Sziasztok!
Velünk minden oké! Hétvégén itt voltak Laci tesói, plusz mindkét nap vendégek voltak, így nem tudtam jönni! Emma hagyott aludni! Este negyed9kor szopizott, utána aludt, majd fél1, reggel 5 és utána 9óra!
Szóval szuperül aludtam!
Nagyon kis ügyes csajszi! Olyan cuki! Mostanában azt mondja hogy "heőőőő"! Hát megzabálom! Olyan édes hangja van! Lacival csak olvadozunk!
Már alig várom, hogy egyre többet gagyogjon!
Múltkor Laci közölte apósommal,hogy vannak tanácsok, amiket elfogadunk, vannak, amiket nem! Ilyen például a teáztatás! Szóval próbálta leállítani, hogy ne zaklasson már ezzel minket! Pénteken nálunk volt és képzeljétek azt mondta, hogy utána nézett a dolognak, és igazunk van!
Nem kell semmi az anyatejen kívül, se víz, se tea! Sőt azt is olvasta,hogy mindegy mennyit eszik, amennyi a babának jól esik, és nem kell nézegetni az időt és pontosan aszerint etetni, hanem amikor a baba akarja, az ő igénye szerint!!! Fejlődik apósom nagyon! Tökre örültem neki!!
Szerintem tök kedves tőle, hogy így utána járt a dolgoknak!
Suzy
Sajnálom,hogy Cipike is nyűgös! Emma is nagyon rosszul viseli ezt a szeles időt!!
Remélem már hármasban vagytok újra és azért sem tudtál jönni a fórumra, mert élvezitek ez együttlétet!!
Vivi
Sajnálom a felújítást! 2 hét....
Hát remélem akkor jó idő lesz nagyon, hogy minél többet kint tudjatok lenni a szabadban!!!
Gabi
Nekem nincs szívem itt hagyni Emmát egyedül a nagy szobában! Szegénykém!
Még nekem is jó érzés,hogy a közelében lehetek! Persze nagyon hiányzik Laci is! Jó lenne vele is együtt aludni már!
Meg akkor be kell szereznünk egy bébiőrt, ha már a másik szobában alszok, mert muszáj mindkét szoba ajtót becsukni a macska miatt, mert nem jöhet be egyik szobába sem, és sajnos a konyhán nincs ajtó, hogy azt becsukjam éjszaka, és akkor tuti ott maradna! Viszont, ha csukva van két ajtó, akkor nem hallom, hogy mi van vele! Szóval sürgősen szerezni kell bébi őrt! De még úgy is rossz lesz, hogy nem vagyok a közelében!
Szuper,hogy ilyen jól alszik! Az evés is szuper! Biztos nagyon cuki, ahogy dumál, a kis Drága!!
Furi, hogy nem nagyon szeret inni!
Lassan, akkor már elkezd kúszni- mászni! Milyen jó is az! Még jobban oda kell majd rá figyelni!
Szuper,hogy anyud is egyre jobban van!!!
Fogyás
Menion
Kocsi sztori
durva
Hát nem könnyű egy kisgyerekkel közlekedni az tény!
Milyen kedves látogatók, hogy ilyeneket mondanak rólatok!
Szuper, hogy megjött Annababa étvágya!!
Szuper, hogy így javul! Nyugi! Ügyes vagy nagyon, és Te is tudod őt masszírozni! Attól is rohamosan fog javulni a helyzet!!!
"aztán rákapott és röhögött meg a kezeivel jól kikente magát majd 2x telibe hapcizott és bepermetezett almával... " Hát nincs is jobb a fincsi tejcsinél!!
Na látod! Jól mondtad Te is,hogy Norinának nem való! Nem az ő hibája, hogy ezt csinálta! Persze,hogy figyelsz majd rá, hogy Annát ne bántsa! Még ha nem is a Te gyereked, azért féltékeny lehet Annára, hiszen előtte gondolom többet foglalkoztál vele!
Manama
Már nagyon várunk a hírekkel! Már egyre jobban izgulok!!!
Yokka
Látom Neked is szuper védőnőd van, mint nekem!
Azért kicsit durva, mi az,hogy 2 hetes korától kötelező a cumi????
Ekkor a hülyeséget!!! Jesszusom! Ideges vagyok az ilyentől nagyon, mert vannak olyanok, akik csak az orvostól, védőnőtől kaphatnak segítséget, és elhiszik, amit mondanak neki minden mérlegelés nélkül!!! És erre ilyen hülye tanácsokat adnak...!!!
Szerintem se sok a ruha! És balesetek rendszeresen vannak! Szóval váltani kell bőven a ruhát! Ne hallgass rá!!!
Orsi
szuper,hogy itt vagy! Azért gyere minél gyakrabban, mert hiányzol!
Ilyenkor már csinálnak személyit??? Azt nem csak 14 éves korban kap egy gyerek?? Vagy ez már megváltozott??
Te is ügyesen csinálod nagyon a hozzátápit! A lényeg,hogy Te tudod, hogy mi a jó Dalmának!!!
Kicsit hosszú lettem! Bocsika!