Új privát üzeneted érkezett!

Addisz: szorítunk!

Anabique: én is :lol: Ma túrtam egy fodros szoknyácskát és egy Daisy-s sapit, valamint kis fehér nadrágot, fenekén 3 sor fodorral :lol: (tudom, hogy a fodrokat alig fogja valaki látni..de akkor is ;) )
Én mindent kimosok, ahogy megveszem, de egyelőre egy fiókban vannak a cuccok, szeretném én is bepakolni a helyükre, hogy pl jobbban átlássam, hogy mi van, és mi kell még :roll: De ettől még mi is távol állunk, mert amint már írtam, ahhoz, hogy átrendezzük a szobát, ki kell költöztetni Etelének az íróasztalát...de ezzel várnék tanév végéig :roll: De ki tudja...
20140901114303
 
 


Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.30 19:37-kor.
20140901114303
 
 


Fáradt, fájó lábakra, ha érdekel valakit (máshol kétszer ennyibe kerül)
http://www.egeszsegbolt.hu/259-noknek/4947-venotrex-emulzio.html
20140901114303
 
 

 
 

Ti hány fokon mostok és kifejezetten babának való mosószerrel vagy nem?
kivancsika
Budapest
 
 


Most, hogy igy irtatok a kokuszmatracrol arra gondoltam, hogy lehet, hogy magunknak is ilyet kene beszerezni ... meg nem sikerült eddig eleg kemenyet talalnunk ... a börtönkemenyseg biztatoan hangzik :wink:
Szerintetek lehet rendes franciaagy meretben is?

Brunhild! Nagyon edesek a fiuk :)
Megertelek, hogy mar pakolgatnal, sajnos nalunk majud vegeig ezt biztos nem kerül elö. Juniusra lesz kifestve a szoba, butorokat majd most fogunk nezni. Nekem pedig majus vegeig hihetetlen sok dolgom lesz, utana is junius vegeig egyetem. Szerintetek az utolso honapra is lehet meg hagyni ezt-azt?

Addisz, en is drukkolok :) Majd meselj!

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület
 
 
 


Szép napot Kismamik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jjucuss
Én kiváncsi lettem volna az inzulin-szintekre is :wink:

Addisz
Alakul a pocakod :wink:
Lucának mennek a drukkok!

Én is babaruháznék már... :oops: :wink:

Brunhild
Csemetéd tud élni... evés és számítógép :lol:
Helyes fiacskáid vannak :lol: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


[quote="kivancsika"]T írta:kivancsikai hány fokon mostok és kifejezetten babának való mosószerrel vagy nem?


Én nem hiszem, hogy veszek más mosóport a megszokotton kívül. És az anyagnak megfelelő hőmérsékleten mosom ki... 40-60 fok...

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Általában 40 fokon, mert tapasztalatom az, hogy hiába van ráírva, hogy 60 vagy 90 fokon mosható, ha tényleg megteszed, nagyon összemegy :? Úgyhogy csak nagyon ritkán mosok 60 fokon..Még a gumis lepedőim (kiságyba) is úgy összementek, hogy már nem mentek rá a matracra :(
Amúgy rendes mosóporral mosok, de kevésbé illatos öblítőt használok (fehér, "lágy" öblítőt, nem virágillatút stb..)
20140901114303
 
 


Igen, Leo, nagyon tud :lol: :roll:
Ő a legkisebb, és éppen a youtube-on nézegetett rajzfilmeket (3 éves) :shock: Beírni még nem tudja, amit akar :lol: , de ha egyszer beírom neki, utána válogat, kapcsolgat, játszik stb :shock:
(középső nem ért ennyire a géphez, mint a kicsi...)
Nem is tudom, örüljek-e neki :roll:
20140901114303
 
 


Brunhild, ha a karodba veszed majd Brunit, biztos tudod úgy tartani, hogy látszódjanak a fodrok. :lol: Édesek a fiúk! :) Ahol hárman ülnek, már csak horgászbot kéne a kezükbe!

Mi eleinte babáknak (is) való mosószerrel mostunk, Pannának nagyon érzékeny volt a bőre (most is az). És vagy öblítő nélkül, vagy spéci öblítővel. De nevet ne kérdezzetek, már fogalmam sincs, mit használtunk. :oops:

Viszont erről eszembe jut, hogy egyszer vettünk a Marionnaud-ban Disney-s habfürdőt, Hófehérkét mintázó flakonban. Feltételeztük, hogy gyerekeknek szánták... Ahogy elkezdték használni a lányok (felkenték, és nem azonnal mosták le, csak 2 perccel később), úgy kipirosodott tőle a bőrük, mintha alaposan leégtek volna. Ez szerintem annyira felháborító! Hogy lehet ilyen terméket egyáltalán kirakni a polcra?!

Rokakoma, utolsó hónapra is lehet hagyni, ha még nem szülsz akkor. :wink:

Addisz, mesélj! Hogy ment a felvételi?

Játszóztunk ma nagyot, lányok nagyon élvezték, én meg kipurcantam. De azért a napsütés nagyon jó volt. :)

anabique
Budapest
 
 


Anabique :D
Hát a fiúk max békát foghattak volna :lol: , mert az egy használaton kívüli medence...volt benne egy varangyos és egy leveli béka :lol:
(tavaly pedig egy vizisikló :shock: és egy döglött nyest :? )

Mi most délután mentünk le a játszóra, de már nagyon lehűlt az idő és fújt a szél, jól megfagytam :(

Deeeeeeeee Bendegúz köszönt a szomszéd bácsinak!!! Nem teljesen a bácsinak, úgy inkább a levegőbe, de hangosan mondta (majdnem kiabálta), hogy Csókolom! Ilyen nem volt 3 éve! Nagyon örültem neki, ő is nagyon büszke magára, de azért megkérdezte, hogy: De beszélnem nem kell, ugye? Mondtam azt is kell, de egyelőre az is elég, ha köszön az embereknek... Hát kíváncsi vagyok :roll: Egy fecske nem csinál tavaszt, de úgy érzem, ez egy óriási lépés volt Kép
20140901114303
 
 


addisz,
mi volt a felvételin???

kíváncsika,
én 40 fokon mosok, és semmi extra mosópor vagy öblítő. Azzal, amivel a sajátjainkat is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Én az elején a DM saját márkás babamosóporral mostam és Gabi öblítővel öblítettem. Utána áttértem a Tomira, mert az állítólag nem allergizál. Most meg már mindegy 1 éves kor után nem foglalkoztam vele.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged
 
 


Úgy látom ahány ház annyi szokás :)
kivancsika
Budapest
 
 


Kivancsika, végülis igen :) A lényeg az, hogy ha nem muszáj, nyugodtan moshatod a baba cuccait a ti ruháitokkal együtt, megszokott mosóporral. Én is így csinálom. :)
20140901114303
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a drukkolást, érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok :)

A felvételivel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak nagyon. Egyrészt még sosem voltam ilyen büszke a lányomra, olyan nagynak, önállónak, bátornak tűnt, azt hittem, hogy megzabálom!
Az eleje szuper jól ment ("írásbeli") rész, ügyesen megcsinált mindent, lelkes volt, a tanítónők (leendő elsős) iszonyú kedvesek voltak a gyerekekhez, szóval klasszul indult.

Aztán jött az éneklés része. Nem ahhoz a tanárnőhöz kerültünk, akihez eddig jártunk előkészítőre, hanem egy 50-es, pókerarcú, nagyon szigorúnak tűnik kórusvezető fickóhoz, aki egyáltalán nem tudott bánni a gyerekekkel. Nem kommunikált, nem bátorított, nagyon nehéz feladatokat adott - szerintem. Luca ügyes volt, én legalábbis laikus szemmel ezt láttam/hallottam, de a pasi olyan rezzenéstelen arccal ült végig, hogy egyáltalán nem tudtam leolvasni róla, mit gondol...
Kedden lesz eredmény, addig izgulunk...

Babaruhák:
Az utóbbi időben annyira pörög a munka és az életünk egyéb területe, hogy szinte alig volt időm Johannával "foglalkozni", tervezgetni, vásárolni...:( Emiatt lelkifurdalásom is van, de valahogy tényleg így alakultak a dolgok.

Mosópor
Mi használtunk speciális baba mosószert, mert Lucának hiperérzékeny volt a bőre, minden irritálta. Mostanra már jobb a helyzet, de ha tehetem, akkor most is inkább gyógyszertári vagy teljesen illat- és adalékmentes dolgokat veszek neki.

Brunhild
Nagyon szépek a ruhák és iszonyú helyesek a fiaid :D


Ma valahogy olyan nyomott a hangulatom...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Ma valahogy nekem is... főleg mióta hívtak az oviból, hogy Lilla összehányt mindent. :cry: Most itthon van, de még mindig fáj a hasa. Ez most komolyan megint vírus? Vagy csak gyomorrontás? Nincs 2 hete, hogy hányt...

Addisz, megértem, amit írsz. A nyílt napon én is láttam olyan tanítónőt, aki annyira szigorúnak és mogorvának tűnt, hogy sajnáltam az osztályában ülő gyerekeket. Meg azért nagy váltás lesz az iskola az ovihoz képest. Mindenesetre drukkolunk!

anabique
Budapest
 
 


Addisz, ha ilyen ügyes volt, biztos felveszik!!! (neked is feltűnt volna, ha nem tud...)
20140901114303
 
 


Ó, Anabique :( Hát sosem lesz már vége? :(
20140901114303
 
 


Elkezdtük a pakolást, és közben megtaláltam a Lelki köldökzsinór c. könyvet. Ha valakit érdekel, szóljon!

anabique
Budapest
 
 


Ana
Ez hihetetlen...mármint a hányás... Egyébként lehet, hogy egy újabb vírus, még mindig nem csengett le, a mi ovinkban, baráti körünkben is tombol újra...
Nem is az volt a bajom, hogy ez a fickó szigorú volt, hanem hogy miért egy felsősökkel foglalkozó kórusvezetőt ültetnek oda, aki nem tud a 6-7 éves korosztállyal bánni?
Voltak ott többen, akik elsírták magukat, mikor meglátták a fickót, mert se egy mosoly, se egy kedves szó... És meg sem próbálta bátorítani a gyerekeket.
Lucának ment már sokkal jobban az ének, de most be volt ő is tojva, remegett a hangja, bizonytalanabb volt, mint máskor.

Brunhild
Zenei analfabéta vagyok, nekem az sem tűnik fel, ha valaki hamisan énekel... :oops:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Ana, sajnálom a hányást. Reméljük inkább csak valami kaja nem jött be.

Addisz, drukkolok hogy sikerüljön a felvételi.

Brunhild, helyesek a fiúk!

Kiváncsika, én dreft baby-vel mostam Áronnak. Öblítőnek vettem Chicco öblítőt - bababoltban lehet kapni, kb. annyiba kerül mint egy Lenor, és összesen 1-et használtunk el. Én 1 éves koráig mostam külön a ruháit. Most Emmánál is így lesz szerintem - max a bodykat mosom majd együtt, de a földes, saras nadrágokat, biztosan nem.

Én reggel megjártam a cukros vérvételt. Így hogy otthon kellett meginni (rendesen fel tudtam kavarni, sok citromot raktam bele) nem is volt vészes. Amin viszont csodálkoztam, hogy utána tök éhes voltam, úgyhogy még a kocsiban befaltam a szendvicsemet.
Holnapra lesz eredmény.
És bejelentkeztem a 3. uh-ra is. Április 28-án megyek. Nagyon kíváncsi vagyok, mert az én dokim nem uh-z - illetve múltkor csak ránézett, hogy valóban fejes e, de nem mér, úgyhogy csak a Ti írásaitokból tudom, hogy kb. 800-900 gramm körül van.
4D-t is lehetett volna, de nem kértem, mert a múltkori sem volt élmény a mellső fali lepény miatt.
Drukkoljatok légyszi nagyon, hogy még mindig fejes legyen!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Drukkolunk!!
kivancsika
Budapest
 
 


Noémi
Ezek szerint igaz, hogy megihatjuk otthon a lötyit? Te mennyivel később mentél be? Ott már csak be kell dobni a kiskönyvet a megfelelő lyukba? És csak egyszer vesznek 2 óra után, vagy 2+1 óra?
Több kérdésem nincs :)


Köszi a drukkokat!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Addisz nekem azt mondta a doki, hogy reggel az első pisiből vigyek mintát. Utána igyam meg otthon a lötyit (3 dl vízben kell feloldani, és 1 citrom levét tettem hozzá) Ezek után 1,5 órával értem be a kórházba. Ott bedobtam a kiskönyvem a lukba. A nővel megbeszéltem, hogy még van 15 percem. Addig leadtam a pisit, és mondta, hogy ha lejár a 2 óra menjek vissza kopogás nélkül és azonnal leveszi a vért. Így is volt (2 kémcső, mert teljes vérkép is volt) és utána jöttem dolgozni. Holnapra lesz eredmény.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi
Szuper, köszi! Ez így sokkal barátibb megoldás, mintha ott kéne rostokolni! A pisit nekem is mondta Sztanyik, meg azt is, hogy igyam meg otthon, csak nem tudtam, ez mennyire bevált gyakorlat.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Ezek szerint nálatok éhgyomori cukrot nem néznek?
kivancsika
Budapest
 
 


De néztek már az első vérvétel alkalmával. Elméletileg csak azt lehet terhelni, akinek az jó.

Addisz, ettől függetlenül a nő megkérdezte, hogy hoztam e a cukrot, de mondtam, hogy otthon megittam. Mondta, hogy oké szuper, mikor jár le a 2 óra.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Itt unatkozok a munkahelyemen. Ma van az első olyan nap, hogy nem nagyon van mit csinálnom... Már voltam a Mammutban, bűnöztem egy sajtburger menüt is (szigorúan 50g CH-ig :lol: ), de még valamivel el kellene ütni 2 órát, úgyhogy írjatok sokat :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Én is itt, csak mindig van valami :roll:

Nem nagyon vagyok képben, és rettenetesen fáradt vagyok mostanában, nem tudom mi van velem...

Hoztam egy friss pocakfotót, nőőőőőőőőőőőő :lol:

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Én voltam a laborleletért, a 120-as cukrom 4,7..gondolom ez jó...
A többi is nagyjából jó, van pár érték, aminél van kis eltérés a referenciaszámokhoz képest, de nem hiszem, hogy gondot jelentene; vizelet is negativ...
Gyönyörű idő van, én pedig álmos vagyok és vasalnom kéne (végre) :?
20140901114303
 
 


Linácska, dettó.
De nekem már csak 15-20 perc van hátra.
Utána irány a játszótér, és csak remélem, hogy ma nem hiszti lesz a vége, mint tegnap.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Panndi, ahogy megláttam a képet, egyből tudtam, hogy ez csak te lehetsz :lol: (a nevet csak utána néztem meg)..Ha te mondod, biztos nő, én nem nagyon látom :roll: :lol:
Amúgy én is nagyon álmos vagyok, és éjszaka is úgy alszom, mint akit kiütöttek :shock: (az első 3 hónapban nem voltam ennyire fáradt és álmos...)
20140901114303
 
 


Panndi
Tényleg nő :) És még mindig nagyon vékony vagy :D!

Brunhild
A 4,7-es cukor szuper! A vasalás kevésbé :)

Linacska
Ma nálunk is pangás van, máskor leteszem a telefont és már csörög, ma többször felemeltem a kagylót, hogy egyáltalán van-e vonal, mert senki nem hív...


Nem tudom mi van velem, de tiszta depressziósnak érzem magam... Pedig semmi különös nem történt, csak simán olyan "elegem van mindenből" érzés...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Brunhild, velem is ez van. Tegnap este kb. 10.30-kor elaludtam a Tv előtt, utána bementem a hálóba, ahol reggel 7-kor keltem fel, ez 8,5 óra elég kellene hogy legyen. Még pisilni sem voltam kint éjszaka....és mégis most készülök a 2. kávéra, mert nem bírom.
Szerintem ez tavaszi fáradtság.
Mondjuk én az első trimeszterben ennél fáradtabb voltam.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Mindenki fáradt? Akkor megnyugodtam :)

Ráadásul állandóan gyümölcslevet iszom, ami nem baj, de alapból nem is szeretem a gyümölcsleveket, most meg nem bírom abbahagyni :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


brunhild: így sem látszik, hogy nő?

Kép 20+5

Kép 24+0

Kép 28+2

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Fruzsi ma is volt oviban, ma is élvezte, olyan jó látni, hogy így elvan másokkal is :)

Addisz, bocs, ha írtad, mikor lesz a felvételinek eredménye?

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Panndi, jól van na, kerekedik :D

Én kb 2 hete vagyok ennyire álmos...
20140901114303
 
 


Akkor megnyugodtam :lol:

Én nem tudom mióta, de borzasztó... Mondjuk ma korán keltünk, mert Apa elutazott, de akkoris, úgy érzem, semmi alvás nem lenne elég..

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


[quote="kfnoémi"]D írta:kfnoémie néztek már az első vérvétel alkalmával. Elméletileg csak azt lehet terhelni, akinek az jó.

Addisz, ettől függetlenül a nő megkérdezte, hogy hoztam e a cukrot, de mondtam, hogy otthon megittam. Mondta, hogy oké szuper, mikor jár le a 2 óra.


Az, hogy x héttel ezelőtt jó volt az éhgyomri vércukor, az egy dolog. Mi a biztosíték, hogy most is jó????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Szépek a pocakok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Csöppke, bármire keresek rá a gugliban, a te blogodat is kidobja :lol:, ezért kérdezlek elsősorban téged, de bárki mást is, aki témában van ;)

Szóval fiam osztálya a Sástói Adrenalin Parkba tervezi az év végi osztálykirándulást, és láttam, hogy nektek tervben volt - végül elmentetek? Vagy volt már ott valaki? Bárkinek tapasztalata? Én kicsit ijesztőnek találom a programokat ( 2 napra mennének, 1 éjszaka ottalvással) :roll:
http://kalandpark.adrenalin-park.hu/content/view/46
20140901114303
 
 


Sziasztok!

Panndi szép pocak.

Én ma voltam cukorterhelésen.Vittem citromot.Nekem izlet a lötty, bár nagyon szomjas voltam.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye
 
 


Vivcsen :lol: Azt hiszem te vagy az első, akinek ízlett :lol: :roll: :lol:
20140901114303
 
 


Sziasztok!

Addisz: :) biztos nagyon ügyes volt! :) pl. nem is sírt, mint sokan mások. nem?
rossz hangulatra: vásárlás? nekem be szokott jönni! :)

panndi: felháborító a pocakod! :D de tényleg! na jó, csak irigykedem!

brunhild: szépek a srácok! hogy tudtad rávenni Őket, hogy egy helyben maradjanak? :)

vivcsen: :) na ilyet sem hallottam még! :) akkor én is szomjasan megyek, hátha úgy könnyebb.

Ana: én is szívesen kimosnám, de még csak 3 db van :)

iszonyat fáradt vagyok én is, és nincs kedvem holnap felmászni létrán a 10. emeltig :(
most, hogy jó idő van, és lekerült a kabát, sorban rám csodálkoznak a szomszédok, nagyon vicces.
:lol:

hopihe79
Budapest
 
 


Hogyan lehet leszokni a babaholmi vásárlásról???????

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


:)

hopihe79
Budapest
 
 


brunhild,
8 éves gyerekekkel 2 napos kirándulás? :shock: Bátor a tanító néni.
Én szoktam outdoor tréningeket is tartani, nem tudom ez a kalandpark milyen, de gondolom olyan, mint a többi. Szóval veszélyesnek néznek ki, de ha mindent úgy csinálnak, ahogy mondják, akkor nem az.
Most megnéztem a képeket, ez még nem is vészesebb fajta, és van kimondottan gyerek kaland-park.

vivcsen,
finom volt a lötyi????????????? :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Panndi
Kedden lesz eredmény, déltől lehet telefonálni, úgyhogy 12.01-kor én már csörögni fogok...:) Nagyon izgulok.

Pihe
Amúgy nálam is gyógyír a vásárlás, de ma még ez sem vidított fel, nem tudom, mi van velem :(


Én is folyton álmos, fáradt, nyűgös vagyok.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?