Fogalmam sincs ki kérte oldalakkal ezelőtt, de ezt a kendőkötést tanultam a múlt héten:
http://babamamaklub.network.hu/video/ho ... _megkotese
Ezen az oldalon vannak mini monky „megkötések” is. Ha nem ráklikkelsz, hanem a megnyitás új lapont választod, akkor nem kell regisztrálni a megtekintéshez
Szaffi ma megint megfordult
most ráadásul a másik irányba
Direkt nem középre tettem le a szőnyegre, mert ugye tegnap legurult róla. Szóval lerakom a jobb szélre, mert tegnap a bal vállán fordult át, erre nem a jobb vállán fordul át persze megint legurulva a szőnyegről? Viszont most szinte rögtön, amint leraktam csavarta a kis vállát, nyomta a csípőt és ott volt a hátán. Ja utána a nap folyamán többször is próbáltam hasra tenni, hogy gyakoroljon, de folyton hisztizett. Mintha „anya, már megcsináltam, hagyjál békén”-eket mondogatna
Voltunk ortopédián. Na én is tök hülye vagyok, mert 4 hete pénteken voltunk, és mondta az aszisztens, hogy találkozunk 4 hét múlva, felírtam a lapukra. Bennem meg fel se merült, hogy nem péntekre, hanem csütörtökre kaptuk az időpontot
Még mondta is appa, hogy péntek az 25 nem 24-e, de mondom, akkor rosszul emlékszem a 24-re, mert mi bizony pénteken megyünk. De azért megnéztek minket, minden rendben, kiscsaj végig magyarázott a dokinak, majd mikor hasra fordította és felemelte a lábait, Szaffi kinyomta magát, felemelte a fejét, mintha talicskáznának és nézte mit ügyködik az asszisztens. Tiszta tornász a csaj. Aszem Lóránt apja tornászott, bizti tőle örökölte a mozgáskultúráját
Viszont néztem a váróban a többi babát, és megállapítottam, hogy Szaffi a legszebb
Csicsi
Durva, hogy add be te a rotát
Mi amikor voltunk a 2 hóson, ott itatta valakivel a doki, hát nem ment egyszerűen, pedig látszott, hogy már gyakorlott. Ja, és volt egy csaj, akinek a gyerekével már 2szor itatta, mert elsőre miután megitta, rögtön kihányta... szóval én erre is felkészültem.
Jó, hogy lement a láz. Igen, 38.4re már tényleg kell a kúp. Bár unokatesóm nem bírja a lázcsillapítókat (allergiás rá és fuldokol tőlük), ő világ életében hűtőfürdőzött és mégis felnőtt. Jó, mondjuk nem egy beteges fajta.
Látod, Bibi meg nagy dumás lesz
mi folyton azt játszuk apával, hogy amikor mond valami kis halandzsát, kitaláljuk, mi is volt az. Mivel van néhány szó, amit mi sokat mondunk, szaffi azokkal a hangokkal próbálkozik. Szóval „biztosak” vagyunk benne, hogy teljesen tudatosan mondja hogy anya (anyanya), igen (gen). Ma peluscsere közben mondtam neki, hogy „mit akar az icike? Mit akar a picike?” mire mondta, hogy „a pici”. Akkor se lepődtem volna jobban meg, ha a plüssmaci szól vissza, annyira irreálisan tisztán mondta. Aztán fújta tovább a buborékjait, mintha mi sem történt volna. Imádom, ahogy játszik
Ha rajtad feküdve emeli a fejét, akkor ne stresszeld magad. Akkor megvan a technikája, meg az ereje, csak semmi izgalmasat nem talál benne. Szaffi veszettül kíváncsi, szerintem ezért emeli a fejét, mert úgy többet lát a világból.
Nekünk nem megy az éjszaka átalvása. No nem baj, még próbálkozunk
Snowball
Nálunk is az aszisztens mind csak mondogatta, hogy üljön le az anyuka, nehogy rosszul legyen, amíg Szaffit oltották.Tudod, én bírom a tűt, meg szúrtam én magam eleget, de hát az annyira más!
Evian
Már megint busójárásotok lesz? És még ebédet is elvárnak?! Tyű! Ezért jó anyámékhoz menni a picivel, bármikor eljöhetünk, és még főzni se kell
Szaffi már kétszer lehányta (na jó, büffizte) a kenguruját. A kendővel ezt sose csinálta... Szerintem Szaffi is a kendőt jobban szerette, de ebben valóban helyesebben tartja magát. Meg nekem is kényelmesebb.
Sajti
Hát, nem irigyellek népmesés apa miatt
a mobilos játék ismerős, nálunk a tv helyettesíti. Mert most híradó van, mert most Atlantisz van, jaj jön a meccs
Mondtam, majd szólok Szaffinak, hogy most nem sírhat, előbb nézze meg a tv műsort.
Milyen telefonja van? Tudod, apa ebben a bizniszben nyomul. Néha feltesz a telómra valami vicces programot, mint az ősszel a kémprogram, ami 1 hétig rögzítette, merre járok (van benne gps)
mondtam köszi, hogy ellenőrizgetsz, ez nagyon jól esik ám, főleg, hogy „szóltál előre”
A héten már én se rendeltem kaját, mondván már ráérek főzni. Kétszer rá is értem, a maradék 3 napon vajas-piritóst ettem, azt is csak vacsira,mikor már apa itthon volt... Fogyókúrának jó lesz
Kat
Valami spec glicerin kúp? Gyógyszertári? Persze, ez hülye kérdés, mi más lenne...
Ma megint túráztunk, lemértem, kicsivel több mint 6 km-t sétáltunk 4,4 km/h átlagtempóval, ami azért az 5 kg-s gyerekkel meg a hátizsákkal (pelusfelszerelés + nekem víz) nagyon jó. Este meg rájöttem, hogy azért fáj a bokám ezektől a sétáktól, mert nem tettem át a csizmámból a lúdtalpbetétemet a cipőmbe. Ilyen hülye is csak én lehetek, aztán csodálkozok, hogy tönkremegy a csípőm
Aszem elfogyott a tejem
eddig mindig amíg az elsőből evett, a második csöpögött. Most meg két nap alatt csak egyszer csöpögött a másik cici. Most kihagyom az éjjeli meg a reggeli cicizést, megnézzük, ettől a délelőttire lesz-e tej. Lehet, holnap megint teszek egy kísérletet a szoptaníttal. Szeret cicin lenni, tegnap is, ma is kérte, úgy meg azért morbid rátenni, hogy már nincs benne tej...
Kenguruzós mamik! Mit csináltok, ha pisilni kell, egyedül vagytok, a gyerek meg rátok van kötve? még nem kellett, de ami késik nem múlik!