Jjucuss, újból öröm volt olvasni soraidat
Amúgy tényleg bosszantó, amikor az ember nem kerül sorra, pedig időpontja van, főleg kisgyerekkel... Persze más, ha látod, hogy sok a beteg és több időt vesz igénybe mint amennyit "kéne", ezen szerintem senki sem háborog..De mondjuk amikor látod, hogy az orvos ötödször megy ki kávézni, nyugodtan telefonál (nem beteggel, hanem magánügyben) stb, akkor már rosszul esik
Ugyanúgy, ha időpontom van, de ezt nem veszik figyelembe (tehát nem szólítanak), hanem összevissza megy be mindenki , kihasználva, hogy kisgyerek(ek)kel nem tudsz villámgyorsan bevágódni a nyíló ajtón
Persze itt a többi beteg a bunkó, aki ezt kihasználja, de az orvos is, aki nem figyel a rendre
Nekem a régi háziorvosom volt ilyen, mindig káosz volt a rendelésen és tömeg, összevissza osztották az időpontokat és nem is hívtak be..én meg ott ültem terhesen, 3 éves fáradt gyerekkel, és amikor végre 2 óra után sorra kerültem volna, egy szemfüles (pofátlan) bácsi bevágódott, mire összeszedtem Etelét, hogy bemenjek
A tapéta is szemétség, de sajnos gyakori..több helyen meg kell nézni, ugyanazért a termékét egy-egy helyen a tripláját is elkérik
Én egy babahordozóba köthető plédet vettem most, utána máshol is láttam, ahol a dupláját kérték el érte! (mondjuk annyit nem adtam volna)
Jó vásárlást, legalább kikapcsolódsz egy kicsit!