Sziasztok!
Befejeztem a napi munkát, már csak heti két délelőtt maradt, így többet tudok én is jönni.
Látom, mindenkire rájött már a fészekrakás
, hát én is pakolok ezerrel, és közben morgok és vezényelek, hogy mit kell még csinálni. (amit én nem tudok egyedül). Szerintem a család már marhára unhatja, de most úgy érzem, nem nyugszom, míg kész nincs a babaszoba, aztán a köv. project a lakás többi részének nagytakarítása, mert arra úgysem lesz idő egy ideig. Szóval erre a röpke 8-10 hétre megvan a program.
Amúgy nemrég voltam uh-on, és csücsült a baba, kezdek ideges lenni, mert a 18. héten voltam utoljára, akkor mondták lánynak, most meg ugye nem látszott, és mindent lányosat szereztünk be, a szoba is az, szóval most először várom a köv. uh-ot, ami a 36.-on lesz.
A nagylányom pedig összeszervált egy streptococcust, torokgyuszi formájában, itthon van még egy hetet, és nyűglődik, mert még pár napig nem engedem ugrálni, meg játszóterezni. A babának meg lassan örülnöm kell, ha nem lesz két feje és hat lábujja, tekintve, hogy az összes létező veszélyes fertőzést hazahordták a gyerekeim (emlékeztek, volt bárányhimlő is...).Azt mondták uh-on, hogy minden oké, de azért én már várom, hogy megnézzem, átszámoljam....
Zsófi kitartás, még egy pár hét kéne a babának. Kaptál tüdőérlelőt, vagy azt csak kifejezett vészhelyzetben adják?
Holnap Pécsett bababörze a vásárcsarnokban, hátha érdekel valakit.
Judit