Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

A topikos babak nagyon egy huron pendulnek, akar tobb ezer kilometerrol is, ugy nez ki. Nalunk is nehezen megy az alvas. Egesz nap fent van Molly, azt hiszi nagylany... Tegnap is, es ma is ossz-vissz fel-1 orat aludt. De ezek utan a "nagy" szunditasok utan mindig olyan vidaman kel fel, mint akit kicsereltek :D Viszont igy este 8-9 korul elalszik, es egesz ejszaka alszik, vagy max egyszer felkel. Tegnap pedig megijedtem, mert annyira sirt valamitol delelott, hogy alig kapott levegot es tiszta piros volt a kis teste a sirastol. Kisirta magat, elaludt egy felorara, es megint kciserelve ebredt fel. Pedig nem szokott ilyen keservesen sirni, meg ha faradt sem :(

Ma jott meg eloszor...2 het hijjan egy eve volt meg utoljara. Komolyan mondom, meghatodtam...mert lezarult az eletemnek az egyik legjelentosebb resze, es egy uj fejezet kezdodott a testemben. Hala a jo egnek, nem is faj a hasam, igaza volt anyumnak, hogy szules utan elmulik ez a hasfajas menzi idejen.

Na. latom mindenkkit sikerult elborzasztanom a anyatej fagyival hehe :lol: En meg a sajatomat se kostoltam meg...abban a 2 hetben, amig volt, nem volt ilyenekre idom es energiam gondolni, hogy "na, milyen lehet az ize"..? :D Valoszinu elobb, vagy utobb megkostoltam volna en is. De mar nincs mit :(

rekuja: tok jo a gombas keped, hihetetlen milyen nagy gomba fan Lorant :D Orulok, hogy talaltatok lakast, es remelem szep konyhat is kapsz hozza. Az tenyleg mindig sokat dob a lakason. A metrozason nagyon jot nevettem!!!! :D Na, itt kereshetnek melyebben fekvo teruleteket... meg metro sincs :lol: Szerencses vagy, hogy legalabb Lorant meghallotta a cuppogast... nalunk mindig en vagyok az elso, aki kipattan az agybol. Kepzeld, tegnap ejszaka volt az elso alkalom, hogy Alex probalta etetni Mollyt, es NEM FOGADTA EL TOLE A TEJECSKET :shock: :shock: :shock: Csak en kellettem neki... ennyit az alvasrol...

sajti: sajnalom az ejszakatokat :( Remelem a ma este jobb lesz! Tok jo, hogy tobb helyre mentek nyaralni! Mar en is alig varom, hogy menjunk...szerencsere nem kocsival megyunk, hanem "csak" repulni fogunk. Igy viszont Magyarorszagra csak karacsonykor fogunk menni, mert nyaron Lettorszag lesz csak az uticel. Igazsag szerint nem is nagyon vagynek haza most... anyu ugyis jon Lettorszagba.

Na igen...jo lenne ha a tobbiek is hirt adnanak magukrol :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

Kép
snowball
 
 


kat: nem lepodtem meg a mai sztoridtol....jellemzo :?

Kép

Kép
snowball
 
 


Most csak egy gyors bejegyzés, vásárlás után majd még jövök.

Kat:
Popsitörlő. Próbáltad már a Johnson's baby skincare wipes-t? Én ezt ajándékba kaptam, nálam ez a nyerő. Sajnos nem a legolcsóbb, sőt szerintem a legdrágább, nem is tudom miért! :lol: Próbáld ki. Nekem még van egy zacskóval, de ha elfogy, nem tudom, hogy áldozzak-e ennyi pénzt rá. Úgyis kidobom! :P

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 

 
 

Rekuja: Egy segítség, ha elfogadod. Nekem fehér konyhám van, és a járólapom is fehér, kicsi fekete négyzetekkel, de a konyhaszekrény fehér fekete fogantyúkkal, a munkapult meg fekete márványszerű. Iszonyú szép, és mutatós, ami kell mert nekünk egyben van az étkező a nappali, és a konyha,DE ÁLLANÓAN KOSZOS: minden meglátszik rajta, egy nagyobb főzés, és utána nagytakaríthatsz. Én ha most választanom kéne, biztos nem választanék fehéret. Egy csöpp bármi meglátszik rajta.

Popsitörlő-Tyuntyi: én is ezért kerestem a jobb megoldást, ami jó minőség, és nem túl drága. Ezért gondoltam, hogy a huggies jó, és 4es csomagban volt, és így jóval olcsóbb volt, így ezt a szagot szagolhatom még vagy egy hónapig.

Bence elment futni a Vivivcitára. Mondtam neki, hogy mi elmegyünk a szüleimmel sétálni, de erre ő hogy akkor pont el fogjuk kerülni egymást, mert ő futás után enne, becsomagolna és indulna sielni. Kicsit kiborultam, hogy míg ő fut én megfőztem, és ki akarnék kicsit mozdulni, mert azt nehezn veszem, hogy itthon ülök, és gügyögök, és nem szól hozzám felnőtt egész nap. Húú, néha annyira nem látja át a dolgokat. És főleg az zavar, hogy fél4körül ér haza, lezuhanyzik, becsomagol, és utána ebédel. Mi addigra visszaérnénk, mert Bálintnak is enni kéne. És úgyis csúszni fognak, és akkor én várom őt. Remélem sielés után lenyugszik, és jönnek a családi programok. Már megigértettem vele, hogy csütörtökön délután sétál velünk. Mert Pénteken Horvátországba kell mennie.

Ne nem panaszkodom tovább.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Kat
Nyugodtan panaszkodj, meghallgatunk! igen, a pasik kissé másképp látják a gyerekezést, még Lóránt is, pedig ő minden szabadidejét vele akarja tölteni. de azért nála az is babázás, ha "együtt" nézik a forma1et... hiába vagyok tv-ellenes. de hagytam, mert épp főztem. ennyit az elvekről!
fehér könyhás tippet köszi, mert épp rá akartam venni magam, csak appa is pont ezt a koszolódást mondta :( voltunk ma ikeába 5leteket gyűjteni, na apa beleszeretett egy rózsaszín falú piros ajtós konyhába :shock: remélem, lesz pénzem épített konyhára, nem kell ikeás, mert egyikbe se szerettem bele. egy ismerősnél meg olyan fifikás megoldásokat csinált az asztalos, azokhoz képest az ikea fantáziátlan, pedig nekem minden bútorom onnan van.
Nekem a pampers popsitörlő bejön, de most dm-eset használunk, ennek tényleg elég intenzív a szagvilága. remélem, nem veri ki a popsiját, mert a dm-es popsikrémet nem bírta.
cumisüveg sterilizálós dolog nagyon dúrva :shock: Mit tud a te mikród? és miből lehet a doboz?! nekem aventos gépem van, szerintem jó, mert tök öreg és mégis nagyon bírja. viszont ha tanácsolhatom, desztillált vízzel használd, mert lehetetlen vízkőteleníteni. bizti tök drága amúgy...

snowball
mármint tegnap volt, hogy éjjel először etetett Alex, vagy úgy egyáltalán először etetett? Nálunk appa ha itthon van, nem is enged engem etetni... én meg itt kóvájgok olyankor elanyátlanodva...
változtak a nyári tervek?

Tyuntyi
nagyon jó, h úgyis kidobod :lol: tényleg, minek a pelus, max6 óra múlva úgyis kidobjuk :lol: tiszta pazarlás :D

apának poénkodtam ma, h vigyen minket is Madridba, mire mondta, h jó :o de aztán végiggondoltuk, és hát inkább nem. most költözün, szóval ne pazaroljunk! meg mondjuk az is érdekes lenne, hogy a repülőre max 1 dl folyadékot vihetek fel, Szaffi meg 150 ml tápit iszik meg egyben, vagy hogy a sterilizálómat vajon minek néznék a csomag átvilágításkor... mikor lapföldön voltunk, a camping lábosomért feltúrták a vázas hátizsákomat :?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


REKUJA: én is ápr.7-én menstruáltam utoljára tavaly, és ápr.20-án 13.30.kor volt az inszemem, és Anyák napja utáni kedden(máj.4én ) kellett tesztelnem:)

konyha: szerintem is jobb ötlet asztalossal csináltatni, mert olyan jó ötletik vannak helykihasználára, ami ha tényleg kisebb a konyhád, akkor jól jön.

Tegnap kicsit begyulladt egy tejmirigyem, piros volt egy foltban, ráadásul pont a nehézkés mellemen(balon). Erre Bálint már 3x szopizik rajta kb 40percet, és el is aludt rajta, pedig ezen nem szokott. Már feladtam, hogy kiismerjem a saját tejhozamomat.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


hát csókolom. Hova lettek innen az anyukák.
A mai napunk elég jól telt, végre ki tudtunk menni sétálni, mert nem fújt nagyona szél, és én el tudtam menni fodrászhoz.
Holnap ismét jön a gyógytornász: sokat segített, mert már nem tartja olyanfurin a fejét. Sajna csak az a nehéz, hogy végig ordítja az egész órát, de megéri, mert látványosan javul.
Szerdán oltás, csütrötökön védő néni. Állandó program.
Tessék jelentkezni (tusom nem szép pont nekem írni, mert én is el szoktam tünni:)

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Itt vagyok ám, csak ma kissé csimpánz volt a csaj. Lényegében vagy átfordult, vagy rajtam lógott, néha a kettőt együtt :o Hasról hátra már rutinból megy, most a hátról hasrát próbálgatja, de ha sikerül, úgy megilyed, hogy azonnal visszapördül hátra, amint a mellkasa földet ér, és nyávog hozzá egy nagyot ilyen "huh, megúsztuk" feelingben.
Amúgy nem emiatt vagyok ma büszke rá, hanem mert végre elkezdett ő is fogni :) még csak a kis rongymaciját, de megfogta és begyűrte a szájába, majd szájában a macival dumált :D Viszont ma csak és kizárólag kenguruban volt hajlandó aludni :shock: szóval most már tudom, hogy roppant egyszerű dolog a kenguruval pisilés, csak a csurira felriad a baba, de hamar visszaalszik :D

Voltam ma az ingatlanosnál, tettem le x pénzt, szerdán szerződünk, ha minden jól megy, 3 hét múlva már miénk a lakás :) üröm az örömben, hogy sógorom finom célzásomra (írtam emailt neki, hogy ha nem fizet, nem lesz konyhám) írt egy sms-t Lórántnak, hogy még kér pár hónapot :? hozzáteszem, kb 2 éve pár hónapra kérte kölcsön a pénzt... Nekem ez nagyon fura, nálunk a családban az az első, hogy a családon belüli tartozásokat visszaadjuk. no mind1, nem halunk éhen, csak egy babával macerás úgy konyhát felújjítani, hogy bent lakunk.

Kat
gyerekek étkezési szokásai szerintem örökre rejtélyek maradnak. anyám szokta mondani, hogy mire megjegyzi, mi a kedvenc kajánk, megváltoztatjuk :)
Nekem ugye április 22-én volt a punkció (petesejtleszívás) és aznap délután egy biológus kiválasztott 13 szimpi kis spermiumot és beinjekciózta a 13 petesejtecskémbe. 26-án meg kettőt visszanyomtak belém, és így lett Szaffi. A maradék 11, amit nem tettek be, nem volt életképes :( Rá 2 héttel kellett volna tesztelnem, de nem bírtam addig, pár nappal korábban vasárnap néztem meg, épp Györökön voltunk. És sokkal de sokkal erősebb volt a +, mint a korábbi terhességnél, szóval nagyon reméltem, hogy ezúttal elég erős a baba és megmarad :) Tiszta gáz, hogy ezen nosztalgiázok.

Tegnap az indexen volt egy 20 kérdéses teszt, amit állítólag egy rabbi szokot megcsináltatni azokkal, akik esketés miatt fordulnak hozzá, és ha 8nál kevesebb esetben találnak a párok, akkor azt tanácsolja nekik, hogy várjanak az esküvővel, amíg jobban meg nem ismerik egymást. Nagyon meglepődte, Lolo mennyire ismer engem. Mert ő ugye nem az a beszélgetős típus, szóval nem is gondoltam, hogy ennyi mindent tud rólam. de én nyertem, ő egyet tévesztett. Nem tudta, mi a kedvenc kajám :) Viszont a "mi volt a legjobb pillanat az életedben" annyira nem volt kérdés itt Szaffi mellett :)

képzeljétek, SZaffi ma megilyedt a telefontól :o még sose csinált ilyet. Épp cukin dumáltunk, úgyhogy felhívtam nagymamisomat, hogy boldog szülinapot kívánjak neki, és kihangosítottam, hogy hallja ahogy Szaffi gagyog, és amint meghallotta, hogy hang jön a készülékből, elkámpicsorodott a szája és vígasztalhatatlan sírásban tört ki :( szegény kis cuki-mukim...

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Kat
Mi volt a furi fejtartás? Csak mert Szaffi folyton "hátrafele néz". kifeszíti az egész kis testét D formába fektében és hátrhúzza a fejét és úgy forgatja. Borzasztóan mutat, mintha leesett volna a feje, és rosszul tették volna vissza. Láthatóan nem zavarja, csak rossz ránézni.

ja, ezt még vasárnap fel akartam tenni, csorog a nyála a forma1ért :D
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Mondtam már, hogy tiszta szeelmes vagyok a férjembe? Tegnap olyan édes volt! Sokáig dolgozott, akkor jött haza, amikor az éjjeli etetésre készültem és épp pelusoztam. Mondtam neki, zuhizzon le, majd altathat. Mire befejeztem a peluscserét már ült is be a fotelben, hogy "appppa etet, apppa". Tiszta Szaffi-hiánya volt a drágámnak :D Fogalmam sincs hogy bírja majd 1 hétig Madridban...

megyek, kezdődik a mai csimpánz életmód. Nemtud vki egy olyan kendőmegkötést, hogy kifelé nézzen a baba? Ennyit arról, hogy nem tesz neki jót, csak úgy marad meg újjabban...

Csicsi, van hol laknotok végül?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja:
A fejtartása úgy nézett ki, hogy feküdt háton és úgy fordította a fejét, mintha a fülét akarná a vállára tenni, és így kukucskált, és csak a szemével nézett, a fejét nem akarta fordítani. Reggel meg ha kivettem, akkot recsegett a nyaka. nem volt vészes, de én mozgásmániás vagyok.
Kíváncsi vagyok én is, hogy apa mit fog szólni, ha hazajön szredán.
Jelentkezem még, de most megyesk sétálni

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sziasztok!

rekuja: ejszaka etetett eloszor....szokott neha napkozben etetni, mikor en epp nem vagyok itthon.... Csunyan hangzik, de ezen kivul tenyleg mindent megcsinal Molly korul. Nem is baj, legalabb nem kovajgok elanyatlanodva :) Ahogy nezem Szaffi kepet, ahogy tartja magat, kicsit irigy vagyok, mert Molly meg mindig nem igazan hajlando emelgeti a fejet. Viszont mar ulni szinte egyedul ul, fekve mar nem is szeret lenni, olyankor nyavog, hogy ultessem fel. Magamon nem tudom hasra fektetni, mert nem vagyok olyan szeles...lecsuszik 2 oldalt a kis keze :roll: Azert nem semmi turakat tehetsz otthon a kenguruddal :lol: Molly az utobbi napokban a pihenoszekben aludt el, onnan vettem ki. Vagy ha mar lattam bobiskolni, akkor lefektettem. Az ejszakakat meg rendszerint atalusszuk 8)

kat: noverem kisfia is ugyanigy szuletett, mint neked Balint. Oldalra tartotta a kis fejet, elnyomhatta noverem pocijaban a kis nyakat, es neki is tornaztatni kellett. Meg kitamasztani azon az oldalon a kis fejet, hogy nyuljanak ott az izok. De orommel olvasom, hogy mar kezd rendbejonni! Mollynak az egyik terde kattogott egy darabig, de ez is megszunt, miota "versenyt fut" a pelenkazon. :lol:

Kepzeljetek! Mi egy eleg forgalmas utcan lakunk, es a lakasunk ablakai is mind az utcara neznek. Most pedig 3 honapra le lett zarva az ut csatornazas miatt, tegnap kezdodtek a munkalatok. Pont a mi hazunk elott kezdtek az aszfalt felbontast, szoval az egesz lakas beleremeg ebbe az egeszbe. Most viszont csend van odakint, de miert..... 2 oraja kineztem az ablakon, es epp elkaptam ahogy az okos munkat atfurta a vizvezeteket :lol: a poen, hogy a viz meg mindig sugarban spriccel kifele, es sehol senki korulotte. Megis mire varnak? Legalabb Molly most tud aludni... Remelem addig lesz vizunk, amig a mosogep jar :D Fura egyebkent, hogy ki van halva az utca :shock:

Kép

Kép
snowball
 
 


Mennyit nőttek a lányok. mostmár én is keresek egy újabb kéet Bálintról a vonalzóhoz

KépKép
KépKép
kat78
 
 


kat: bizony, ugy szalad az ido, pedig meg csak most volt, hogy itt imadkoztuk ki egymasbol a babakat :) Pont most toroltem ki a felesleges smseket a telefonombol, de csak a Csicsiet meg a Nyufoet tartottam meg, amiket akkor kuldtek, mikor szultem. Olyan jo erzes volt meg most is olvasgatni oket :) Cuki a kep Balintrol, neki is csabos a mosolya!!!! :lol:

Kép

Kép
snowball
 
 


Snowball: most csábosnak találod, de 10év múlva dugóspuska lesz a szekrénybe biztonság kedvéért, ha Molly hazahoz egy pattanásos kamaszfiút.

Igaz, én is arra készülök, hogy leszek én még "kedves mama"

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Kép

Na jó, még egy csábító mosoly a lányosanyukák kedvéért

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Kat
Bálint fotóit nézve még a végén Snowballal összeveszünk rajta, hogy kinek a veje legyen :D
Nekem eltört a vállam, amikor születtem, és azt is simán ki lehetett tornáztatni belőlem, mire megfordultam, már nem volt semmi nyoma, és normálisan fejlődhettem mozgásban, szóval ezek a masszázsok nagyon jók!

Mi jövő keddtől járunk 6 hetes masszázstanfolyamra a védőnőibe. Tök ingyenes :) Másnál is van ilyen, vagy csak vörös csepelnek ilyen jó a gyerekellátása? 8) Bár itt mindig sokat foglalkoztak a gyerekekkel, a munkáskölyök mindent kapjon meg elv alapján mi folyton a Tátrában úttörőtáboroztunk 8) s mivel anyám tanár volt, mi akár egy nyáron 2 turnusban is voltunk - persze, csak ha anyám is ment felügyelőtanárnak. Sztem azóta imádok kirándulni. Éljen vörös Csepel :lol:

Snowball
nálunk is pont építkeznek az utcában :) Sajna csak az egyik forgalmi irány van lezárva, és a HÉV is jár, viszont a távolsági buszok mindkét irányba kerülnek, és már ez is hatalmas zajszint csökkenés. És mire végeznek, elköltözünk :) Sőt, a legjobb az egészben, hogy az építkezés az utca másik végén van, szóval a zaja nem ér el idáig :)

Ma plázacicáztunk Szaffival. Én nézegettem az anyagokat, ő meg addig ficánkolt, míg ki nem kandikált a kenguruból. Megnéztem egy kirakatban, az egész csajból egy szőke pihe meg két hatalmas világoskék szem látszódott, annyira cuki volt, megértem, hogy mindenki megbámulta :) Na, csimpi szőr-anyát akar

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja: azért ezt gondoljátok át Snowball-al mert akkor lányotoknak én leszek az anyósa:)

KépKép
KépKép
kat78
 
 


kat: huha.... azert nem hiszem hogy majd a pattanasokra bukna Molly, ugy lesz nevelve, hogy valami klassz kis pasit fogjon maganak. Rekujanak pedig igaza van, gyorsan lefoglalom Balintot Mollynak, meg mielott Rekuja megteszi :lol: Mondjuk Balintnak is nehez lenne a dontes a 2 szoszi, kek szemu csajszi kozott. :)

rekuja: a kovetkezo 3 honapban nekunk is nagy eselyunk van koltozesre, viszont az utcan nem lehet parkolni, szoval nem tudom hogy oldanank meg a pakolast... Viszont igy, hogy a mi reszunkon kezdtek a munkalatokat, legalabb kesobb nem kell majd hallgatnom, ha arrebb mennek :) Mi is ugyanigy nezunk ki a kenguruban :D szoszi fejbub es 2 gombszem :D Valamelyik nap delutan lefektettem Mollyt, es egy fel ora mulva hallottam hogy fent van. Bementem a szobaba, es csak ugyanennyi latszott ki belole, mert magara huzta a spongyabobos takarojat. Azt hittem megeszem :lol:

Kép

Kép
snowball
 
 


Hát ma sincs nagy forgalmunk. Cicalány épp rezeg a fotelban, remélem, bírja egy levél erejéig. Újabban Zoránt bírja, és a klasszikusokat nem. De a pálmát még mindíg anya éneklése viszi el. Még jó, hogy úttörő koromban annyi dalt tanultunk :) az Amúri partizánok az egyik favorit :D
Na eddig bírta, leraktam forgolódni, de csak nyáláztatja a szőnyeget. Iszonyú, mennyi nyál csorog belőle, mintha csőtörés lenne odabent.
Csőtörésről jut eszembe, kiírták, hogy ápr11-én hétfőn 8-11 között nem lesz víz szerelés miatt. Hát vettem le egy vödör vizet a wc leöntésére, gondoltam, a többit kibirom 3 órán át. Fogalmam sincs, volt-e vízhiány, mert nem volt rá szülségem. Ma meg megyek wcre, húzom le... még jó, hogy lusta voltam kiönteni a vödörből a vizet hétfő óta! már visszajött a víz, szóval val. 8-11 között nem volt, csak a napot nem találták el...

Snowball
Látod, a szöszi kék szeműek hogy hasnlítanak, nem csoda, hogy appa a mosógépes fotódon összekeverte őket :D még költözni is egyszerre fognak a babák :wink: Erről jut eszembe, Csicsi vajon költözés miatt tűnt el?

Na, beindult a hisztigép :) megyek, megjavítom!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Nálunk most csönd van, így írok.
Megkapta a 3hónapos oltását, egy nyek volt, és kész. Döbbenetes fiam van, ez mindent elvisel zokszó nélkül.
A doki bácsi mondt, hogy minden cici utéán töltsek rá. És Húsvétkor sonka helyett almázunk. Én már alig várom, hogy pepecselhessek neki.

Sterilizáló: megkaptuk a véleményezést, hogy nem rendeltetészerűen használtam. Ennyit a Brendonról. Engem ugyan nem lát soha többé, és bánhatja, mert elég sok pént szoktam ott hagyni.

Bálint szemében megjelentek barna foltok, így be fog barnulni a szeme. kezdem magam hozzászoktatni, de remélem akkor jó sötét lesz.

Tászert adó mamik: sterilizáltok még?

KépKép
KépKép
kat78
 
 


huh, micsoda lagymatag itt a forgalom :o

Kat
Én még sterilizálok, tudod, a rutin :) meg így nem idegesítem magam, hogy rendesen elmosogattam-e. mondjuk ha elkezdünk almázni, akkor már jó kérdés, mert a reszelőt pl úgyse sterilizálom, akkor a cumisüveget meg minek? Viszont így a sterilizállóban állnak a cumisüvegek, ami már eleve baci-mentesebb hely, mint a szárító.
Tök jó, hogy nem vette fel az oltást! Meg az is, hogy te sem :) nálunk először minden ok volt, 2 hét múlva megyünk a 3 hónaposra, mert jövő héten a doki szabin van, remélem, akkor is minden ok lesz, mert másnap lehet, jönnek anyósék, de ez még nem bizti.
Én világ életemben a barna szemű fickókra buktam, erre hozzámentem egy kék szeműhöz :) Szóval ne félj, a barna szemű pasik tekintete sztem sokkal több melegséget áraszt :wink: Mondjuk apáé meg szép :)
(tudod, lehet, h belénkolvas, muszáj megdicsérni :D )
Tényleg, elkezdett már hízni Bálint?

Megvan a lakás-szerződés :D fizetni majd csak a jövő héten fogunk, mert a tulajdoni lapon rajta maradt egy 79.000 Ft-os bejegyzés, amit már 20 éve visszafizettek, be is mutatták az OTP 20 évvel ezelötti papírját, hogy visszafizették, és az OTP leveszi a zálogjogot, csak a bank nem vette le :shock: az ember meg ugye nem kéri ki a tulajdoni lapot, csak ha el akarja adni. Szegény néni tiszta ideg-beteg volt, hogy milyen gáz, de az ügyvéd nyugtatta, hogy ne aggódjon, egy hét alatt elintézi, csak hozzon neki friss papírt az OTP-től. Szóval most várunk, h hívjon az ügyvéd, és akkor utalunk, aztán kapjuk a kulcsokat! Anyám meg mondta, hogy ne havonta törlesszünk nekik, mert akkor tuti azonnal elköltik, hanem nagyobb tételekben mondjuk jövő januártól. Ez azt jelenti, hogy lesz pénz konyhára, mert nem kell kezdeni a törlesztés 8) Tisztára feldobódtam 8) apa még a konyhabútor színéről is hajlandó volt ma beszélgetni, szóval ez egy szép nap.

Leszámítva, hogy a lányom megtanult hisztizni :( és csinálja is :( én meg tehetetlen vagyok :( Igen, egyértelműen hiszti - tanár vagyok, felismerem. Mért írja minden gyermeklélektan könyv, hogy ez fél éves korig nem létezik?! Ma pl fél órás altatatás után aludt 15 percet, majd felébredt, hogy kipihente magát, aztán 1 óra múlva már minden baja volt, de se enni, se aludni nem volt hajlandó. Anyám pont itt volt, mondta, ő ilyenkor benyomta a cumit a szánkba, fogta kb 2 percig, hogy ne tudjuk kiköpni, és akkor megnyugodtunk. Na de a csaj nem cumizik!kb 1,5 óra hiszti után elkezdett pólón át cicizni, na akkor rátettem (másodszor a 1,5 órában) és azon nyomban elaludt. Este meg, mentünk szerződni ugye, Szaffi a kocsiülésben végignézelődte az egész tárgyalást egy mukkanás nélkül nagy kék szemekkel, majd elaludt. Mindenki oda volt, milyen rendes kis babánk van...

A másik minden nevelési könyvet meghazudtoló "produkciója", hogy megilyed az idegenektől :o tegnap a nagymamistól rémült meg, ma meg anyámtól, pedig anyámra hatalmasakat szokott nevetni. Én úgy tudtam, ez 5-6 hónapos korban van, most még a mindenkire nevetek korszaknak kéne lennie.

Viszont sikerült levideóznom az átfordulását 8) a gagyogását vettem fel mobillal, mikor a hátára fordult, persze neki a rácsnak... úgyhogy egy kis sírás is van a felvételen :D NA, mindjár drHouse, megyek művelődöm :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, a hétvégén (mikor is volt?? :D ) elég sok dolog történt: szombaton átmentünk Anyumékhoz ketten Kristóffal, mondanom sem kell, útközben megálltam 3x, hogy rendben van-e minden hátul, persze aludt... azért vettem egy tükröt, amiben látom a gyerkőcöt...
Anyu vigyázott a gyerkőcre, amíg elmentem úszni + termálfürödni a fürdőbe... :D Viszont akkora szél fújt felénk, hogy nem mertem hazamenni, nehogy ránk essen vmilyen faág, és inkább Anyuéknál aludtunk! itt kezdődik a sztori, ugyanis alig volt nálunk valamilyen "kellék"! Tehát rögtönöztünk: textil pelus helyett kis törölköző volt a böffkendő, a kis takarójára pedig egy nagy törölköző volt a másik takaró! Fürdés tiszta vízben történt, pelus elég volt (abból mindig van nálam egy kazallal..), kaja ugyebár ciciben. Nagyjából ennyi kellett egy máshol alváshoz... Persze volt ott egy kiságy, ami nagy segítség volt, de ha nem lett volna, aludt volna velem a kissrác. Vasárnap megint gyógyfürdőztem, ugyanis elzáródott egy tejmirigyem, és nagy gumó volt a bal ciciben, ami fájt is, úgyhogy kiáztattam forró vízben, pici fejés utána, és el is tűnt. :) Azért megijedtem kicsit, nehogy tályog legyen, ugyanis aranyos a dokim, de nem szeretnék június-júliusnál előbb menni hozzá (rákszűrés..).

Kat: kakilás témában változtatok, Kristóf múlt hét csütörtök óta ma kakilt először (viszont ma 2x is, gigantikus adagot!). Ma hajnalban már én is bevetettem a glicerines kúpot (csak egy negyedet), szorítottam a farpofákat (az övéit :D , de nem jött semmi! 2 órán keresztül dekkoltam mellette, de semmi!!!! Reggel aztán evés közben rottyantott egy nagyot, aztán pedig délután is háttól alhasig... Viszont jó hülye vagyok, mert nem reklamált kaki miatt, én meg glicerinezem... Lehet, hogy nélküle is kijött volna, de hát ezt nem lehet így utólag tudni.. Mindegy, minden jó, ha a vége jó. Küldtem egy körsms-t a családban, mert már mindenki hívogatott a kaki miatt..
Popsitörlő: DM-es Babylove zöld. Nekünk király, mindig négyes csomaggal veszünk.
Le a kalappal előtted, én nem bírnám, ha Apa ennyi időt lenne távol.. Most már a munkáit is egyezteti velem, ha van rá lehetősége.. :) Ő is sokat van távol, de sokat törődik a gyerkőccel is, ha itthon van. Őt rá lehet bízni, a házimunkát nem... De az tuti, hogy a gyereket magunknak szüljük...
Sterilizáló sztori elég gáz.... :( Igen, a B betűs bababoltban elég drágák a cuccok, és tényleg nem segítenek! Már elég nagy hasam volt, mikor vettem a Concord pihenőszéket (jóóóó nagy dobozban van), és senki, SENKI nem segített kivinni a kocsiig!! Pedig ott voltak hárman, én pedig egyedül voltam vevő...
Nagyon jó kis pasi lett Bálint!!! :D

Rekuja: mostanában Kristóf is érzékenyebb, ijedősebb! De ami még jobb: hangosabb is!! Nagyon akaratos a lelkem, és ezt a lakás másik végéből is tisztán meghallom! Nem nyöszörög, ha akar valamit, hanem hangosan kiált! :shock: És érdekes, hogy ha valamit kérdezek tőle (pl. jöhet a másik cici? :D akkor válaszol... 8) Nagyon cuki! Nyálcsorgatós kép király!!!!

Snowball: az útfelújítás gáz! :( Nálunk a szomszéd minden évben újít valamit a házon, tavaly az udvaron verette fel a járdát (és a ház előtt is), légkalapács zaj volt hetekig, utána betonkeverő (új járda...), aztán kiderült, hogy felszedette a földet az udvarán, új földet tetetett le, az ledöngölték :shock: (és már idén is döngölték), előtte új tetőt csináltattak, automata kaput, festették a kerítést és az emeleti korlátot (munkás pajtás sasolt be a wc és fürdőszoba ablakunkon, ahol ugyebár hánytam és meztelenül járkáltam (nyár, 40 fok volt..) stb stb... És a munkálatokat mindig reggel 7-kor kezdték, amikor én még aludtam (hányás miatt hajnali 2-3-ig ébren voltam hónapokig), és akkor még nem volt új, szigetelt ablak... Azt hittem, meghülyülök... Remélem, Nálatok jobb a helyzet...
Nem kérdeznél rá Nyufónál és Csicsinél, hogy minden rendben van-e? Ha csak annyit írnának, hogy igen, már jó lenne... :?

KépKép
sajti
 
 


Rekuja:

http://www.harisnyadiszkont.hu/jateknet ... n=jateknet

itt is jó cuccok vannak, innen szoktam Apának pólókat rendelni...

KépKép
sajti
 
 


Éljen a cumi!!! Kis zsarnokom szokásos reggeli hisztije helyett appa belenyomta a cumikáját, és most először nem köpte ki!!! Addig cuppogtatta némán, míg el nem aludt, utána ugyan kiesett, de nem ébredt fel rá (mivel megszokta, hogy cumi nélkül alszik?). Van remény :D

Sajti
Irigy vagyok az "egyszerű" máshol alvásért! A minap azért kellett hamarabb jönnünk haza egy barátnőmtől, mert nem volt nálam több tápi :( pedig igazán jól éreztük magunkat :(
nálunk a kórházban volt a 2. takaró a türülközőm :) Mert ugye a tanfolyamon azt mondták, hogy ne vigyünk vastag paplant neki, mert bent úgyis meleg van. Na egy fenéket :) de a paplanja úgyse fért volna bele a bevásárlókocsiba, amiben tartottuk.
Szaffi is egyre dumálósabb, és közben még gesztikulál is (na jó, kalimpál össze-vissza :) )

Fél óráig tartott a csoda-bealtatás, de legalább valami történt 8)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Írtam Csicsinek sms-t, minden oké velük csak lakást keresnek.

megint bealudt a saját ágyában cumikával :) kiváncsi vagyok, most tovább bírja-e, mint fél óra... bár a cumikát folyamatosan tartani kell a szájában, mert nem szívja, csak rágja, mint a cicit is.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Bálint súlya jól alakul,amióta kap enni:) már átléptük a bűvös 5kg, igaz csak 30grammal, de ez is siker. Tegnap megbeszéltem a doki bácsival, hogy minden szopi után, kap egy kis tápit. A bal mellem utén(abból jön kevesebb) 80ml, a jobb mellem után 50ml. Ez most így jó. Van összesen 6cumisüvegem. Bekészítem a felforralt tisztított vizet egy cumisüvegbe, és amikor nyekereg beteszem a cumimelegítőbe, megszoptatom, megy a játszószőnyegre, és én összerakom a tápit, és utána folytatjuk a kaját. Általában bepofázza, amit adok neki. A cumikat elmosom, és megy az új elektromos sterilizálómba, ami pont 6üveggel bír el, így este bekapcsolom, kb9perc, és reggel ott a 6üveg tisztán. Éjjel nem pótolok neki, mert ha már beáll így a rend, akkor le szeretném a kajálásról szoktatni.

Szóval vettem egy elektromos sterlizálót: babymoov. Azért erre esett a választás, mert csak 11500ft volt, és örökgarancia van rá, így ha a kistestónál megy tönkre, akkor is érvényes rá, persze rendeltetésszerű használat esetében.

Brendon válaszolt: nem jól használtam a sterilizálót. Most Bence reagál rá, mert nem a KERMIbe küldték el, hanem a saját szakszervízük bírálta el.

Rekuja: nagyon izig, hogy találtatok lakást. Mesélj róla: Jól emlékszem, hogy most önkormányzatiban vagytok, és ez saját lenne? Mekkora? Mennyire kell felújítani? Be tudjátok rendezni?Szóval infot kérek róla!!!

Csicsi: ha olvasol: jó költözést, majd adjál füstjeleket!!

Máshol alvás: mi is szoktunk már máshol aludni. Heti egyszer a szüleim vigyáznak rá, amíg én elintézek pár dolgot. Náluk van egy rácsoságy, és abban, vagy ott is van egy mélykocsi, abban. Voltunk vele almádiban, oda vittük az utazóágyat, amiben már aludt itthon, és a saját takaróját, de az is jól ment. Én kicsit hiszek benne, hogy a mamák félnek tőle, és ez ragadós lehet. Bár hozzá kell tennem, hogy Bálint mintababa, de tényleg

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Hát, Kat, ha ennyire akarod, mesélek a lakásról :wink:

tégla építésű '86-os (aszem) a ház, minden lakásnak egyedi cirkója van, a melegvíz gázkazános (sajna, én boylernek jobban örülnék). 72m2, 2+2 szobás, de az egyik félszoba az egy luk, kb 2,5x2,5 méter, az lesz a rumliszoba varrógéppel, vasalóval meg lényegében mindennel, amit csak el tudsz képzelni :D viszonylag nagy erkélye van, aszem 4 m2. Az ablakokat meg a fűtőtesteket pár éve cserélték, azok pöpecek, akkor a kazánt is cserélték, meg a kéményt is bélelték, szóval gépészetileg is fel lett újjítva. A burkolatok viszont eredetieg és elég gázak :( meg a fürdőre is rá tudnék költeni párszáz ezret, de így is bőven élhető. El vagyok kényeztetve ezzel az újépítésűvel (most kb 60e lakbért fizetünk a 72m2 3 szobás -2+galéria- lakásárt). A konyha sajna kicsi, cserébe viszont van rendes méretű előszoba amiben még gardróbszekrén is van 8) 6 éve egy partvisrúdon vannak a ruháim, de erről már aszem panaszkodtam vmikor :) Akörnyék meg, hát én ott nőttem fel, és imádtam. A házak eleve nem szürke panelok, hanem színesek (már akkor is azok voltak, nem csak panelprogram miatt), és az utcák (sétányok) közt rengeteg a tér, most, hogy megnőttek a fák, el se látni a következő házsorig. Gyerekként iszonyú jó, van egy hatalmas rét, de tényleg nagy, az egyik végén egy játszótér, a másik végén egy másik... Csak messze van a munkahelyemtől :( bár, ha most tényleg módosítják a közoktatásit, és felemelik heti 28 órára a kötelezőt, akkor tök mindegy, mert pályátmódosítok (megnézem azt a pedagógust, aki nem készül az óráira, nem tartja karban a tudását... nálam egy megtartott óra +1 óra felkészülés/dogajavítás, kapcsolattartás a szülőkkel, gyerekek lelkének ápolása. De ha ezentúl csak tanítanom kell, és a többit megcsinálja helyettem más, akkor megy a 28 óra, mint németországban, ahol nem a tanár javít, állít össze dogát, és nincs osztályfőnök, csak titkárság. Romániában meg most emelték fel 19-re 18ról az óraszámot...)
Konyhát ugye csináltatni akarunk (igen, erről beszélek már megint :) ). Most épp egy színesben gondolkodunk, mert egy 3. emeletibe sztem hülyén nézne ki egy ódon vagy klasszikus. Szóval valami vidám modern, esetleg magasfényű ajtókkal. Láttam egy sárgát, ami tetszett, szeretném feldobni valami színes retró csempével, csak amit találtam (Zalakerámia) abból a 10 csempe 29.990.- :shock: ez egy kicsit kiakasztott... és nem lehet kevesebbet rendelni, hogy csak egy-egy színes legyen benne, mert ennyi 1 doboz...

Brendonos story még mindig nagyon gáz. Barátnőm, aki közgázt tanít nálunk, és ugye nálunk van fogyasztóvédelem is a tananyagban, na ő rendszeresen levelezik a fogyasztóvédelemmel, mert ha vmi sz@r, ő rögtön beküldi. Egy csomó boltot "helyretett" már így, de néha ő is "lepattan" vmi "nem rendeltetésszerű" használattal. Egyszer egy cipővel jártam úgy, hogy 2 alkalom után kilukadt a sarka mindkét cipőn, mire közölték velem, hogy csámpás vagyok, és azért :shock: még jó, hogy Eszter velem volt és elkezdett velük balhézni, a végén nem is kellett levásárolnom, hanem kifizették készpénzben 8)

Azt azért valahol irigylem Kat, hogy ott mered hagyni anyukádnál Bálintot. Most még nincs igényünk nélküle lenni, de én is érzem, hogy praktikus lenne. Arról nem is beszélve, hogy mi mennyire imádtunk pici korunkban nagymamiséknál aludni, ha anyámék színházba mentek, vagy ilyenek. Akkor este is ihattunk kakaót, meg reggel mindig volt süti, mire felébredtünk... és tuti ennek köze van ahhoz, hogy most is hetente legalább fél napot a nagymamisnál töltök (többet, mint amennyit anyámmal... de mondjuk nagymamis egyedül él már sajna)

Appa meetingel a nappaliban. Mármint skypon, valami amerikaiakkal az időeltolódás miatt most. Szóval ki vagyok zárva a gyerekszobába.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk mert 11-re megyünk lakást nézni utánna ha nem lesz diliházas a Bibi akkor írok bővebben.3 napja így hívom mert nem lehet letenni és ki se tudom tenni a kerbe mert annyira rossz idő van :? A lelkivilágom nem túl jó abban a tudatban hogy nem tudom még hol fogunk lakni 2 hét múlva így tényleg ezzel töltöm szinte minden szabad időm amikor mind a 2 kezem szabad hogy találjak már valamit.Hát az ingatlan piac tuti pang vagy csak mi vagyunk nagy igényüek de eddig mindennel volt valami gebasz tényleg.Úgyhogy lehet mi is rászokunk a kenpingezésre,szerintem a Dechatlon elött kezdjük majd egy sátórba :)
Jaaaaj nagyon szépek a babáitok hihetetlen mennyit nőttek,pedig nem is telt el sok idő hát mindenkinek nagy gratula!!!!!
Bibi amúgy jól van már olyan kis okos azt hittem semmire sem lesz jó a játszószőnyege de életem egyik legjobb döntése volt :) Ügyesen megfog már mindent,figyeli a zenéket már nem elég csak ott ülni mellette tényleg foglalkozni is kell a gyerekkel :)
Abba hagytam a gyógyszer szedést azóta még nem pánikoltam be(3nap)úgyhogy remélem ha rendeződik a lakás akkor nem is lesz többett semmi bajom.
Zsolti is a változó korba lépett,mostanában siet hozzánk haza 7körül álltalában itthon van látom hogy próbál változni de még kell neki idő.De legalább próbálkozik végre!Pepi jól van bár tegnap pöttyökkel jött haza az arcán ami egy alvás után elmúlt úgyhogy remélem nem lesz semmi komoly,mert volt nálunk játszani pénteken egy kisfiú aki skarlátos lett utánna úgyhogy mindíg van mit parázni.
Na el kezdek készülődni,rólunk ennyit aztán majd jövök irogatni mindenkinek.

Csicsi

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Sziasztok!


Lakás nuku,nem volt megfelelő semmilyen szempontból de tök érdekes volt mert egy német mérnők bérli a feleségével egy thaiföldi (kislányka) van egy félvér kisfiúk és folyamatosan dumáltak a Bibihez persze nem beszélnek magyarul,Bibi meg csak nézett nagyokat :) Idősebb pasi kiment Thaiföldre becsajozni elvette a csajt ő meg otthon skypolt valami thai pasival vebkamerán amíg ott voltunk,én sírok hogy nem lakunk otthon akkor neki milyen sz@r lehet,bár gondolom neki jobb élete van így.
Na mostmár mindenről írtam amiről nem akartam,szóval:

Kat

Nagyon dúrva amit a Brendonról írtál,ez a zacskós sztorijuk meg ismerős mi is ott vettünk mindent a babakocsitól a bébiétel melegítőig mindent és mindenből a jót és tényleg van pofájuk ehez.
Amúgy az aventes mikrós melegítők jók,nekünk elektromos van én szeretem de barátnőmnem mikrósa volt és soha nem volt vele semmi gondja.
Én még sterilizálok semmi időbe kerül és megnyugtat.
Úgy irigylem Bálint szemében a barna foltokat :oops: Én úgy szeretném ha bebarnulna Bibi szeme de sajnos nem úgy tűnik hogy befog.
Örülök hogy megoldódott Bálint gyarapodása!

Sajti

Jó hogy volt időd egy kis kényeztetésre,szereznem kell egy nagymamát :) Remélem azóta javultak az éjszakáid,érdekes mert Bibinek akár milyen nyűgös napja van az éjszakát mindíg végig alussza egyenlőre.
Jó tudni hogy pár törölközővel elindulhatunk bárhová:)Igazából tényleg mindenre jó.


Rekuja

Csepelen maradtok vagy merre fele mentek?Jól hangzik amit írtál úgy irigylem hogy van hol laknotok :)
Cumival ugyan így vagyok annyira nem nagy cumis de azért néha jó de nem lesz az a cumi mániás gyerek,bár ő mindíg nélküle alszik nagy ritkán van hogy nem köpi ki egyből ha elaludt.
Már forog is?Akkor most már rendszeresen?
Én is azt figyelgetem hogy mostmár nagyon oldalra tolja a popsiját néha már majdnem oldalra fordul de még kell idő az látszik.
Bibi is hisztizik ne aggódj ez a lányos anyukák sorsa :) Most is itt rángatja a nadrágom szárát mert itt fekszik mellettem a játszószőnyegen és nem bírja elviselni ha nem őt nézem folyamatosan :) Megoldódott az evési mizériátok?:ekünk úgy néz ki rendeződött bár még mindíg van hogy hisztisen eszik.(kop-kop-kop)


Snowball

Ez nem hangzik túl jól hogy ott fúrnak a ház elött remélem van még vizetek :)
Nyugi,Bibi sem egy hasaló bajnok pedig megtudja csinálni de nem szereti direkt mindíg fényképezem hogy a védőnő majd elhidje a 3 hónapos státuszon hogy emeli a fejét ő csak nem szeret hason lenni.Ő is ülős gyerek már most ülni szeret nem is nagyon lehet karban ringatni mert ott is feküdni kell.
Nekem már másodszorra jött meg már szedem is a fogamzásgátlót.


Tyuntyi

Látom a vasárnapi vásárlásból még nem értél haza :)


Anyukák,ti hogy tisztítjátok a fülüket?Olyan rossz ez a baba fülpiszkáló vagy csak én nem tudok vele bánni?Mindíg marad a fülébe valami és annyira idegesít de nem merem piszkálni nehogy beljebb nyomjam.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Itt simizi a macit amit névnapjára kapott:)

Kép


ezen meg kicsit látszik hogy próbál oldalra fordulni,már alig várom hogy guroljon:)

Kép

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Annyir aérdekes dolgo történt velem ma. Ismét találkoztam egy gyerekkori barátnőmmel, akinek 8hónapos a fia. Már egyszer találkoztunk, de előtte 6éve. Beszélgettünk hova mennek nyaralni, és kiedrült, hogy egy szállodába megyünk, egy időben Horvátországba. Annyira kicsi a világ.

Csicsi: örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom a kálváriátokat a lakással kapcsolatban. Jól értelmezem, hogy Győrben maradtok?
Bib is akkorát nőtt.

Snowball: írjál már Nyufónak, hogy hiányoljuk.

Ma Bálint egy óra késéssel rácuppant a mellemre, szopizott 1órát, és úgy bealudt, hogy tisztéba sem tudtam tenni. Ilyet se csinált mostanba. Igaz 2órát sétáltunk előtte

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Jaj, olyan jó napom volt! a csaj egy álom baba volt, feljött két kolleganőm, még beszélgetni is tudtunk, aztán elbűvölte őket. A munkaközösségem összedobott pénzt, és vettek tök ari méhit meg rágókát, meg egy cd mellékletes gyerekdalos könyvet,aminek ráadásul tök arik a rajzai. Jól kibeszéltük a sulis pletyiket, és megszavazták, hogy nekem a legjobb, mert bent mindenki dühöng én meg itthon babázhatok.

Csicsi
Remélem, mihamarabb találtok valami megfelelőt! Bár a végén egy nem megfelelő is jó lesz, ahogy az időpont közeledik :( Ne is mond, szaffi ma 3 hónapos, de én nem hívom fel a védőnőt, ő meg nem mondott legutóbb időpontot. Vagy nekem kéne hívnom? Viszont ma ideszólt a babamasszázsos csaj, hogy akkor megyünk-e, én meg megkértem, hogy tegye már át a barátnőmet is a 11 órás csoportba, hogy együtt lehessünk :D Tök jó lesz, a terhestornára jártunk együtt, azóta meg levelezünk h ki-hogy áll a babájával (Tami kb 2 héttel fiatalabb, mint Szaffi, de 1 kgval nehezebb születése óta, és tartja a különbséget). Szóval, mintha közületek valakivel egy baba-masszázsra járnék :)
Tök ari Bibi, ahogy simogatja a macit! Szaffi továbbra is inkább a lábával fedezi fel a világot, ő nem a kezével nyúl, hanem a lábával rúg az érdekes dolgok felé :shock: a kezével csak a cumisüveget szokta átkarolni :lol:
Hasról hátraforgás stabil és rendszeres, hátról hasra is sikerül, de megilyed és visszarántja magát.
Maradunk Csepelen. Ha egyszer megfertőz vörös Csepel, nincs menekvés :D Amúgy meg mindenki úgy fél tőle ok nélkül, hogy olcsóbbak itt az ingatlanok :wink:

Kat
Tök jó a régi barátnős sztori :) Már csak azért is, mert napok óta egy régi barátnőmre gondolok, ugyanis abba a házba költözök, ahol ő felnőtt, és egy csomót voltam náluk ált.iskolás koromban, és én is 6 éve találkoztam vele utoljára :) Írnom kéne neki, hogy hol fogunk lakni :)
Tök jó, hogy egy órán át szopizik! Szaffinak látom, hogy hiányzik a cicizés, de már olyan kevés tejcsi van, hogy csak éjjel marad rajta, különben krallozik és megy a hiszti. A szoptaníthoz sincs türelme :( szóval pár nap, és végleg elfogy a tejcsi :cry: (igen, tudom, hogy kb már 5x írtam ezt...). De akkor Bálint megkapja a szopit, amit igényel! Továbbra is kitartást hozzá! Ez a vegyes tüzelés, ahogy hívod, sztem nagyon kemény lelkileg, ahogy minden egyes szopinál érzed, hogy többet akar, de nem tudsz mit adni :( Én sokkal nyugisabb vagyok, amióta elengedtem a dolgot, és már csak éjjel kap cicit. Ő meg kevesebbet hisztizik a cicin. Ja és nem is vagyok tele cicakarmolásokkal :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Mostanra jutottam el odaig, hogy tudjak irni. Elakpott valami csunya gyomorrontas, es azzal vacakolok.

Csicsi: na, vegre hogy tudtal kicsit jelentkezni. Az jutott eszembe, hogy Bibi is azert nyugoskodhet, mert erzi rajtatok a feszultseget. Ha rajtad kijott ez a franya sziv dolog, akkor biztos o is stresszes lehet. De mostmar lassan elobb vagy utobb megoldodik a lakas bajotok. En miota elvesztettem az alom hazamat, azota nem is nagyon keresgelek... kell egy kis id, hogy lenyugodjak, ugysem olyan surgos, mint pl nektek. Most inkabb aposeknak keresek hazat, mert ide koltoznek majus 28an. Es ugye nekem van a legtobb idom itthon, hogy nezegessem a lakasokat, hazakat. Szivesen teszem, mert mar alig varom, hogy legyen tarsasagunk, es hogy Mollynak legyen papaja :) Ez a csatornazas az utcankban egy idegbaj. Ugyebar hetvegen nem dolgoznak, igy hat sz@rnak ra, hogy csotores van ott, ahol astak ezek a tuskok. Mar kedden is atfurtak egy csovet, es ma is reggel ota bugyog kifele a viz. Unokatesomnak megemlitettem, hogy mi zajlik a kornyeken e smondta hogy hat igen...ezzel a munkamorallal szeptemberig kesz lesznek :D

sajti: nem olyan gaz a helyzet, mert mint ahogy az elobb is irtal, nem igazan torik magukat, hogy haladjanak...inkabb a csoveket torik. A ti szomszedtok pedig isteni :D Kar, hogy az ember nem valogathatja meg a szomszedjait... A nyugos terhesseg, a hanyassalegyutt pedig nagyonis ismeros. Csak nekem nem kellett pucernak lennem,mert itt nincs olyan jo ido, hogy ilyenre szuksegem legyen :lol: Jaj, csak remelem a masodik terhesseg nem lesz ilyen borzaszto, mint amilyen ez volt. De az eredmeny pazar lett mindenkinel :)

kat: nagyon jopofa a sztorid a baratnoddel :) Tenyleg nagyon kicsi a vilag. Irtam nyufonak egy smst az iment, de egyelore nem irt vissza, majd megirom, ha reagalt. Orulok, hogy tudott Balint cicizni egy jot. Biztos neked is jol esett. Csodallak, hogy ilyen kitarto vagy!!!

rekuja: nagyon jo, hogy forgolodik Szaffi. Ma pedig mar 3 honapos.... lassan megkostoltathatsz vele egy kis repa, vagy almalevet :) En is ma mar neztem a boltban, hogy milyen kis talat fogok Mollynak venni nemsoka, meg milyen kis kanalat. Mar en is varom, hogy pepecseljek az alma trutyizassal es hogy lapatoljam ebbe a pici szajba :)

Kepzeljetek, mostmar hivatalosan ataludja Molly az ejszakakat. Reggel 6- fel 7 korul kel fel eloszor es este 8-9 korul fekszik le. Viszont napkozben 20 perc alvasokkal olyan kipihentre tudja magat aludni, hogy az csoda :D

Most itt van nalunk Alex legjobb baratja latogatoba, es eppen egy zenet alkotnak. Irtam mar, hogy Alex muzikalis alkat, meg fiatal koraban benne volt egy fiubandaban is, es most latom csak, hogy milyen tehetseges egyutt egy a ket pasi :) Ja...es a legjobb, hogy Molly is benne vana dalban, o is gogicsel :lol: Mivel arrol enekelnek hogy Alexnek mar csaladja lett, stb...es akkor jon a kis cicam :D Remelem majd meg tudom mutatni nektek.

Kép

Kép
snowball
 
 


rekuja: cicakarmolasokrol jut eszembe :lol: Mollynak az uj mizeriaja, hogy belecsip az arcomba. Nem tudom hogy jott ez ra, de tetszik neki :D Viszont ma egy manikurt veghez vittem rajta mert mar saskarmai voltak megint.

Kép

Kép
snowball
 
 


Úristen, péntek este óta senki sem szórakoztat itt topikban?!?!?! Semmi nem történt velünk, de írok, csak hogy legyen mit olvasnotok, mert tudom, hogy attól hogy nem írtok, még idenéztek (én is ezt szoktam csinálni :) )

Vége a fűtési szezonnak, leállt a központi fűtés, kb 18 fok van a lakásban, szóval egész nap megy a légkondi és fűt.

Tegnap kimentünk appa egyik favorit kucsmagombás helyére, na találtunk 2 azaz kettő darabot :shock: kicsit csalódott volt, de legalább szedtünk egy szatyornyi medvehagymát, úgyhogy ma medvehagyma-leves volt medvehagymás pogival :) Kösz a receptet Kat, nagyon fincsi lett, unokatesók mind befalták (végül ma jöttek, nem múlt héten). Elhoztuk anyámtól az összecsukathó ágyat, kaptak cserébe medvehagymát :D

Képzeljétek, hogy járt appa! vitte lemosatni a kocsit, mert jövő héten ügyfeleket kell szállítania, erre nem tudta kiszedni az antennát :shock: bő 20 percig szenvedett, tiszta vérhólyag a keze, meg izomláza van a kézfejében, végül csal kitekerte, mert ugye antennával nem lehet mosatni. Na de ez egy 1,5 éves Mondeó! Ettől még elvárnám, hogy ne rozsdásodjon be ennyire az antennája, nem?! Ennyit a lakás árányi kocsikról... még jó h céges, mert különben most nagyon idegbeteg lennék ám :)

unokatesóm kérdezte, kell-e nekünk májusban is a mérleg, mert akkor elkérnék a saját babájukhoz. Appa már most szomoró, hogy akkor ő hogy fogja naponta mérni. Kérdeztem, hány éves koráig akarja még naponta mérni? :D

Snowball
Múlt héten beszereztem az IKEÁban almatrutyizáshoz azt a reszelőt, ami közvetlen egy kis műanyag tálba reszel. Nagyon praktikus, egyik 3gyerekes barátnőmnél láttam, és tényleg nagyon kézre áll. Szóval már én is gyúrok az almaevésre. Én szeretném megvárni vele a 4 hónapos kort, mert ugye elvileg az anyatejesek is 6 hónapig nem kapnak mást, akkor neki sem akarom a pici pociját nagyon erőltetni.
Szaffi most mindent kapar, engem meg kiráz a hideg, ahogy nyikorognak a karmai. Levágtam amíg tegnap aludt a nappaliban, aztán kb 2 órával késöbb vettem észre, hogy a pici karmocskák belerepültek a hajába és ott csücsülnek :)

Ahoz képest, hogy nem történt velünk semmi, egész sokat írtam :D Ja, és végre 1 hét és 2 kúp után ma kirobbant a kaki a csajból 8)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


haliho!

Irt Nyufo vegre! Jol vannak, csak a kezet-labat eldobja, annyi a dolga. A masik forumra is nagy ritkan megy fel, es ugy nem is szeret irni, ha nem tud visszaolvasni. Mondta hogy ha nem banjuk, hogy nem olvas vissza es ugy ir akkor hamarosan jelentkezik. Gondolom nem banjuk, mert sokunk van ugy hogy nem tud visszaolvasni, igaz? :)

Tegnap voltunk az allatkertben. Ooooooriasi teruleten van, es volt legalabb 20 fele kulonbozo majom :D Inkabb majomkert volt, minthogy allat... Molly persze vegig aludta az egeszet, igy hat vettem neki egy heliumos panda alaku lufit, hogy megis had oruljon, ha felkel :D Aztan itthon az volt az elso, hogy evett, de fel szemmel az orias repulo pandamacijat figyelte. Alig varta hogy kikopje a cumit es beszeljen hozza :lol:

Ma van apa elso hivatalos baseball meccse. Sajnos mire elkezdtek a jatekot Molly elkezdett nyugoskodni, es hazajottunk. Evett es most alszik. Pedig jo lett volna nezni apat :(

rekuja: megneztem az ikea honlapjat futolag hogy itt van-e almareszelore de nem lattam. Biztos lehet mashol is kapni :lol: Viszont lattam nem olyan dragan (es nem az ikeaban) zoldseg-gyumolcs elektormos reszelot, lehet majd azt veszem meg, jo aron volt. En is megvarom a 4 honapos kort, viszont ugy tudom hogy 3 honaptol lehet adni almalevet vagy repalevet alkalom adtan. Jo tanacs: ne keszulj manikurosnek :lol :lol: :lol:
1 het utan kaki?????????? Uramisten! :D En hulyere aggodom magam ha egy napig nem kakal Molly, szerencsere az is ritka, de 1 het??????????? Nem semmi :D

Kép

Kép
snowball
 
 


NYUFO: GYERE CSAK ÉS ÍRJ MAGATOKRÓL, MAJD OLVASGATSZ MINKET, HA A CSAJOK NAGYKORÚAK LESZNEK, DE ADDIG IS TUDNI SZERTNÉNK HOGY VAGYTOK!

Mi a kaki üggyel jól állunk, én elkezdem tölteni felül a cuccot(SZOPI, VAGY TÁP) és három perc múlva tele van alul a pelus Már mondtam neki, hogy tölthetném rögtön oda:)
Én almareszelőt vettem üvegből, de szerintem Rekuja az Ikea-ban sajtreszelőt vett, aminek az alja egy kék műanyag doboz, de tök ötletes a dolog, mert így ott marad az alma, és nem lesz minden trutyis.
Én húsvétkor adok neki almalevet 3-4kanállal, akkor már 16hetes lesz. Lassan akarom bevezetni, de én szertném, ha már enne rendesen mire itt vannak a friss zöldségek, gyümölcsök.
Pedig azért nagyrészben anyatejes, mert 5x szopizik egy nap, és 2-3xkap 60ml táápit mellette.

Végre megint jó idő lett, és újra élvezet sétálni nagyokat.
Mostanában Bálint nyűgös, két etetés között csak 1-1 1/2órát alszik, magától kel, és onnantól teljes embert kíván, amit kicsit nehezen bírok.Most is itt van a kezemben, mert felriadt.(
Folyt.köv.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


kat: ja, ha rekuja olyat vett, akkor az itt is van, sot, nekem is van, csak epp nagylyuku a reszelo. De olyan praktikusnak talaltam az az elektromosat, hogy azt fogom megvenni. Itt is jo ido van, de a kisasszony inkabb hazakivankozott enni, utana pedig aludni... meg mindig ragyogoan sut a nap, pedig elmult 6 ora.... :? A helyedben en is ovatosabban adnam neki a szilardabb eteleket, mert Balint tenyleg nagyreszben anyatejes. Ami kesik, nem mulik :)

Kép

Kép
snowball
 
 


na mégis éltek :wink:
Gyere Nyufó, hadd olvassunk!

Igen, sajtreszelőnek árulják, de van hozzá kislukú oldal, azon pépes lesz az alma. Meg van teteje, a maradék rögtön mehet a hűtőbe :)

Szaffi is csak fél órákat alszik, kivéve, ha rajtam van, mint most :)

Szaffi emésztése olyan lassú, mint az enyém. Kórház után 2 nappal még anyatejes volt a széklete, pedig már csak tápit kapott. ez az 1hét azért sztem is durva volt, főleg, hogy 2 napja "pöfögtet" kis foltokat a pelusba. amúgy appa szerint a kúp fél nap után egyben kijött belőle :o

itókát nemtom, majd talán májusban. egykicsit félek még az ilyenektől.. majd megtanulmányozom a bioboltot, nem szeretném mérgekkel tömni még.

ennyi látszik belőle a kenguruban:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Snowball
én botmixerrel akarok pépesíteni. még egy gép nem fog elférni az új konyhámba...

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja: ha nem mondod a botmixeredet, akkor nem juttatod eszembe, hogy nekem is van!!!! :D Ismeros a kengurus kep, mi is kukucskalunk. Mondjuk az utobbi napokban inkabb babakocsizunk, szeret benne lenni felig ulo pozicioban. Nekem is lassu az emesztesem, Molly ugy nez ki az apjatol orokolte a jo emesztest, mint minden egyeb mast. Ma neztem hogy abszolut egyforma a szajuk formaja.

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Snowball olyan kedves volt hogy írt nekem hogy aggódtok miattunk mert így eltűntem. Az oka az volt, hogy nagyon nehezen jutok a fórumra, a tanyára se megyek napokig és amikor másfél hétig nem jutottam fel, annyit írtatok, hogy nem bírtam a két fórumot visszaolvasni, úgy meg nem akartam írni, aztán egyre jobban lemaradtam.
Ne haragudjatok, nem tudok visszaolvasni, de megpróbálok visszakapcsolódni.
Mi jól vagyunk, bár most kicsit dögrováson, Regi beteg, most már én is érzem a torkom, meg a pici is szörcsög.
Már 5,8 kg, pont ma 4 hónapos, 2380 grammal hoztuk el a kórházból, szóval jól behozta magát. Egy hete rájöttem hogy szereti a kengurut, nem úgy mint anno a nővére, úgyhogy sokszor inkább cipelem, mert én is élvezem és a súlyomnak se árt :D Már úgy kialakultak a mindennapok, most már én is könnyen kezelem a kettőt egyszerre, viszont elmegy az egész nap hogy felváltva teljesítem az igényeket, foglalkozom velük, mellette a háztartás. Rendszeresen este mindig rácsodálkozom hogy most keltünk és már készülünk lefeküdni. Pindurt átraktuk a gyerekszobába egy hete, mert rájöttünk hogy zavarjuk és azért nem alszik sokat éjszaka. Azóta 9 körül lerakjuk és 7-fél 8-ig bírja, szóval nagyon ügyes, nem kell éjszakázni.
Pár kép:
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Szia Nyufó!!!
Azta, Anna baba mekkora nagylány már! És basszus, milyen jó bevásárlókocsik vannak nálatok :D Itt a tecsóba még bébihordó sincs rajta, nem hogy még a tesó is melléférjen! Kenguruzás tényleg csúcs, nagy híve vagyok én is :) Remélem, meggyógyultok hamar! Jól látom, hogy Regi szórakoztatja Annát? Ez praktikus, de gondolom nem köti le annyi ideig, mint a fotó alapján látszik :)

Snowball
Ne aggódj, még felsorolom idővel a többi praktikus cuccot is, amit a konyhádban tartasz :lol:

Jaj, kislány rájött, hogy már 3 órája alszik :wink: megyek, fejlesztem a gyereket, csak azért sem adom fel a klasszikus zene hallgattatását :) ha Liszt idegesíti, próbálkozok Beethovennel. De azért Rahmanyilov nem ér annyit, hogy a gyereknek legyen hallása, azt én nem bírnám :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Ma nagyon mókás élményeim voltak séta közben. Előszöris a Kis Duna felé menet el kell menni a tűzoltóság mellett, ahol álltalában semmi mozgás sincs. Na most már távolról láttam, hogy nyitva vannak a nagy ajtók és ott kolbászolnak rohamruhában. Még gondoltam is, hogy mint tudjuk, a nők álltal legszexibnek tartott foglalkozás a tűzoltóság, megyünk a csajjal skubizni. Jött ki a nagy piros autó, mellette lezser léptekkel egy srác, majd megállt az autó az épület elött, srác kibontja a locsolócsövet, letekeri, beindítja a vízsugarat és meglocsolja a muskátlikat :lol: :lol: :lol: na akkorát nevettem ezen a tűzoltó-autós viráglocsoláson :lol:

Másik vicces élmény, mikor szembejött velem egy igencsak lepattant biciklivel egy kamasz srác, és a bicikli kormányára rá volt eszkábálva egy hangfal és üvöltött belőle a tuc-tuc zene :lol: tudjátok, mind a kocka ladákból a mélynyomó, csak bicóval :lol: Hát, Csepel mindigis híres volt a bicikligyártásáról :lol:

A csaj viszont a nap végére megunt. Hiába produkáltam magam méhivel, dumáltam hozzá, énekeltem, cuppogtam, csak nyüszi volt. Erre hazajött apa, feléhajolt, mondta neki, hogy "hát szíjjaa!" Mire hatalmas vigyor és elkezdett gagyogni. Hiába, kiestem estére a pikszisből :)

Ma felhívott a védőnénim, holnap babamasszázs után benézünk hozzá. Kiváncsi vagyok hány centi a csaj! most mértük, 5,65 kg a kis sózsák.

Szerintetek ha már fél órája szól a zálogház riasztója és velünk szemben van a kerületi rendőrkapitányság, akkor már tudják, hogy valami gikszer van?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja 5 féle gyerekkocsi van az áruházban.
1.az autós hordozót tudod felrakni
2. van amire két picit (két zöld van olyan amit felraktam képen)
3. amit láttál a képen
4. egy nagyobb gyerek
5. két nagyobb gyerek
mindegyikhez kis biztonsági öv
Szóval elég gyerekbarátin meg van oldva,szeretem nagyon.
Láttam a játszószőnyeget amit csináltál, gratulálok, nagyon ügyes vagy! Tetszett ahogy rápakoltad a pacikat.
Regi nem a picit szórakoztatja, hanem mutogatott közben valamit nekem ami tetszett neki :lol:
A hamar meggyógyulás egyre esélytelenebb, reggel óta hatványozottan szarabbul vagyok én is meg a pici is. Regi szinten, az is valami...
Nincs ma itt nagy forgalom, ha ennyi a termés, akkor azt könnyű lesz követni :roll: Amikor elmaradtam akkor nagy volt a pörgés. A végén még vissza is fogok tudni olvasni...

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Rekuja A muskátli locsólós sztori nagyon jóóó :lol: :lol: :lol: Szép súlyban vagytok! Jó ha hozzáeddződsz hogy mindig apa lesz a sztár, főleg a tyúkoknál! Nem csak azért mert kevesebbet látja és ezért érdekesebb, meg az apa engedékenyebb is, hanem tényleg igaz ez a kiscsajok az apjukra tapadnak... A fiúk meg az anyjukra, innen az is igaz lehet :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


A foly köv most jött csak el.
Nyufó nagyon jó, hogy jöttél, a lányok írtó helyesek.

Tegnap kiderült, hogy Anyukám nem tud segíteni nekem ezen a héten, pedig megígért, és nekem fel kell mérnem az oviba 10gyereket, ehhez kell 3 délelőtt. A sógoromat elhagyta a barátnője, így ő sem vállalja, erre a párom kérdezésem nélkül megkérte a kedves mamát, aki 10percnél többet nem volt a gyerekkel, aki persze igent mondott. Így ebből tegnap nagyon összekaptunk, hogy én nem szívesen hagyom itt rá, úgy hogy nem ismeri Bálint napjait. Ráadásul Anyu mégis ráért ma, és én nekem már csak 1 nap kell, ami a szerda és Anyu ezt ismeg tudja oldani, így nem kéne az anyós csütörtökön, de párom ragaszkodik hozzá. Erre én mondtam, hogy oksa elmegyek 1órára, addig sétáljon vele lent az utcán, mert akkor tutti alszik.Erre anyós azt mondta, na azt nem szeretne vele. Marha jó. Nem alakul jól a viszonyunk.

Kérdés: pelenkakiütéses lett Bálint popsija: piros, és pöttyös. Már sokkal jobb, de azért nem szép. Kenem: sudocream, bepanten, cunk-oxidos naturlandos. Egyéb ötletek.
Amióta "kap rendesen" enni, állandóan kakilunk, sőt leveszem a pelust, felhúzom a lábát, és jön, és úszik minden. Doki bácsi szerint ez normális, de hát nem tudom. Néha vízszerűm néha sűrűbb. Bocsi, de azért részletezem, hogy segítsetek, akinek tápszeres a babája, annak is ilyen, mert most találkoztam az utcán a védő nénivel, és elmondtam neki is, és elültette a fülembe a bogarat, hogy lehet, hoy nem tudja könnyen lebontani a laktózt, és van ennél jobb HA tápszer. Most Beba Pro start-ot eszünk.

Rekuja: a muskátlilocsolás olyan rajzfilmebe illő jelenet volt:)

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sziasztok!

Megint itt! :)

Rekuja: Csütörtökön Anyuméknál aludtunk, előre megtervezett volt, tehát jó sok cuccot vittem... Tele lett a kocsi (Focus kombi..).. A gyerek alig fért be.. :lol:
A lakás jól hangzik! :D Szerintem a csempéről kérdezd meg a mestert (festőt), hogy ő tud-e valami jó helyet, ahol olcsóbb! Az én festőm :wink: ajánlott egy helyet, ahol jó bútorokat tudok venni és nagyon bejött!! Nálunk ez azért érdekes, mert Apa ugyebár 115 kg, és nem bírja el akármilyen bútor...
Medvehagyma... Imádom, de itt sajnos nincs... :(
Jajj, de cuki a kikandikálós kép!!! :D
Nekünk Mozart nagyon bejött, szereti a gyerkőc!
Tűzoltós sztori nagyon jó!!!!! :D
Kristófot azért szoktam egyedül hagyni néha játszani, hogy ne unjon meg, és persze hogy tudjak más dologgal foglalkozni.. De persze reggel és délelőtt kapom a mega-mosolyokat, este pedig egy kis maradékot... ;)

Ami a reklamálást illeti, imádok üzletekben reklamálni!!! :D 2 évig reklamációkat intéztem egy nagy alkatrészes cégnél a központban (a kirendeltségek reklamációit, akik ugyebár nagyon rafináltak, sokkal inkább, mint a "földi halandók"), utána pedig ügyfélszolgálatos is voltam (szintén multinál, szintén a kirendeltségek felé, akik 1 Ft miatt is képesek voltak reklamálni), így eléggé megedződtem.. Nem mondom, hogy sportot űzök belőle, de nehogy már én feküdjek le idegesen, rossz szájízzel! Higgyétek el, belefér pár ezer forint egy multinak a büdzséjébe!! Amúgy meg sokszor az ügyfélszolgálatos szemétkedések miatt felhívtam az áruház stb. vezetőjét, és képzeljétek, minden esetben egyből kapcsolták is!! :shock: Pillanatok alatt megoldódott a problémám, persze nem ordibálva, hanem úrinő módján beszéltem vele, így egyikőnk méltósága sem csorbult.

Csicsi: sajnálom a lakás dolgot... :( Tényleg gáz így, gyerkőcökkel.. Nem tudtok ott maradni még egy darabig?
Ami a thaiföldi csajt illeti, tudod, oda általában nem csak úgy "becsajozni" mennek ki, ott mindennek "ára van...". Tehát nem biztos, hogy olyan nagy a szerelem... :wink:
A fülébe ne nyúlj be tisztítóval, azt felnőttnek sem lenne szabad.. ha már kikandikál a járaton, akkor ki lehet szedni a kis "borostyánt" :D , de nehogy véletlenül megsértsd a kis dobhártyáját! Lehet kapni pici fültisztító pálcikákat, asszem "kid" felirattal. Mi a fikuszt is azzal cserkésszük be! :lol:
Nagyon cuki a csaj!! Jó nagy ez a játszószőnyeg!

Snowball: nagyon kíváncsi vagyok a zenére!!!! Tessék azonnal átküldeni, ha kész van!! Jajj, de cuki lesz a gőgicséléssel! :lol:
Kaki: igen, felénk is csak hetente kb. 2x kopogtat, de múltkor 5 napig nem volt.. De nem aggódom, mert Kristóf sem aggódik.. Viszont a pukijai!!.... Nos, azok döbbenetesek! 8)

Kat: Bálint alszik 2 etetés között egy-másfél órát?? :shock: Kristóf csak akkor művel ilyet, ha tologatom.. Amúgy max 30 percet alszik.. De általában tologatom, mert imádunk kint lenni! Az arcom már egészen barna... :wink:
Anyósomra én sem szívesen bíznám Kristófot.. Múltkor kiderült, hogy "nem ért" hozzá, és szerintem nem is akar.. A kezében sem állt jól... :( Nem tud Anyud és anyósod együtt lenni Bálinttal? Akkor talán Te is nyugodtabb lennél, mert lenne ott egy hozzáértő ember.. A gyerkőcöt én sem merem olyan emberre bízni, akit nem ismer, mert annak kiborulás lesz a vége (mindkét részről..).
A kiütésekhez sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, de szerintem beszélj a dokiddal, ugyanis ez esetleg összefüggésben lehet a híg széklettel.. Lehet, hogy ő fel is tud írni valamilyen krémet rá! Szerintem csak egy fajtával kezeld, a több fajta esetleg kioltja egymás hatását (vagy allergiás reakciót okozhat..)

Nyufó: na végre!!!! :lol: Már aggódtunk... Nem baj, ha nem tudod visszaolvasni, csak írj néha pár sort, hogy minden rendben van Veletek!! Nagyon cukik a csajszik!!!
Igen, az idő fogalma már nálunk is relatív, olyan gyorsan elmegy a nap, hogy utólag gondolkozok, hogy mivel is töltöttük.. Arról nem is szólva, hogy már minden kinti szárítóm tele van ruhával (Apáéval és az enyémmel..) és nem tudom beszedni már 2 napja.. Pedig tutira megszáradtak már... :D

KépKép
sajti
 
 


Sziasztok!!!

Nahat, csak beindult a szeker nyufo hatasara! :D Elvegre o inditotta a topicot egy evvel ezelott, most is o lehet a huzoero :)

nyufo: nagyon szepek a csajszik!!! Jo nagyra nott Anna baba! :) Es az asda-s szeker is ismeros, ma en a gyerekuleses-rarakosat hasznaltam. Nem szoktam a zoldbe belerakni, mindig felek, hogy koszos. Igy legalabb a sajat kis uleseben "steril" korulmenyek kozott van :lol:

kat: en sem hagynam ra anyosomra a gyereket, pedig felajanlotta hogy jovore hagyjuk ott neki a gyereket, mi meg apaval menjuk el nyaralni. Szegeny Molly nem is ismeri a nagyanyjat, addig max 1x fognak talalkozni, hogy hagyhatnam ott neki? Mar az otlet is hulye... aposomek viszont jovo honap vegen fognak idekoltozni, majd hozza fogom szokatni lassan, es talan juniusban el tudunk menni moziba apaval :lol:

sajti: oke, majd a zene ha meglesz, megmutatom valahogy. Nyaron videot is fognak csinalni a szamhoz :lol: 3 eve csinaltak egy szamot, az a video fent is van youtube-on :D Barcsak nekem lenne hobbim, mint pl nekik.
El sem tudom kepzelni ezt a nem kakilas dolgot. Remelem nekunk nem lesz ilyen, vagy ha megis akkor majd eszembe juttok, hogy nem kell aggodni :)

rekuja: tuzolto pasikat olvasva az en fantaziam is beindult, de a muskatlilocsolas olyan lehangolo es vicces volt :lol:

Kép

Kép
snowball
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?