyos lehetett, ahogy fogadta.

Vali,
Tessék tesztetlni, szerintem tuti pozitív lesz.

Stella,
Én is hiszek a csodákban, de majd szerdán a doki megmondja, hogy mi a helyzet.

Jündi,
Ha tényleg ezen múlik, akkor ezentúl így foglak hívni. Aztán mindent bele, ha jól látom most vannak az akciós napok.

Móni

Kép
móni23
 
 


Judyt,
Hiányolnak a Clostys topicban, ha van kedved átnézhetsz.

Kép
móni23
 
 


Stella
A csodát nem csak mostani ciklusodra gondoltam, hanem bármikor. Tudom, hogy mindig csak várnod kell, és hogy ez a legnehezebb az egészben, legalábbis eddig. Hát akkor várjunk együtt! Tudod, az sem baj ha néha feladod. Ki tudna ilyen helyzetben mindig optimistán és boldogan és problémamentesen várni?!?!?!? Ez lehetetlen. Ne felejtsd el, amit tegnap este írtam neked! Kép
A menzihozó ++++++++++++++++ mennek, mennek, mennek! ÉN NAGYON BÍZOM BENNETEK! SIKERRE VAGYTOK ÍTÉLVE!

Kóbor Kép
A Jó-bor legalább értelmes szó Kép

Kinga
Pedig tényleg nem akartam helyet hagyni magam alatt a táblázatban Kép SAjnálom! Kép

Jündi
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Henci
Nagyon gratulálok neked, biztosan oltári boldog vagy.

Judyt
Igen, én is nyíregyházi vagyok.És a listára is felvehetsz, köszi. Júliustól próbálkozunk. Ciklus hossza 28.
Ki a dokid?

Egyébként mindenkinek nagyon szorítok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba.
Akik már áldott állapotban vannak, vigyázzanak nagyon magukra és gratulálok nekik.
Remélem, nekem is lehet majd nemsokára gratulálni.

Mostanában nagyon fáj a hasam, minden nap. Alhasi tájékon és jobb oldalon.Ezek nem menzis görcsök. Remélem nem vmi petefészekgyulladás vagy ilyesmi.
veronika_25
 
 


Móni
Köszi Kép Igen, kezdődnek az akciózások, végre megint kétjegyű a cn-om KépKíváncsi vagyok, most mikor lesz a tüszőrepim KépVeled mizujs???????

Tündi
Vendég
 


Az elobb irtam egy hosszu uzenet, es mind eltunt... Kép

Babus Kép

Hat jol rank ijesztettel, de az a lenyeg hogy jol vagy! Siess vissza hozzank, mert nagyon kivancsiak hogy no a pocid es hogy mi tortenik Kristoffal es veled! Kép

Henci Kép

Gratulalok! Nevvaltoztatas ide, nevvaltoztatas oda, a lenyeg a lenyeg! Kép Jo pocakosodast! Kép

Stella Kép

Szoval az 1% is 1%, az is lehet, hogy most mar nem is fog megjonni... Kép En nagyon drukkolok! Kép

Vali Kép

Nalam a ClearBlue 1 nap keses utan kimutatta a babat! Kép Tesztelj!

Gyöngyi

bgy
 
 


Jündi,
Még pénteken írtam, hogy végre elkezdődtek a dolgok. Elkezdtem szedni a Bromot, mert egy kicsit magas a prolaktin szintem. Sajnos norcoluttal hozzuk meg ezt a menzit is, de utána a következő ciklustól szedem a clostyt és valami medrol nevű gyógyszert, amiről sajnos nem tudom, hogy mi. És persze nagyon bízom, hogy mindezek hatására sikerülni fog.

Móni

Kép
móni23
 
 


Henci!
GRATULALOK!!! Ugye milyen nehez felfogni, hogy vegre osszejott? En meg mindig en sem tudom elhinni. Mikor mesz dokihoz? Ne ijedj meg, ha meg csak petezsakot, vagy szikholyagot lat a doki. Meg fiatalka Kép En nagyon megijedtem, amikor babat nem lattam, es meg a mai napig felek. Majd, ha latom a pici testet megnyugszom.

Stella!
Eddig mindig Te biztattal, most en teszem. Legy turelmes, megjon majd, es mehettek a lombik programra. Drukkolok! Csak kerlek ne keseredj el!

Tacsiful!
Mibol tudtam, hogy babat varok? Nem tudtam. "nyaraltunk" ott vegig hanyingerem volt, de ezt az utazas szamlajara irtam. Sot vilmoskorte palinkaval fertotlenitettem. 36 napos ciklusaim voltak, igy vartam, hogy majd megjon. Kint nem volt homerom. Viszont a hasam ugy gorcsolt, mintha meg akarna jonni. Ittam egy korty palinkat, es teljesen rosszul lettem, na ez egy kicsit gyanus lett, mert egy ismerosom meselte el ugyanezt, amikor o terhes volt, ugyanigy lett rosszul az italtol. O sem tudott rola. Aztan hazajottunk, rogton hot mertem, 37,5 volt. Reggel 37,1 Ekkor mar sejtettem, de nem mertem beleelni magam. A 40.cn reggel teszteltem, es pozitiv lett. A delutani is. Estere bejelentkeztem dokihoz, aki egy 7mm petezsakot latott. Ra kovetkezo heten a doki mar szikholyagot latott, a baba akkor volt kb 5hetes. A cicim nem ugy fajt, mint amire en gondoltam, ma sem faj, egy ici picit erzekenyebb. A nyolcadik heten, amikor azt hittem velem ilyen nem tortenhet, jott a hanyas. De a lenyeg a baba, megprobalok arra gondolni. Bocs, kicsit hosszura sikeredett.

Tundi!
Koszi, hogy erdeklodsz. Nem vagyok jobban, ejszaka egy korul megint hanytam, mar harmadszor ugyanabban az idoben. Napkozben is egy jo parszor rohantam.

Zsofi!
Orulok, hogy jol vagy. Jobb kivanosnak lenni, mint hanyosnak Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Veronika!
Azt írd már meg, hogy ma hányadik napon vagy.
Nekem Dr. Pap Károly főorvos a dokim.

Móni!
Köszi, hogy szóltál, már írtam is.Kép

Jündike!
Örülök, hogy már itt jártok.Kép
Nagyon szorítok értetek.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Lányok vagy inkább Jányok!!
Köszi a drukkolokat, ha most nem is használnak, elteszem őket késöbbre!!!

Még nem is meséltem a ma reggelünket.
Mérek egy hőd, a párom már lesben állt, hogy na mi van??? Mondtam, hogy még mindig magas, ugyhogy teszt. Bevonulok a fürdőszobába, megcsinálom és félreteszem, mert ugye 10 perc...
Megyek vissza a szobánkba, a párom imára kulcsolt kezekkel ül az ágyon. Kérdezi, hogy mi van. Mondom neki lazíthat, mert csak 10 perc múlva mutat eredményt. És úgy ült még 10 percig!!
Olyan édes volt, azt hittem megeszem!
De a legközelebbi tesztünknek már tutira +nak kell lennie!!!

GyöngyiKép
Jó is lenne, ha 1% esélyünk lenne!!! De nekünk csak ennek a tördkéke, az is kerekítve!!!
De nagyon köszi a drukkot!!!

ValiKép
Nálam most a Clearblue nem vált be, de neked tutira nagyobb szerencséd lesz!!!
+++++++++++++

Stella

Kép
stella9
 
 


Judit,
Azt olvastam egy régebbi hozzászólásodban, hogy te is szedted a Medrolt, neked segített, és pontosan mire írta fel a dokid?

Móni

Kép
móni23
 
 


Annácska, Nicol, Vanda!
Hol vagytok?
Mi újság veletek?

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Moni!

Te jo eg, most latom, hogy neked is a closty es a medrol kombinaciot irtak fel. Ki az orvosod?
Nekem akkor kezdett el hullni a hajam, eloszor csak egy picit, aztan mostanra csomokban. Ja, es feljott plussz 15kg. Raadasul engem nem nezett uh, es igy akar ciszta is kialakulhatott.
Nem akarta a dokim elismerni, hogy ezektol a gyogyszerektol jottek a tunetek. Aztan amikor dokit valtottam, harom orvos is azt mondta, hogy felre kezeltek, nem lett volna szabad ezt a kettot felirni, foleg ha babat akarok. Nezz utana nagyon, nem akarlak megijeszteni.
A medrol egy nagyon eros szteroid, ami legyengiti a szervezetet. En felevig szedtem minden nap ugy, hogy nem kertem ki mas orvos tanacsat. Mai napig banom.
Kerlek, kerd ki masik doki tanacsat is, en tudom, hogy babat szeretnel. Amikor elkezdtem hizni, es hullott a hajam, azt mondtam nekem mindent meger a baba. Kesobb amikor mar kopaszodni kezdtem, es elviselhetetlen lett a 15 kg, akkor mentem el masik dokihoz. Bizony vannak olyan emberek, akinek a szervezete ezekre a szteroidokra igy reagal. Itt a ketto (closti, medrol) parositasa a gaz.
Nem akarlak megijeszteni, csak tanulj mas hibajabol, ne sajatodbol mint en.
Kulonben nekem az Acs doki irta fel ezt a parositast. Hat az ido alatt kulonben nem jott ossze a baba. Juliusban szedtem be az utolso clostit, es augusztus elejen a medrolt. Oktoberben lettem terhes
Remelem nalad nem lesz semmi ilyen problema

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Stella!

Az en ClearBlue tesztemen az allt, hogy 10masodperc mulva eredmeny, es tiz perc mulva ki lehet dobni, mert akkor mar mast is mutathat. El is halvanyult nekem par percen belul. Tiz perc alatt meg sem nezted? Hatarozott negativ volt?
Olyan fura erzesem van ezzel kapcsolatosan.
Nem akarom, hogy beleeld magad, csak eszembe jutott, es gondoltam megirom.

Zsuzsci!
Hol vagy?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Stella Kép

En csak egesz szamra tudok kerekiteni! Kép Es ebben az esetben csakis felfele... Kép De ha megse baba lenne a dologban, akkor tuti szerdan fog megjonni, hogy 1 cn-n kezdhesd a fogigatlot... Kép Kép Kép

Gyöngyi

bgy
 
 


Judit,
Nekem hormonokat is néztek és a gyógyik szedése közben is kell mennem többször uh-ra, de ha nálam is előjönnek ezek a tünetek, akkor mindenképpen abbahagyom, én azért bízom a dokimban, de jövő héten megyek egy másikhoz is konzultációra, kíváncsi vagyok rá ő mit mond. Azért köszönöm, hogy aggódsz értem, de már annyira szeretnék babót, hogy mindent kipróbálok. Ja, és egy dolgot elfelejtettem, a dokim azt mondta, hogy ezt a kombinációt max 2 cikluson keresztül szedhetem, ha nem tünnek el a cisztáim ez alatt és nem lesz babóm, akkor mást kell csinálni.

Móni

Kép
móni23
 
 


JuditKép
Naná, hogy megnéztem többször, gondolhatod!
Csak a negatív jelet lehetett látni és azt is csak nagyon halványan!!
Most már mindegy, majd legközelebb!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Sajnalom! Pedig en remenykedtem egy picit! Kép

Moni!
Sajnos nekem lassan jottek a tunetek, majusban a lagzi utan jott. Olyan reg abbahagytam, megis hullik meg mindig. Azt mondtak a verkepem jo, csak a medrol tonkretette a hajhagymakat. Remelem regeneralodik. Hasznalom a mereg draga Vichit, mert felek, hogy a terhesseg alatt megjobban kihullik.
TENYLEG, SZERINTETEK A VICHI HAJHULLAS ELLENI KAPSZULA ARTHAT A BABANAK? A PAPIRON NINCS MAGYAR SZOVEG SAJNOS, DE A FERJEM NEM LATOTT ILYEN FELHIVAST.
Nagyon izgulok miattad! Remelem tenyleg csak ket honapig szeded majd. En vakon megbiztam a dokiban. Sajnos! Megkerdezem a masik topicban a dokitol. Kivancsi vagyok mit mond majd. Ha valaszol megirom neked.
Vigyazz magadra. Baba nem minden aron, mert ha legyengul a szervezet, a babanak sem tesz jot. Egy csomo szervet tonkre tehet ez a szteroid. Harom kulonbozo doki mondta ezt, kulonbozo varosban.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit,
Olyan aranyos vagy, hogy így aggodsz. Örülök, hogy itt veletek mindent meg tudok beszélni. És előre is nagyon köszönöm, hogy megkérdezed azt a dokit, remélem bíztatót fog írni.

Kép
móni23
 
 


Megirtam a dokinak, remelem hamarosan valaszol. Gondolom most dolgozik, nem er ra olvasgatni Kép Remelem Kép
Ne tudd meg milyen rossz erzes elvesziteni egy gyonyoru hajkoronat. A ferjemet mindig zavarta, hogy milyen loboncom van. Hat most hajmosas utan lelapul az egesz, egy nap alatt zsiros lesz, es ket oldalt a kopaszodas.
Ultrahangon vegigneztek par honapja, vese,maj, gyomor, mell + vervizsgalat, fogorvos minden rendben. A hajam megis csomokban hullik. Arra tudok meg gondolni, hogy jo nagy hormonzavart csinalt, es ettol van az egesz.

Babus!
Annyira szuksegem lenne a tanacsodra. Eszembe jutott, hogy esetleg a gyogyszer okozta hormonzavar miatt hullik igy a hajam, es ezert nem hasznal annyira a Vichi. Terhesseg alatt rendbe jon a hormonhaztartas, vagy meg inkabb felborul. Nem akarok megkopaszodni a terhesseg vegere. Kar, hogy nem vagy itt. Most milyen onzo vagyok. Neharagudj, nem akartam.

Tanulnom kene, de nem birok elszakadni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit!
Köszike!
Remélem nem sokára te is jobban leszel!!

Zsófi+manó
zsófi76
 
 


Judit!
Igaz Én nem Babus vagyok, de remélem sikerül majd egy kis megnyugvást nyújtanom neked.Kép
Tudomásom szerint sokakat megszépít a terhesség éppen azért, mert beáll a hormonháztartás a 12. héten.Például sokaknak szebb lesz az arcbőrük.Kép
De mindjárt utánna nézzek és majd írok még.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judy Kép Judit Kép

Hat, szebb borhoz nem szolnek hozza, mert nekem amiota babas vagyok csak egyre rosszabb... Kép Viszont a hajam kevesbe hullik! Kép

Gyöngyi

bgy
 
 


Stella
Ez a Jányok megszólítás nagyon jó volt Kép Örülök, hogy megmaradt a humorod ezen a nem jól indult napon. Látod, nem csak én bízok a ti csodátokban, hanem a többiek is. Küldök neked egy új sütireceptet, nagyon egyszerű elkészíteni és nagyon finom, szerintem csináld meg Robinak, amiért ilyen drága volt ma reggel, na meg egyébként is Kép

Judit
Pedig annyira bíztam benne, hogy már nem leszel hányós. Akkor nem nagyon tudlak mással bíztatni, mint hogy pár hét, és el kell múlnia!
Egy barátnőm a hajhullásra a Varga cseppeket ajánlotta. Ez valami gyógynövényes trutyi, még sosem láttam és próbáltam, de állítólag nagyon jó, bár nagyon drága is. Talán érdemes lenne ennek utánajárnod, tudod, egy lehetőség.

Móni
Egyik barátnőm 1-2 hete szedi a bromot, az első nap el is ájult tőle, azóta csak émelyeg (ő mást nem szed, csak a prolaktinja volt magas). Te jól vagy ennyi gyógyszertől?

Zsófi Kép
Miket kívánsz?

Tündi
Vendég
 


Tündi!
Érdekes hogy nem össze-vissza kivánoma dolgokat mert ma olyan mintha csak a fehérjére lenne szükségem!!(joghurt,tej, puding stb..)

Babások!!
Nálatok nincs ilyesmi???

Zsófi+manó
zsófi76
 
 


Judit,
Köszönöm.
Én úgy tudom, hogy sok problémára lehet megoldás a terhesség alatti hormonális változás. Remélem a te hajhullásodat is megoldja. És nagyon szurkolok, hogy elmúljanak már ezek a hányós napok.

Tündi,
Nekem is hányingerem van a bromtól a norculuttól pedig rettenetesen görcsöl a hasam és az arcom olyan mint egy tininek, pont nekem akinek alig voltak pattanásai még akkor is. A clostyt és a medrolt csak akkor kezdem, ha megjött a menzim, remélem nem jönnek elő újabb mellékhatások.

Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Meg vagyok, csak most jottem be az irodaba, emrt szaaldgaltam delelott!!!

Hol is kezdjem?

Babus,
nagyon remlem, hogy most mar megnyugodtal es valtozatlanul minden rendben a pocakod tajan. Pihenj sokat, bar tudom, hogy egy korhazban ez nem is mindig olyan egyszeru. Itt vagy Pesten vagy Gyongyosre rohantatok be?

Henci-Jenci,
Nagyon nagyon gratulalok ehhez a jo hirhez, kivanok neked is egy nagyon boldog es problemamentes terhesseget!

Judyt,
gyonyoruek a kopogtatoid, en is csinalok valami ilyesmit a hetvegen, annyira megtetszettek! Jol vagy egyebkent? Olyan erdekeset olvastam a az egyik Kismama ujsagban, es te jutottal eszembe. Azt irtak, hogy a legtobb kismama a 9-10 het korul mar azt erzi, nem fer bele a ruhaiba, de ez meg mindig nem a baba miatt van, hanem a rossz emesztes miatt. Hat nem tudom, de erdekes volt ezt a megkozelitest olvasni!

Kobor-Jobor,
koszonom a kenyer-receptet, ki fogom probalni, de nekem a te kenyered nagyobbnak tunik, mint ami ez en gepemben elfer. Az lehet, hogy meg kellene feleznem a mennyisegeidet?

Ha valakit kihanytam, akkor bocs, mindjart utana olvasok meg a dolgoknak!

Vanda
vanda72
 
 


Képzeljétek, meglátogattak anyukámék!Kép Itt jártak a közelben, aztán átugrottak Győrbe és benéztek hozzám! Úgy örültem nekik. Annyira hiányoznak néha! Főleg most, hogy az építkezés miatt egyre kevesebbet tudunk haza menni hétvégente.

Nemsokára indulnom kell. Pufifesték ügyben kell nyomoznom, na meg egy +++++Clear Blue-t vennemKép Csak jól eldugjam, mielőtt megyek a páromértKép Holnap nem ígérem, hogy jövök, mert megyek egy kicsit dajkálni a keresztfiamat. De ha előbb nem is, este felnézek. Szerdán meg betonoznak kint úgyhogy otthon leszek.

SZORÍTSATOK HOLNAP 6.00-6.20 között. Akkor fogok tesztelni!Kép

Puszi mindenkinek!
Pacsifül

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Vali!
Azt nem teheted, hogy nem jössz holnap.Kép
Akkor, hogy fogjuk megtudni a jó hírt.Kép
Mondjuk sajnos Én sem fogok tudni jönni holnap, mert Bp-re megyek értekezletre.Kép

Vanda!
Lehet, hogy igazat írtak az emésztéses dologgal, mert nem olyan jól működik a kis gyomrocskám, mint régen.KépEgy kicsit fel vagyok puffadva.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judy Kép Vanda Kép

Tuti igazat irtak! Az en emesztesem olyan, mintha megszunt volna... Kép Kép Kép

Vali Kép

Ne hagyj minket ketsegek kozt!!! Kifurja az oldalunkat holnap estig a kivancsisag! Kép

Gyöngyi

bgy
 
 


Pacsiful! Kép

Nem irnad meg valakinek az eredmenyt? En szivesen megadom a mobilszamomat, es reggel hatkor, mielott dokihoz indulok megirom a csajoknak. Vagy, ha mas szama van meg az is jo. Csak tudjuk meg az eredmenyt.

Nagyon drukkolok!

Koszi csajok a jokivansagokat. Ma meg nem rokicaztam, de ez semmit nem jelent, majd este kiderul.

Tundi!
Koszi, de a varga cseppeket kihagyom, mert a Vichit mar megvettuk, es azt el akarom hasznalni.

Bgy!
Az en borom is ragyasabb, mint eddig volt. Remelem majd elmulik.

Judyt!
tenyleg nagyon szep a kopogtato, es az adventi koszoru is. Nagyon ugyes vagy. Koszi, hogy utananezel.

Zsofi!
Kosz, remelem elmulik majd egyszer Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


ValiKép
Mindenképpen szorítok neked holnap!!!!!!!!!!!

TündiKép
Köszi

Stella

Kép
stella9
 
 


Tacsiful,
szerintem sem olyan jo otlet, hogy tesztelsz es utana senki sem fogja megtudni az eredmenyt. Valakinek nem tudsz sms-t irni, aki ertesit bennunket?

Most neztem, hogy mekkora hulyeseget irtam az elozo levelem vegere. Termeszetesen nem hanytam ki senkit, hanem kihagytam. Azt hiszem ebben a topicban ez bocsanatos bun...

Judyt,
neked lelassult az emesztesed? Szeded a MagneB6-t? Nekem azt hiszem attol, de teljesen jol mukodik a kijoveteli oldal is, nem csak a bemenet.

Vanda
vanda72
 
 


Vali,
Nagyon szurkolok holnap reggel, de tényleg próbálj meg minket értesíteni valahogy, mert nagyon kíváncsiak vagyunk.

Kép
móni23
 
 


Vanda!
Igen lelassult.Neked a MagneB6-tól rendbejött?
Lehet elkezdem akkor Én is szedni.Kép

Vali!
Légyszi írd meg az eredményt valakinek.Kép
Ha emlékszel, akkor annak idején Én is Annácskának írtam meg a jó hírt, mert éppen akkor is Bp-re mentem értekezletre.Kép
Légyszi-légyszi, nagyon kérlek.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok lányok!

Én még kezdő vagyok ezen a téren, jövő hónapban szeretnénk elkezdeni próbálkozni a párommal.
Valaki le tudná írni pontosan, hogy mikor és hogyan érdemes próbálkozni? Hallottam már olyanról hogy peteérés környékén naponta/kétnaponta/csak petéréskor stb...
A peteérés ugye elméletileg pont félidőnél van? vagy az azért csúszkál egy kicsit? Egyenlőre nem akarok hőmérőzgetni, majd legfeljebb ha 4-5 hónapig nem sikerül.

Bocs, lehet hogy evidens dolgokat kérdezgetek, de olyan régen volt már a biológia óra :-(

Ha Elevitet szedek, az gondolom egyenlőre bőven elég?!

Mindenkinek jó csíkosodást!!!! És grat az új zebrásoknak!

Dorka

Kép
szdorka
 
 


DorkaKép
sajnos a dolog nem olyan egyszerű. A peteérés, akkor van, amikor leesik a hőd, de tudom, hogy nem akarsz hőmérőzni.
A peteérés időpontja a ciklus utolsó napjától visszafelé 14 nap. De ez sem igaz mindenkire!
Félidő környékén legyetek együtt 2 naponta!
Sok sikert!
Stella

Kép
stella9
 
 


Dorka,
Ahogy Stella is írta, nem biztos, hogy pont a középidőben van a peteérés. Szerintem még ennyire az elején igyekezzetek a középidő környékén 2 naponta együtt lenni, de leginkább akkor, amikor kívánjátok, és ha pár hónap múlva nem sikerül, akkor kezdj el hőmérőzni.
Különben, ha velünk maradsz, akkor garantáljuk, hogy gyorsan sikerül, mert aki ide belép gyorsan zebrás lesz.

Móni

Kép
móni23
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?