Jóreggelt! Megkezdem reggeli regényírásomat
Tudom előre, hogy regény, mert előbb már írtam, és egyszer csak lefagyott a gép, elvesztette a vincseszterét
De már megjavult. Tök jó lenne emlékezni rá, hogy miket írtam. Most a Gergő tanácsára már wordben írok, és majd átmásolom, mert ha ebben lefagy, akkoris elmenti. Azért megpróbálom újra összehozni. Írok száz oldalt, úgyse leszek jövő héten néhány napot, csak ha olyan rossz lesz otthon, hogy haza kell jönnöm
Na, szóval, Orbis, én nem szoktam megsértődni, de csak azért, mert mindig eszembe juttatom, hogy azért nekem is vannak olyan napjaim, mikor úgy döntök, hogy a témáról már írtam egyszer, vagy már valaki leírta azt amit én is, vagy nem akarok csak annyit írni, hogy ez jó volt, vagy egyszerűen olyanom van, hogy képtelen vagyok bármilyen értelmes gondolatra, mikor végigolvasom egy nap termését , mint pl. Tegnap. Jól el voltam foglalva magammal, kicsit lelkifurdalásom is volt miatta. Vagyis lelkiismeretfurdalásom, merthogy llki szemeimmel Gergő csúnyán néz rám, ugyanis nincs ilyen szó, hogylelkifurdalás. De csak lelki szememmel látom, hogy néz, mert itt szuszog mellettem, és próbál aludni szegény. 2 körül jött haza, és annyira rendes volt, mert felkelt levinni a nyüszítőállatot, mert én még mindig nyomorék vagyok a tegnapi takarítástól. Pedig már öltöztem, hgo ymegyünk. Mondjuk rosz lett volna menni, és nagoyn jól esett, hogy lement.
Esztyx, Neked is írtam jó sokat, de azt hiszem, a lényeg az volt, meg azt még senki nem írta le, hogy a sírás biztos nagyon jót tett. És ugye amúgy is, téged lelkileg jobban megvisel a várandósság, mint bármelyikünket, és a tetejébe a múlt héten még jól rád is ijesztettek, szóval alapvetően valahol igazad van, de cseszheted az igazadat, ha a párod ezt nem látja. És alapvetően neki is igaza van, hogy nem látja... Mert neki akárhogy is látszik, meg minden, azért mégiscsak néhány hét múlva, mikor megszületik a kis tej és kakiszagú kis csomag lesz kézzelfogható, és akkor lesz csak igazán büszke magára, és főleg rád, és érzi át ennek a felelősségét. Remélhetőleg nem tartozik abba a nemtom hány százalékba, aki majd csak akkor, ha már beszélni is tud a manóbaba
Én azt mondom, hogy hisztivel senkinek a z odafigyelését nem lehet elnyerni, csak elkergetni lehet. Főleg, hogy azt mondja a párod, hogy szerinte bomlasztasz... Ha iilyeneket kitalálnak a hapsik, szerintem arra azért figyelni kell, még akkor is, ha te nem így érzed, mert ő viszont igen, és az legalább olyan fontos, még akkor is, ha a kapcsolatban a 3-ból kettőt te képviselsz... Nem tudom, érted-e, mit akarok mondani, és nem akarok kioktató lenni egyátalán, tudom, hogy a természetemben van. Én azt vallom, hogy az embereket úgy kell szeretni, ahogy ők szeretnék, hogy szeressék őket, és ehhez mindakét részről meg kell hozni az áldozatokat. Ami nehéz, de nem lehetetlen. Szerintem a kettőtök kapcsolatát illetően ne bizonytalanodj el, biztos jól választottatok, csak ti kicsit kiélezettebb helyzetben élitek meg ezeket a konfliktusokat, amiket az ember minden párkapcsolatban megél. Én is biztos nagy beszélgetést rendeznék, és egy bocsánatkéréssel kezdeném, még akkor is, ha úgy érzem, igazam van, azért, mert a másiknak fájdalmat okoztam. És nem csak a saját igényeinkre figyelnék, még akkor sem, ha szerintem sem vagy önző, hogy jól szeretnéd érezni magad. De nem csak egyféleképpen lehet jólérezni magát az embernek.
Na, ezt jól leosztottam... Egyébként meg nyugodtan hívj fel, ha kivagy, eléggé közel lakunk egymáshoz, szívesen meghallgattalak volna tegnap!!!
Hú, a nagy észosztásban el is felejtettem, hog ymég mit akartam írni. Na, majd visszatérek később, ha eszembe jut. Így is egy oldal a wordben
Kik. 27+3