Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenkinek a drukkolást, érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok
A felvételivel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak nagyon. Egyrészt még sosem voltam ilyen büszke a lányomra, olyan nagynak, önállónak, bátornak tűnt, azt hittem, hogy megzabálom!
Az eleje szuper jól ment ("írásbeli") rész, ügyesen megcsinált mindent, lelkes volt, a tanítónők (leendő elsős) iszonyú kedvesek voltak a gyerekekhez, szóval klasszul indult.
Aztán jött az éneklés része. Nem ahhoz a tanárnőhöz kerültünk, akihez eddig jártunk előkészítőre, hanem egy 50-es, pókerarcú, nagyon szigorúnak tűnik kórusvezető fickóhoz, aki egyáltalán nem tudott bánni a gyerekekkel. Nem kommunikált, nem bátorított, nagyon nehéz feladatokat adott - szerintem. Luca ügyes volt, én legalábbis laikus szemmel ezt láttam/hallottam, de a pasi olyan rezzenéstelen arccal ült végig, hogy egyáltalán nem tudtam leolvasni róla, mit gondol...
Kedden lesz eredmény, addig izgulunk...
Babaruhák:
Az utóbbi időben annyira pörög a munka és az életünk egyéb területe, hogy szinte alig volt időm Johannával "foglalkozni", tervezgetni, vásárolni...
Emiatt lelkifurdalásom is van, de valahogy tényleg így alakultak a dolgok.
Mosópor
Mi használtunk speciális baba mosószert, mert Lucának hiperérzékeny volt a bőre, minden irritálta. Mostanra már jobb a helyzet, de ha tehetem, akkor most is inkább gyógyszertári vagy teljesen illat- és adalékmentes dolgokat veszek neki.
Brunhild
Nagyon szépek a ruhák és iszonyú helyesek a fiaid
Ma valahogy olyan nyomott a hangulatom...