Én is bennevagyok a találkában, de legyen inkább a köv. utáni hét, mert éppen nagyon rosszul vagyok. Harmadik napja vagyok lázas, és úgy fáj napok óta a torkom, mint még soha... Tegnap a gégészeről elküldtek, hogy túl sokan vannak, nem tudnak fogadni... A Szent Imrében találtunk egy orvost, aki végül megnézett. A nyelvgyök alatti manduláim gyulladtak, meg amik még arrafelé vannak... Kaptam megint antibiotikumot, elég erőset, és azt mondta az orvos, hogy leghamarabb hétfőn lehet változás, de csütörtökre már tutira jobb lesz vmennyivel. Köszi... Ez volt a 3. éjszakám, hogy szinte semmit nem aludtam, enni-inni nem tudok, és iszonyúín fáj a torkom ott lent.
Szerintem kisgyerekként voltam, ennyire rosszul utoljára. Nem emlékszem, hogy az elmúlt 10 évben lettem volna ilen tartósan lázas. Tegnap estére Algopyrin, langyosvizes fürdő és borogatás után lett 38.1. Reggel 37.6-tal indítottam.
És hozzátartozik a sztorihoz, hogy a kartonozóban (itt kell bejelentkezni), mitán nem tudtak már beírni reggel nyolckor a 3/4 10-kor kezdődő szakrendelésre, javasolták, hogy próbálkozzunk a rendelésen, hátha fogadnak. Ott az asszisztensnek elmondtuk, hogy mi van (már alig éltem...), és közölte, hogy nem úgy nézek ki, mintha olyan nagy lenne a baj.
Ha jobb passzban lettem volna, megköszöntem volna a bókját, de inkább bőgni lett volna kedvem, mert tudtam, hogy nem bírok ki még 1 éjszakát így (és hát a háziorvos ugye nem adott semmi gyógyszert, mondván, hogy a szakorvosnál jobb kezekben leszek....). De most komolyan! Egy rákos betegen látszik, hogy pár napjai vannak hátra? Hogy csak 1 pédát hozzak... Hogy kellett volna kinéznem, hogy fogadjanak??? Egyébként szerintem pont úgy néztem ki, mint aki napok óta lázas, és nem aludt... Hülye bunkó!
Na mindegy.
Találtam egy cikket, ami érdekes... (Lehet, hogy ti is összefutottatok vele.)
http://www.babanet.hu/hetrol-hetre.php? ... icles-2983
Akkor mennyi C és E-vitamint szedjünk, hogy HASZNÁLJUNK, és NE ÁRTSUNK magunknak???
Veronika, mikor mész orvoshoz?