Látom, mindenki beindult
Helyes! Voltam ma matekozni unokatesómmal, csajok, tökre hülyülök, egyszerűen nem veszem észre, ha elszámolja magát
Muszáj sok gyereket szülnöm, mert ahogy nézem, a munka már nem fog menni
Viszont nagymamisom csúsztatott palacsintával várt minket
Snowball
gondolhatod, hogy meglepődtem, mikor benéztem az áprilisiakhoz (jól esett babaessőről olvasni
) és erre a te bejegyzésed jött szembe velem
Számomra elképzelhetetlen, hogy reggel szült és de 11re már otthon is volt
nem negatív értelemben elképzelhetetlen, csak szimplán annyira nincs benne a köztudatban. Épp ma volt a Kossuthon egy beszélgetés egy nőgyógyásszal, aki azt magyarázta, hogy nem az otthonszülés feltételeit kell megteremteni, hanem olyan szülészeteket kialakítani, hogy ne akarjanak a nők otthon maradni, meg hogy attól még, hogy van alternatív szülőszoba ma már az összes kórházban, nagyon kevés helyen használják aktívan (valóban, közülünk Sajtit kivéve volt valaki ilyenben? Mert amíg én szültem, addig az üres volt, pedig 4 szülés volt az éjjel...) Ok, nem kértem, de nem is ajánlották fel a kádat...
Tök jó, hogy az ismerősödnek a nehéz szülése után most ilyen könnyű volt! Remélem, ez téged is reménnyel tölt el, és optimistábban állsz a következő babához
Kat
Köszi a receptet, vasárnapra sztem megcsinálom, úgyis unokatesóim jönnek, egyeztetünk, mi legyen a nagypapis-féle örökségünkkel (ránk 5re hagyta, nem az anyáinkra). Most épp ott tartunk, hogy mindenki udvariaskodik, mert senki sem akar sértődést, miközben fogalmunk sincs, mennyit ér az örökség
Mivel tömted a nyuszit? Vallj színt!
Két hete alig hízott?
így már értem, mért aggódtál a súlya miatt annyit! Tápi mellett az, hogy csak 2-3 naponta kakil, még nem szorulás, csak ha nehezen megy neki a kaki és erőlködnie kell. Nemek legalábbis ezt mondta a védőnénim. De ha vegyes tüzelésű, akkor még az anyatej reméljük, segítn neki!
Evian
Király lehettél a magassarkúban
legközelebb mellékelj fotót is
Keresztszemesezni én is szoktam
Utoljára decemberben csináltam egy karácsonyi asztalközepet. Mikor anyám a nővéremet várta (aki decemberi) hímzett egy karácsonyi terítőt, még mindig azt használja, csak már át kellett szabnia, mert maga a terítő kimoshatatlanul koszos, szóval jelenleg csak egy asztalközép a régi fenyő mintával. Nálunk az adja a karácsonyi hangulatot
Remélem, ez is ilyen terítő lesz a mi családunkban
Te miket szoktál?
Tyuntyi
Jót nevettem a kopaszi gáton tett sétátokon
Pont így jártunk kb 6 hete, hogy csak Szaffi üvöltött a kocsiban
Nekem bejött a kocsiban pelusozás, mondjuk mi nem a hátsó ülésen csináljuk, hanem a csomagtartóban, ami tekintve, hogy kombink van, nagyon kényelmes. De mondjuk én az erdőben egy réten is szoktam pelusozni, direkt vettem olyan pokrócot, aminek az alja vízzárós (dechatlonos).
Mi most önkormányzatiban lakunk, és sajátot akarunk venni itt a kerületben. Már elkezdtünk nézelődni, hát eddig nem sok szépet láttunk
Meg az is vicces, hogy arrafele nézünk, ahol én felnőttem, és hát pontosan tudom, hogy mik azoknak a házaknak a hátrányai, és mégis úgy próbálnak az ügynökök győzködni, hogy nem áznak be a negyediken lévő lakások...
Bébihaj hullás normális.
Sztem nem erősödik a haj a vágástól. Nem lábszörzet ez
Akkor apának veszettül erős haja lenne, mert 1cmre vágatja azt a pár szálat
Kengurura én is olyat akartam, amiben kifelé is lehet ültetni, de tényleg mindenhol azt írják, hogy ez nem tesz jót se a gerincüknek, se a lelküknek, mert nem tudnak elbújni. De sztem ezt a hosszútávú hordozásra mondják, szóval ha csak napi 1 van benne, akkor még nem hiszem, hogy baj lehet belőle.
Nekem nagyon bevállt az enyém (manduca), de elég sokba került (25e). Viszont nekem szokott napi 6-7 órát is rajtam lenni benne, és bírjuk mind2en. Meg szép ez a bio-pamut anyag
Sajti
Magasság nem mindig előny. te bármilyen magas pasit összeszedhetsz, én csak 173 felettieket
Fáradt vagy egy 3 hónapos mellett? Hmmm... nem is értem, miért?
Engem iszonyatosan regenerálnak a kirándulások, még ha izomlázam is van tőle
Ja, a kengurud miatt remélem a hátadban nincs izomláz, mert akkor nagyon nem jó vele valami! Az ok, hogy a lábaid, combod stb. megérzi a plusz sújt, de a hát, váll, derék nem szabad, hogy fájjon! Ezt még a hátizsáknál tanultam, hogy akkor állítani kell a pántokon, mert minden súly a csípőre támaszkodik, a vállpántok csak stabilizálnak, és úgy kell az egésznek elhelyezkednie, hogy ne izomból tarsad ellen. Szóval ha berajzolnád az erővonalakat, mint általános iskolában fizika órán, akkor azoknak függőlegesen lefele kéne mutatnia.
nálunk rend van itthon. Egyszerűen nincs időnk semmit se elővenni, amivel rumlit lehetne csinálni
Megjött Szaffi adókártyája. Tiszta kartoték-adat a csaj
Dm-et kérdezte vki. Vinni kell a pici anyakönyvét, és kitölteni egy igénylőlapot valamelyik dm-ben, és akkor postázzák a kuponfüzeteket fél évente 2 éves koráig. Tényleg tök jók vannak benne, majd minden pelushoz van kb15-20%-os kedvezménykupon, amivel végig is próbálod mindet, meg azért az az 5-6 nagy kiszerelésű csomag hónapokig elég.
Nekem nem jött be a dm-es popsikenőcs (pedig óccó a kupnnal). kiütéses lett tőle a popsija
visszatértünk az unguentum boraxatum-ra, abból csak 400 Ft a 100ml, és bírja a popsija
Most gondolkozom, hogy megpróbáljam-e a fürdetőt is, vagy azzal is ugyanígy fogok járni...
viszont a pampers 3-as méretű pelusán iszonyú aranyosak a figurák
Képzeljétek, még van bő fél csomag a 2-es pelusból, de ma néztem, hogy annyira elszorítja a pici combját meg a punciját, hogy kibontottam a nagyobbat. Majd odaadom unokatesóméknak a maradék 2-es méretűt.
nyálzásra minden ismerősöm azt mondja a fogzás előjele, és innen még kb 2 hónap. Na, ezzel az erővel a szülés is a fogzás előjele