Minike! Én is megcsodáltam és nagyon tetszett!
Azért nem semmi mennyiségeket szoktál itt megmutizni nekünk! És ezek a repesztések! Nagggyon jók lettek! Gratula!
Hogy csináltad, hogy a kaspón és a vázán is sikerült? Nekem csak a képeken szokott jó lenni...milyet használsz?
Paat! Megjöttek a katikák még pénteken de sűrű volt a 7vége így azt hiszem még nem köszöntem meg! Ha láttad volna Lillus pofiját mikor megmutattam neki!
Persze Hangus is lecsapott vagy kettőre!
Szóval köszi, hogy küldtél belőle, aranyos vagy!
Jubi! nincs semmilyen üzletünk, csak láttam nálad a keresett szalvik között azt a 2-3 db-ot és gondoltam küldök neked, hátha tetszik!
Nézegettem másnál is a wanted szalikat, de vagy nincs is -mint nekem- vagy olyanok amiket nem is láttam még...
Koda! Fődim hogy vagy?!Élsz még?!
Remélem most már gyógyulgatsz! Nem szeretnék zavarni most főleg nem, inkább csak pihenj ezerrel! Sürgős neked a faalap? Vagy ráér 1 hét múlva is? Mert még úgyis kell keretet vágatnom a papánál ott a Déryné utcán az is még idő mire elkészül...szóval ahogy neked jó, majd jelezz vissza! És gyógypuszi!
Már el is felejtettem miket akartam írni....
én most ezeket a faképeket készítgetem, ja és annyi ragacsot felvesz, hogy most áttértem a tapéta ragacsra és az is tuti. Elég lesz a decouval majd lakkozni! hát röviden ennyi...
majd még jövök!
abby