Szia Tüncü!
Holnap már a te babád is fél éves lesz!
Én emlékszem rád, de jó, hogy tudsz szopiztatni.
Ne aggódj, Niki is csak hátról hasra fordul, bár tegnap előtt és ma is már átfordult hasról-hátra véletlenül. Mondjuk inkább azt, hogy átborult
.
Remélem tudsz majd többet jönni.
Józsika (vagy nem tudom hogy hívod
), mekkora súlyú és milyen hosszú?
Cherryke,
Remélem meg lesz az a könyv. Nagyon jól hangzik. valóságos kincs az ilyen.
Hunorka nagyon helyes srác.
Varitus,
Akkor nem valami túl sebesen nő a fogacska. Nikinek is már tuti, hogy az, mert ugye szerdán még csak gyanakodtam, de tegnap már egyértelműen koccant rajta a pohár.
Igen, Niki a kezembe, vagy a cicin alszik el.
Most valahogy így vagyunk vele: reggel 6-kor felveszem, eszik és utána kettőnk között simán elalszik. (Valószínű kettőnk között bármikor elaludna, de nem akarom rá szoktatni.) 12 körül a cicin alszik el és onnan teszem be a kiságyba, utána sétálunk és a babkocsiban alszik el, majd délután ismét kézben, de akkor nincs sétálás meg semmi, hanem egyszer csak beájul és ami cinkes az az este, mert akkor még nagyon ébren akar maradni, bár fáradt, na akkor van a sétálgatás meg minden.
Mi azt vezettük be, hogy hol én, hol az apja altatja el éjszaka.
Este már nem ébred, de amikor ébredt is cicizés után simán vissza lehetett tenni aludni.
Linda,
Sok sikert a vizsgákhoz, aztán majd gyere az eredményekkel!
Etus,
Szerintem maga a szín már nem nagyon változik, majd talán az árnyalat, de már az sem biztos.
Azt írtam?, hogy apósom azt mondta, hogy "már alig várom, hogy lássam azt a gyönyörű barna szemeit." Mármint Nikinek. Mondja a férjem, hogy kék a szeme, nem barna. Mire apósom még neki állt győzködni, hogy tuti barna. Eszem megáll. Na azóta csak egyszer volt, de nem volt szerencséje mert Niki kivételesen aludt, így nem tudta megnézni a szeme színét.
Varitus,
Nekünk van egy járóka, ott van Niki amíg kedve van, ha már megunta, van neki egy szőnyege. Valójában igazi szőnyeg, de csak neki lett véve, akkor vettük, amikor kiderült ezekről a polifoam bigyókról, hogy mérgezők. Akkor azt gyorsan felszedtük és tettünk le normál szőnyeget neki. Azon elég sokat elvan, mert jó nagy és szerintem túl nagyot sem tud rajta esni. Szerencsére az első átborulása hasról hátra az ágyon volt, majd ma ismételt a szőnyegen, de pont ott voltam, így tompítottam kicsit. Szerencsére mulatságosnak tartotta, bár látszik a fején, hogy fogalma sincs hogyan került ebbe az állapotba.
Na meg van még egy kis játszószőnyeg, IKEA-s. Azt csak végszükség esetén használom, ha pl el kell ugranom gyorsan wc-re, Ő meg már nagyon nyügi.
Iceberg,
Éljen! Új gáztűzhely! Képzeld anyum karácsonyra kapott új gáztűzhelyet, mégpedig úgy, hogy a férjem leszervezte, hogy karácsonykor (24-én) szereljék be neki. Csak nézett.
Kri,
Nagyon helyesek a csajok. Az a pulóver is tök jó ami Bettinán van. Lehet nekem is kellene venni valamit, mert a régebbit már kinőtte, most újabban egy szabadidő felsőrészét adom rá sétáláshoz. Én az alsó résszel nem boldogulok, mert még kocsiba teszek rá plédet, de ha kiveszem? Meg a lábacskájára mit adjak? Cipő még felesleges, a tutyik meg olyan rövidek...
Sissy,
Én imádom a nagy bundájú kutyákat. Nekünk Újfundlandink volt, csak sajna eltűnt, ami elég nagy teljesítmény egy több mint 50 kg-os kutyától.
Biztosan jó pajtása lesz a kutyus Lilinek!
Mindenkinek köszönjük a féléves szülinapi köszöntőt!
Mindjárt teszek is be egy képet ezen alkalomból.
Tegnap voltunk úszni, Niki nagyon élvezte. Össze sem lehet hasonlítani a két módszert. Apának is nagyon tetszett, már alig várjuk a következő alkalmat.