Új privát üzeneted érkezett!

Na most vittem ki a Bibit a kertbe és így öltöztettem fel alatta egy harisnya van egy body meg egy vékonyabb pulcsi.Mondjuk Bibinek szinte mindíg melege van ha melegebb kabi van rajta úgy beizzad a háta hogy alig merem levetkőztetni sokszór itthon mert attól félek akkor fázik meg.Gondolom ha izzad akkor az sok neki pedig én pont mindíg egy réteggel adok többett rá mint ami rajtam van.

Tyuntyi

Pont egyszerre küldtük el a hozzászólást,írtam neked :)

Kép


Egyébként ez a hátránya a kertnek hogy így simán kirakom és ezért nem mozdulok ki!

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Evian
babakötvény ügyben mi nem tettünk semmit, így vmi állami helyen nyitnak neki számlát automatikusan. Apa foglalkozik vele. Sztem mi se fizetünk be rá pluszban, mert hihetetlen rossz kamattal csinálják, akkor inkább veszek neki államkötvényt – bár amilyen jól áll az ország, lehet, nem magyart kéne :D
Mi most önkéntes nyugdíjba fektetünk, végül is ezzel is Szaffit támogatjuk, nem neki kell majd eltartania minket :lol:

Csicsi
Gáz, hogy mit vacakolnak a pénzeddel :shock: és igen, szerencsétek, hogy nem ebből éltek, mert ez hatalmas szívás (pont így voltam decemberben a fizum miatt, hogy jó-jó, hogy nem ebből élünk, de ez qrva nagy szívás!!!)
Gerinctorna semmi extra, a terhestornán tanultam, hát és nyakizom nyújtás, ami miatt az izomzat stabilabban tartja a gerincet és kisebb eséllyel csípődik be (tényleg csak akkor szokott, ha megrántom, és elfáradnak a cuccok). Szóval fej meg karkörzések, csak úgy vannak összeillesztve, hogy tökre átmozgat.
Marokevés nálunk is megy, parázok is a sok kis ujjközszösz miatt, hogy mit le nem nyel :?
Az éjszakai alvásodat irigylem. Ma megpróbáljuk mi is átaltatni. Nálunk az a nagy baj, hogy 6-7 körül eszik utoljára, és ezt az istennek se bírom hátrébb vinni. Akkor viszont úgy elalszik, hogy éjfél előtt fel se lehet kelteni. Ma elvileg 7kor jár le a 4 órája, megpróbáljuk kitolni tovább.
Mi aszem oltjuk agyhártyagyulladás ellen. A doki automatikusan adta a receptet, meg se kérdezte, akarjuk-e :) Lóránt mondta is, milyen már, hogy egy kötelező oltás pénzbe kerül, na olyan jót nevettem rajta, milyen kis naiv :) Majd a 3 hóson kapja meg. Nekünk is Neis vac C a neve.
Nekem az anyaságim több, mint 2 hét alatt jött meg. Az viszont fixen 64e, tök mind1, mennyit kerestél.
Milyen csajosan néz ki Bibi :) Nekünk semmi csajos ruhánk nincs igazán :( na jó, a rugik rózsaszínek.

Tyuntyi
A gyes/gyedet pluszban kell intézni? :o azt hittem automatikusan csinálja a munkáltató. Mehetek be majd a suliba :? ott van a sok tapi-nyanya... majd megkérem Lórántot, maradjon itthon a gyerekkel, nehogy a kolegák letámadják :)
Aranyos a két rágókával :) ilyen rágókát tettem tönkre, ne tedd be a sterilizállóba (nem mikrósom van, sima gőzös). Nővéreméi voltak, gondoltam 8 év után rájuk fér egy fertőtlenítés. Hát, hidegen kellett volna :D Vagy csak öreg volt a gumi, és azért nem bírta, de királyul néztek ki szétfolyva :lol:
Öltöztetős leírás alapján megállapítottam, hogy kb így csinálom, csak a sapi miatt vagyok dilemmában folyton, mert sztem ma pl tök feleslegesen volt rajta, meg zavarta is.

Megint hatalmasat sétáltunk majd 2 órán át, szóval sztem ez megvolt már 6 km. Legközelebb viszek gps-t :D Kenguruval sokkal kevésbé fáradt el a hátam, nyakam, viszont a kendő sztem kényelmesebb volt neki. Abban valahogy jobban is tudott fészkelődni, kevésbé zavarta a fejét a pánt (most folyton ki akart bújni a hónom alatt, mert zavarta), meg oldalt is zárt tudott lenni, és a kis lábai nem a szabadban kalimpáltak, hanem a kendő alatt, szélcsendben. De jól mutattam, elöl a gyerek, hátamon egy zsák a pelusos cuccokkal, meg egy kis teával neki, vízzel nekem, pulcsival stb. Esküszöm, a Caminora nem vittem ennyi mindent, mint a Duna partra :D remélem, legalább fogyok ezektől a sétáktól!
Talán Sajti mondta, hogy a babakocsival nem tud megállni. Nekem most kenguruval ment, bő tíz percet ültünk, és még bírta volna, pedig ébren volt, csak elmentek a kenus fiuk, akiket csodáltam pihenésnek álcázva :D Hiába, nem véletlen népszerű az a Kisduna parti sétány :P

Sógorom mégse jön látogatóba :( Viszont Lóránt ausztráliában élő nagynénje igen :D Vicces, hogy az első rokona, aki látni fogja a gyereket a világ túlsó felén lakik. Jó, mondjuk nem miatta jár Pesten, most kapta meg a végleges letelepedést odakintre, és hazajött eladni a Mvhelyi lakását és visszafelé meglátogatnak minket. Mondjuk az is durva, hogy 4 éve házasok a férjével, és ő csak 6 hónapokra kapott belépési engedélyt Ausztráliába a román útlevelével, a férje meg ha több mint 6 hóra elhagyta volna Ausztráliát, akkor elveszítette volna a nyudíját :shock: úgyhogy eddig ingáztak, mindenhol csak a nyarat töltötték :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!

Megprobalok gyorsan sokat irni, mert Molly meg fel szemmel alszik, plusz Alex hoz nekem gyrost. Nyami :) Hajra fogyokura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Valakik irogattak az okol harapdalasrol. Meg mikor a korhazban voltunk Mollyval, o is cici utan a szajaba tomte a kis okleit, es en kis naiv, ujdonsult anyuka, panikoltam, hogy az elotejem nem eleg neki. Akkor vilagositott fel egy kis noverke, hogy sokszor csak az erzes kell nekik, hogy valami van a szajukban. Erre van a cumi...vagy epp a kis kezecskek :)

Oltoztetes: par napja vettem neki egy borzaszto cuki rozsaszin kabatkat, azt adom ra. Alatta hosszuujju felso, es azalatt rovidujju body. Naci ala pedig harisnya hehe :) A sapkat viszont rettenetesen utalja, ig hat a kapucnit szoktam a fejere huzni, az alol szokott kukucskalni. Edes :D

Na ha mar az otthoni penzekrol panaszkodtok, en is elmondom, hogy meg nem kaptam meg a vart penzemet, mert mivel kulfoldi vagyok, ram mas szabalyok vonatkoznak, igy ujabb papirokat kuldtek postan, azokat visszakuldtem, stb...es varok... :/ Na mindegy, mert visszamenoleg is kifizetnek, az pedig egy jo kis osszeg lesz.

rekuja: kenus fiuk...irigy :DDDD Mi is tegnap lattunk egy focicsapatot edzeni tegnap a parton...de szerencsetlensegemre fiatal fiucskak voltak. En pedig az idosebbekre "bukom". Ma mondtam Alexnek hogy oszul a haja, errefel belejentette hogy o festeni fogja. De megnyugtattam hogy marpedig ez igy jo, ahogy van, igy a szexi :lol:

csicsi: igenis, szakitok idot ratok is, igerem!!! :D Hehe, es hogy milyen kis vicces voltal Alex koraval :P Anyos keszitette a kepet a fenykepezojevel...de lehet nem kell megmagyaraznom :D

Holnap mi is megyunk oltasra.... Elvileg ma kellett volna mennunk, de valamilyen okbol ma nem ert ra a noverke, es attettuk az idopontot holnapra. Barcsak ne szurnak meg a kis testet :(

Evie, Rekuja: szegyelljetek magatokat......turorudit enni....es meg nyilvanossagra is hozni..mondhatom szep. EN PEDIG ITT NELKULOZOK ES CSOROG A NYALAM AHOGY OLVASLAK TITEKET!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Este 6 ora, es meg mindig 17 fok van.... Nem rossz, nem rossz :) Kar, hogy Molly egesz nap lusti :)

Kép

Kép
snowball
 
 

 
 

Sziasztok!

Most csak magunkról mert van is dolgom meg nem is vagyok túl jól,voltam most a háziorvonál és mondott valamit ami még nem biztos hétfőn kell mennem vélvételre és akkor többett fogunk tudni úgyhogy addig nem is írok az egészről.
Bibi megkapta az oltást kettőt is pedig azt hittem csak egy lesz de nagyon jól bírta ahogy felvettem már nem is sírt most meg alszik de nemsokára be kell borogatnom a lábát,remélem nem lesz lázas.
5050gramm és 60cm mondtam az evéseit azt mondta amíg gyarapodik addig ehet 5x is naponta akár 70ml-ket is.
Viszont nem emeli meg hason a fejét rendesen,szinte sehogy mert nem bír hason megmaradni 1 perc után bőg de mondta a doki sírjon inkább 5 percet hason de muszáj leraknom úgy mert ha a kezembe van állandóan sose feklődik mozgásban és persze igaza van.
Megkapta az első Rotát 20600.-ft. volt mert nem tudtam hogy ez nem egységáras és egy olyan patikában váltottam ki ahol a legdrágább.
Na most ennyi mert enni kéne csak még alszik aztán borogatás és utánna hasra teszem.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


csicsi: remelem jol vagy, akarmi legyen az... En is viszem ma Mollyt elso oltasra...bele vagyok betegedve :( mivel en magam is tu fobias vagyok...

mai nap ujdonsaga:

igy fogjuk a jatekot :D

Kép

hihetetlen mennyit valtozik naprol napra

Kép

Kép

Kép
snowball
 
 


Megint megfordult Szaffi 8) Most teljesen tudatos volt, nem véletlen ám! Egész délelött próbálkozott, de csak a vállait fordította fel, a csípőjét nem (az a nagy fenék a ballasz :)). Aztán délután, mikor anyám is itt volt, megint próbálkozott, de most ügyesen balerinásan rugkapált is hozzá, és egyszer csak hopp, háton volt!! Jól meglepődött, kicsit le is csúszott a játszószőnyegről, és csak pislogott rám, hogy hoppá, ez most mi volt. Ráadásnak ma megtanult egy újfajta sikongatást is, azt is produkálta anyámnak, úgyhogy teljes a büszkeségem :)

Csicsi
jaj, remélem semmi gond nem lesz veled! Hason fekvéshez tipp: Feküdj a hátadra, tegyél egy párnát a fejed alá, és fektesd magadra a csajt hasra. Így ha nyervákol (fog) akkor mégis rajtad van, és mivel látni akarja az arcodat, megpróbálja majd emelni a fejét. Legrosszabb esetben meg elalszik, és lecsúsztathatod magad mellé az ágyra. nekünk napi 1-2 órát szokott így lenni, általában csak fekszik, vagy alszik, de ha lefébred, rögtön megemeli a fejét, hogy ránknézzen.

Snowball
most mondjam, hogy le volt értékelve a falánk csomag, és ma féláron vettem a 16 darabosat...
Tök ügyesen fog Molly, nekem Szaffi csak az ujjközszöszöket markolgatja, pedig próbáltam adni neki mindenfélét. Kinek mi fejlődik :)

Megyek, mert Tragika ismét előadást tart a nappaliban apának, és kéne még egy hallgató :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bibi belázasodott,pedig már azt hittem megúsztuk és étvágya is gyengus,beadtam neki egy fél kúpot aztán imátkoztam hogy ne jöjjön neki ki 5 percen belül.
Volt valakinek lázas oltás után a gyekőce?Ez meddig lehet így?

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Csicsi: Kristóf is most kapott szurit plusz rotát, úh. én is éjszakázni fogok vele.. Mikor lefeküdt, hőemelkedése volt, remélem, nem is lesz több.. Küldöm priviben a bugyolálást, de remélem, nem kell hűteni (szerintem arra is jó..).. :(

KépKép
sajti
 
 


sziasztok!!!

csicsi: szegeny Bibi :( Remelem jol vagytok!!! Mi is voltunk oltason, vettem is lazcsillapito szirupot, amit javasoltak, es adnom kellett neki egyszer, 6 orakkor. Szerencsere egesz este jo kedve volt, meg evett is rendesen, nem volt laza. Jovoheten megyunk bcg-re... Elmondanam, hogy Molly hosiesen turte a szurit, pedig 2-t is kapott, ahogy Bibi. De amennyire felek a tutol, Alex volt ott mellette, en pedig mar csak megolelgettem szuri utan hogy ne sirjon. Es en is elpityeredtem magam... pedig nem is volt gond. A vedoneni miattam jobban aggodott, mint Molly miatt :lol:

rekuja: gonosz...naggggyon gonosz..... NA DE!!!! En legalabb ezerszer jobban tudom elvezni a rudit, ha eszek, mint barki mas :D Legutobb anyu hozott sima pottyoset, meg a Profibol "Turodesszertet", es bizony isten, nagyon jo ize van!!! :lol: Szules utan a korhazban rudit ettem, mikor jottek meglatogatni es hoztak nekem. Kepen is meg van orokitve, de olyan borzaszto a fejem rajta, hogy az nem publikalhato, meg magam elott sem :lol:
Ujjszoszok, de edes :) :)

Kép

Kép
snowball
 
 


Jó reggelt!

Köszi csajok,úgy néz ki lement reggelre 38.4 volt neki,arra már muszáj voltam adni kúpot de az éjszakát végig aludta így is 10-től reggel 7.30 ig ez már asszem a negyedik ilyen éjszakánk,talán beáll erre legalább is remélem.Ma mentem volna fodrászhoz de lemondtam nem akarom hogy így vigye be a Zsolti a céghez.

Sajti

Köszönöm megkaptam a bugyolálást,mindíg azt néztem hogy a kórházba fürcsi után mély álomba hozzák vissza a gyerekeket és fel sem ébredtek jó1-2 órát pedig a Bibi nem sokat aludt és ugyan így voltak bebugyolálva asszem mikor visszan hozták őket :)
Aludt Kristóf éjszaka?Nekem azt mondták a rotára a gyógyszertárba hogy ezt nekünk kell itthon megitatni vele,na bepánikoltam hogy azért ahoz kicsit drága hogy félre öntsem vagy kiköpje de beadta a dokink szerencsére.

Snowball

Tényleg változik Molly egyre jobban hasonlít Alexre :) Hihetetlen hogy milyen ügyes Molly is,na most tényleg hogy csináljátok? :) Mi a trükk? :)
Na akkor tegnap mindenki kapott szurit,remélem Molly jól van,nekem azt mondta a doki hogy megelőzésnek ne adjak neki lázcsillapítót mert feleslegesen ne "egyen" gyógyszert a gyerek.
Mollyis egy kis hős,Bibi is jól viselte de délután azért nyűgös volt már sokat felsírt gondolom fájt neki a szuri helye.

Rekuja

Nálatok meg megfordúlt Szaffika,hát most már kezdem magam lemaradottnak érezni.
Viszont a Bibi meg tegnap azt mondta hogy néni :) Legalább is én úgy hallottam :)
Jó hogy pont volt hozzá közönségetek mert így legalább nem kenhetik a véletlenre.
Érdekes mert én régen sokat próbáltam altatni hason és akkor emeli a fejét elég magasra és meg is tartja de ha leteszem a játszószőnyegre hason ott meg turja bele a kis arcát és ordít pedig ott hasalok elötte és magyarázok hogy itt van anya :)


Tegnap este elmentem venni új csörgőt hogy ezzel ösztönözzem, gondoltam ami van az nem jó :)

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Sziasztok!

Csicsi! Mi szerda délben kaptunk oltást (csak egyet, mert doki néni elsőre nem ad többet, hogy ne utálják meg a csecsemők). Estére Levi belázasodott (38.2) Egy fél germicid kúpot kellett volna beadnom,de persze 1 percen belül kijött és jól összesz@rta magát :(
Na utána kapott még egy felet, ami nagy nehezen bent maradt, éjszakai szopinál már csak 37,1 volt!

Húúú irigykedek ám amikor olvasom mennyit alszol!

Zsu! Szia! Bocs hogy csak most reagálok rád! Levente baba január 20-án született, és anyósom ellendrukkolása ellenére szépen fejlődik! Tápszert még nem kapott, szépen fejlődik - inkább a huncutsága nő, mint a súlya...

Csajok megjött végre a Medela mellszívóm! A kezem már eléggé fájt, de az az igazság, hogy picit csalódtam a cuccban! Persze nem tudom mit vártam, de reméltem, hogy jobban ki fogja szívni, és többet, mint amit én kézzel - fejő nélkül kiküzdök magamból...
Na mindegy lényeg, hogy legyen elég tej, nem baj végül is ha nem tudok plusszban elrakni!!!

Sajti megosztod velünk is mi az a "csomagolási mód" ? :)

Ma voltunk először a lakáson kívül kenguruban! (Nem messze csak a sarki' kis boltba ugrottunk le) Hát nem mondanám, hogy élvezte, elnézelődött szépen, de nem volt ám olyan nagy dumája meg vigyori, mint itthon... Ja és tök vicces volt mert vagy 5X böfögött jó nagyokat! Azt hiszem ha itthon nem akar büfizni, bele fogom rakni kenguruba :D

Annyira jó az idő!!!! Délután is elmegyünk sétálni!!! Kár, hogy nekünk olyan messze van a Duna part! Itt max a házakat nézegetem... nincs egy rendes park sem... (XVII. ker)

Na megyek főzök egy kondér gulyáslevest, mert holnap megint búcsújárás lesz nálunk!
evian19
 
 


Sziasztok!

megint itt.. Apa olyan, mint a mese, hol van, hol nincs... Holnap itthon lesz, vasárnap dolgozik.. Most is Pesten volt 2 napig.. Ma kiborult nála a bili, hogy olyan sok minden van a lakásban, nem fér el.. Mire visszaszóltam neki, hogy igen ezt már mondtam régen, de egyedül nem tudom kivinni a dobozokat (hónapok óta könyörgök, még a karácsonyi doboz is bent van, ahelyett, hogy a garázsban, vagy a padláson figyelne..), és nem találom a ragasztószalagot sem, amivel lezárhatnám őket, mert a hátsó kijáratnál is rengeteg doboz van, amiben az ő cuccai vannak, a szekrénye pedig (az a rohadt nagy, amit csináltattunk, hónapokat vártunk rá..) meg majdnem tök üres, még alig pakolt bele valamit.. Viszont vettünk neki egy új telefont, és egyfolytában azzal babrál, már mondtam is neki, hogy hihetetlen, hogy a telefon fontosabb, mint mi.. :( Na, mindegy, gonosz voltam, de tényleg gáz, hogy nem bírok egyedül a házimunkával, és a gyerkőccel is, ui. mire lemegy a Nap, addigra még csak vásároltam, mostam, teregettem, vasaltam, főztem (amikor jut rá idő..), takarítottam, pakoltam, mosogattam, pelenkáztam, etettem, sétáltattam, szórakoztattam, stb... A sok sz@r meg csak halmozódik... Januárban jött a falvédőm, ami pl. még nincs felrakva.. Ja, és már 1 hete nem tudom felhúzni az ágyneműhuzatot az ágyneműre.. (és most is netezek... :wink: A decemberi emilekről nem is szólva.. Apa lázadására válaszoltam, hogy igen ám, de hogyha neki elege van, elmegy Pestre haverozni, én pedig mit csináljak??? Nem mondott rá semmit... nemsokára megint tanfolyamra megy, és utána pedig vizsgázni, tehát arra is tanulnia kellene, viszont az tolódik, mert amióta meg van a telefon, órákat tud babrálni vele! Ma reggel pl. 6-9-ig telefonozott! Persze nem kívánhatom, hogy egyfolytában itthon legyen, és máshogy ossza be az idejét, mert ő már felnőtt, de az biztos, hogy ilyenkor jön elő, hogy az ember lánya alapvetően magának szül...

Zsuzs: a hajnali futás eddig még csak álom, viszont a jógát tényleg be fogom vezetni! :) Salzkammergutban régen voltam, de meg tudom kérdezni egyik ismerősömet, hogy hova szoktak járni. Az tutira olyan hely, ahol le lehet tenni a hajókat a vízre, viszont nem tudom, hogy babás hely-e.. Elvégre nekünk már olyan kellene, igaz? :wink: Most szándékozom feltérképezni, hogy melyek azok a helyek, ahol a hajók és a gyerkőc is biztonságban vannak, és nem csak megtűrik a babát.. Elektromos quad?? cuki lehet! :D Apa is mindenáron motorozni akar.. Ok, ha megyünk arra, majd szólok! :D Az tuti, hogy lesz időnk, ha Apa dolgozik, ui. akkor jó, ha pár órát tud aludni.. Dobok egy privit, ui. megtaláltam az egyik best of képet! :D Most rendeltem pár könyvet a bookline-tól, mert én sem tudom a mondókákat, és csak a "mint a mókus fenn a fán " kezdetű sláger jut eszembe mindig, de ezt legalább megismeri, mert amíg a pocakban volt, akkor is ezt énekeltem neki! :D
Jajj de cuki Áron!! És ma 2 hónapos!!! :D Nagyfiú!

Csicsi: remélem, kitart a tej, amíg a gyerkőc 6 hónapos lesz! Kizárólag tejjel szeretném etetni, semmi víz, semmi tea! Utána jöhet a gyümölcslé, stb. Reméljük, június végéig még nem lesz 40 fok, utána pedig már jöhet a víz! :D
Írok én is jót a hanyag albérlő topicba: amikor én takarítottam egy fiatal pár után, nyitottam volna fel az ágy tetejét (benne van az ágyneműtartó), és akkor vettem észre, hogy az ágy alját használták zsepinek, ui. pont belenyúltam, és karcolt! :evil: gondolhatod, megláttam a "művet" éskirohantam, mert azt hittem, hányni fogok! :shock:
Tényleg nagyon aranyos az anyukás történet! Én is megsirattam kicsit... :oops: Remélem, jobban vagy!!
Kristóf aludt éjszaka, kicsit nyűgös, sírós volt, de szerencsére csak enyhe hőemelkedése volt! Jó fejek a gyógyszertárban, azért egy ilyen k.drága gyógyszert nem fogok egyedül bekommandózni a gyerek szájába!! Ráadásul így, hogy le kell fogni a gyerkőcöt, olyan rossz íze van az ellenanyagnak! :(

Tyuntyi: köszi a tippet, most már figyelek Kristóf tokájára (bár eddig is figyeltem, olyan cuki kis tokája van! :lol: Őszintén szólva én nem fejek. Kristóf még felkel éjszaka, akkor megetetem, de régebben volt, hogy hamarabb lett tele a cici, mint ahogy felkelt, és akkor lefejtem.

Rekuja: a méhikés puszis kép csúcs!!!! :lol:

Evian: Kristóf kb. 20 perc alatt elintézi a kaja dolgot, ha éhes, ha pedig nem, vagy nyűgösebb, akkor küzdök vele egy kicsit, próbálgatom a pózokat, és ha úgy sem akar enni, hagyom. Ha sír, kap lefejt tejet (mert akkor valszeg fáradt, és nincs ereje, de cumiból megy a kaja..), ha meg nem sír, csak nyűglődik, akkor altatás! A nyűglődés, vagy sírás amúgy is csak este szokott lenni, nappal nem. Nézz privit! :)

KépKép
sajti
 
 


Apa meccsen, Bálint alszik, így van időm.
Köszönöm az öltözködős válaszokat, már nálunk lassan kezd kialakulni mi a ruhaszett melegebb időben. Nem akarok eltűnni, de nagyon sokat mocorgunk, hogy így jó idő van.

Ma sikerült a 3napi kaki kérdést megoldanunk, ajánlom glicerni kúp 2grammosnak a fele, és a következő pelusban ott a várva várt eredmény.
Én is kipróbálatam a kengurut, azzal piacoltunk, így őt is cipeltem, és egy jó nagy adag szatyrot is.

Mi nagyon jól vettük az oltást, és szerencsére nem lázasodott be tőle.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Fogalmam sincs ki kérte oldalakkal ezelőtt, de ezt a kendőkötést tanultam a múlt héten:
http://babamamaklub.network.hu/video/ho ... _megkotese
Ezen az oldalon vannak mini monky „megkötések” is. Ha nem ráklikkelsz, hanem a megnyitás új lapont választod, akkor nem kell regisztrálni a megtekintéshez :wink:

Szaffi ma megint megfordult 8) most ráadásul a másik irányba :o Direkt nem középre tettem le a szőnyegre, mert ugye tegnap legurult róla. Szóval lerakom a jobb szélre, mert tegnap a bal vállán fordult át, erre nem a jobb vállán fordul át persze megint legurulva a szőnyegről? Viszont most szinte rögtön, amint leraktam csavarta a kis vállát, nyomta a csípőt és ott volt a hátán. Ja utána a nap folyamán többször is próbáltam hasra tenni, hogy gyakoroljon, de folyton hisztizett. Mintha „anya, már megcsináltam, hagyjál békén”-eket mondogatna :D
Voltunk ortopédián. Na én is tök hülye vagyok, mert 4 hete pénteken voltunk, és mondta az aszisztens, hogy találkozunk 4 hét múlva, felírtam a lapukra. Bennem meg fel se merült, hogy nem péntekre, hanem csütörtökre kaptuk az időpontot :shock: Még mondta is appa, hogy péntek az 25 nem 24-e, de mondom, akkor rosszul emlékszem a 24-re, mert mi bizony pénteken megyünk. De azért megnéztek minket, minden rendben, kiscsaj végig magyarázott a dokinak, majd mikor hasra fordította és felemelte a lábait, Szaffi kinyomta magát, felemelte a fejét, mintha talicskáznának és nézte mit ügyködik az asszisztens. Tiszta tornász a csaj. Aszem Lóránt apja tornászott, bizti tőle örökölte a mozgáskultúráját :) Viszont néztem a váróban a többi babát, és megállapítottam, hogy Szaffi a legszebb :D

Csicsi
Durva, hogy add be te a rotát :shock: Mi amikor voltunk a 2 hóson, ott itatta valakivel a doki, hát nem ment egyszerűen, pedig látszott, hogy már gyakorlott. Ja, és volt egy csaj, akinek a gyerekével már 2szor itatta, mert elsőre miután megitta, rögtön kihányta... szóval én erre is felkészültem.
Jó, hogy lement a láz. Igen, 38.4re már tényleg kell a kúp. Bár unokatesóm nem bírja a lázcsillapítókat (allergiás rá és fuldokol tőlük), ő világ életében hűtőfürdőzött és mégis felnőtt. Jó, mondjuk nem egy beteges fajta.
Látod, Bibi meg nagy dumás lesz :wink: mi folyton azt játszuk apával, hogy amikor mond valami kis halandzsát, kitaláljuk, mi is volt az. Mivel van néhány szó, amit mi sokat mondunk, szaffi azokkal a hangokkal próbálkozik. Szóval „biztosak” vagyunk benne, hogy teljesen tudatosan mondja hogy anya (anyanya), igen (gen). Ma peluscsere közben mondtam neki, hogy „mit akar az icike? Mit akar a picike?” mire mondta, hogy „a pici”. Akkor se lepődtem volna jobban meg, ha a plüssmaci szól vissza, annyira irreálisan tisztán mondta. Aztán fújta tovább a buborékjait, mintha mi sem történt volna. Imádom, ahogy játszik :)
Ha rajtad feküdve emeli a fejét, akkor ne stresszeld magad. Akkor megvan a technikája, meg az ereje, csak semmi izgalmasat nem talál benne. Szaffi veszettül kíváncsi, szerintem ezért emeli a fejét, mert úgy többet lát a világból.
Nekünk nem megy az éjszaka átalvása. No nem baj, még próbálkozunk ;)

Snowball
Nálunk is az aszisztens mind csak mondogatta, hogy üljön le az anyuka, nehogy rosszul legyen, amíg Szaffit oltották.Tudod, én bírom a tűt, meg szúrtam én magam eleget, de hát az annyira más!

Evian
Már megint busójárásotok lesz? És még ebédet is elvárnak?! Tyű! Ezért jó anyámékhoz menni a picivel, bármikor eljöhetünk, és még főzni se kell :D
Szaffi már kétszer lehányta (na jó, büffizte) a kenguruját. A kendővel ezt sose csinálta... Szerintem Szaffi is a kendőt jobban szerette, de ebben valóban helyesebben tartja magát. Meg nekem is kényelmesebb.

Sajti
Hát, nem irigyellek népmesés apa miatt :( a mobilos játék ismerős, nálunk a tv helyettesíti. Mert most híradó van, mert most Atlantisz van, jaj jön a meccs :shock: Mondtam, majd szólok Szaffinak, hogy most nem sírhat, előbb nézze meg a tv műsort.
Milyen telefonja van? Tudod, apa ebben a bizniszben nyomul. Néha feltesz a telómra valami vicces programot, mint az ősszel a kémprogram, ami 1 hétig rögzítette, merre járok (van benne gps) :o mondtam köszi, hogy ellenőrizgetsz, ez nagyon jól esik ám, főleg, hogy „szóltál előre” :evil:
A héten már én se rendeltem kaját, mondván már ráérek főzni. Kétszer rá is értem, a maradék 3 napon vajas-piritóst ettem, azt is csak vacsira,mikor már apa itthon volt... Fogyókúrának jó lesz :D

Kat
Valami spec glicerin kúp? Gyógyszertári? Persze, ez hülye kérdés, mi más lenne...

Ma megint túráztunk, lemértem, kicsivel több mint 6 km-t sétáltunk 4,4 km/h átlagtempóval, ami azért az 5 kg-s gyerekkel meg a hátizsákkal (pelusfelszerelés + nekem víz) nagyon jó. Este meg rájöttem, hogy azért fáj a bokám ezektől a sétáktól, mert nem tettem át a csizmámból a lúdtalpbetétemet a cipőmbe. Ilyen hülye is csak én lehetek, aztán csodálkozok, hogy tönkremegy a csípőm :?

Aszem elfogyott a tejem :( eddig mindig amíg az elsőből evett, a második csöpögött. Most meg két nap alatt csak egyszer csöpögött a másik cici. Most kihagyom az éjjeli meg a reggeli cicizést, megnézzük, ettől a délelőttire lesz-e tej. Lehet, holnap megint teszek egy kísérletet a szoptaníttal. Szeret cicin lenni, tegnap is, ma is kérte, úgy meg azért morbid rátenni, hogy már nincs benne tej...

Kenguruzós mamik! Mit csináltok, ha pisilni kell, egyedül vagytok, a gyerek meg rátok van kötve? még nem kellett, de ami késik nem múlik!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Hanna terepasztal-szőnyege lovak részére
13 munkaóra, kb. 4000 Ft alapanyag

Kép
Kép
Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Amúgy nem lett olyan szép a szőnyeg, mint elképzeltem, mert így is túlzsúfoltam a sok ötletemmel :) Csak a karám maradt üresen, ahol alhatnak a pacik. Meg persze az apró kis részletek közt sok bénázás van, csak ügyesen fotóztam :wink:

Olyan jó volt végre alkotni valamit itt az egész napos nagy "semmittevésben" :D

A rossz időre tekintettel hősök voltunk, és visszafordultunk a kirándulásról az autópályán (rohadt büszkék vagyunk, hogy a gyerek érdekeit a saját vagyaink elé helyeztük :D). Viszont voltunk Decathlonban, vettem nyári túragatyákat, amik rámjönnek, meg ha már ott voltunk, akkor egy tavaszi dzsekit is, mert szép színe volt :) Ja és nyitottak nekünk egy új kasszát, mert a pici babásoknak nem kell sorban állni :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja:ez gyönyörű. Állati ügyes vagy, és nagyon ötletes. Én megvalósítani még tzdnám, de kitalálni, azt végkép nem.

Jön a front:Bálint tiszta dili volt, és ma megszültett unokatesóm kislánya.

Most ennyi, mert rajta alszik, amit eddig soha nem ttt csak pár hetesen, és így nehéz írni

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sziasztok!

Gyors bejelentkezés!

Rekuja: nagyon ügyes vagy, ez a szőnyeg nagyon jól néz ki!!!! :D

Kat: Kristóf 3 naponta kakil, akkor viszont sokszor a pelus sem fogja meg... :shock: Ma volt a harmadik nap, és mostam bodyt és rugit is.. :)

Két esemény: ma családi banzáj volt, Anyu névnapja alkalmából. Két rokon is jött, 10-en voltunk. Kristóf úgy kiakadt ettől, hogy itthon nyűgös volt, nyugtalan, sírt, kerek 1 órámba telt elaltatni, mert mindig felriadt... :( De jó tudni, hogy front is van!

Hétfőn mennénk fényképezkedni, ezért el is mentünk Apával fodrászhoz, de a fodrász úgy elszúrta a frizurámat, hogy lehet, nem megyek! :cry: A szülés után egy szál sem hullt ki, nagy, dús hajam volt, most pedig bundesliga frizurám van, felül dús, és alul a 4/5-ét kiszedte, tök vékony, kis nyeszlett haj! Gondolkozom azon, hogy a nyeszlett részt összefogom copfba (eddig nem tudtam összegumizni, mert nem volt olyan erős gumim, most viszont azért nem tudom, mert olyan kevés ott a haj.. :x ) és levágom a copfot!! Akkor viszont a hosszúból hirtelen rövid hajam lesz!! :( Már örültem, hogy megnőtt.... :( Ti mit tanácsoltok? Már nézem a kalapokat a meskán... :(

Ja, és ma voltam hastáncolni.. Érdekes volt szembesülni magammal a nagy tükör előtt... Bundesliga frizura, vékony lábak, nagy felsőtest... Na, nem biztatom magam tovább, inkább megyek aludni, legalább tejem legyen...

KépKép
sajti
 
 


Rekuja: csak egy tipp:

http://www.meska.hu/ProductView/index/171247

Egy ilyet magatokkal is tudtok vinni mindenhová! :)

KépKép
sajti
 
 


Lányok, Ti mikortól tartjátok biztonságosnak kivinni a babát külföldre? Csak Horvátországban gondolkodom, de nem tudom, mikor lenne jó kivinni.. Szerintetek már május belefér?

KépKép
sajti
 
 


Sziasztok!

csicsi: hogyan csinaljuk, hogy a kezebe maradjon a jatek??? En belerakom a kis markaba, de hagyom hogy o tapintson ra, aztan altalaban ugy is marad, mert tetszik neki. En is most kezdem el Mollyt tobbet tenni a hasara, mert eddig nem nagyon gyakaroltuk, es o is nehezebben emeli a kis fejet hason fekvesbol, viszont alapvetoen nagyon szepen tartja a hatat meg a fejet.

rekuja: csuuuucs lett a szonyeg!!! Meg en is orultem volna neki gyerekkoromban. Majd ird meg, hogy Hanna hogy reagalt hogy a pacijainak lett karamjuk :lol: Nahat, orulok, hogy megy a hatra fordulas!!! Mi meg egyelore hatrol stabil oldalfekvesbe vagjuk magunkat :D A sajti fele meskas, mehikes otlet pazar :lol:

sajti: sajnalom a hajadat.... pont tegnap neztem hogy az egyik csajnak a tvben olyan jol allt a rovid haj, es en is szivesen vagatnek magamnak rovidet, csak nekem nem jo az arcformamhoz. Szoval szerintem jobban jarsz, ha levagatod rovidre, mert azok olyan csinik tudnak lenni!!! Es jobb, ha felkeresel egy jobb fodraszt, es vigyel neki kepet, hogy milyet hajat szeretnel... Az otthoni ugykodesekbol sokszor sulnek el balul a dolgok.

Kepzeljetek!! Ma lehidaltam... Eljott az egyik ismerosom a babajaval, aki csak 3 nappal fiatalabb, mint Molly. Szegeny meg nem nagyon tartja meg a fejecskejet, meg akkor sem, ha fogjak. Igaz, ugy szuletett, hogy el volt torve a keze, mert fogoval szuletett, mint Molly. Tehat valoszinu hogy a mozgaskoordinacioja a gipsz miatt masabb lett. Lehet el van maradva kicsit...de Molly hozza kepest olyan kis massziv, mar majdhogynem ul. Oke, nem magatol, de nagyon szep tartasa van. A masik dolog, hogy a baba nagyon rendzertelenul eszik. En meg ilyet nem lattam. Amig itt voltak, tobb mint 2 orat, addig az anyja 15-20 percenkent etette, es ezido alatt megivott kb 200 ml-t. A cumin meg csak bameszkodik a baba, nezelodik. O is tapszeres. Es max 2 orat bir ki kaja nelkul, mert max 90 ml-t iszik egyszerre, ha nagyon ehes, egyebkent meg 20-50 ml-et. Rendesen meg se lett bufiztette, szivem szerint atvettem volna tole, vagy elmondtam volna neki hogy en mit hogy csinalnek a helyebe, de nem az en dolgom, en se szeretem ha beleszolnak a dolgainkba... Meg nyugos baba is, 3x lett atcserelve rajta a pelus, mert nem birja ha van alatta egy csepp pisi is. Szerintem ez csak egy kifogas... Valamit nem jol csinaljak a szulok :( Molly addig beszelgetett, nezelodott, jatszott, majd elaludt. 3 nappal idosebb, de komolan mondom hogy vagy 1 honappal elorebb van fejlodes szempontjabol. Azert buszke vagyok magamra, mert ezek szerint csak jo munkat vegzek :)

Kép

Kép
snowball
 
 


sajti: mi julisban megyunk haza kocsival, akkor lesz Molly tobb, mint 5 honapos. Szerintem Horvatorszagot siman elvallalhatjatok, mert nincs annyira nagyon messze. A mehikes kockan olyan jot nevettem :D Tipikus Szaffi jatek :D A mi jatszoszonyegunk is olyan, mint egy bazar, de a kedvenc akkoris Micimacko. Azzal szokott beszelgetni.

Kép

Kép
snowball
 
 


Köszönöm a szőnyeg-dicséreteket, nem véletlen tettem fel :D

Sajti
Nekem rövid hajam van, és szeretem, de 2havonta legalább kéne menni fodrászhoz. Most is szörnyű a fejem, dec végén voltam utoljára. Én imádom a kalapokat, sapkákat :)
Hastánc tök jó! Tükrök nem tök jók. :lol:
méhikés kocka nagyon jó ötlet! Szerzek méhikés anyagot és megvarrom :D Nekem legalább már megvan, mi lesz a jele az oviban: méhike :)
Mi pünkösdkor megyünk Erdélybe, nekem az külföld :) de húsvétra pl már foglaltunk helyet Kőszeg mellet Bozsokon egy olyan családnál, ahol már voltunk. Kis lakrész konyhával, fürdővel. Babakádjuk van. Majd onnan kirándulunk nagyokat! Én nem érzek nagy különbséget e között, meg külföld között. Csak kellenek neki papírok!

Snowball
Hátról oldalra?? azta, az a nehezebb! Anyám most mondta, h hátról hasra én 3,5 a nővérem5 hónaposan fordult. Szóval családon belül is óriási a különbség. Ja, és ő állt és járt hamarabb :o aztán mindketten halál bénák vagyunk :)
Fú, naggyon dúrva, amit az ismerősről írsz! Szegény pici, már az is szörnyű kezdés, hogy gipszben volt a keze :cry: de hát a tápizás meg kifejezetten káros így az egészségre! Ez nemanyatej, ezt nem leheet iglny zerint adni, nem csoda, hogy folyton sír, meg nem fejlődik, mikor rúgkapáljon, ha mindig eszik, vagy pelusozzák. Tuti, csak azért nyugszik meg a peluscserétől, mert addig tapizzák. Az anyját sem irigylem, mennyi szorongás vezet oda, hogy így bánik a babával?

Voltak itt Lóránt nagynénéi, olyan jó volt! Mesélt sztorikat Lolo kiskorából, mondta, hogy az anyjuk (Szaffi dédije) szemét örökölte a csaj, meg ilyenek. Ő 34 évig élt egy nőgyógyásszal, onnan is mesélt néhány érdekeset, szóval az egész nap remek volt :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja: szoptatni nem tudott a csaj mert neki is nehez szulese volt, mint nekem, csak kozel sem olyan hosszu, es szules utan szteroidokat kapott, az pedig nem juthat a bababa anyatejen keresztul... Szoval maradt a tapi, de szegeny...en sajnalom. A kezet pedig direkt kellett eltorni, kulonben nem tudtak volna kiszedni meg fogoval sem es a baba mar eletveszelyben volt.... Szegenykem :( Remelem hamar felzarkozik Mollyhoz. Tudod mikor kezbe vettem ugy ramszoltak hogy tartsam a fejet, pedig istenbizony tartottam... meg tenyleg ez az etetes...fura, na.... :? Mollynak volt motivacioja az oldalra fordulashoz - a Szamar ami a jatszoszonyegen log...azt pedig minen aron meg kell vizsgalni tuzetesebben :D
Orulok hogy jo napod volt. Speciel en egesz nap ossz-vissz egy orat lattam az uramat, ki tudja hol koborol...jo mi...? :cry:

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek mert délután vendégek jönnek,Pepi két ovistársa+apuka mert anyuka beteg így nem jön nagyon remélem Zsolti is kivételesen itthon lesz mert én nem tudok miről beszélgetni a sráccal úgy hogy 4 gyereket figyelek és még takarítanom kéne mert nem voltunk itthon így hétvégén nem tudtam.
Felhívtam a dokit meg a védőnőt mert Bibi 3 napja 20-40 ml.-ket hajlandó enni azt is végig kalimpálja már nagyon kivagyok emiatt olyan szorongás van rajtam hogy már azt látom hogy fogy.5x eszik amúgy is mert sokat alszik éjszaka abból 2 evés max.100 a többi 3 meg átlagban 40ml.és úgy hogy 4 óránként eszik.Erre azt mondták hogy amíg minden pelus jó pisis és gyarapszik nincs gond,és az orvos még hozzá tette hogy a tápszeres babák nem szoktak lefogyni.Nagyon megnyugtatott. :? Na mindegy pénteken elviszem mérésre kiváncsi vagyok mennyit gyarapszik így 1 hét alatt.


Sajti

Szerintem vigyétek nyugodtan nyaralni biztos élvezni fogja sok új dolgot láthat.
Nálunk meg pont akkor van el a Bibi ha sokan vagyunk,amúgy én nem tudom kielégíteni egész nap az érdeklődését és ezért sokat nyűgösködik,és persze ha jönnek akkor az az első,hgy nem értik miért mondom hogy sír naközben a gyerek mikor olyan kis nyugodt :)
Petra apja ilyen telefonos ő hetente újjat vett és beült vele a wc-re napi 4-5 óra hosszát úgyhogy én megértelek no komment.Ráadásúl még magyarázta is nekem a pixeleket pedig sose érdekelt.Rendelj kalapot úgyis itt a tavasz :)
Milyen fotózásra mész?
Nagyon megritkította biztos alul,menj vissza a fodrászhoz és mond meg neki hogy felülről is szedjen ki mert neked így nem tetszik 3 perc alatt meg lehet csinálni.

Rekuja

Tényleg ügyes vagy ennek biztos örülni fog a kis megajándékozott.
Ápr.21.-én megyünk szurira akkor megkapja a 2.rotát hát nagyon remélem hogy nem hánnya ki én erre nem vagyok felkészülve most sehogy sem.
Neked is buborékozik Szaffi?Gondolom a nyáláról beszélsz,nekem Bibi folyamatosan fújja őket én megilyedtem az elején mert mikor rákerestem a netem az epilepsziát dobta ki egyből de persze olyan bajunk nincs erre megkérdeztem a védőnőt aki annyitt mondott hogy ez nem baj szerinte.Megint sokat tudtam meg erről is :)
Figyi ez a telefonos kémprogram engem érdekelne :) Ilyet hol lehet csinálni vagy hogyan?

Evian

Lehet hogy sokat alszok de a nappalok meg katasztrófák az evések miatt és már annyira elegem van,inkább kelnék éjszaka.
Remélem azért jó hasznát veszed a mellszívónak én sokáig azzal bénáskodtam hogy egyálltalán hogy tegyem magamra hogy rendesen kiszívja de nekem ez nem segített sajnos sehogy sem.az biztos hogy a babák tudják a legjobban kiszívni.

Snowball

Szegény kisbaba nem lehetett könnyű születése de akkor az anyjának sincs egy nyugodt perce sem.Én csak 4 napja szenvedek az evéssel de már most kivagyok és nem fizikailag hanem agyilag a stressz miatt hogy miért csak ennyit eszik.
Egyre jobban próbálkozik hason a fejével 4x5x leteszem egy nap mert a hasamon simán emeli de a szőnyegén meg nem hajlandó csak sír de már legalább azt elértem hogy nem 2 perc múlva kezd el sírni hanem 3 :)
Én sose tudom merre jár Zsolti de már megszoktam,most hogy Pesten vagyunk hétvégén legalább így akkor velünk van már csak ezért sem akarom kiadni a lakást.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Már mi is csörgőzünk :D :D :D :D



Kép

Kép


Esszük a szőnyeget :)

Kép

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Rekuja: a glicerni kúp sima patikai, bemész, és kéred.
Ezzel a szőnyeggel beindítottad a fantáziámat. Most Bálintnak nyuszit varrok az áprilisi Parktikából Húsvétre, de a meskán láttam helyes autós-szőnyeget, és annak akarnék nekiugrani. Bízom benne, hogy mire tudja majd tologatni az autókat, kész leszek:)

Snowball: szegény baba, milyen fájdalom lehett. Eddig semvolt túl szimpatikus Anglia szülés tekintetében, de ez feltette az i-re a pontot. Nem csoda, hogy a mama összekeveredett, és nem találja a megfelelő utat a babájához.

Bálint nagyon lusta, nem követi a tárgyakat a fejével, csak a szemével. Sok mozgást meg tud csinálni, ha akar. Ha balhézik, akkor nagyon szépen emeli a fejét hason a kiságyba(elalvás előtt), de a játszószőnyegen pihizik csak hason. Én segítek neki felkönyökölni, az mégis élvezi.

Ma szegény cicizett, és egyszer csak váratlanul olyan sírásba tört ki, hogy csuda. Soha nem csinált ilyet. Mostanában sokat nyálzik, és a cumi mellé benyomja az ujjait, és most többször kakil egy nap: Lehet, hogy beindultak a fogai? Mondta a védő néni, hogy számíthatunk rá.

Szombaton megszületett unokahugom kislánya. Sajnos 10óra vajúdás után a kiscsaj arccal indult kifele, így császár lett a vége. Meglátogattuk 50cm és 3040g. Olyan picinek tűnik Bálint mellette, olyan fura, mert olyan érzés, hogy Bálint nagyon rég volt ilyen pici, pedig csak 12hete. Olyan gyorsan repül az idő

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, mert apa influenzás lett az oltások ellenére :( Úgyhogy épp előadja a "nagyhalált"!

Mellszívóval végül megbarátkoztunk, mos már 60-90ml-t fejek ki szopi után repetának... be is vágja Levente még azt is, ha épp nem alszik el a mellszívó hangjára.

Sajti a házimunkát ne is emlegesd! Lassan Kilimandzsáró méretű lesz a vasalni valóm!
PRIVIT KÖSY!!!
Hajvágás eredményéről nem raksz fel képet??? Nekem derékig érő hajam van, és évente egyszer rám jön, hogy levágatom, de eddig mindig meggondoltam magam :D

Glicerines kúp nekünk is bejött! A felnőtt "méret" negyede kell, ha nincs gyerekeknek való! Kb 10 másodperc alatt kifejtette a hatását... ami már nagyon kellett, mert Levi hetente csak kétszer kakil, most jött rá, csak hogy lehet naponta is produkálni!

Csicsi Nekem Levente ha rajtam fekszik iszonyat erősen emelgeti magát, de ha lerakom hasra akkor csak fekszik, mint egy partra vetett hal...
Úgy látom, neked nem ártana bérelni mérleget 1-2 hónapra. Szerintem megnyugtatna!

[/i]
evian19
 
 


Sziasztok!

A múlthéten olyan jó idők voltak, hogy állandóan kint voltunk, persze ha kint van levegőn akkor alszik napközben jól, de ha a kis ágyba rakom le akkor fent van 40 perc múlva, de nem vicc már mértem és percre pontosan felébred. Ma is ki akartam vinni, de nagyon bórus volt most, hogy meg leraktam hát kisütött a nap.

Rekuja:nagyon ügyes vagy én is sok mindent csináltam még állapotosan neki, de most meg félek sokszor nekikezdeni mert nem tudom, mennyire lesz nyügös és akkor meg nem tudok haladni, de olyan jók ezek az sk. dolgok lehet mégiscsak varok én is valamit.
Én is most vágattam rövidre a hajam mert sehogy sem állt, és ezt remélem hamar rendbe tudom tenni majd.
Amúgy még nem is mondtam én is erdélyi vagyok, de én nem merek idén belevágni a hosszú útba a picivel pedig nagyon mennék mert hiányoznak a rokonok és ott is van baba akit még nem is láttam csak képen.
Köszi a megkötési módot én kérdeztem, megnéztem, de én eddig is így kötöttem meg.

Csicsi: nagyon szép kislányod van, és milyen kis helyes rózsaszin rucijai vannak, hát én eddig inkább fiú párti voltam, de látva a képeket most már én is szeretnék egy lányt majd.
Az evés miatt ne nyugtalankodj nálunk is volt ilyen drasztikus visszaesés, de nálunk is azt mondta a doki ha hizik és jókedvü akkor nincs baj, persze pár nap múlva megint rendesen evett.

Snowball:nagyon szomorú a kis baba születése amit írtál, remélem hamar összeszedi magát és nem lesz később sem semmilyen hátránya.Én végig csak attól tartotan a szülésnél, hogy a picivel minden rendben legyen a fájdalmat én meg valahogy túlélem

Kat: olvastam, hogy te mozgásterapeuta is vagy most olvastam egy könyvben, hogy a picik a járó reflexet ami születéskor van elvesztik, de nálunk Ottoka még most is ha felállítom úgy mozgatja a lábát mint ha járni akarna, akkor ez most nem jó?
Milyen gyakorlatok vannak amikkel lehet a mozgáskordínációját segíteni. Én is szoktam mozgatni a feje felett valamit, hogy forgassa felé a fejét, illetve bicikliztetem és keresztezem kezeit és lábait, illetve forgatom az oldalára háton fekvésben. Vannak még valamilyen gyakorlatok még?

Tegnap nálunk is volt egy kis érdekesség, nehezen akart elaludni és gondoltam ráteszem cicire, hogy megnyugodjon, de már nem szopik csak tápszert kap. Viszont rá tíz percre olyan fájdalmasan sírt fel illetve még később is egyik pillanatról a másikra, és még vissza is jött neki azt amit keveset kiszívott, hogy elgondolkoztam lehet már nem jó ami kevés bent van tejci.

Kép
hendyala
 
 


Sziasztok!

Hendyala


Nekem is Bibi tegnap 3 órát aludt kint a levegőn szinte egész nap kint van amíg fel nem keltem alszik,ha jó mélyen elaludt.
Ottóka is helyes pasi csak rég láttuk már,kérünk róla képet :)
Akkor nálatok is lesz még baba?Mikorra tervezitek?
Lehet valami olyat ettél amitől megfájdúlt a hasa akkor szoktak így felsírni hirtelen vagy ha büfizni kell.Tegnap el akartam ringatni este és elkezdett sírni úgy,hogy fogalmunk se volt mi baja van ringattam ezerrel,egyszer csak felvettem a vállamra,büfizett egyett és utánna nem is volt semmi baja.
Remélem hamar elmúlik ez az evés mizéria,mostmár csak úgy hajlandó enni ha sétálok vele közbe és a karomba van,gondolom nem kell leírnom senkinek hogy ez milyen szuper!Most is 10 órás alvás után úgy tukmáltam bele 60-70ml-t.

Evian

Nem semmi hogy infulenzás lett úgy hogy be van oltva :shock: Remélem nem kapjátok el.Érdekes hogy nincs már járvány de most minden ismerősünk "taknyos".
Azt tök jó,ha már ennyit kifejsz szopi után.Azt is megeszi még szopi után?
Márc.13.-án vittük vissza a mérleget,mondván úgysem fog kelleni.De már nem bérelek,elviszem hetente 1 x méretni amíg nem áll helyre az evés,holnap megyünk,kiváncsi leszek.
Tegnap olvastam hogy 2 hónaposan hason pár másodpercig kell hogy kicsit emelje e fejét.Az megvan.Nem aggódok ezen mert amúgy mert tartja a fejét már rég.

Kat

Lehet tényleg jön a foga Bálintnak.Én már most nézegetek Bibi szájába hátha találok benne valamit :)
Unokahugodnak gratula!
Bizony repül az idő,még csak most voltunk terhesek és pár hónap múlva már szaladgálhatunk utánnuk.Olyan hamar errepül ez kisbaba korszak.Pont azon gondolkodtam tegnap hogy jobban kikéne élvezni minden percét,ha nem szívnék mindíg valamivel ami most a nem evése.

Meglett a vizsgálatok eredménye a májfunkció értékeim magasak meg a koleszterin szintem :shock: Néztem nagyokat a dokinál.Kerülnöm kell a magyaros ételeket+ne igyak :D Tudni kell hogy 99%ban csirkét eszek rizzsel esetlek főtt krumplival,semmi cukór és csak bubis ásványvizet iszok meg teljes kiörlésű kenyeret eszek.Na jó néha megiszunk 1-2 pohár bort otthon,de nem a kannásat :) Ennél jobban én nem tudom mit csináljak :? 2-3 hét múlva megyek ellenőrzésre.
Ja!Amúgy azzal mentem el,hogy sokat fáj a gyomrom,nem tudok rendesen enni néha elkezd verni a szivem nagyon gyorsan.És rámtör egy pánik érzés.Azt monta hogy ez lelki eredetü lesz szerinte de azért csinál vérképet.Kaptam egy szívritmus szabájzó gyógyszert (Betaloc) reggelente 1-t beveszek és azóta nincs semmi bajom.Azért nagyon dúrva hogy 27 évesen ilyen problémáim vannak.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Rég jártam erre... Szaffinak kicsit "nyügös" időszaka van. Csicsihez hasonlóan az evés most nálunk sem slágertevékenység. Cici kell, kéne legyen benne több is, szóval szopizni akar, de a cumisüveget löki ki a szájából, és úgy sír közben mintha valami rettentően fájna neki :shock: pedig miután megette nincs hasfájás, vagy ilyenek. Szóval szenvedünk, mert persze így meg folyton éhes, de éhesen is úgy kell tömni mint a libát, hogy legalább egy pár kortyot igyon :( Mivel éhes, nem alszik jól napközben. Tegnap reggel 6 és este 8 közt összesen 3x húsz percet szunyókált :shock: gondolhatjátok, milyen állapotban volt a végén. Legjobban éjjel eszik, mert akkor olyan álmos, hogy nincs ereje tiltakozni. Nem zavarna a kevés kaja, ha nem látnám, hogy éhes, meg ha csak abbahagyná, amikor jól lakott, de hogy el se kezdi... remélem, hamar abbahagyja ezt.

na most is jön a sírás, még jövök válaszolok mindeninek

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztik!

Csak gyors bejelentkezés!


Csicsi Rekuja! Most olvastam, hogy ha nem fogadja el a táplálékot a bébi üvegből, próbálkozni kell kanállal! Sokkal hosszabb, és macerásabb, de állítólag beválik... nem tudom hál' Istennek nincs ilyen problémánk (kopp-kopp)
evian19
 
 


Jó reggelt!

Petra beteg lett úgyhogy itthon van velünk,tegnap este hányt és fáj a torka :cry: Mindíg van valami.
És végre megtörtént a csoda,megkaptam a gyást :D

Rekuja

Sajnálom hogy nálatok is ez van,hihetetlen de mindenkinek van egy ilyen időszaka szerintem.
Engem is nagyon kifáraszt az egész napos kaja tukmálás estére olyan vagyok mint egy zombi de nem is fizikailag hanem idegileg.
És nem is az a legnagyobb gond ha nem eszik 150ml-t hanem az hogy utánna végig nyűgösködi a következő etetésig és az a kemény.
Remélem jobb a helyzet nálatok,most reggel ettünk 130ml.t rúgkapálás nélkül és ültem közbe :)
Szerintem a laptető legyen ezentúl a jó evés :wink:

Evian

Köszi a tippett tegnap megpróbáltam itatni,gondoltam akkor legalább sok bemegy neki egyszerre de folyt ki a száján simán meg tudja csinálni hogy ne kelljen lenyelnie :)
Kipróbálom a kanalat is ha nem jön helyre már végre,a D vitamint is kanállal szoktam adni hogy majd elfogadja a hozzátáplálásnál.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Rekuja

Hány óránként eteted?Nem lehet hogy kiakarja tólni a 3 órát?Próbáltad hogy csak 4 órára kínálod meg?Nekem 3 óránként abszolút nem hajlandó enni.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Csicsi
4 óránként eszik elvileg, de most pl reggel 6:20kor kapott, most 11:20 és még nem éhes :o játszott, aludt 2 órát, játszott. Most nem adok neki, majd ha látom, h éhes, jön a "libatömés". Ma nyugodtabb. Lehet, az zavarta, hogy voltunk vendégségben és felborult a napirend. Én meg azt hittem hittem, nincs is napirendünk.

na, megint nyűglődünk, megyek :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Végre gép előtt, és nemcsak Iphone-ról olvaslak Titeket. Mi is sokat vagyunk kint, én leülök egy padra a kávémmal és egy újsággal és a napsütésben, nyugiba olvasok. Ha nyerkereg, akkor csak a lábammal lökdösöm a babakocsi kerekét:)

Sajna mi még mindig a nem hízunk parában élünk. Bálint 4840g és kb e körül mozog 2hete. Pisil, kakil rendese, alszik 4-4 1/2órát, mosolyog, buborékot fúj, dumál, mozog, Szóval teljesen jól van, de nem hízik. Mindenki azt mondta hagyja békén ez így jó neki, de engem nagyon zavar. Igazából nem is látom hol tudnék neki adni még kaját, mert 5-6eszik egy nap, és ő hagyja abba a szopizást, és mosolyog. Sajnos nem tudm már mérni őt, mert a mérleg közelébe érve visít, és hiábba ügyeskedek nem marad nyugton a mérlege csak evés után. Így csak a pucér napi súlyát tudom. Szóval megint tanácstalan vagyok, mert tejem úgy érzem most van elég, de nem hízik tőle. Így elkezdem felengedni a fagyasztott tejet,és belediktálni azt is, majd lassan 3és 1/2hónapos, és akkor kap tápszert, és 4hónaposan indul a kajálás. Néztem ezeket a pépeket 4hónaptól lehet adni, hátha azoktól mehízik, nekünk szénhidrát kell.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Rendeződött a cumisüveg-sztájk. Szerintem összefügg azzal, hogy most sokat mentünk el itthonról. Ma, hogy tényleg csak egy rövid közért+séta volt, egész nap alig tiltakozott a kaja ellen, rendesen evett, aludt. Voltunk vele lakást nézni, már az ajtóban tudtuk Lóránttal, hogy na ide tuti nem költöznénk, úgyhogy Szaffi azonnal rákezdett a sírásra. Legalább volt kifogás, mért jövünk ki rögtön. Amint kiléptünk, elaludt :) Hiába, okos kis csaj :D

Kat
Mért szeretnéd, hogy hízzon, ha így is boldog? Lehet, hogy egyszerűen ilyen a testalkata, vagy éppen másban fejlődik.Úgy tudom, 3 hónapos kor körül van egy megtorpanás súlyban. Lehet, hogy már ott tartotok, nem?
Hirtelen ok nélküli sírások nekünk is vannak :o cumisüvegen is, meg néha álmában :(
Grat unokahúgodnak!

Evian
Oltás mellett influenzás :o Jobbulást neki! Köszi a kanalas tippet, én a szoptanítot gondoltam végső megoldásnak, ha már nagyon nem fogadja el a cumisüveget, de most rendeződni látszik a dolog. Lekopogom.

Hendyala
Erdély melyik részére mennétek, hogy nem mertek nekivágni? Én Nyufóból indulok ki, akik 2200 km-t autóznak nyaranta hazáig. Ha nekik ment, nekünk is megy ez a párszáz Mvhelyig. Nektek nagyszülők ott vagy itt? Én úgy számoltam, kb 8 órás az út, szóval 3 cumisüveggel meg lehet csinálni, nem kell menet közben sterilizálni :) Amúgy meg paranoiás vagyok a kinti vízzel kapcsolatban, én se iszom meg, szóval viszünk mindent majd, de szó szerint mindent :)

Csicsi
Hát igen, te is öregszel :D én is kb 27 évesen kaptam meg először orvosoktól, hogy "ez a korral jár", szóval tudom, mit érzel. Aszem már írtam elméletemet amit 18 éves unokatesómmal állítottunk fel. Amíg fiatal vagy, mindenre azt mondják, majd kinövöd, egy idő után meg, hogy ez a korral jár. Közte van 1-2 év, amikor érdemes gyógyítani :lol:

Nektek hogy bírja a kenguruzást? Nemtom, de a kendőt imádta, sose sírt benne, a kenguruban meg mindig sír, mikor beleteszem, vagy ha elalszik és felébred. Pedig a kendőben tudom, hogy sokkal kevésbé tartotta magát helyesen. De épp ezért, több tere volt mocorogni is. De hát a kendőnél a hátamon van egy csomó és nem tudok hátizsákot venni, meg könnyebb is a kenguruban. Az élet nagy kérdései :D

Nektek szokott "aktívan aludni"? Ha napközben alszik, folyton álmodik, ami oké, tudom, hogy kell pszichológiai okokból ingerfeldolgozásra, de úgy érzem, ilyenkor semmit se pihen. Hangosan kacarászik, vagy éppen elsírja magát. Sírás közben próbálom felkelteni, de csak nagyon erőszakos berregéssel megy, akkor is csak pislog kettőt, szem becsuk alszik tovább és megint sír :(

Milyen idétlenek a vonalzóink, mindenkinek egy hónappal előrébb ül a baba, mint amennyi idősek :o

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Petra egyre taknyosabb,elsem tudom kébzelni hogy fázott meg,láza nincs csak folyik az orra meg fáj a torka,hétvégén valahogy kikúrálom,persze feküdni nem hajlandó és megvan sértődve hogy nem csókolgathatja a Bibit.
Mégsem kaptuk meg a lakást amit már elvileg lepapiroztunk mert meggondolta magát a tulaj hogy mégsem adja ki mert neki ez macera inkább vár amíg el nem adja.Úgyhogy három hetünk van hogy találjuk valamit és átköltözzünk.

Kat

Én is a lábammal lögdösöm a babakocsit,de valahogy egy idő után érzi hogy nem vagyok eléggé mozgásban és rákezdi :)
Velem ugyan ez volt a Petránál volt tejem de nem hízott tőle és írt a doki tápszert 2 hónaposan,bár lehet csak átmeneti a dolog a mai fejemmel többett vártam volna mert aludt rendesen boldog baba volt ő is,sőt az éjszakát is végig aludta elöbb mint a Bibi,tehát kellett hogy legyen benne kalória különben nem hiszem hogy ilyen nyugodt lett volna,de megértelek hogy parázól én is ilyen vagyok.Amúgy 6 hónaposan kell megduplázniuk a súlyukat az a normális,közben lehet egy-egy megtorpanás,lehet másban fejlődik éppen vagy nő.Kérdezd meg a gyerekorvost ha nyugtalanít.

Rekuja

Tiéd a kaja laptető úgyhogy ma is mennie kell az evésnek :) Tegnap nekünk is elég szépen ment a kaja (kop kop kop)szinte végig ülhettem az összeset :D Hát,igen!Az élet apró örömei :)
Felhívtam a védőnőt hogy szerdán elvisszük méretni mert a héten elmaradt és meséltem neki furcsa evési szokásainkat meg a vissza esést mennyiségben hogy még mindíg tart és nem tud rá mondani semmit.Viszont szólt hogy ma mennünk kell oltásra mire kérdeztem hogy már megint?Erre kiderült hogy véletlenül beírtak mára is minket mert van aki csak 1-et kapott az elsőn mert nem volt oltóanyaguk de mi kettőt kaptunk de alig akarta elhinni nekem :shock:
Én azért azt hittem tovább tart majd a virág korom :) Ma nem veszek be gyógyszert,kipróbálom rám jön e a szívdobogás mert nem akarok gyógyszeren élni,inkább tudatosítom magamba hogy semmi baja a szivemnek.
Én még sose raktam a Bibit kenguruba,majd ha lesz 3 hónapos.
Mostanában elég nyugiban alszik pláne kint a levegőn,ott ha bealszik akkor ha szerencsém van akkor két etetés között fel sem ébred.

Nektek szokott olyan lenni hogy ha hanyatt fekszik a gyerek próbálja magát felfelé húzni?Olyan mintha felakarna ülni.Bibi most állandóan azt csinálja.


Itt látszik egy kicsit hogy próbálja felhúzni magát:
Kép


Petra próbálja felvidítani :)
Kép


Petra bevan fogva :)
Kép



Rekuja,még azt akartam kérdezni te hátha tudod,hogyha két helyre iratom a Petrát suliba Győr-Pest akkor az látszik valahol?Mármint ha most megyek Pestre is beiratni akkor betudom úgyis hogy itt már bevan?Mert csak május elején derül ki hogy mikor költözünk haza és áprlilis 20.-án vannak a beiratások és nem akarom hogy aztán ne vegyék fel sehova csak a körzetébe ha májusban kiderül hogy haza költözünk. ?

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, regen voltam mar itt. Eleg sok dolog osszegyult nalunk, es ezek kozul egyik sem jo. Egyeduli dolog, aki jol van, az Molly. Annak ellenere, hogy tegnap is voltunk bcg oltason, amin csakis azert sirt mert Alex lefogta es elforditotta a fejet, ahogy a doki kerte. Ugye a kisasszonynak meg nem tetszett hogy nem nezelodhet kedvere :D En pedig szokas szerint sirtam... Nem tudom mikorra fogom megszokni, hogy oltast kap, es hogy tulajdonkeppen nem is faj neki, sot, utana is jol van, nem lazas, stb. Komolyan mondom hogy hulyenek erzem magam, amiert a noverek mindig miattam aggodnak jobban.

Talaltunk viszont hazat... Amit ugy, mint Csicsieknel, odaadtak masnak az orrunk elott. Mert mi nem vittunk magunkkal egybol foglalot, hanem megbeszeltuk, hogy masnap Alex talalkozik a tulajjal, es fizet. Errefel meg aznap este kaptuk az sms, hogy bocsi...de valaki fizetett, es vitte a hazat :evil: Azt hittem megesz a fene... Nehez olyan helyet talalni, ahol a kozosseg is jo, nincs messze a belvarostol, es nem tul draga. Persze ezzel is nekem kell foglalkoznom, mert Alexnek mas dolga is akad, minthogy lakas utan vadasszon.

Ha ezek nem lennenek elegek, meg a vesem is sz@rakodik. a minap elmentem a hazidokihoz, irt ki fajdalomcsillapitot, hetfon megyek vervetelre, hogy megnezzek mi a baj. Tudni kell, hogy vesekoves vagyok, es van egy olyan gyanum, hogy ez most visszajott. Ugye terhesseg alatt es amig szoptattam is, rengeteget ettem, ittam, es szopizas utan ez megszunt, gondolom megviselte a leggyengebb szervet a testemben, a vesemet. Meg sok lelki problemam volt az utobbi idoben, es ez is kozre jatszik a veseko kialakulasaban. Csak remelem nem kell korhazba mennem, mert nem hagynam itt Mollyt.

rekuja: a kengurut Molly jobban szereti, mint barmi mast. Ha fel is ebred, sokszor eszre se veszem, mert csak nezeget. Csak akkor kiabal mar, ha ehes. De napkozben kenguru nelkul is ugyanezeket produkalja, szoval nem meglepo, hogy a kenguruban is igy viselkedik. Viszont almaban o is szokott sirni nagyon ritkan, de legtobbszor kalimpal a jobb karjaval. Ugyanis a jatszoszonyegen a jobb karja felett van a micimacko, ami ugye a kedvence... es azt szokta hintaztatni. Es ugye almaban is a macival jatszik :D Kapott egy Spongyabobos sarga takarot, reggel figyeltem, hogy meddig beszelget vele mielott megehezik, es eleg jol elvoltak egy darabig :D

csicsi: Mollyn is pont tegnap este figyeltem meg, hogy probalja felhuzni magat, mindenfele segitseg nelkul. Csak nekem eppen az olemben volt, nezte a tv-t, en pedig ultem. De nekem az a kedvencem, mikor eves utan bufiztetes kozben felemeli a fejet a vallarol, es az arcomba magyaraz, vagy odaereszt egy bufit, szimplan a noiesseg jelet mutatva :lol:

Nalunk vasarnap lesz anyak napja, mar alig varom :)

Kép

Kép
snowball
 
 


csicsi: Pepinek jobbulast, mondd meg neki hogy Bibinek a kis pocakjat meg a labat puszilgathatja :) Hatha jobban erzi majd magat tole.

Kép

Kép
snowball
 
 


Hát, a laptető az éjjel átalvását, és nem a jól evést jelent, az már tuti :) Mai hiszti-manó játék után elkeseredésembe beöntöttem a tápit a szoptanítba (amit már eltettem sterilen a szekrény mélyére). Érdekes módon 10 perc alatt benyomott 150 ml-t :shock: Eddigi maximum egy óra alatt 60 ml volt. Szóval jól éreztem, tényleg éhes a csaj, csak nem hajlandó üvegből enni, neki cici kell, amiből persze nem lakik jól, és megy az egész előről. Viszont megint van tejem, már amennyi tud lenni, mert órákat játszik rajta.
A tápi-mizéria koronája ma a beszerzési problémák voltak, ugyanis három gyógyszertárat jártam végig, mire valahol találtam, de ott is csak 2 doboz volt, pedig hatra volt receptem. Bár lenne elég tejem!

Tök jó, most egyszerre kezdett rá Szaffi és járt le a sütőben a kajám... megyek, managerem a dolgokat, még jövök!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Ma annyi édességet ettem, hogy egy hónapra is elég lenne. Napok óta édességre vágyok, igazából fagyira, de a sarki cukiban még nem volt.Bence meg felette az összea tartalékomat, még a dugi-csokit is. Így ma mondtam neki, hogy édesség nélkül nem jöhet haza.

CSicsi:látom nektek is ABC Design utazóágyatok van:) Nekünk is

Tegnap a barátnőmnél voltunk, ahol két kislány(3 ÉS1 éves) van. Olyan jókat kacagott rajtuk, ma meg az unokahugommal mórikázott. Én nem is tudok ilyen mosolyokat kicsalni belőle.

Elkezdtem adni neki fagyasztott tejet pluszba és napközben nyugisabban alszik.

Most megyek, mert felébredt, és kezdődik a fürdés project

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan dicsekedni jöttem vettem egy új pelenkázót a Bibinek Zsolti összerakta és rátettem hogy kipróbáljuk,majdnem elájultam miket csinált,simán kinyomta magát és vagy 5-6 percig nézelődött tartva a fejét,hihetetlen hogy fejlődik egyik napról a másikra :shock: :)

Kép

Kép

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


csicsi: nagyon joooo!!!!!!!!!!!!! mindjart en is hasra rakom Mollyt, le ne maradjon :D Ugyesek vagytok :P

Kép

Kép
snowball
 
 


Csicsi
Tök ügyes a csaj! Látod, megtaláltad neki az elég érdekes helyet, ahol tornászik :)

cumisüveg-sztájkunk változatlan. Inkább éhezik, mint eszik :shock: de ha kb 1 percig tartjuk a síró pici szájában, akkor elkezd enni, és benyom 150-et :shock: tudom, h szadista, de ma pl az erdő közepén nem volt más választásunk, és az neki se az érdeke, hogy itthon üljünk egész nap. Azért a szoptanít be van fogva itthon.

Hatalmasat kirándultunk ma! Gyönyörű volt, jól is esett, csak ömlött rólam a víz... mi lesz it nyáron? Úgy összeizzadtunk Szaffiaval, hogy a kocsiba szállás elött át kellett öltöztetni.

ebédfőzés:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket :)

Snowball,Molly nincs semmiről lemaradva bár az lehet tényleg segítetthogy pár napig leraktam a szőnyegre akkor is ha sírt.
Remélem jól vagytok,nagyon ritkán jössz. :(
Sajnálom a lakást tudom mit érzel,előlünk annó elvittek egy csomót Zsolti lustasága miatt :cry: De aztán találtunk sokkal jobbatt ezt a házat nagyon szeretem.Sajnálom az oltásokat de nálatok egyenlőre ez az utolsó a bcg,ugye?
Nekünk tegnap fakadt ki fürcsi után,Zsolti megjegyezte hogy na ezen is túl vagyunk felnőttél :)

Rekuja


Nagyon helyesek vagytok,igazi vadkemping :) Látom ott a babvíz az asztalon :)
Nem fogod elhinni,de tegnap elkezdődött nálunk is a sírás :? Odarakom az üveget a szájához és úgy elkezd ordítani mintha fájna neki valamilye és ha jó 5 percig nyomom a szájába akkor nagynehezen elkapja a cumit és akkor meg megeszi az összeset.Tegnap az egész napunk ilyen volt és ma így kezdtük a reggelt,így tegnap csak 4x ettünk mert volt egy etetés amikor akármit csináltunk ordított és nem evett,végül elkezdtünk kocsikázni hogy kicsit aludjon és elfelejtse ezt az egészet :roll:
Én ezt nem értem mert tuti éhes viszont olyan sírásba tör ki ha csak odateszem a cumisüveget a szájához mintha bántani akarnám.

Kat

Igen ABC Desing Pesten abban alszik szerintem tök jó,legalább is Bibi jókat alszik benne,nekünk a babakocsink is ilyen és nagyon szeretem.
Van valami változás Bálint súlyával kapcsolatban?Beszéltél erről valakivel?

Na megyek,csinálok fini túrógombócot a pöri már fő ma adok a koleszterin szintemnek :)

Sokan eltünedeztek,tessék visszajönni mert ha most ez van,akkor nyáron be is zárhatjuk a januári topikot :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Jo reggelt anyukak!!!!!!!!!!!

Itt ma unneplik az Anyak napjat, szoval szeretnek mindenkinek nagyon szep es nagyon boldog Anyak napjat kivanni!!!!!!!!!!!! Tessek megunnepelni a mai napon is, nem art, ha tobb van egy evben :D

csicsi: igerem probalok tobbszor jonni, de osszecsaptak a hullamok a fejem felett az utobbi idoben, ugy mindenfele teren, es most kezdenek rendezodni a dolgok. Igen, ez volt az egyetlen es utolso bcg. Majd 26-an megyunk a kovetkezo kotelezore. Mar megfigyeltem, hogy oltosok napjan en tiszte hulye vagyok, teljesen stresszes leszek. Aztan szuri utan egy sirassal megkonnyebbulok. Ez total hulyeseg :D Mondjuk inkabb engem viseljen meg az oltas, mint a bebit. Tegnap vegul en is leraktam Mollyt a pelenkazora, es 2x is kinyomta magat, de olyan kis draga volt mert eloszor a labait probalta emelgetni mint egy delfin :D Utana pedig elkezdett a fordulni a hatara...na mondom szep, elobb fordulna, mint kinyomna magat :lol: Ha esetleg eltunne a tobbi lany, nyitunk egy topikot hogy 2011 januaribabak unatkozo anyukai :D

Kép

Kép
snowball
 
 


Ja...es igy szeretjuk egymast Anyak napjan a szoszimmel :D

Kép

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Megint itt! :D Eléggé elfoglaltak voltunk ezen a héten, és tele is voltunk családtagokkal + átrendeztünk a bútorokat (megint, immár legalább hatodszorra), ui. Kristóf már nem nagyon hajlandó az oldalán fekve enni és be kellett tenni a szobába egy fotelt.. A fejét nagyon szépen emeli, már "énekel" :lol: ééééssss kenguruzunk!!! Olyan kényelmes a Liliputi csatosom, hogy csak na! :D

Köszi a vigasztalásokat a hajamat illetően! Változatlanul borzalmas, de úgy döntöttem, 3 hónap alatt 6 centit fog nőni, és akkor már talán fog mutatni valahogy...

Ja, és elkezdtem lefoglalni a nyaraláshoz a helyeket, Ausztria és Horvátország lesz a cél! :D Természetesen mindkettő víz mellett!! 8)

Rekuja: Bozsok jó hely!! Imádom, Kőszeggel együtt! Voltatok már Lékán a várban? Zseniális, mindig elmegyek oda! Olyan kisugárzása van!! :D

Snowball: félelmetes, amit a kisbabáról írtál! :( Szegényke! Felolvastam Apának is, teljesen kiakadt.. Most már ő is sokkal érzékenyebb a babás sztorikra...

Csicsi: a hajamból nem szeretnék még felülről is kiszedetni, mert nekem ez a "védjegyem", a nagy haj! Alapban akkora hajam van, hogy egy képre a hajamtól az arcom is alig fér rá.. (pedig az is nagy.. 8) Mindegy, ha nagyon muszáj, vasalom, de csak akkor, ha megyek valahová.. Nem szeretném, ha tönkremenne, mert amúgy tök egészséges haj!
Nagyon cuki Bibi!!! Milyen kis ügyes!!! :D

Kajálás: mostanában Kristóf sem vitte túlzásba, volt hogy sírt elalvás előtti kajáláskor, nem is kajált, úgy feküdt le. Aztán kb. 4-5 óra múlva felébredt, nyugodtan, éhesen, jól bekajált, aztán visszaaludt. Tehát nem izgulok, ahogy régebben megjegyeztétek, kaja mellett gyerek nem hal éhen! Nem is tudom, hány kiló...

Rekuja: ne keltsd fel a gyerkőcöt, ha sír alvás közben! Az enyém is szokott, de odamegyek, megnyugtatom, hogy itt vagyok, megsimogatom, aztán abbahagyja, és alszik tovább! Ezt azért mondom, mert én jó pár évig "alvajáró" voltam, beszéltem, néha járkáltam is, de nem szabad ilyenkor az embert felébreszteni, mert nagyon megijed, pánikolhat, stb.. Valószínű akkor sincs ébren, mikor kinyitja közben a szemét. Én pl. nyitott szemmel járkáltam... Kristóf is szokott néha sírni, sűrűn kurjongatni és kacagni! Jót nevetünk mi is vele, és kész! :lol:
Nagyon jó a kirándulós kép! Hány centi magas vagy? Ui. az én kengurum nem áll rajtam ilyen jól... :oops:

Snowball: jajj, de cukik vagytok!! Boldog anyák napját!!! :D

KépKép
sajti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?