Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Emlekeztek meg ram?
Az elejen voltam, aztan eltuntem (aminek nem volt igazan semmi komolyabb oka azon kivul, hogy egy csomo egyeb dolgot inteztem, kattogtam, porogtem, dolgoztam).
Olvaslak benneteket par napja es latom, mindenki milyen szepen halad. Hanyan vagytok most a "csapatban"? Csatlakozhatok ujra?

Rolunk annyit, hogy szerdan leszunk 32 hetesek.
Rengeteg rugdosodas folyik odabent, majdhogynem mondhatom, hogy 24/7-ben nyomatja a kiscsaj :).
Egy hete voltunk UH-n, 1800 grammra saccoltak, amin kicsit megijedtem, mert Lili lanyom 32 hetesen volt kb 1900 gramm - majd 4400 grammal szuletett vegul, csaszarral.
A csaszar lehetosege most is megvan, de valoszinu, hogy nekikezdunk normal uton es a legkisebb problema eseten mutet. Amennyire ban vagyok tojva, meg az is lehet, hogy meggyozom a dokinot, hogy legyen csaszar...

Teszek ide par kepet en is, aztan, ha nem zavartok el, szivesen jonnek maskor is.
Meg dolgozom, de mar csak 7 hetet (igen, 39.hetig fogok, mert itt Belgiumban csak 15 het szulesi szabi jar, es minel tobbet veszel ki szules elott,annal kevesebb jut a babara szules utan), de mar heti ketszer itthonrol nyomom, es par het mulva mar be sem akarok menni.

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Sziasztok!

Andrejja, jó, hogy visszajöttél. Szép a szoba nagyon! Azt mondod az 1800 sok... Nekem ma mértek 1818-at és úgy néz ki méret alapján majdnem 2 héttel előrébb járunk... 4400 az tényleg szép nagy baba:) Nem tudom hogy bírod a munkát, én még a héten dolgozom és leteszem a lantot, de már nagyon várom.

Szóval ma voltunk új védő néninél (aki sokkal, de sokkal jobb lesz, mint a régi:))). És ultrahangon is voltunk, amint láthatjátok ilyen adatok jöttek ki. Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet saccolni, hogy mennyi lesz a baba súlya sacc per kb? Valahol hallottam valami módszerról, hogy ehhez a méréshez hetente X-et kell hozzáadni...
20140503222551
 
 


Tinus,
nekem csak annyit mondott, h ez a suly OK, de egyebkent itt meg sosem valtoztattak a kiirt datumon. UH utan sem kapjuk meg az adatokat, hacsak en nem kerem...

A neten talalt adatok szerint a 30.hetre olyan 1500-1600 grammokat szoktam olvasni, dehat az UH-n, ha jol tudom, a fejmeretbol saccolnak es lefele is, felfele is eleg nagy lehet az elteres.

En majd 36 hetesen megyek megint, akkor csak tobbet tudunk mar...

Munkat hogy birom: ha ne lenne ez a lehetoseg, hogy itthonrol dolgozzak heti ketszer, meg is hulyulnek... 45 km-re lakom a munkahelytol, vegig autopalya, de most ujitjak fel, baromi jo ulni a dugoban, meg vezetni sem olyan egyszeru mar. De ha most elmennek szulesi szabira, csak 9 het jutna a babanak belolem, az pedig iszonyuan keves.

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 

 
 

Andrejja, persze értem a munka dolgot... hallottam már arról, hogy "nyugatabbra" mennyivel másképp csinálják. Nem lehet könnyű.

Amúgy nem tudom emlékeztek-e arra, hogy a munkáltatóm velem is ki akart szúrni és meg akarta szüntetni a munkaviszonyomat (mert ugye haszontalan gyeses anyuka leszek, aki a cég zsebéből vesz ki majd pénzt és különben is vissza fog élni a táppénzzel, meg ilyenek). Nos, miután bejelentettem, hogy jogászok másképp látják a dolgot és lehet, hogy jogi útra terelem a dolgot, egészen más véleménye lett. Szóval most már azon izgul, hogy mikor jövök vissza... no comment. egyébként 2 hónapomat szúrta el ezzel a húzásával, rengeteget idegeskedtem.
20140503222551
 
 


Andrejja de jóóóóó, hogy Rólatok is hallani!!!!! Gyere sokszor!!!!! :wink: A babaszoba nagyon szép, nekem nagyon tetszik, olyan letisztult, finom hangulata van.
A munkát el sem tudom képzelni hogy bírjátok, én tuti nem bírnám. Elég délutánonként összeszedni a gyerekeket és totál kivagyok.

Mi is bő két héttel előrébb járunk súlyilag, Julcsi a 30. heti ultrahangon 1800 gramm volt. Amikor megmérték az összes testrészét, beillesztette az ultrahangos nő az adatokat egy grafikonba és az megmutatta, hogy várhatóan mekkora súllyal fog születni a kisasszony(alsó határ a 4 kiló volt)

Tinus nem semmi a főnököd :evil: .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Kisbarack, jol esik, hogy orulsz nekem :). Valahogy az elejen (meg a kozepen) annyira nem voltam grafoman hangulatban, pedig blogom is van, de oda sem volt kedvem irni. Meg terhesseggel kapcsolatos dolgokat olvasni sem volt kedvem (pedig nagyon boldog voltam, hogy jon a baba). De most, a finisben egyre tobbszor olvasok szulestorteneteket (pedig mar ketszer szultem), es mar irni is van kedvem.
Meg mondjuk idom is tobb van, legalabbis csinalok magamnak - nem hajtom mar tul magam a munkaban. Dolgoztam eleget, dolgozzan mar mas is :).

Tinus, a fonokod hozzaallasa tipikus... jol tetted, hogy befenyitetted :D.

Meg nem tudom, hogy lesz szules utan... elvileg bolcsibe kellene adni a babat a 15 het szulesi szabi utan. Nekem lesz 4 het szabim, amit kivehetek a szulesi szabi utan, igy 19 hetig leszek otthon (ebbol a babaval csak 18, mert egy hetet kotelezo kivenni a szules elott). Bolcsiben csak marciustol van szabad hely.
Van egy olyan otletem, hogy harman oldanank meg a dolgot: ha a ferjem delutanos, delig tudna a babusszal lenni.
Delre jonne a Belgiumban elo magyar baratnom, aki amugy is csak delelott dolgozik. Harom gyerekes anyuka es nagyon jo fej, ra mernem bizni barmikor.
Ha pedig a ferjem delelottos, en lennek a kicsivel delig, a baratnom pedig szinten delutan jonne.
Vagy pedig kernek olyan munkaszerzodes-modositast, hogy marciusig hadd dolgozzak 100%-ban otthonrol.

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Hű Andrejja ez a 15 hét nagyon kevésnek tűnik :shock: , nem is tudom mihez kezdenék, ha ez nálunk is így lenne. Ezek szerint Belgiumban a bölcsődei elhelyezés rendesen működik, másként nem is lehetne. ...és mi van a szopizással? 3-4 hónaposan bölcsi és egyből átállás a tápszerre? vagy hogy? El sem tudom képzelni...

Mekkorák a gyerkőcök?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


kisbarack: Te is vékony vagy ám! Szép a pocakod :)


andrejja, de jó, hogy visszajöttél :) Kitartás a munkához, nem lehet könnyű :(

Tinus:

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... foFeto.htm

Itt tudsz súlyt számolni, meg hosszt is :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Itt nem nagyon szoptatnak az anyak, epp most olvastam, hogy mikor bemennek szulni, a kartonra egybol felvezetik, hogy akarnak-e szoptatni es ha nem, szules utan kapjak a tejapaszto injekciot :(.

Itt ez teljesen megszokott, sot, ram neznek ertetlenul, ha mondom, hogy en ezt az idoszakot nagyon kevesnek tartom.
Vannak allami bolcsik, de mint latod, tele vannak, meg van egy csomo maganbolcsi is, azok meg jo dragak, de nincs mit tenni...

Hogy en hogy fogom a szopizast kivitelezni, meg nem tudom. Nagyon bizom benne, hogy osszejon a tervem es tudok majd itthonrol dolgozni, es akkor olyan 9 honapos koraig tudnam szoptatni, aztan menne bolcsibe. Ezt mar elfogadhatonak tartom, a lanyaim is 10 es 12 honaposak voltak, mikor visszamentem dolgozni (de az meg Magyarorszagon volt). Egyebkent 6 es 14 evesek.

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Köszi, Panndi! Bár nem tudok olaszul, de úgy értelmezem, hogy ez a pillanatnyi mérések alapján adja meg az adatokat. Én valami olyanra gondoltam, amivel meg lehet saccolni a szülés idején várható súlyt. Bár ez is nagyon érdekes dolgokat adott ki nekem...
20140503222551
 
 


Jaaaaa, olyat sajnos nem tudok :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


kisbarack! nagyon szép a pocid tényleg,én is 13 kg-nál járok:) :evil:

andrejja! üdv újra itt!szép kis súlya van a babynek:) gyönyörű a babalak nagyon tetszik!

Tinus! 29.héten 1818? aztaaa nekem a 29 héten 1340.


úgy örülök h beléptem a 30.hétbe:)

KépKép
dike
 
 


Dike, Panndi, sziasztok :)!

Suly: en 8-9-10 kilonal jarok (itthon 71-et mertem az elso heten, korhazban 72-t ruhastol, de legyunk konzervatival es mondjuk, 10 kg :). Az szep kerek szam :D.

Ti mar mindent megvettetek? Mert nekunk pl meg nincs meg a babakocsi, az autos ules, a kiskad, a pelustarto szemetes...
Ruhakbol rengeteget vettem ujonnan meg az ebayen, par jatekot is, de nem vittem tulzasba, az meg raer es nem is kell tul sok, ne legyen boseg zavara.
A heten hozzuk haza a jarokat (abban lesz a nappaliban a bebike).

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


andrejja! nekem még pár dolog kell a gyógyszertárból(köldökápoláshozcuccok,fürdető krém,homeopátiás bogyók,teák), nekem pár kórházi dolog,meg egy kis szőnyeg a babaszobába és akkor már meg lesz minden.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Zsófi nagyon eltűntél, tessék jelentkezni!!!! :wink: Jól vagytok?

Dike, Panndi köszi!!! :oops:

Andrejja mi is szinte mindent megvettünk már, meg maradt egy csomó minden Marciról is, pl autósülést nem kell vennünk.
A 3. leányzót várod :) , de jó!! Mit szólnak, hogy kistesó érkezik?

Ma megyünk vissza Borkával a sebészetre, remélem leveszik a gipszet.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


.....ja, délután az én dokimhoz is megyek, fárasztó nap elé nézek..
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak olyan unalmasak a napjaim, hogy nincs is mit írnom :?
Már mennék haza...
Hát mindenkinek jó nagy babája lesz! Én voltam sima uh-on és 4D-sen is a 29. héten és mindkét gép 1140 gramm körülre saccolta Milánt. Ráadásul az egyiket a saját dokim nézte, a másikat egy pécsi uh guru...
Most megnézném azt a kalkulátort amit Panndi belinkelt, de az utolsó leletem a nővéreknél van...

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


Ugy latom, en vagyok csak igy lemaradva vasarlas ugyben :). Mondjuk tudom, melyik babakocsi lesz, meg hogy hol vesszuk, igy csak kocsiba kell vagni magunkat es elmenni megvenni.
Ti milyen kocsit vettetek?

Babameret: majd kiderul a vegen, mekkorak lesznek, siman el lehet merni uh-n a dolgokat es akkor maris nem jo a sacc sem.

Ennyien szoktatok ide irni egyebkent? Megvan meg a tablazat, vagy mar nem frissititek?

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Zsófi! nekem is kis babám lesz,már többször agyaltam, aggódtam mert a másik topicban is mindenkinek jóval nagyobb mint nekem. 1340 a 29 héten nekem is.

Holnap vérvétel,remélem nem leszek vérszegényebb!

ma elkezdtem babaruhákat mosni:)

KépKép
dike
 
 


Dike, Zsófi, szerintem inkább örüljetek neki. Én most diétázhatok, meg sétálni fogok sokat, ha végre kiszabadulok az irodából. Nem szeretnék császárt, de ha ilyen ütemben nő ez a legényke, akkor lehet az lesz...

Andrejja, hát igen, ennyien maradtunk. Már azt hittem egy ponton, hogy be fog halni a topic.

Ja, és mi Mikrus kocsit vettünk. Nem egy ismert márka, meglátjuk.
20140503222551
 
 


Dike, en is kimostam az osszes babaruhat hetvegen, ki is vasaltam oket, meg egy adag szarad, es ezzel kesz leszek.
Ha megvan, nem tudom, mit csinalok, most ket hetig a lanyok sincsenek itthon, hazautaztak Magyarorszagra.

Babameret miatt ne aggodj! Mondjuk pont en mondom, aki meg azert aggodik, hogy ne legyen nagy baba :D.

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Andrejja!
El is felejtettem írni, hogy milyen szép szobája van a kicsi lányodnak! :wink: Nagyon tetszik! Ja, és örülök, hogy újra itt vagy!

Dike!
Hát én is agyalok rendesen most...de még az 1340 is jobb mint az 1140...az enyém nagyon kevés :shock:
Valamikor csütörtök után (akkor töltöm a 30-at) biztos le kell mennem uh-ra, és kérni fogom az AC méretet is, mert a Panndi által belinkelt kalkulátorba is megnézem. De a saját dokimnak C kategóriás ultrahangos vizsgája van (itt neki a legmagasabb, a többieknek általában csak A van). Ez a pécsi doki meg hát nem is tudom milyen speciális ultrahangos megint...még mondta is, hogy ez még belefér :shock:

Tinus!
Köszi, de azért tényleg parázok kicsit...meg tudod, nekem a súlya szempontjából mindegy, hogy 5 vagy 2 kg lesz, akkor is műtenek:shock: de ha már választhatnék azért egy 3-3,5 kg-os bébike lenne a legideálisabb...igaz ez nem kívánságműsor :lol:

Panndi!
Határozottan kerekedsz! :)))

Kisbarack!
Gyönyörű pocak! 8)

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


Zsofi, koszi szepen, nekem is nagyon tetszik a sarok (sajnos nem egy egesz szoba egyelore).

Tegnap azt hittem, megbolondulok. Mint irtam, 45 km-re van a munkahelyem a lakastol. Vegig autopalya, igy normal esetben 28 perc alatt megjarom.
Most viszont, mint minden tavasszal, felujitjak az utat es a 3 sav le van szukitve. Dugo mindig. Meg igy is megvagyok mondjuk 35-40 perc alatt jo eseteben. Tegnap viszont szoltak 5 ora elott, hogy eszembe ne jusson felmenni az autopalyara, mert 3 baleset is volt. Megneztuk a neten es tenyleg: Kortrijk es Gent kozott majdnem az egesz szakasz pirossal volt jelolve.
Ezert aztan elkerulouton mentem (mint mindenki mas) es - kapaszkodjatok meg - 2 es fel ora alatt ertem haza.
Eleinte elveztem is es eleg pozitiv voltam, nezegettem a helyes kis belga hazakat, kerteket, sutott a nap, de az elso ora eltelte ota mar nagyon ideges lettem. Aztan ahogy lattam, hogy a helyzet egyre rosszabb es nincs belole kiut, mar sirni volt kedvem.
Aztan olyan 15 km volt hatra, mikor egyszer csak eltuntek elolem az araszolo kocsik es usgyi... onnan mar jo volt, de meg vasarolni kellett menni. Hazamentem az emberert, es csak a boltnal szalltam ki. A hasam kokemeny, gyermekem tisztara bekuckozva a jobb oldalra, szegenykem. A combcsontom orulten fajt, a labaimra alig birtam raallni.
Es most megint mennem kell be....

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Sziasztok!

Andrejja nem lehetett könnyű 2,5 órát egyhelyben ülni és még vezetni is, pláne meló után :? , elhiszem, hogy elfáradtál. Ma már csak jobb lesz, drukkolok!!!

Tegnap este voltam dokinál, május 11.-én már ctg-re kell mennem :roll: ma hívom a nőt időpontért. Atyagatya mindjárt szülök :shock: . Amúgy minden okés, a méhszájam is teljesen zárt, 3000 az értékem.

Zsófi örülök, hogy jól vagytok és elhiszem, hogy unatkozol. Azért tudtok dumálni a bent fekvő anyucikkal? Alakulnak barátságok? Tudsz valamit a hazajöveteledről??

Borinak már nincs gipsze :wink: , de még nagyon nehezen tudja mozgatni az ujjait. Hétvégén osztálykirándulásra mennének, nem tudom, elengedjem-e, bár ő nagyon szeretne menni.

Úúúúúú de vacak az idő :( .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok ám, csak írni nincs sok időm. Így hogy nem dolgozom ( vagyis keveset) mindenfélét bevállalok vagy tervezek csinálni és még elfoglaltabb vagyok szerintem, mint eddig. :)
Míruska jól van, csak két napig volt lázas, az sem magas, inkább nehezen marad meg itthon. Megy is Anyuhoz két napra, ott ki tud menni az udvarra és tud macskázni.
Dike: Szerintem nem érdemes izgulni a méreteken, meg senkinek sem, nekem a 30. héten 1255 g-ra becsülik, de Míránál is így voltam, először 1 héttel folyton kevesebbnek mérték, majd a 36. heti uh-n a doki hitetlenkedett, hogy az előző gyereket biztosan simán szültem e (3550-el...), és Mírát nagynak találta hozzám, már császárt emlegetett, azt hittem szívbajt kapok.
:o
Aztán Míra 1 hetes túlhordással 3730-al született, 2-3 óra leforgása alatt simán.
Szóval szerintem ezek csak találgatások.
Én legalábbis nem aggódom, szerintem nincs miért. :)

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


Lenne egy új(szerű) (3xfél órát volt kocsiban) Nania ülésünk, 5000 Ft-ért, postából is alkudhatunk. Akit érdekel írjon privit! Be van csomagolva, nem porosodik, nem dohányzunk, nincs állatunk. Nagyon klassz, a termék leírását itt találod:


http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... re&store=6



És van még 6 db 62-es F&F body szép állapotban,1000 Ft postával. Fotót töltöttem. Privit várok. Kép
torolve_20130114141731
 
 


andrejja! sajnálom, h így jártál elhiszem h mennyire fárasztó lehetett!én is idegbeteg vagyok ha dugó van!!!

kisbarack! örülök h minden rendben a dokinál!igen mindjárt szülünk:)



én júni 1..én szeretnék szülni, anyum és az én névnapomon:) az már a betöltött 37.hét:)

nektek van kívánságotok?:)

nekem minden nap van előtejem de csak a bal mellemben,drágám egyre többet csuklik, savam mindennap az egekben, nagyon szenvedek tőle, de este mikor lefekszek áhhhhh elviselhetetlen, remélem nem baj, h kapkodom be a renét!

KépKép
dike
 
 


Jó sokat írtatok, én ma picit le vagyok maradva :roll:

Nekem mindegy mikor szülék, csak ne kelljen indítani, jöjjön magától, ennyi a kívánságom összesen :) Nem baj, ha olyan gyorsan jön Gábor, mint anno Fruzsi :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Kivansag, szulessel kapcsolatban? Ne legyen olyan kemeny, mint az elozo ketto.

Nektek milyen tuneteitek vannak egyebkent?
Nekem ezt a 32 hetet vegigkiserte az orrdugulas, verzo orr (annyira be van allandoan dugulva, hogy alig kapok levegot).
Aztan kb egy hete jott a gyomorsav, erre kaptam egy jo kis lottyot Rennie helyett.
Ezen a heten a hasam extra sokat kemenyedik, a babat pedig erzem egesz lent furakodni, neha rendesen faj. Emellett a derekam is orulten faj, gondolom, a sok ulestol.
Vizesedest meg nem tapasztaltam.

Jovo heten jon a fonokom (o Angliaban van, en Belgiumban, egy evben ketszer talalkozunk), es bizom benne, ha meglat nagy hassal, megesik rajtam a szive es azt fogja mondani, mostmar ne jarjak be, hanem dolgozzak otthonrol...

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Gyomorégés nálam is megvan, főleg este amikor lefekszem, sokszor éjjel is felébredek rá. Nekem a Rennie segít.

Szülés időpontja: úgy vagyok vele, mint Panndi, csak ne kelljen indítani, jöjjön magától. Borit anno indították, sokkal jobban szenvedtünk ő is meg én is, ő még nem akart jönni, tulajdonképpen kiszakították belőlem, rossz élmény volt. Marcit másik orvosnál szültem, ezerszer más érzésekkel. Ő jöhetett a saját tempójában, nem volt olyan kimerítő, mert ő is akart jönni, segített nekem. Remélem hasonló lesz Julcsival is.

Andrejja drukkolok :wink: :) .

Judit, Míra idén kezdi a sulit?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Sziasztok!
Vagyok,de inkább csak olvasó üzemmódban :D

Andrejja,természetesen emlékszem rád,Te is jól eltűntél,ahogy én is.Magyarországnak csak a szociális hálózat az előnye,nem tudom,hogy oldanám meg a 15 hét szülés szabit.

Én még nullán vagyok mindennel,kéne egy tavaszi nagytakarítás utáni fokozatosan előkészülni a babavárásra,ruhák átválogatása,Lehelnek ágy+falvédőt szeretnék készíteni,kiságy a picié lesz stbb..

Zsófi,remélem veletek minden oké!!!!Be szoktam nézni,van -e újabb infó rólatok.Tegnap voltam uhun,produkáltam egy 166-os vérnyomást 126 pulzussal :shock: ez hülye fóbia és front hatása szerintem,mert a pisi az negatív.

Kiderült,hogy most már 100%-san kislány lapul a hasamban!Hosszú,mint a vonatfütty,súlya saccra 1996g.Mondta a doki,hogy simán is szülhetnék,mert elég vastag a belső heg,mondtam várjunk még ezzel,hiszen nincs is csípőm,nem tudok,hova tágulni,úgy hogy kétesélyes a dolog.Májusban találkozok a szülésznővel,akkor megbeszéljük a dolgokat.

Vigyázzatok Magatokra!

Kép

Kép
szemi_dévisz
 
 


Sziasztok!

Kívánság szüléssel kapcsolatosan: hát van, jóóóó sok. :D
Nem szeretnék semmilyen beavatkozást, legjobb lenne, ha elkapná a doki a babát, és kész. Nem lenne rossz gátvédelemmel szülni. És fontos, hogy hagyjanak mozogni, nem szeretnék infúziót, mert az helyhez köt. Fogadni szeretnék szülésznőt is, hogy a beavatkozásmentesség minél inkább biztosított legyen, és remélem bejutok az alter szobába is.
Tegnap voltam dokinál, nagyon jó fej volt, (pedig eddig zon gondolkodtam, hogy szimpi e egyáltalán). Azt mondta, hogy szerinte lenn van a feje már, de ha nem, akkor sem vág, farosan is szülhetek simán. Ez végtelenül megnyugtatott. Ajánlott gátvédelemben jártas szülésznőt is. És minden eredményem rendben volt. Kopp-kopp-kopp. Ma megyek védőnőhöz, aztán remélem még 4 hét nyugi a finis előtt. :)

Míra szeptemberben megy suliba, igen, de szerencsére ovoda-iskola rendszerben van (az óvónénije az egyik tanító néni), és az egész ovis csoportot viszik az osztályba, jó kis közösség, így marad is nagyrészt mindenki. :)
(Még májusban szervezünk szülős-ovis partit, ahol kürtőskalácsot ígértem, remélem bírni fogom a sütögetést.)

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs
 
 


andrejja!

én nagyon rég óta 13 hetes korom óta szenvedek a savtal,szörnyű,pedig terhesség előtt azt se tudtam mi az. a szemérem,gát tájékom ott lent fáj, meg ott a csontok,más úgy nincs.

Migej!örülök h minden rendben volt,és h a doki is nagyon szimpi!

Vérkép jó a hemoglobin 106 volt 24 hetesen most 113 tehát kicsit jobb, de örülök h nem rosszabb!!!:)))

KépKép
dike
 
 


sziasztok!
hát én is elég régen jártam erre,de örülök,h mindnekinek szépen kerekedik
a pocakja...
látom,h mindenki bajban a méretekkel,hát mi a 31héten voltunk uhun
és akkor mérték 2kilónak,szóval én eléggé aggódom,h mekkora lesz
mikor megszületik.
Kiara 41. hétre jött 3750 gramm,hát nem is tudom...
én annyit olvastam anno,h a 30. héttől kb 200-250grammot híznak a
babók hetente...
mi holnap megyünk 4D-re és kiváncsi leszek 2hét alatt mennyit hízott
kisöcsi...
nekem még a körházi csomagom sincs összerakva :oops: :oops: :oops: ,
viszont Kiarával sem kapkodtam el,de már mindneünk megvan,bár nem is kellett olyan sokmindent venni...

Kép
Kép
csibe83
 
 


Utolsó napom a munkában, juhééé:)!!!!!

És ma reggel rosszul voltam, szédültem. Rátok nem hat ez a hülye idő?

Csibe, na akkor neked sem pici a babó:) írjál mi volt 4d-n. Jó, hogy mondod a kórházi csomagot, erre a témára nekem is rá kéne már gyúrnom. Még semmit sem vettem...
20140503222551
 
 


Sziasztok!

Holnap reggel hazamehetek, de hétfő reggel jövök is vissza :?
Ma nézett a dokim uh-on, meg nézett flowmetriát is.
Hát...nem volt elragadtatva... :( az áramlás rendben van a zsinórban, de pici a baba :( múlt héten volt 1140g most 1180g, vagyis 40 grammot hízott 1 hét alatt :shock: nagyon kevés! Sajnos sok köze van a vérnyomásnak is hozzá, ezenkívül azt is mondta, hogy az már biztos, hogy nem a 40. héten szülök. Megemelte a Cordaflexet is 4x1-re.
Vigyázzatok magatokra, most hétvégén nem jövök, mert minden percet ki szeretnék használni, hogy együtt a család!

Nekem csak az az egy kívánságom van, hogy 2 kg meglegyen a kisbabám...

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)
 
 


Zsófi úgy legyen!!!!!!!!! Szorítok Nektek!!!!!!!

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Tinus! de kirááááály!!!!!!!:)

Csibe! holnapra nagy drukk,és gyere majd a hírekkel!!!tényleg szép mérete van a babynek!

Zsófi! nagyon nagyon drukkolok h meglegyen a 2 kiló!!! jó hétvégét!!!!!


én ma voltam először fogorvosnál, a fogkövemet kell majd leszedni húsvét után kedden, de egy rossz fogam sincs!

KépKép
dike
 
 


Tinus, jo neked, engem most idegeltek fel egy konferencia-hivason (szerencsere itthonrol vagyok ma meg hetfon, kulonben felboritottam volna az asztalt) :).

Zsofi, drukkolok neked!

Ma nekem is hanyingerem van, a gyerek a hasam jobb oldalarol kozepre es kicsit talan bal oldalra koltozott, fajdalmasakat rug, az orrom tovabbra is bedugulva, a hasam dognehez (112 centinek mertem reggel), de a ledvem jo, mert percek mulva indulunk babakocsit venni, meg minden egyebet, ami eddig kimaradt!

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


andrejja! de jó lesz neked!!!!!!!:)) majd muti miket vettél!!!!

KépKép
dike
 
 


Tinus túl vagy az utolsó napon :wink: :D .

A kórházi cucc még nekem sincs összepakolva, de minden megvan hozzá.

Csibe gyere holnap fotókkal! De tényleg!!!! :wink:

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 


Azt hiszem, majdnem mindent megvettem vegre...

Babakocsi az ABC Design 3Tec-je lett, de csak jovo het kozepen erkezik meg az autoulessel egyutt.
Vettem egy "nyugi-szeket" is (a babanak), az is csak jovo heten jon.
Ezen kivul cumik,cumisuveg (szoptatni akarok, de azert teazni kell, meg amugy is, ki tudja...), cumisuveg-es bebietel melegito, cumisuveg melegentarto, pelustarto szemetes, kiskad, melltarto-betet, bimbovedo, szoptatos melltarto, lepedo a matracra...
Hatra van meg a pelenkazotaska, egy uj papucs es par pizsama a korhazba, es kesz. Ja, meg a babanak tisztalkodszerek.

Kép

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


Bár én szülök legkésőbb, de nálunk még semmi nincs meg. Másfél hét múlva jön a festő, egy hétig fest, utána takarítás, meg ilyenek, és utána tudok elkezdeni készülődni. Kórházi cuccomhoz semmi nincs meg, ja de, vettem egy táskát, amibe majd belepakolhatok :lol:

Babakocsi van, hordozó nincs még :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Sziasztok:)

Én is megvolnék, nem vesztem el, és mindig olvaslak titeket, csak az írás megy nehezen. De most jelentek.:)

Velünk minden ok, egyenlőre legalább is így néz ki. Vércukor jó lett (mert hogy oly' rég nem írtam ide). 28. héten voltunk ismét 4D-n, tök vártam már, a legjobb doki nézett meg, ismét kislány, tehát már harmadszor mondták kislánynak, így elhiszem:)) viszont az én kis csibém szinte semmit nem mutatott meg magából. Csücsült a fenekén, (ez azt jelenti, hogy ismét visszafordult, mert előtte egy héttel a dokimnál már lent volt a kicsi feje)és mindkettő kezecskéjét szépen az arca elé emelte, és hogy anya még jobban örüljön, még a két lábát is arca elé húzta, tehát éppen hogy csak nem csomagolta be magát a végtagjaiba:))) Az orvos nem győzte bökdösni, de az én manókám szinte meg sem moccant:) Szóval lányok 20 ezres moziból ennyit láttunk:)) De ezt fél órán át:)) A képek is erről szólnak, amiket kaptunk:)) Azt legalább megtudtam, hogy kislány, gondolhatjátok, hogy felhúzott lábakkal kétség nem lehet felőle, és a doki 1308 grammnak mérte. Méhlepény I. fokozatban érett.....más nagyon nem volt. Most hétfőn megyek védőnőhöz, a klinikára uhura, akkor töltöm a 30. hetet, majd d.u. az én dokimhoz, szóval vizsgálatokkal teli nap lesz.
Én még dolgozok, ezt a hónapot tuti végig melózom, szeretném a jövő hónapot is, úgy hogy minden másnap dolgoznék, köztes napokon meg szabin lennék, úgyis annyi szabim van. Ugyanakkor főnököm meg nem nagyon akarja, hogy ott már dolgozzak, szerinte pihennem kéne, de én még nem érzem magam kifáradva.
Persze gyomorégés, izomgörcs, egyéb gondok nálam is vannak, de nem vészes. Egy hónappal ezelőtt nagyon bevizesedtem, 150-s vérnyomással voltam, mindez pont a munkahelyemen derült ki, na, már akkor haza akartak zavarni, azonnal mértek mindenfélét, vizeletet néztek stb..... de szerencsére nem volt komoly. Fogadtam szülésznőt is, ő nagyon kedves, mindig jelentenem kell neki mindenféle vizsgálat után, szóval nagyon örülök, hogy ő lesz nekem. Mondta, ha bármi van szóljak, nincsenek nála napszakok, bármikor hívhatom a nap folyamán,.

Babakocsit megvettük, azt mutattam már neketek, Cam 3 funkciósat vettünk, de mást szinte még semmit. Megrendeltük a bútort, az még 2-3 hét mire megjön, most pedig nagy festésben vagyunk. Úgy volt, hogy babaszobát festünk, megvettük a bordűrt stb...aztán neki álltunk az egész lakásnak. Gondolhatjátok mi van nálunk. Én el vagyok zárva, párom a falat vakarja.... aztán majd jönnek apósomék is segíteni. Szóval festékek vannak, gyerekdolgok nincsenek, sőt, nekem sincs semmim. Remélem húsvétra végzünk, jön két munkatársam, segít takarítani majd:)) aztán kezdem csak a vásárlást. Remélem nem vagyok elkésve, lehet előbbre kellett volna szerveznem mindent, na de most már mindegy. Ebből már csak május lesz. Kislámpáját megvettem a héten, az nagyon drága, egy kis méhecske forma lesz, és egy katicát vettem neki, amit ha este bekapcsolsz akkor csillagokat vetít a mennyezetere. Szobája fehér-rózsaszín lesz, ma kevertettem ki a színeket a bordűr mintájához, bordűrt is nagyon szépet találtam, és a fehér részre pedig egy erősebb színt kevertettem, abból majd karikákat szeretnék neki. Csak most még poros, rombolós minden...pfff...utálom ezt a részét.

Úgyhogy Panndi nyugi, nekem sincs semmim, csak egy rakás festékem és rigipszem:))

Migej, mi újság a sétánkkal? Mikor sétálgattok erre felénk?:))

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba
 
 


Milli, megnyugtattál :) Azért a festésen már túl lennék...

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Panndi! ráérős vagy,de neked nem is első baba:)

andrejja! szupi h ennyi mindent vettél, azt a 3tec babakocsit imádom,sokáig úgy volt h az lesz nekünk is!!!!jó választás!:)

milli! akkor drukk hétfőre!! tuti nagyon szép lesz a szoba a leírtak alapján, remélem majd mutatsz képet!!!!

tegnap többször keményedtem,nem volt kellemes. holnap szülésfelkészítő!:)

KépKép
dike
 
 


Dike, koszi, nekem is nagyon tetszik. A vetelytars a Quinny Buzz volt, de az kb 160 Euroval lett volna tobb...

Csajok, en nem vagyok normalis.
Ket (vagy harom?) hete lett kifestve a halo (ahol a babasarok is van).
Maradt ki festek, erre ma nem nekialltam festeni a furdoszobat? Az elso reteg megvan, most varok kicsit, aztan meg egyszer ramegyek. A ferjemet nem nagyon engedem a kozelebe, mert eleg ketbalkezes :D. Na jo, voltak helyek, ahol o kente (mosdo ala nem mereszkedek be), de termeszetesen nagyon kritikus vagyok (meg hulye).

Tegnap osszeraktuk a jarokat is, amiben a nappaliban lesz a kisasszony. Mostmar felolem johet is (na jo, mondjuk 4 hetet huzzunk meg ki, de utana en keszen allok, ha o is).

Es akkor egy kerdes: a nappaliban ket hely van, ahol lehet a jaroka:
1. ahova most tettuk, az erkelyajto melle a sarokba (radiator ele, de oktoberig nem futunk)
2. az ulogarnitura folytatasakent, de akkor nagyon kozel lesz a TV-hez es minden elektromos kutyuhoz...
Ti hova tennetek?

Kép

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja
 
 


sziasztok,

elnézést a belepoff-ért, de hátha érdekel valakit:

van egy eladó dianatal gélem. :)
tartalma: 1 db aplikátor, 1 db fecskendő a tágulási szakaszhoz, 1 db fecskendő a kitolási szakaszhoz plusz a használati útmutató (magyar nyelvű is). ezek csomagolása teljesen bontatlan. 1 tágulásos fecsit és aplikátort használtam el a szülésemnél (1x adagoltak belőle, de szuper jól hatott, nem is kellett több (nem volt rá idő :lol: )) itt az általános az hogy tágulásnál 1 fecsi fogy el, ugye 2 milit kell egyszerre adagolni vizsgálatonként, és 11 milit tartalmaz a fecskendő.

további info a termékről: www.dianatal.hu

természetesen az ár jóval kedvezőbb mint a boltban.
további kérdésekre priviben válaszolok :)

további szép babavárást Nektek :)

KépKép
KépKép
adryn
 
 


andrejja! de klassz a járóka,hát akkor az első helyre...

KépKép
dike
 
 


Andejja én is az első helyre tenném. Szép a járóka és a sapi szett is szuper :wink: .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?