Sziasztok,
Iceberg,
Ne csináld!!! Rakott banános palacsintát???
A szopi közbeni harapástól kicsit tartottam. de az az igazság, hogyha szopizik az teljesen más szájmozgás mintha harap. Ha a kezemet szopizza akkor sem érzem a fogát, mert a nyelvecskéje valahogy rajta van. Viszont ha harapja! Az rendesen fájni szokott! Nagyon élesek ezek a pici fogak. Szerencsére a cicit nem harapja, csak szopizza egyenlőre. Szerintem a felső fogak majd veszélyesebbek lesznek, vagy kitudja... A szomszédasszonyomnál a nagyobbik gyereknek a fogai nagyon korán kijöttek, de soha nem volt probléma a szoptatásnál, viszont a kisebbik gyerekének csak 9-10 hónaposan bújtak ki az első fogacskái, Ő viszont harapott. Emlékszem akkor már ismertük egymást és volt, hogy vérzett is a cicije. Tehát nem csak fogacska, hanem babafüggő is a dolog. Remélem Niki nem kap rá a harapdálásra. Pont elég ez az arctapizás karmolgatás ami mostanában van, bár pont a napokban olvastam, hogy ez is a normális fejlődés része.
Nem tudott volna a gázosokkal a férjed foglalkozni? Vagy akkor dolgozott? Hát igen, az ilyen anyós nem hiányzik senkinek. Lehet rá kellett volna pirítani, hogy ne éheztesse az unokáját.
Milyen lány halt meg majdnem vérmérgezésben az anyósék hibájából?
Etus,
Ne aggódj. Nálunk most Niki sem forgolódik, még akkor sem ha véletlenül átborul hanyat, pedig úgy nem is szeret lenni. Teljesen lefoglalja a négykézlábazás/kúszás gyakorlása rükvercbe már teljesen jól megy.
Kri,
Ha rajtam csak 5-10 kg lenne plusszban!
Sajnos több van. Szégyenlem is magam rendesen, de úgy gondoltam Niki miatt elmegyek, ott úgysem ismer senki.
Hát ha Betti nem éhes, akkor ne erőltesd, majd ráugrik a cicire ha megéhezik.
Jajj de édi!!!! És milyen aranyosan mosolyog! Hasonló sapink van, csak nem megkötős. Nem minimanós véletlenül?
Nem semmi, hogy még Brigit beéri a biztonsági öv a hordozóban.
Megemelni már aligha tudnád.
Mi van az opel reklámba? Nem nézek TV-t.
Andinet,
Hú! Már 73 éves az anyukád? Szerencse, hogy ilyen jól tartja magát. Anyum fiatalabb 56-os, de nincs sajnos a toppon.
Sissy,
Hát az anyaillat biztosan hiányozni fog Lilinek. Viszont ha éhes lesz és nem lesz teljesen új dolog a cumisüveg, akkor el fogja fogadni a kajcsit és ha álmos lesz és anyukád folyamatosan foglalkozik vele, akkor el is fog aludni, lehet kicsit később, de el fog.
A cumizavar miatt már nem aggódnék, mostanra már nagyon berögződött a cicizés és már nem csak a kajáról hanem sokkal többről szól (odabújás, megnyugvás, anyaillat), szerintem már nem fog tudni bezavarni ez az egy-két alkalom.
Varitus,
Hát szerintem nem lesz gáz a szopi az expón, ott biztosan jobban ügyelnek az ilyen dolgokra. Én is gondoltam rá, hogy kimegyünk, de elég sűrű a hétvégém, mert utazunk haza anyuékhoz vasárnap és még sütit is akarok csinálni, mert névnapozunk, na meg szombaton lesz az úszás is, ezért nem biztos, hogy belefér.
Lina,
Te tudod. Ha szükségetek van rá, akkor menjetek. A mellszívó azért is kell majd, hogy nehogy begyulladjon a cici.
Cherryke,
Hunorka aranyos a motoron.
Nézd meg ezt a youtubos videót:
http://www.youtube.com/watch?v=q7KMlav_dvE&NR=1
autós hordozó: Különböző, hogy melyik hordozó mennyi kg-ig jó. Én még nem aggódok, mert a 9 kg-t sem mostanában érjük el
.
A lába is még elfér, bár szerintem azért, mert nem biztonsági övvel van bekötve hanem talpon van a hordozó, így nem ér közvetlenül a vége az üléshez.
A lencsilányt mi is szoktuk énekelgetni, leginkább én altatáshoz, mert végteleníteni lehet a történetet.
Párom meg a Hét mesterlövész zenéjét szokta dúdolgatni altatáshoz.
Hasmenés: Csajok, nem biztos ám, hogy valóban hasmenésről van szó. Fogzás alatt gyakrabban van kaki. Barátnőméknél minden evés után! Nikinél csak naponta 3-szor volt eddig, szinte minden ruhája kakis lett mert nem bírta a pelus. Ma volt az első nap, hogy kimaradt a kaksi teljesen, tegnap pedig már csak egyszer volt.
Helyesbítenék... most kakált be fürdés előtt.
időjárás: Hát tényleg kiakasztó. Bár nem lehet egy szavunk sem, eddig az volt a baj, hogy össze-vissza vannak az évszakok, na most az április az tényleg április.
Tegnap kimentünk sétálni, csak az utca végéig. Hát akkora vihar lett azonnal, hogy még! Ma ki sem tudtunk menni, mert hol esett, hol fújt. Ha holnap is ilyen lesz, akkor valamelyik plázába megyünk sétálni, mert már elegem van! Bár mostanában meg azt hallom sok a náthás... hát nem tudom.