Sziasztok!
Megint itt!
Rekuja: Csütörtökön Anyuméknál aludtunk, előre megtervezett volt, tehát jó sok cuccot vittem... Tele lett a kocsi (Focus kombi..).. A gyerek alig fért be..
A lakás jól hangzik!
Szerintem a csempéről kérdezd meg a mestert (festőt), hogy ő tud-e valami jó helyet, ahol olcsóbb! Az én festőm
ajánlott egy helyet, ahol jó bútorokat tudok venni és nagyon bejött!! Nálunk ez azért érdekes, mert Apa ugyebár 115 kg, és nem bírja el akármilyen bútor...
Medvehagyma... Imádom, de itt sajnos nincs...
Jajj, de cuki a kikandikálós kép!!!
Nekünk Mozart nagyon bejött, szereti a gyerkőc!
Tűzoltós sztori nagyon jó!!!!!
Kristófot azért szoktam egyedül hagyni néha játszani, hogy ne unjon meg, és persze hogy tudjak más dologgal foglalkozni.. De persze reggel és délelőtt kapom a mega-mosolyokat, este pedig egy kis maradékot...
Ami a reklamálást illeti, imádok üzletekben reklamálni!!!
2 évig reklamációkat intéztem egy nagy alkatrészes cégnél a központban (a kirendeltségek reklamációit, akik ugyebár nagyon rafináltak, sokkal inkább, mint a "földi halandók"), utána pedig ügyfélszolgálatos is voltam (szintén multinál, szintén a kirendeltségek felé, akik 1 Ft miatt is képesek voltak reklamálni), így eléggé megedződtem.. Nem mondom, hogy sportot űzök belőle, de nehogy már én feküdjek le idegesen, rossz szájízzel! Higgyétek el, belefér pár ezer forint egy multinak a büdzséjébe!! Amúgy meg sokszor az ügyfélszolgálatos szemétkedések miatt felhívtam az áruház stb. vezetőjét, és képzeljétek, minden esetben egyből kapcsolták is!!
Pillanatok alatt megoldódott a problémám, persze nem ordibálva, hanem úrinő módján beszéltem vele, így egyikőnk méltósága sem csorbult.
Csicsi: sajnálom a lakás dolgot...
Tényleg gáz így, gyerkőcökkel.. Nem tudtok ott maradni még egy darabig?
Ami a thaiföldi csajt illeti, tudod, oda általában nem csak úgy "becsajozni" mennek ki, ott mindennek "ára van...". Tehát nem biztos, hogy olyan nagy a szerelem...
A fülébe ne nyúlj be tisztítóval, azt felnőttnek sem lenne szabad.. ha már kikandikál a járaton, akkor ki lehet szedni a kis "borostyánt"
, de nehogy véletlenül megsértsd a kis dobhártyáját! Lehet kapni pici fültisztító pálcikákat, asszem "kid" felirattal. Mi a fikuszt is azzal cserkésszük be!
Nagyon cuki a csaj!! Jó nagy ez a játszószőnyeg!
Snowball: nagyon kíváncsi vagyok a zenére!!!! Tessék azonnal átküldeni, ha kész van!! Jajj, de cuki lesz a gőgicséléssel!
Kaki: igen, felénk is csak hetente kb. 2x kopogtat, de múltkor 5 napig nem volt.. De nem aggódom, mert Kristóf sem aggódik.. Viszont a pukijai!!.... Nos, azok döbbenetesek!
Kat: Bálint alszik 2 etetés között egy-másfél órát??
Kristóf csak akkor művel ilyet, ha tologatom.. Amúgy max 30 percet alszik.. De általában tologatom, mert imádunk kint lenni! Az arcom már egészen barna...
Anyósomra én sem szívesen bíznám Kristófot.. Múltkor kiderült, hogy "nem ért" hozzá, és szerintem nem is akar.. A kezében sem állt jól...
Nem tud Anyud és anyósod együtt lenni Bálinttal? Akkor talán Te is nyugodtabb lennél, mert lenne ott egy hozzáértő ember.. A gyerkőcöt én sem merem olyan emberre bízni, akit nem ismer, mert annak kiborulás lesz a vége (mindkét részről..).
A kiütésekhez sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, de szerintem beszélj a dokiddal, ugyanis ez esetleg összefüggésben lehet a híg széklettel.. Lehet, hogy ő fel is tud írni valamilyen krémet rá! Szerintem csak egy fajtával kezeld, a több fajta esetleg kioltja egymás hatását (vagy allergiás reakciót okozhat..)
Nyufó: na végre!!!!
Már aggódtunk... Nem baj, ha nem tudod visszaolvasni, csak írj néha pár sort, hogy minden rendben van Veletek!! Nagyon cukik a csajszik!!!
Igen, az idő fogalma már nálunk is relatív, olyan gyorsan elmegy a nap, hogy utólag gondolkozok, hogy mivel is töltöttük.. Arról nem is szólva, hogy már minden kinti szárítóm tele van ruhával (Apáéval és az enyémmel..) és nem tudom beszedni már 2 napja.. Pedig tutira megszáradtak már...