Sziasztok!
Hú, nekem olyan furi, amiket írtok a babamozgásról
. Az én bébim konkrétan rúg
. És már kívülről is látszik, ha beindul
. Persze épphogy, de apa is látta már
. Én "pukkanást" sose éreztem, bár lehet, hogy erre mondják, amit én is érzek/éreztem. Most már naponta többször érzem
. Biztos azzal is összefügg, hogy ilyen nagy a méhem is, meg a baba is a korához képest, meg hogy ilyen magasan van alapból a méhem másokéhoz képest. Ufó vagyok
.
Meg persze szinte listavezető vagyok
. Mármint időben. Elvileg Október 1. a dátum, de már az uh-n is korábbra mondják, és sztem tuti, hogy korábban jönne magától is, meg ugye nekem program csaszim lesz, és sztem azzal nem várják meg a 40 hetet.
Ativerus!
Nekem van fogadott dokim, ugyanaz, aki Botondnál. Anyum főnöke, nagyon szeretem, csak elfoglalt. De nekem szinte kötelező is a fogadott doki, a cukrom, meg a komplikációk miatt jó ha tudják a kórtörténetemet
. De ha nem lenne ez a szitu, akkor nekem nem lenne fogadott dokim! Csak szülésznőm! A fogadott dokid is tud bunkó lenni (sokaktól hallom is, hogy szoktak is), és én szándékosan több különböző dokihoz járok UH-ra, mert több szem többet lát. Más a technikájuk, más a rutinjuk. Sok esetet hallottunk már, hogy egy bizonyos doki végig nem vett észre ilyen, vagy olyan rendellenességet. Sztem ha többen látják, erre kisebb az esély.
És úgy hallottam -másokkal összevetve- ,hogy nem a rendeléstől függ az uh hossza, hanem a dokitól, hiába magánban csinálja, hiába rendelésen.
A szülésznő sokat van veled elvileg a szülésnél, a dokid hivatalból kb. 15 percig varrással együtt. Ha komplikáció van, egy doki sem attól teszi majd függővé a szakértelmét, hogy kapott-e előre pénzt, vagy sem. Rutindolgokat meg mindegyikük pöpecül megcsinál
.
Szóval ha nincs olyan problémád, amiért külön kéne magándoki, akkor sztem felesleges. Ugyanannyi pozitív és negatív szüléstörténetet hallottam magánosoktól is, mint "sztk"-soktól...
Benirenata!
A bnőm ugyanígy járt, mint a tied
. 12 óra vajúdás után, eltűnt a méhszája, de hiába nyomott, a baba elakadt. Vitték a műtőbe, ott derült ki, hogy magas-egyenes állású volt a baba. Volt fogadott dokija (egy tüneményes nő), és szülésznője is, aki fél órával utánuk be is ért a kórházba, és végig rendelkezésükre állt, foglalkozott velük. Szóval ez sajnos egy olyan komplikáció, amit nem látnak előre, sőt, még akkor sem, hiába csinálnának uh-t vagy bármit. Nikit többször vizsgálták, és úgy sem derült ki vajúdás közben. Ez sanjos szívás
.
Zsanka!
Üdv:D! 2mm-ig tökéletes a tarkóredő, 12-13 hetesen
. Nekünk is 1,5 volt, Botondal 1,6
.
Carotta!
A tesód 10 nap eltéréssel van kiírva?!
De király:D! Ezt meg hogy csináltátok?!
A másik topicomban két sógornő szült ugyanabban a hónapban, mindketten topictagok
. Ergo a két fiútesónak egyszerre lett babája.