Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :!:

Én fejeztem és kezdem a napot :roll: :P

Vivi
remélem már készen van a felújítás :!: :?: nagyon sokat tudnak tanulni egymástól már ilyen kicsinek a gyerekek, ezt én is hallottam :!: :wink: nálatok milyen idő van, ki tudtok menni :?: itt annyira fúj a szél, hogy mi nem sajnos :!: :cry:

Orsi
hogy vagytok :?: most merre "laktok" :?:

Jaj tényleg volt tali :?:

Yokka
elhiszem, hogy félsz a szüléstől, mindenki így van/volt ezzel, Én is paráztam, mint minden ismeretlentől, de minden rdneben lesz majd meglátod és mennem a maguk útján a dolgok...egyszer már csak azt veszed észre, hogy a kezedben van a gyermeked és boldog anyuci leszel :!: :wink: kitartás :!: ki fogja hozni a híreket Rólad :?:

Menion
örülök azért, hogy nem lett baja Anna babának, gondolom, hogy megijedhettél :roll:
mi 19 fokban alszunk, nem szereti Cipike a meleget, rögtön leizzad :!:
köszi a dolgokat a G-re, engem nagyon érdekel mindkettő :!:

folyt.köv.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Yokka
Én semmiképp nem vennék a védő nőtől semmit, nagyon is jók amiket a dokinő majd felír nektek :!: ilyet :shock: ezen úgy kiakadtam, hogy házal, a lényegeket meg nem nem mondja el, ami a dolga lenne :!:

Evita
nagyon ügyi kiscsajszid :wink: az öltöztetéssel annyit kínlódok mindig, mert sosem tudom, hogy jó-e, de azt mondta a védő nénim, hogy tudni fogom én, az anyai ösztön dolgozik, úgyhogy nem lehet gond :!: :wink:
változott-e már a szopi vagy még mindig kis mohó a drágád :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


suzy! köszönöm a bíztatást. Ma is csak elkeseredtem ctg után, mert mivel az én dokim ma nem tudott bent lenni..szülést vezet ezért alkesz barátunkhoz küldtek be.... :cry: Egész éjszaka görcsölgetett a hasam, szerintem front...a helyzet meg még mindig ugyanaz. Ma jön a védőnő ki, nem vagyok jó hangulatban...nem jár velem jól ma.
A híreket Te kapod üziben meg, Sajnos Apácska ahogy most sem, akkor sem fog ráérni. De ha kihúzzuk a császár napjáig akkor már előbb megírom, mi bizti nem húzunk így rá.

KépKép
yokka03
 
 

 
 

Gabi
jó régen voltál már, gyere mesélj :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Rólunk:
kipróbáltuk az üveges alma-sütőtök-barack menüt és úgy ette én meg annyira boldog voltam, azt hiszem bejön neki a barack :!: :D a sütőtök-alma is nyerő, de az nem annyira :!:
alvás: most már nem kézben alszik egy jó pár hete óta, és a hét elejétől egyedül alszik el napközben, állandóan szagolgatja a pelust, ami a feje alatt van, mindig összegyűri kis gombócba, mindig kell valami, hogy a kezébe legyen :!: a babakocsiba is szorongat mindig valami játékot, olyan kis édes :!: :wink: azt hiszem kiválasztotta a kedvenc játékokat :!: :wink:

Most már nagyon élvezi a fürdést, úgy csapkod a kis lábaival és örül, nevet, kacag fürcsi közben :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Yokka
Te az SZTK-ba jársz CTG-re :?: sajnálom a rossz hangulatot, a front tuti :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok!

:oops: Szégyellem magam,de hát csakis a jó idő tehet róla,hogy nem tudok jönni!DE mivel ma úgy néz ki ebben a szeles időben nem megyünk ki,így lehet ide érek! :lol: És van mit visszaolvasnom :?

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Yokka
az utolsó mondatot nem értem :!: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Gabi
magatokról írj, ha lesz egy kis időd :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Szabó kornél maradt az orvosom, őt választottam....szimpi, figyelmes, alapos..csak a szülést mondta hogy így hogy tuti császár nem igazán.. Így a ctg-t a Vasasban ő csinálja, csak ma nem tudott bent lenni.
Ha nem indulnak be a dolgok előbb akkor amint átbeszéltem a dokival mikor, már akkor megírom mikorra kell befeküdnöm...ha meg nem akaródzik bent maradni akkor neked írok egy üzit hogy mi a helyzet velünk,amint beindultunk. Apácska nem valószínű hogy belép ide, mivel sok a munka most :cry:

KépKép
yokka03
 
 


Megnéztem a képeket G-n...annyira szépek, ügyesek a kisbébik :!: :D a pocakok is szépen gömbölyödtek, csinos kismamik vagytok :!: :wink:
Puszilok Mindenkit, legyen szép, vidám napotok :!:


Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Yokka
ja, értem már :!: :oops: :lol:
jó választás volt a doki, jó fej nagyon :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Én is így gondolom...nem csalódtam benne, mindig mindent elmond, megnéz, nem érzem magam hülyének ha kérdezek. Csak hát ő mondta hogy a természetes szülés híve, én meg így nem akartam ráerőszakolni...de még meglátom.

KépKép
yokka03
 
 


Manama??? Nem tán ez a front....

KépKép
yokka03
 
 


Sziasztok!

Na, befutottam én is, csak délelőtt vizsgálat és dokikeresgélés volt, azért csak most írok.
Szokásos terheléses ctg megvolt, szép mindkét görbe. Csak most nem voltam jó alany, mert negyedszerre sikerült jól eltalálniuk a vénámat (egyszer jó volt, csak egy idő után mellément, lett egy mini-muszklim), de nem velük volt a baj!
Flowmetria is ok és apró eredmény: méhnyak megrövidült. El sem hiszem, hogy valami változott...
Hétfőn ismét megyek (ha addig nem bújik ki a kincsem), de akkor már bennfekvősre.
Frontot érzem, alapvetően abban, hogy hangulatilag lehúz, viszont némiképp jobban keményedik és szúr a pocak is.
Hát ez a helyzet.
Még jövök és írok, addig vigyázzatok magatokra!

KépKép
manama
 
 


Ez a védőnő most szórakozik velem?????Közli velem kedden hogy őt nem érdekli h. pénteken hol vagyok-mit csinálok, mert ki akar jönni. Hívom ahogy kérte amikor hazaindultam ctg-ről, ő meg még kedden mondta hogy addigra itt lesz mire hazaérek, most meg nem vette föl...azóta várom...2 órája

KépKép
yokka03
 
 


Lányok!
Az éjszakám pocsék volt! És nem Emma miatt, mert ő egy tündérnyuszi volt! :lol: :lol: Mostanában már kialakult,hogy este 8kor szopi, utána be a kiságyba, picit nyűglődik, majd elszundít, fél10kor újra szopi és utána alszik kb fél2 magasságáig! Éjszaka mindig ha szoptatok fél óra alatt lezavarom a szopit+fejést, de utána mindig kb fél óra mire visszaalszom, hogy miért azt nem tudom! Forgolódok össze-vissza mire sikerül visszaaludnom!
Tegnap este Emóca szokásosan 8kor szopizott, de utána nem kelt fel fél10kor,hanem aludt tovább! Így persze nem húzta ki fél2ig, fél1kor kelt! Megszoptattam, degeszre ette most magát és aludt is tovább! Én viszont nem tudtam! Gondoltam a szokásos fél óra következik, hát nem! Hajnali2kor még fent voltam! Utána nem sokkal aludtam el! 4kor Emma elkezdett nyöszörögni, azt hittem már éhes, kapcsoltam fel a villanyt, erre ő csöndben alszik! Lekapcsoltam a villanyt újra nyöszi! ÉS elkezdett nyögdösni, de közben persze aludt! Aztán egy idő után abbahagyta, de én nem tudtam visszaaludni! Fél6kor már kikeltem az ágyból, Lacival beszéltem pár szót mielőtt elment dolgozni, gondoltam Emma mindjárt felkel, de semmi! Elrendeztem 1-2 dolgot, aztán negyed7kor kelt csak fel! Hát elképzelhetitek milyen ideges voltam! Alhattam volna 5 órát egy huzamban, erre tessék szűk két órát aludtam! :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:
Nem is tudom mikor lesz ilyen újra, hogy Emma ennyit alszik egyhuzamban! Persze a negyed7es szopi után sem tudtam visszaaludni! Próbálkoztam, de nem ment! Szóval így aludtam 4,5 órát kb összesen! :cry: :cry: :cry:
Most délelőtt viszont Kicsi Csillag nyűgös! Megérzi nagyon ezt a hülye szeles időt! Így ki se tudunk menni! :cry: :cry: :cry:

folyt.köv.

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Szegénykém, jól ráhúz a picúrod....én meg már azt hittem. Pedig már annyira kiváncsi vagyok a nemére meg a nevére :) nekem még mindig fiú a megérzésem.

KépKép
yokka03
 
 


Na sziasztok. Imikém elszundizott, lopok pár percet, közben fejek.
Hát ez gyors volt, már ébred is :shock: :cry:
Evita, te minden szopi után fejsz? Ezek szerint még nem állt be a kereslet-kínálat?
Én ha akarnék se tudnék, nem hagy a legényke.

Front van megint, utálom, tisztára megkergült a gyerkőc.
Csak Manamára nem hat?
Annyira átérzem. Veled vok :)

Suzy, te honnan ismered a F. Dominikát? Nekem csoporttársam volt egyetemen :)

Pusszanóscuppanós többieknek is.

KépKép

Kép
szandriii
 
 


Szandri
A hideg futkosott a hátamon, amikor olvastam a szüléstörténetedet! Te aztán jól megszenvedted! Dehogy vallottál kudarcot! Nagyon ügyes voltál! Én nem tudtam volna végig csinálni, amit Te főleg nem Laci nélkül! Le a kalappal előtted! Furi,hogy nem adtak fájdalomcsillapítót! Én nekem 3/410kor adták be az EDA-t, úgyhogy 11:55kor megszületett Emma! Simán kaphattál volna Te is, hiszen később született meg Imici! Vicces,hogy este 7től számolod a vajúdást! Nekem is akkor kezdődött! Azzal a különbséggel,hogy nekem előtte semmi nem! Akkor egyszerre kezdtünk el szenvedni nagyon! :lol: :lol: :lol: Néztem Gén Imici képet! Csodaszép kisfiú! Gratulálok hozzá!
Milyen ügyes fiú Imici már! :lol: :lol: Jaj én is megzabálom Emmát,ahogy sóhajtozik, meg a mosolyok! Meg úgy minden egyben! Még mindig veletek alszik, vagy kezdi megszeretni az ágyát esetleg??? :roll: :roll:

Suzy
Sajnálom,hogy Apa Pesten van, Ti meg kettesben! Mikor jön haza??
Hát elég mohó, de talán már kevesebbeket eszik4 Bár ma reggel 130at benyomott! Tejem dögivel van! Ennek örülök, úgyhogy jövő héten elkezdem intézni,hogy tejadó lehessek! Igaz kb. napi 2dl marad, bár most úgy tűnik kezd egyre több lenni, de hát az is pénz, ami jól jön! :oops: :oops: :oops: Meg nagyon jó érzés,hogy akkor más babája ihatja! :lol: :lol: Már csak amiatt is kevesebbet eszik szerintem, mert tegnap mértem és most egy hét alatt csak 140et hízott! Az még normális ugye? Mert én hozzászoktam már a 290es hízásokhoz! :roll: :roll: :roll: Ja nem is nagyon mérem már szopikat! Lusta vagyok hozzá! csak 1-2őt! :roll: :roll:
Milyen jó, hogy tetszik neki már a hozzátápi! Hmmm barack! Azt én is szeretem! :lol: :lol:
Emma is mindig összegyűri a feje alatt a pelust!

Manama
Csak beindít már ez a hideg front4 Jó lenne nagyon4 Már én is olyan kíváncsi vagyok a névre, meg a nemre! Én is fiút érzek Neked!

Gabi
Várunk nagyon! Hiányzol ám!!!!!

Yokka
Jaj ez a védőnő!!! Az enyém sem jelent még meg, pedig azt mondta,hogy jön ezen a héten! Bár még ma befuthat! Remélem nem! :P :P :oops:

Szandri
Igen, mindig fejek! Igazából amiatt is,hogy tejleadó lehessek! Így nem hagyom,hogy beálljon a kereslet-kínálat! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Köszi Evita, drága vagy :)
A te Kis Csillagod is meseszép, szoktam lesni a képeket mindig, amikor időm, pontosabban Imó engedi :)

Tejleadó? Ez igen. Ez nagyon szép Tőled, komolyan. Kb 2dl marad nálam is naponta (este lefejek mindig, amikor apa őrzi a legényke álmát), de én elteszem a fagyóba. Ínségesebb időkre :).
Amúgy hogyan lehet tejleadó az ember lánya? Vizsgálatok? Egyebek? És még fizetnek is érte? Nahát, tök jó.

KépKép

Kép
szandriii
 
 


Ja és a hízás (védőnőm szerint):
NAPI: 150*testsúly kg-al
EGYSZERI KAJA UTÁNI: (150*testsúly kg)/napi etetések száma

KépKép

Kép
szandriii
 
 


Bár ahogy most számolgatok, sztem a összekavarta a dolgokat.
Napi helyett inkább heti, nem? Egyszeri helyett pedig napi? Na passz.

KépKép

Kép
szandriii
 
 


Szandri
Az nem a hízás a 150, hanem ,hogy naponta mennyit kell ennie elméletileg! Például Emma 3.9kg most. Azt beszorzod 150el az 585g! Ennyit kéne egy nap alatt megennie! Ezt elosztod annyival, ahányszor eszik! Mondjuk 8x, akkor átlagban olyan 73got kellene szopiznia! Na hát ezt Emma túlteljesíti! :lol: :lol: :lol:
Én a hízásól valami olyasmit találtam,hogy a WHO szerint 0-6 hó között heti 150-250g között kell, hogy legyen! Na nekünk 2x egymás után 290volt. :roll: :roll: Most viszont 140!
Én is elteszem a fagyóba, de már vagy 4liter van ott! Nem tudom majd felhasználni,ha így halmozom, mivel fél évig lehet, akkor kezdem majd csak a hozzátápit, de nemfőzelékekkel kezdek, amibe beletehetném! Szóval nem akarom,hogy kárba vesszen! Persze arra jü,ha elmegyünk valahová és más vigyáz Rá esetleg, akkor megkapja cumisüvegből, de ahhoz sem kell ennyi! Igen fizetnek érte! Én a Heim Pálba fogom leadni, de ők házhoz kijönnek érte! 2dl-ért már házhoz jönnek! Havonta fizetnek és litere 1800 Ft!

Itt a linkje, hogy hogy működik a dolog! Biztos nálatok is van ilyen! Ha érdekel a dolog a védőnőddel kell beszélni, vagy rákereseel a neten!

http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/index.htm

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Elaltattam Cipikét, nem semmi ez a front :shock: annyira nyügi dél óta, szegénykém ilyenkor úgy sajnálom, szinte dobálja magát annyira nem akar elaludni, de aztán feladja, mert én meg nem hagyom :!: :? mostanában arra a zenélős kiskutyára alszik el, amit akkor hallgattam, amikor a pocakomban volt még és csak oda tettem neki és már akkor is jelzett vissza, hogy ez tetszik neki :!: :wink:

Manama
már az is valami :lol: miért szúrtak meg :?: reméljük elmegy ez a hideg front gyorsan :!: :roll:

Yokka
ez a védő nő nem semmi :shock: ha jelentkezik én tuti nem hagynám szó nélkül :!: :roll:

Evita
sajnálom, hogy nem tudtál aludni, sajnos van ilyen, amikor lehetne persze, hogy nem sikerül :!: :? a front biztos :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Szandri
Evita jól írja, így lehet kiszámolni, hogy mennyit kellene a nagy köny szerint ennie a babának :!:

Evita
elvileg holnap este, de még nem is tudta...rossz, mert 2 napja nem beszéltem vele, mert nem lehet ám akármikor telefonálnia :? nagyon örülök, hogy eladásra is van tejcsid :lol: nagyon jó ára van az anyatejnek :!: sok minden vizsgálat kell, nem :?:
ne is mérd állandóan sztem, mert ha egyszer is nem annyi lesz tuti ideges leszel :!: :roll: jó, hogy jó a 140 :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÉT TELJES HÉTIG tart a felújítás! (Most írta ki a nőcike... :( ), úgyhogy nekem muszáj ilyen szeles időbe is kivinni a Picurt, mert ebbe a zajba nem tud elaludni... :( :( :( :(
Mózesbe, ha letakarom egy pelussal talán nem fog megfázni...
:roll: :? :( :roll:
Ez kész! :(

Rengeteget írtatok, de próbálok majd visszaolvasni.

Vigyázzatok magatokra!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi
óóóóóó, akkor menjetek ki :!: :shock: nem fog megfázni, ha jól betakarod :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Itt vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: Visszaolvastam,de ha nem gond nem reagálok mindenre :oops: :oops: :oops: Jó hosszú lenne!

Szandri!
Jaj ez a szüléstörténet egy kicsit drámai,nem semmi dolgokon mentél/mentetek keresztül!Sírtam én is egy sort
:oops:

Evita!
Sajnálom ezt az elnemalvósdit nálad,én se tudok egy könnyen vissza aludni.Van,hogy 1 órát fent vagyok,ha Roli nyűgös éjjel és felébred.Pedig csak cumi kell neki és alszik is vissza,de nekem ennyi elég,hogy kimenjen az álom a szememből.
Az alvás közbeni nyöszörgés miatt költöztem ki a szobájából,mert az elején ő is sokat nyüszizett álmában és nem tudtam egy percet se aludni.Így meg csak arra ébredek fel,ha valóban valami van.

Menion!
Durva a babakocsis sztorid én is halálra rémültem volna,de lényeg,hogy semmi baj nem lett!!!!!!!!
Dévény torna csodákra képes.....nem lesz gond!

Manama!
2:1-ben........... :roll: pedig durva frontok voltak/vannak mostanában.KITARTÁS!!!!

Yokka!
Furcsa nekem ez a védőnő,nem tudom,.hogy szerencsés vagyok e,de nekem eddig egyszer volt kint és akkor is már megvolt Roli.

Suzy!
Örülök,hogy meggyógyult Cipike.Viszont sajnálom az "apátlanságot" :cry:

Vivi!
Áááá ne is mondd a felújítást.......nálunk valószínű az idén csinálják az épület külső szigetelését.Mi lesz itt?Előre félek!

Nem tudom kit hagytam ki????Orsit,de vele beszéltünk telón.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Hááát, öhm....nem jött, nem szólt. Én meg mint egy kis idióta sietek haza, meg lelkizek, ahelyett hogy kihasználnám az időt és inkább sétálgatni fagyiznék vagy mit tudom én amíg egyben vagyok és megtehetem.
Nem irigyellek Wivi a felújjítás miatt...
Evita! De jó hogy ennyi tejcsid van, sokan tényleg küszködnek.
Szandrii! Sajnálom hogy ennyit szenvedtél, na meg még utánna is. Amúgy jobban vagy már?

KépKép
yokka03
 
 


Rólunk!

Roli baba nagyon kis édes,sokat "beszél",evés közben is mondja a magáét! :lol:

Evés:a zöldséges dolgokon kívül jöhet bármi,bármilyen formában.A héten vettem neki nagyobb kanalakat.

Ivás:immel-ámmal. :? Vettem neki itatós cumisüvegeket,kettőt is,mert az első még nem tetszik neki,de később jó lesz.Most egy ilyen átmenetes van a cumi és az itató között.Hát remélem megszokja.

Kaki:napi 2-3× és már tök felnőttes az állaga :oops:

Alvás:21-05-ig tuti (ritka az éjszakai ébredés és akkor is csak cumi kell) 5-kor evés és 7-ig vagy 9-ig még vissza alszik.

Mozgás:a hét elején kezdte azt csinálni,hogy könyököl és a lábát maga alá húzza popsit meg emelgeti......édes ahogy próbálkozik.
Pörgés-forgás ezerrel minden fajta módon.
Minden érdekli és megszerez mindent amit akar,bármi áron. :lol: Ennek a kiságyban lévő rácsvédő látja legnagyobb kárát,mert azt tépi ezerrel,hiába varrtam rá még kötőket. :roll:


Anyu:már nincs a rehabilitáción,haza engedték.Megtanították neki az összes gyógytornát ami kell és itthon folytatja.De nagyon jól van már,simán sétál,csak a lépcsőzéssel vannak gondok még.

Fogyás:megint fogytam 2 kilót :lol: szépen lassan mennek le,egyre több régi ruha jön rám. :D

GYED:tegnap jött az első gyedem,igaz csak fél hónap,de legalább tényleg nem volt a gyás és gyed között kimaradás. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Fontos levél g-n!!!!

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


tegnap jött a védőnő megnézett minket és elötte kajált is a mininő és mondta hogy ez tényleg nagyon kevés amit eszik...jövő pénteken ha megyek dokihoz az oltásra beszéljek vele hogy hátha vashiány :(
mert hogy amúgy is hóka de ilyen idősen fogynak ki a babák a vastartalékukból...
hát mondtam hogy nem akarnék vérvételt megint neki erre azt mondta hogy lehet hogy nem kell csak "véletlen szerüen adagolni valami vasat neki"....na jó lesz ha még ezzel is mászkálhatunk mert már nagyon tele a puttonyom tényleg a sok vizsgálattal...és akkor most a torna és hol az oltás hol a receptek miatt a dokihoz is menni...
jövő héten pl ultrahang lesz kedden és oltás pénteken...utána héten pszichomókus....
amúgy magam miatt is intézni kell a vizsgálatokat és a gyereket nem hagyhatom itthon...minden olyan nehéz ha ő is jön velem...ha csak a kedd-csütörtöki tej elhozását mondom...tegnap is elvittem a kocsiban hagytam résre nyitott ablaknál amíg a tejesüvegeket be és kihoztam...max.15 méter és bent voltam 3-4percet!...mikor lépek ki a rendelő ajtóján látom hogy megy oda egy kövér öregasszony kinyitja a kocsi ajtót és tuszkolja a testét a kocsimba...én már ott álltam mögötte egy ideje szótlanul mert nem akartam cirkuszt csapni és mert nem is jutottam szóhoz...mire meglátta hogy ott állok vonakodva kicihelődött a kocsimból és bárgyún azt mondta"mióta van ez a szegény gyerek az autóban hát meleg van"...
na persze ordított a kisasszony mert kiköpte a cumiját mint szokta :roll: benyúltam és cumi a szájba :arrow: ordítás snitt
ez a nő meg megélte magát mint életmentő jótevő mert okosan kiokumulálta hogy a gyerekem azért sír mert melege van így eljátszotta a vészhelyzet epizódját hogy majd a hőstettel villogjon hogy hogy mentette meg a baba életét azzal hogy betuszmákolta magát a kocsiba :twisted:
ezek után remegve az idegtől elmentem a piacra kaját venni na mert addig amúgy még én nem ettem...ezek után kivettem a gyereket és cipeltem a kifőzébe ott nyomorgattam szerencsétlent ahogy a zacskóval és a pénztárcával kinlódtam na meg persze a zöldségesek is megállítottak hogy jaj de édi :roll: ...kicsit zavart hogy majd meg szakadok ezek meg összefont karral néztek de csomagostul mindenestül kikotortam a kulcsokat közben a csöves bácsi is haverkodni akart a gyerekkel azt hittem elájulok a színen ha még közelebb jön...
ez egy agyréééééém...hogy mindenki olyan q..a okos hogy mit hogy kell csinálni de hogy hogy hozzam el a tejet az üvegekben hogy el ne törjön na meg hogy csináljam a zacskókkal gyerekkel zsebbe turkálást a kulcsokért mindeközben saolin mozdulatokkal visszatartva a csövest nehogy letapizza a gyerekem?????
arra bizonyára ez a megoldás hogy szétnyomorgatom a kicsimet cipelem a büdös koszos helyekre és közben kockáztatom hogy elesek vele együtt :!:
de azért kioktatást meg rosszallást kapok csak segítséget nem!
lehet hogy alkalmatlan vagyok és nem tudom ügyesen megoldani az összes tennivalót úgy hogy közben a gyereket folyamatosan kézben tartom de azért nem hiszem hogy debil vagyok és nem tudom megítélni hogy 3 percre a biztonságos autóban hagyhatom-e a gyerekem vagy inkább vigyem a retkes felnőttrendelőn keresztül a tejgyüjtőbe majd az üvegekkel bravúrozzak kifelé....

na és tegnap megpróbáltuk az almát mert a védőnő mondta...hát se a leve se a reszelt pép nem volt siker... :( mind kilökte a szájából!cumisüvegből a lét is kiszívta majd kinyomta a nyelvével....
el kéne menni ma a tekkóba venni üveges almalét hátha azt elfogadná de a fentiek után és mert igen rosszul vagyok még nem szedtem össze magam hozzá...
tegnap éjszaka éjfélkor még a kutyákat vittem sétálni közben már annyira hányingerem volt hogy pfff....a reggel is ezzel kezdődött...gondolom az új gyógyszer teszi...remélem elmúlik idővel de napok óta enyhén émelyegtem már de tegnap és ma rosszabb...gondolom ez a front is hazavág plusszban...a manó is nyűgös...félóránként ordít aztán bealszik...
nem aludtam megint sokat fél 3kor még küzködtem forogtam...
ha ezt megírom összekanalazom magam és a gyereket aztán hátha a bolti alma sikert arat!jó lenne mert szükségem van némi sikerélményre már....

bocs hogy megint hosszú és megint sírós panaszos lett a sztorym
vissza még nem tudtam olvasni bocsi

Kép
menion
Budapest
 
 


ja és bababörze szombaton akit érdekel menjen!

Kép
menion
Budapest
 
 


Gabi
de jó, hogy tudsz fogyni, nekem nem megy, pedig nagyon kellene...azt hiszem a fogyás segítene a zsibbadós helyzetemen is :!: :?
örülök, hogy anyudat hazaengedték :wink:
ügyes kisfiad van nagyon :!: :wink:

Menion
nálad aztán zajlik az élet :shock: nem semmi, hogy 3 percre sem lehet a gyermeket a kocsiban hagyni :roll: :? eszméletlen, milyen emberek vannak :?: :shock: teljesen kiakadtam :!:
nálunk sem ment az alma semmilyen formában, se üveges, se reszelt :!:
reméljük a gyógyszer miatt van még meg nem szokja a szervezeted :!: :roll: jöhetne valami jó hír is most már :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok!

Yokka
Áhhh, ilyen védőnőt…! Nem is mondok semmit!

Evita
Remélem, hogy nem lesz vészes a többi éjszakád és ez csak egy véletlen éberség volt. Amúgy kicsit ismerős, mert nekem is vannak időszakaim, amikor minden ok nélkül felébredek és nem tudok visszaaludni.
De jó, hogy tejadó leszel, öröm, ha az ember lánya ennyire jól el van látva!

Szandri
Deeee, rám, hatott a front, a csöppömet nem hatotta annyira meg. De éjszakára mondanak még vacak időt, hátha az megpiszkálja.

Suzy
Sajnálom Cipikét, hogy ennyire megviseli a front!
Azért böktek, mert hétfőtől már olyan a ctg-m, hogy oxitocint is kapok és úgy nézik a görbéimet.
Kitartást, amíg hazaér a párod!

Vivi
Baccus, két hét felújítás :( :( Befonnám a hajam én is. Hát, akkor muszáj sétálgatni… Tartsatok ki Barnival együtt.

Gabi
Ügyesen nyomjátok Rolival a kajcsit is, alvást is, mozgást is! Ügyik vagytok!
Örülök anyudnak, h jobban van.
Fogyás…gratula!!!!!

Menion
Huh, Neked tényleg nincs jó szériád. Az azért furi, hogy bökés nélkül akarják állítgatni Anna Flóra vasszintjét. Azt hogy lehet?
Az önkéntes nénit meg… egye meg a nyavaja. Már bocsánat, de ha aggódik, akkor legalább figyeljen h mi van.
Kitartást a rossz közérzethez. Mármint h múljon.
Almát meg ne bánd, majd alakul a kiscsaj ízlése!

Én még változatlanul. Jóslóim vannak, de csak pörgök rajta és nézem h mikor lesz belőle valami, csak nem szeretném feleslegesen beleélni magamat. Úgyhogy igyekszem elfoglalni magam.
Vigyázzatok magatokra, babókra!

KépKép
manama
 
 


Sziasztok! Hát ez az idő :cry:
Manama! Már csak pár nap...folyamatosan gondolok rátok!
Suzy! Szülés után mennyi ment le? Gondolom azóta azért nem jött fel szinte semmi. Én megálltam 67-nél, de most úgy érzem ment is le.
Menion! Nektek mindig összejön valami kellemetlenség...lehet én meg is téptem volna ha gyerekemhez beül valaki.
Tegnap 3 körül befutott a banya...megjegyezte hogy a hazajövetelre még vegyek kötött kabit meg sapkát, mert fújni fog a szél...én mondtam neki hogy eleve vastag rugi+dody+sapka kerül a gyerekre+ polár pléd és hogy kocsival jövünk haza...na de....szerintetek? Na meg hogy 2 héttől fél éves koráig kötelező cumit adni neki, meg hogy nem elég éjszakára a vastagabb babahálózsák (vastagabb mint amit Manama vett) és arra kell még pólya vagy takaró...de a fűtést meg mondtam hogy akkor kapcsolom be amikor akarom...én már nem tudom.
pelenkadiszkontos pelust próbált már valaki? Nekem ajánlotta az eladó amikor textil pelust vettem. 2-5kg-ig jó pelus db. 36 Ft, tény hogy jó árban van...de hogy mennyire jók?! Na meg ilyen megjegyzés hogy még sok is a kisruha amit vettem (20 body: rövid 3 méret, hosszú 2méret, 10 rugi: 3 méret, meg 2 kis kantáros, 4 kis nadrág, 4 hosszú újjú, 3 kardigán..ami hirtelen eszembejutott .még lehet hogy kevés is lesz szerintem, meg nem akarok minden percben mosni, na meg úgy gondoltam hogy a balesetek kedvéért teszek el mindig egy váltás ruhát)Szerintetek?

KépKép
yokka03
 
 


Sziasztok!

Én 2in1

Yokka
Végigolvastam, hogy miket javasolt a védőnőd, csak meresztgettem a szemeimet. Kötelező cumi meg ilyenek... Ha sok a ruha, akkor "így jártál" szerintem. Persze, aztán ha mégis történnek balesetek, akkor meg szaladgálj mosogatni meg szárítgatni, hogy jajj mi lesz. Szóval sztem nem sok, de majd a gyakorló mamik megmondják a frankót ;) :P

Szép estét!

KépKép
manama
 
 


Helló mindenki!

Menion!
Nálatok aztán kijut minden napra az izgalomból :shock:

Suzy!
Fogyás :arrow: hát lemondtam az édességről!!!Apának mondtam,hogy akkor se hozzon sütit,ha kérek :lol: :lol: :lol: :lol: mert ugye egyszerű volt,csak telefonáltam neki ,hogy mi kell,ő meg hozta este :oops: na ennek vége már 3 hete.

Yokka!
Védőnőd :shock: :shock: :shock: csak annyit mondok,hogy én merőben máshogy csináltam mindent,mint amit a te védőnőd mond.Nekünk rengeteg ruhánk volt/van.Sokat kaptunk és még vettem is főleg turiba(olcsóóóón).Én plüss hálózsákot használtam 3-4 hónapig,alatta body,rajta vastag takaró.Pólyánk egyáltalán nem is volt.Cumi :arrow: no comment :shock: Rolinak nem is kellett az első hetekben,de ezek szerint bele kellett volna tuszkolnom a szájába. :twisted: Pelenkadiszkontos pelust nem használtunk :roll: bár tervbe volt véve a kipróbálás,de nem került rá sor. :?
Hazahozós ruha :arrow: szerintem elég amit felsoroltál.

Manama!
Hát én minden belépéskor várom a híreket.................... :lol:


Mamanapunk volt ma.............kicsit csavarogtam,nézelődtem :?

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Még fekete-fehérben jelentkezem!
Kicsit izgulok, h mit mond hnap a doki... :oops:
Aztán majd megtudjátok, hogy mi a helyzet!

Addig is vigyázzatok magatokra!

KépKép
manama
 
 


hát lehet hogy én is depis vagyok és nem "csak"az anyagi gondok nyomasztanak nem tudom...most látogatók voltak és azt mondták én depis vagyok Laci meg "be van fordulva"...hát ami igaz az igaz nem nagyon pezseg az élet...
a nyunyi most többet eszik lehet hogy figyelt a védőnénire :lol: majd megint számolni fogom de ma pl volt olyan evése hogy a 200 lecsúszott :shock: de amikor írtam akkor 580,660 és 670ml-t evett /nap...pénteki oltásig meglátom hogy lesz de úgy néz ki hogy már megjött az étvágya :)
a hányingerem ma sokkal kevesebb volt hát szedem a sok gyomorvédőt és minden izéket még pár db femibionom is volt hát azt is párnaponta bekapok lehet hogy az is jó mert abban meg van b6...erre most jövök rá ahogy írom na tényleg talán meg kéne próbálni hányinger csillapítónak tuti maradt még a terhesség idejéből :roll: na meg holnap megyek a kollégákat látogatni és kérek ha nem találok...bár egy jó egészségügyis módjára egy patika van itthon...de jól is jön ha az utcában vagy a családban gond van...
nagyon látványos a javulás is mozgásban a manónál de a dévényes direkt mondta hogy nem szabad eröltetni elég ha hátán fekve dolgozik a játékokkal a lábát meg naponta átgyúrom....ettől függetlenül a kis hátikóját vállát karjait is átmasszaíroztam mert nem akarom hogy amit szerdán kilazított az újra beálljon neki mert most csodálatos :D egész fel tudon a füle mellé emelni nyújtva a karját és eddig még szinte hintőporozni se bírtam olyan mereven szoros volt a hónaalja...
sajnos most akár hogy nézzük nem tudjuk vinni másik dévényes fizetősre hiába ordító a különbség az elötte-utána közt :cry: ...deljesen padlón vagyunk anyagilag :cry: ...úgyhogy marad az itthoni anyai igyekezet és reménykedem hogy gyorsabban haladnak majd az elöttünk lévők a várólistán mert érdeklődtem de azt mondták hogy még hárman vannak elöttünk
alma evés:háááát nem volt siker :roll: első próbán mindet kiköpte a levet meg kinyomta a szájából...elmentem vettem jó drágán boltit szentkirályi almalét meg bio alma üvegest....mivel a látásom is vacakol ugye a rosszullét miatt ott helyben nem tudtam elolvasni olyan kicsi volt a betű....itthon nézem hát az almalét megitta de nem is csoda olyan édes volt mint a szirup....naná hogy agyig van cukrozva :evil: a pép meg tele van minden cuccal rizslisz meg ilyen sz@rok...na de azt amúgy nem ette a lét az lehúzta de basszus ha tudom hogy cukrozva van akkor nem veszem meg...úgy én is el tudom adni a gyereknek ha full édes ez így nem művészet... :evil:
még jó hogy vettem 3 db almát is ami direkt babáknak való és ma azt csináltam meg neki párolva turmixolva és tettem hozzá tejcsit :wink:
na így már csúszott a csajnak elején még mindig értetlenkedett és a nyelvével kitolta de aztán rákapott és röhögött meg a kezeivel jól kikente magát majd 2x telibe hapcizott és bepermetezett almávan...
majd teszek képet róla...aztán a következő evésnél megint nyomultam az almalével ha már megvettem de már azt is elutasította szóval látványosan a tejcsi pártján áll a mininő...
holnap még a tejcsis párolt almát adom majd mert az volt a menő de utána nem tudom mit kezdjek...mert vettem baracklét is szentkirályisat de az is tiszta cukor :roll: na majd meglátjuk...nem győzött meg a nyunyó hogy siessek ezzel a hozzátápival

na és most addig nem alszok míg vissza nem olvastalak titeket!

Kép
menion
Budapest
 
 


evita
éééén is ilyen vagyok :lol: szinte minden nap csinál valami újat a kismanó én meg majd ki pukkanok
sajnos meg kell erősítsem magam és felvérteződnöm a sírása ellen mert ahogy fent írtam nem tudunk menni...bár nem akarok dicsekedni de nagyon úgy néz ki hogy a hátát illetően az is lehet hogy nem is kellene neki sokkal több masszírozás mert már nagyon szépen megtartja magát hason...úgy néz ki hogy a merev karjait kimaszírozta és így már megtáltosodott....csináltam képet majd felteszem(na mert olyan sokáig is volt ebben a pózban hogy tudtam fotózni is)
védőnőt is kérdeztem hogy szerinte mi van a Norinával hogy 4 évesen ezt kéne-e már értse....azt mondta hogy ha úgy van nevelve hogy szeresse az állatokat akkor esetleg de nem kellene egy ilyen kicsire ekkora felelősséget terhelni...na szóval végső soron azt mondta kb amit én...még figyelmeztetett arra hogy ha majd az enyém totyogós lesz akkor figyelni kell mert szoktak a nagyok kicsit gonoszkodni a kicsikkel és pl ellökik meg ilyenek....én azt hiszem nem fog ilyeneket csinálni mert ugye nem egy anyán kell osztozniuk így nem lesz rivalizálás de természetesen én nem bízok meg benne így mindig egy szemem rajta lesz....

szandriii
[quote] írta:s csak sírtunk a telefon két végén, miközben a kezemben tartottam a gyermekünket
és sírok én is ahogy olvaslak...
de tudod a fene egye meg az orvosokat mert nem te vizsgáztál rosszul hanem ők!bár te hálás vagy a dokidnak mert becsempészte a párod na de tudod ez minimális kompenzáció azért ami veled és a kis kincseddel történt...van olyan erős megérzésem hogy lehetett volna ezt egész másként is és akkor nem anyáztak volna a nagy ijedelmükben...sajnos nagyon sok ilyen "anyázásos"esetet láttam meg hallottam...ijenkor olyanok mint a fejetlen csirkék elötte meg okosak nagyon...na de fő hogy szép lett a történet vége!nagy nagy boldogság hogy szerencsésen végződött!!!
jaj azok a sóhajok igeeeen nagyon imádooooom!meg a kis szuszogását....szép kis szókincse van már!
nem bíztatlak azzal hogy késöbb több türelme lesz kivárni a kajcsit!az enyém eszméletlen mit alakít ha nem azonnal kapja!pedig már tudhatná hogy sokat nem kell várni :roll: van hogy a szeme elött rázom össze és még akkor is teljes átéléssel adja a szirénát addig míg be nem nyomom a cumit

manama
na nem is csodálkozom hogy kihagyod :lol: én mikor mesélték mi az akkor azonnal láttam magamat az"eredmény"közepén díaszelegni....ha valakinek van egy csöpp esze nem hashajtózik szülés elött szerintem :oops:
na akkor ma talán a doki megadja a kezdő lökést? drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
menion
Budapest
 
 


evita
tudom sovány vigasz de nemsokára majd alszol még többet is a babó mellett....pár hét és szép lassan azon veszed észre magad hogy már nem csak egy véletlen mázlis éjszakád van hanem minden nap szépen alszik...emlékszem az elején még én is azt hittem hogy véletlen volt hogy nem kelt fel éjszaka és ha jól emlékszem itt irogattam éjszaka nektek pedig aludhattam volna :D mint pl most is :P

yokka
na remélem ha jelentkezik farba rúgod ezt a szemét rüfkét! hát innentől kezdve asszem a te dolgod lesz az ő idejét beosztani és nem fordítva....hacsak el nem ütötte egy busz útközben mert akkor visszaszívom...1x az én védőnőm is órákat késett azt hittem már nem is jön aztán mikor jött mondta hogy a kocsijára dőlt egy fa :shock: (akkor is viharos szél volt)

suzy
hát úgy néz ki ha megpárolom ahogy a védőnő mndta akkor megeszi de láthatóan nem akaródzik neki a kísérletezés...hiába a mi lányunk :lol: az apja se szereti a megszokottat újra cserélni és én se vágyom meglepetésekre ha étteremben vagyok :oops:

manama
vasszint :arrow: vérvét nélkül csakis találomra :roll: hát majd pénteken a doki megmondja hogy legyen de én nem szeretném a vérvételt ha nem muszáj
önkéntes önkényes meg hát igen végülis még körül se nézett mielött " nekiállt a nagy életmentésnek"mert akkor láthatott volna az ajtóban...
de sokeszű volt mert eleve minek préseli magát a vezetőülés felől be mikor az anyósülésen lévő babához igyekszik ha csak rányitja onnan az ajtót már akkor többet tesz a gyerekért ha azon aggódik hogy megüti a guta...na mert nyitva hagytam a kocsit arra az esetre ha mondjuk ott a rendelő rámszakad és soha többé nem jövök ki onnan akkor ki tudják szedni a gyereket ha már akkor órákis ordítana gondoltam feltünne...de erre nem gondoltam hogy 3 perc alatt lesz olyan önjelölt igazságtevő aki ilyen bátor... :shock:
hiába mindig tanul az ember...legközelebb bezárom mert baj esetén legfeljebb betörik az üveget...feltételezem akkor azért már várnak legalább 10 percet elötte hátha jelentkezik a "tulaj":shock:

yokka
hát ha nem húzta volna el a belét olyan gyorsan akkor biztos megtalálom a hangomat de gondolom ő is elszégyelte magát mert nagyon kotródott....hát hiába ha én látnék egy ordító babát egy kocsiban akkor szerintem elöbb körbenézek meg beszaladok a rendelő portájára hogy segítsenek...megmondom őszintén eszembe se jutna egy idegen autót nyitogatni meg pláne beszállni csak akkor ha már látom hogy téynleg életveszély van és 1 pecet se várhat a segítség...amúgy egy megfőtt gyerek nem ordít hanem csöndben piheg vagy még azt se de hát ments'isten hogy ilyen legyen bárhol bárki babájával mert nagyon sokan nincsenek tisztába vele hogy igazi vészhelyzetben mit kell csinálni
ez egy idióta lehet! és mit mondott miért jött késöbb?
mi most tértünk rá a diszkont pelusra tekkósról és azt mondom annál sokkal jobb és a liberó és pampers volt ilyen...nekem nagyon tetszik..gumis a dereka nagyon sok pisit elbír és jól passzol a pici fenekére ...talán mind közül ez a legjobb meglepő mód!...de babája válogatja ám mert lehet hogy más baba allergiás rá vagy mittómén...én is csak egy csomaggal (100db)vettem annó és a második méretből mert a legkissebb épp nem volt nekik úgyhogy most azt fogyasszuk...ruha meg ha sok akkor eladod max.mert jó pelussal nem lesz sok baleset inkább majd ha eszik és maszatol, bukik vagy nyálzik késöbb mert a defektes ruhával úgyse várod meg míg egy adag mosás összejön hozzá a mini cuccokból az sok idő
nekem is van hálózsákom de csak mert kaptam de 1x nem tettem rá

amúgy akkor már ez a reklám helye:van 2 csomag tekkós origi pelenkánk és mivel a nagykeres pelust elkezdtük hordani mert az is 7 kilóig jó ezért ha valakinek kellene odaadnám 2000ért mert akciósan annyi volt most 2589-ért adják a bótba

cukigabi
hát nem uncsi valóban...

Kép
menion
Budapest
 
 


ja a lényeget nem írtam TESCO BABY ESSENTIALS MINI 3-6kg 78db-os

éééééés akkor most menek aludnyi sziasztok!
manama gondolok rád!

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!

Közvélemény kutatás után barátnők,ismerősök között..........ma egy danonino+fél babapiskóta belereszelve volt a tízórai.Tettszett neki,csak a nagyobb darab piskótáknál fintorgott,mert hát hiába reszeltem le azért volt benne egy-egy nagyobb darab.Hát kiváncsi vagyok a hatásra és most az ebéd is egy rég bevált dolog lesz,lássam mi történik. :roll: Remélem nem lesz gond :?

Manama!
Várunk a hírekkel!!!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Sziasztok!
Jól vagyunk...nem beszélünk Róla....Bocsika!

Gabi!
Nem lett volna jobb előszőr sima natur joghurt valami gyümivel?
Persze biztos vannak tapasztaltabbak Nálunk! :)
Gondolom,hogy bepuszilta Roli!

Irtatok rendesen, de nincs erőm reagálni......

Holnap megyek személyit csináltatni Dalmának.Minden rendben vele, eszik rendesen, Én nem vezettem nost be semmi újat, pihi idő van az emésztőrendszernek. Esszük a szokásosat, a szokásos menetrendben.
Ami a következő lépésem lesz,hogy bevezetem az olajat az étrendbe, a főzelékekbe kevere........majd a zöldfűszernövények: petrezselyem, zellerlevél...stb.
Gyümiből pedig a sárgadinnye lesz a következő. Nekem bevált az a táblázat,amit egyszer elküldtem Nektek.
Bár ugye a husikat előbb kezdtük....külső ráhatás miatt,de minden ok...

Manama!
Hajrá Drága, várjuk a Bébidet nagyon! Minden rendben lesz!

Mindenkit ölelek! Vigyázzatok Magatokra!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Csajok bocsi én is csak beugrottam! (De olvasni olvaslak Titeket! :) )

Hajrá Manama!!!!!!
Várjuk a híreket! (Hazamehetsz még vajon? Vagy zselével indítanak? ) Olyan izgiiiiiiiiiiiiii! :D :D :D
(Szerintem még mindig kiscsaj! :D :D :) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok!

Velünk minden oké! Hétvégén itt voltak Laci tesói, plusz mindkét nap vendégek voltak, így nem tudtam jönni! Emma hagyott aludni! Este negyed9kor szopizott, utána aludt, majd fél1, reggel 5 és utána 9óra!
Szóval szuperül aludtam! :lol: :lol: Nagyon kis ügyes csajszi! Olyan cuki! Mostanában azt mondja hogy "heőőőő"! Hát megzabálom! Olyan édes hangja van! Lacival csak olvadozunk! :oops: :oops: Már alig várom, hogy egyre többet gagyogjon! :lol: :lol:
Múltkor Laci közölte apósommal,hogy vannak tanácsok, amiket elfogadunk, vannak, amiket nem! Ilyen például a teáztatás! Szóval próbálta leállítani, hogy ne zaklasson már ezzel minket! Pénteken nálunk volt és képzeljétek azt mondta, hogy utána nézett a dolognak, és igazunk van! :shock: :shock: Nem kell semmi az anyatejen kívül, se víz, se tea! Sőt azt is olvasta,hogy mindegy mennyit eszik, amennyi a babának jól esik, és nem kell nézegetni az időt és pontosan aszerint etetni, hanem amikor a baba akarja, az ő igénye szerint!!! Fejlődik apósom nagyon! Tökre örültem neki!! :lol: :lol: :lol: Szerintem tök kedves tőle, hogy így utána járt a dolgoknak!

Suzy
Sajnálom,hogy Cipike is nyűgös! Emma is nagyon rosszul viseli ezt a szeles időt!! :cry: :cry: Remélem már hármasban vagytok újra és azért sem tudtál jönni a fórumra, mert élvezitek ez együttlétet!! :lol: :lol:

Vivi
Sajnálom a felújítást! 2 hét.... :cry: :cry: :cry: Hát remélem akkor jó idő lesz nagyon, hogy minél többet kint tudjatok lenni a szabadban!!!

Gabi
Nekem nincs szívem itt hagyni Emmát egyedül a nagy szobában! Szegénykém! :oops: :oops: :oops: Még nekem is jó érzés,hogy a közelében lehetek! Persze nagyon hiányzik Laci is! Jó lenne vele is együtt aludni már! :? :? Meg akkor be kell szereznünk egy bébiőrt, ha már a másik szobában alszok, mert muszáj mindkét szoba ajtót becsukni a macska miatt, mert nem jöhet be egyik szobába sem, és sajnos a konyhán nincs ajtó, hogy azt becsukjam éjszaka, és akkor tuti ott maradna! Viszont, ha csukva van két ajtó, akkor nem hallom, hogy mi van vele! Szóval sürgősen szerezni kell bébi őrt! De még úgy is rossz lesz, hogy nem vagyok a közelében!
Szuper,hogy ilyen jól alszik! Az evés is szuper! Biztos nagyon cuki, ahogy dumál, a kis Drága!! :lol: :lol: Furi, hogy nem nagyon szeret inni! :roll: :roll: Lassan, akkor már elkezd kúszni- mászni! Milyen jó is az! Még jobban oda kell majd rá figyelni! :lol: :lol: :lol:
Szuper,hogy anyud is egyre jobban van!!! :lol: :lol: :lol:
Fogyás :arrow: :lol: :lol: :lol:

Menion
Kocsi sztori :arrow: durva :shock: :shock: Hát nem könnyű egy kisgyerekkel közlekedni az tény! :cry: :cry:
Milyen kedves látogatók, hogy ilyeneket mondanak rólatok! :roll: :roll: :roll: Szuper, hogy megjött Annababa étvágya!! :lol: :lol: Szuper, hogy így javul! Nyugi! Ügyes vagy nagyon, és Te is tudod őt masszírozni! Attól is rohamosan fog javulni a helyzet!!! :lol: :lol:
"aztán rákapott és röhögött meg a kezeivel jól kikente magát majd 2x telibe hapcizott és bepermetezett almával... " :arrow: :lol: :lol: :lol: Hát nincs is jobb a fincsi tejcsinél!!
Na látod! Jól mondtad Te is,hogy Norinának nem való! Nem az ő hibája, hogy ezt csinálta! Persze,hogy figyelsz majd rá, hogy Annát ne bántsa! Még ha nem is a Te gyereked, azért féltékeny lehet Annára, hiszen előtte gondolom többet foglalkoztál vele!

Manama
Már nagyon várunk a hírekkel! Már egyre jobban izgulok!!!

Yokka
Látom Neked is szuper védőnőd van, mint nekem! :lol: :lol: Azért kicsit durva, mi az,hogy 2 hetes korától kötelező a cumi???? :twisted: :twisted: Ekkor a hülyeséget!!! Jesszusom! Ideges vagyok az ilyentől nagyon, mert vannak olyanok, akik csak az orvostól, védőnőtől kaphatnak segítséget, és elhiszik, amit mondanak neki minden mérlegelés nélkül!!! És erre ilyen hülye tanácsokat adnak...!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Szerintem se sok a ruha! És balesetek rendszeresen vannak! Szóval váltani kell bőven a ruhát! Ne hallgass rá!!!

Orsi
szuper,hogy itt vagy! Azért gyere minél gyakrabban, mert hiányzol! :cry: Ilyenkor már csinálnak személyit??? Azt nem csak 14 éves korban kap egy gyerek?? Vagy ez már megváltozott?? :roll: :roll:
Te is ügyesen csinálod nagyon a hozzátápit! A lényeg,hogy Te tudod, hogy mi a jó Dalmának!!! :lol: :lol:

Kicsit hosszú lettem! Bocsika! :oops: :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Manama hírek:

Az orvosa a mai nappal befektette a klinikára. Megvizsgálta és sajna még alig nyílt a méhszáj, ezért csak csütörtökön indítja. Addig pedig vizsgálatok.

Szegénykém szívesebben várakozna otthon, de amúgy jól van.
Hát ennyit írt.


Kitartást Manama, drukkolunk :)

KépKép

Kép
szandriii
 
 


Rólunk rövidbe, gyorsba.

Hétvégén otthon voltunk, végre megmutathattam a Porontyot nagymamámnak. Teszek képeket is Gre.

:lol: Tök jó volt, Imike nagyon jól bírta az utat (150 km), nagyon csípi az autózást, rögtön elaludt, amint elindultunk. Vicces, mert már a piros lámpánál is felébredt, pedig ott nem álltunk sokat.

Én meg...
megint begyulladt a mellem. Tök lázas vok, a hideg ráz, gyenge vok és psze fáj. Nem győzök fejni :? :cry:

Jövök még, ha ír Manama. addig meg gyógyulok.
Cupi mindenkinek.

KépKép

Kép
szandriii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?