Sziasztok:)
Én is megvolnék, nem vesztem el, és mindig olvaslak titeket, csak az írás megy nehezen. De most jelentek.
Velünk minden ok, egyenlőre legalább is így néz ki. Vércukor jó lett (mert hogy oly' rég nem írtam ide). 28. héten voltunk ismét 4D-n, tök vártam már, a legjobb doki nézett meg, ismét kislány, tehát már harmadszor mondták kislánynak, így elhiszem:)) viszont az én kis csibém szinte semmit nem mutatott meg magából. Csücsült a fenekén, (ez azt jelenti, hogy ismét visszafordult, mert előtte egy héttel a dokimnál már lent volt a kicsi feje)és mindkettő kezecskéjét szépen az arca elé emelte, és hogy anya még jobban örüljön, még a két lábát is arca elé húzta, tehát éppen hogy csak nem csomagolta be magát a végtagjaiba:))) Az orvos nem győzte bökdösni, de az én manókám szinte meg sem moccant:) Szóval lányok 20 ezres moziból ennyit láttunk:)) De ezt fél órán át:)) A képek is erről szólnak, amiket kaptunk:)) Azt legalább megtudtam, hogy kislány, gondolhatjátok, hogy felhúzott lábakkal kétség nem lehet felőle, és a doki 1308 grammnak mérte. Méhlepény I. fokozatban érett.....más nagyon nem volt. Most hétfőn megyek védőnőhöz, a klinikára uhura, akkor töltöm a 30. hetet, majd d.u. az én dokimhoz, szóval vizsgálatokkal teli nap lesz.
Én még dolgozok, ezt a hónapot tuti végig melózom, szeretném a jövő hónapot is, úgy hogy minden másnap dolgoznék, köztes napokon meg szabin lennék, úgyis annyi szabim van. Ugyanakkor főnököm meg nem nagyon akarja, hogy ott már dolgozzak, szerinte pihennem kéne, de én még nem érzem magam kifáradva.
Persze gyomorégés, izomgörcs, egyéb gondok nálam is vannak, de nem vészes. Egy hónappal ezelőtt nagyon bevizesedtem, 150-s vérnyomással voltam, mindez pont a munkahelyemen derült ki, na, már akkor haza akartak zavarni, azonnal mértek mindenfélét, vizeletet néztek stb..... de szerencsére nem volt komoly. Fogadtam szülésznőt is, ő nagyon kedves, mindig jelentenem kell neki mindenféle vizsgálat után, szóval nagyon örülök, hogy ő lesz nekem. Mondta, ha bármi van szóljak, nincsenek nála napszakok, bármikor hívhatom a nap folyamán,.
Babakocsit megvettük, azt mutattam már neketek, Cam 3 funkciósat vettünk, de mást szinte még semmit. Megrendeltük a bútort, az még 2-3 hét mire megjön, most pedig nagy festésben vagyunk. Úgy volt, hogy babaszobát festünk, megvettük a bordűrt stb...aztán neki álltunk az egész lakásnak. Gondolhatjátok mi van nálunk. Én el vagyok zárva, párom a falat vakarja.... aztán majd jönnek apósomék is segíteni. Szóval festékek vannak, gyerekdolgok nincsenek, sőt, nekem sincs semmim. Remélem húsvétra végzünk, jön két munkatársam, segít takarítani majd:)) aztán kezdem csak a vásárlást. Remélem nem vagyok elkésve, lehet előbbre kellett volna szerveznem mindent, na de most már mindegy. Ebből már csak május lesz. Kislámpáját megvettem a héten, az nagyon drága, egy kis méhecske forma lesz, és egy katicát vettem neki, amit ha este bekapcsolsz akkor csillagokat vetít a mennyezetere. Szobája fehér-rózsaszín lesz, ma kevertettem ki a színeket a bordűr mintájához, bordűrt is nagyon szépet találtam, és a fehér részre pedig egy erősebb színt kevertettem, abból majd karikákat szeretnék neki. Csak most még poros, rombolós minden...pfff...utálom ezt a részét.
Úgyhogy
Panndi nyugi, nekem sincs semmim, csak egy rakás festékem és rigipszem:))
Migej, mi újság a sétánkkal? Mikor sétálgattok erre felénk?:))