Babus
Drukkolok Nektek!!!! Persze egy kívűlállónak most könnyű ezt mondani, de próbálj megnyugodni, hisz a doki azt mondta, minden okés! Akkor úgy is van! És Kristófkának sem tesz jót, ha anyucija idegeskedik. Szóval NYUGI és mennek a drukkok!!!
Kristóf apuci
Légyszi rendszeresen tudósíts majd minket arról, hogy hogy van Babus és a Picúr! Köszi!
Lányok!
Szerintetek mikor érdemes tesztelnem? Ma még mindig 37,1 volt a hőm. Szombaton kellett volna megjönnie, de hála Istennek nem jött meg
És remélem, nem is fog még 9 hónapig
A Tündi-féle leírás szerint,ha a hő legalább 16napig fent marad (nekem pont ma 16 napja ilyem magas, bár ingadozik 37,4-37,1 között), akkor már lehet, hogy baba van a dologban
Tüneteim egyenlőre nincsenek, illetve annyi, hogy fájnak a cicijeim meg szemmel láthatóan (legalább egy számmal) nagyobbak lettek. Meg szédölgök, de ez lehet a hétvégi mézes-fokhagymás torokfájás elleni kúra hatása is (fokhagyma eléggé le szokta nyomni a vérnyomásomat
)
Ezvicc,Jura
Ti miből vettétek észre, hogy baba van a pocitokban? A menzi kimaradásán, hányáson, émelygésen kívül?
Kóbor
Nagyon guszta a kenyér! Neked milyen géped van? Már meggyőztem a páromat, hogy nekünk kell kenyérsütő gép
Beleegyezett,de azt mondta, hogy kérdezzem meg a csetes csajoktól, hogy milyet érdemes venni meg gyűjtsek recepteket
Szóval, akinek vannak kenyér receptjei nem küldene nekem?
Ezvicc
Ma írok neked mailt. Ha van kedved máskor is írj nyugodtan, de inkább a kadekvali@freemail vagy
tiborodor@netquick.hu cím bármelyikére. A vnet-es az a melóhelyi címem (egyedül vagyok az irodában, úgyhogy csak én olvasom
) így azt csak hétközben tudom megnézni.
Dekupiztatok hétvégén? Én kicsit csalódott voltam tegnap
Ki akartam próbálni a puffadós festéket, de valamit nem jól csináltam. Nem akart felpuffadni. Lehet,hogy keveset raktam a festékből vagy nem a megfelelő száradási idő után próbálkoztam a puffasztással. Nem tudom. Úgy letört, hogy máshoz hozzá sem fogtam és még este is azzal aludtam el, hogy milyen béna vagyok. Elhoztam egy tubust és majd ma bemegyek az eská boltba és megkérem mutassák meg, mennyit kell belőle felvinni meg mit ronthattam el. Valamelyikőtök már próbálta a puffasztó festéket?