Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Elöször is üdv a csapatba Toncsi és gratula a kisfiuhoz.

Csajok ,hogy ti mennyit vásároltok már.Èn pár kis rucin ill. takarón kivül még nem vedtem semmit.Sajnos a fiúkról semmi nem mardt meg ival tavaly minden el adtam.Lassan készülnek a babaszobák jó a képeket nézzegetni:)

Na mindenkinek kellemes hétvégét itt ma nagyon jó idö lesz 20°C :) végre.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Ja bocsi Leo de nekem is lenne egy kérdésem ha vasat kell szednem de estére néha kicsit kemény a pocim ill. néha lábamba izomgörcs vehetek be Magnéziumot ill. Kálciumot?Mármint a vas és magnézium mehet együtt?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Jó reggelt!

Hát, nálunk eldöntött tény, hogy Gábor születése után sem fogunk védekezni, hanem jöjjön, akinek jönnie kell :wink: (Persze, ha a dokim is rábólint.) Aztán majd utána elgondolkodunk az ötödik gyereken, az még nincs lefixálva, hogy négynél megállunk-e. Én még az ötödik babára is hajlok, nagyon erősen :lol:

Na megyünk rokonozni...

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 

 
 

Hú Panndi, ezt csak így, kora reggel...? :) Egyébként jó terv, és remélem, könnyedén sikerül kivitelezni!

Toncsi, üdv itt! El tudom képzelni, mekkora meglepetés lehetett az előzmények után a petezsák látványa! :) Jó hallani ilyen sztorikat! Az angliai terhesgondozásról sok jót én sem hallottam, hát kitartás... :wink:

Nálunk a lányok nagyon várják a kistesót. :) Panna először hugit szeretett volna, de mostanra megbékélt a helyzettel. :wink:

Keményedés: épp az elmúlt 2 napban nagyon sokat keményedett a pocim, pedig most javarészt dolgoztam (ülőmunka), tehát fizikailag nem sok megterhelőt csináltam. Előtte viszont pár hétig sokat javult a helyzet a magnézium szedése miatt (gondolom amiatt).

Köszönöm a válaszokat vádlifájás ügyében!

Hemej, azt hiszem, minimum 1 óra különbséggel kéne bevenni a vasat és a magnéziumot. Nem tudod mondjuk a vasat délben, a magnéziumot meg este (és/vagy reggel) bevenni?

anabique
Budapest
 
 


sziasztok!

leo: annyira durva az az adag! :) én a 3 db vásárolt kisruhámmal nagyon le vagyok maradva :)

toncsi: üdv itt! :) biztos olvastad, hogy babakocsiügyben kommunikáltunk itt a topikon rendesen. Te milyet vettél?

Ana: fáj még mindig? múltkor nekem is volt ilyenem 2 napig, olyan volt, mintha kb. 70%ban folyamatosan görcsölgetne a vádlim, ittam kalciumot, ettem magnéziumot, és elmúlt.

mi is megyünk kirándulni! :)

bkrisztike: én is hétfőn megyek védőnőhöz. hányra tervezed? összefuthatnánk! :)

hopihe79
Budapest
 
 


hopohe79

Ezek szerint Te is hétfőn mész Én reggel olyan 8körül szoktam menni, mert utána sietek dolgozni.
És te?

Mi most megyünk lefelé a kertbe virágátültetés és kertészkedés a terv.
Na meg persze lenti játékok (fogócska, labdázás, motorozás)

Én is szedek vasat, magnéziumot és kálciumot
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


8 körül szoktam indulni, negyed 9 előtt odaérek. lehet, hogy összefutunk :)

hopihe79
Budapest
 
 


Szia Toncsi!
Szegény kisfiam reggelóta hány a maminál. Egész 1hetet jól volt.

Na most én egy olyan problémát írok nektek amit valószínüleg nem ismertek,legalábbis senki nem említette. Az a legrosszabb benne, hogy még megfogalmazni is nagyon nehéz ezt az érzést! Mindíg amikor lefekszem, és éjjel jelentkezik.Talán nyugtalan láb-kéz szindrómához hasonló. Mozgatási kényszer érzet.szóval azt érzem, hogy muszály mozgatnom, rángatnom vagy az egyik kezemet,vagy az egyik lábamat. Nagyon rossz és sokszor nemtudok aludni miatta. Mindegyik terhességemnél előjött, máskor sosem. Mindenhol elmondtam, de nem tulajdonítottak neki jelentőséget, pedíg szenvedek tőle rendesen. Hallottatok már hasonlót?
Doktornénik????

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Ana
Nekem is olyan vádlim, mintha 3 hete egyfolytában futnék, pedig csak iszonyú lábgörcseim vannak hajnaltájt, úgyhogy nálad is ez okozhatja a bajt. Pedig agyon magnéziumozom már lassan magam...

Toncsi
Ruhát már egész sokat vettem (apa szerint túl sokat ;)), meg néhány apróságot, de a nagy dolgok még hátravannak. Nagyjából mindent kinéztünk, hogy honnan és milyet szeretnénk, tehát a lista összeállt, már "csak" be kell szerezni :)
Jössz még haza szülés előtt?
Nekem elég sokat keményedett a pocakom még néhány hete, de a rendszeres magnézium segített. Londonban laktot egyébként?


Na, lassan indulunk a Margitszigetre, lesétáljuk és bringózzuk az ebédet :)
Szép napot mindenkinek!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Gydavid, nekem gyerekkorom óta van, a lábaimban :? Nem minden este, nem rendszeresen, de néha..olvastam, hogy gyerekeknél okozhatja hirtelen nővekedés, felnőtt korban nem tudom mitől lehet, én úgy gondolom ez is valami vérkeringési zavar vagy az izomgörcs egy enyhe formája lehet...
Arra határozottan emlékszem, hogy gyerekkoromban gyakran volt este, nem tudtam elaludni, nem tudtam mit kezdjek magammal, anyámék pedig nem vettek komolyan, nem hittek nekem :?
Felnőttkorban ilyenkor egyetlen dolog amitől elmúlt az volt, hogyha hasra feküdtem, akkor jobb lett és elmúlt..de most már nem tudok hasra feküdni :cry: , ha nagyon rossz, megkérem férjemet, kicsit masszírozza meg, az is segít valamennyire...

Kisfiadnak jobbulást!
20140901114303
 
 


Anabique, Addisz, nekem is szokott lenni, és pl éjszakai görcs után is, olyan mint az izomláz.. de kevés gyaloglás után is...ez van :(
20140901114303
 
 


FELVETÜLT BENNEM EGY KÉRDÉS....

ITT SOKUNKNAK,SOKADIK BABÁJA SZÜLETIK NEM SOKÁRA...

KINEK HÁNY TESTVÉRE VAN?ÉS MENNYI IDŐSEK????

LÁBFÁJÁS:NEKEM A SÍPCSONTOM MELLET SZOKOTT FÁJNI ÚGY,MINTHA IZOMLÁZ LENNE...NEKEM AZT MONDTA A DOKI,HOGY ÜLŐGUMÓ MITTOMÉNMICSODA :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Nekem egy nálam négy és fél évvel idősebb bátyám van :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Nekem nincs testvérem...
20140901114303
 
 


Olyan jó ez a jó idő, de egy dolog miatt utálom a nyarat. Hétvégén tuti valaki zenét bömböltet, mint ahogy épp most is. A szomszéd utcában, van vagy 200 méterre, és úgy dübörög, mintha mi hallgatnánk. Még itt is bántó, milyen lehet a helyszínen. Komolyan eldöntöttem, hogy minden ilyen esetnél este 22:00-kor küldöm rájuk a rendőröket. Elegem van már komolyan, hogy egy-két suhanc miatt nincs hétvégéje az embernek. Levi is tiszta beteg, jót aludt volna, erre ilyenre kell ébrednie.

majga,
nekem két féltesóm van (apukánk közös), a húgom 10, az öcsém 13 évvel fiatalabb nálam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Brunhild! Akkor nem csak én képzelődök, hanem tényleg van ilyen.
Köszi!

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


nekem egy öcsém van. 5 évvel fiatalabb nálam

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Nekem bátyám 3.5 év van köztünk. Neki viszont már van három gyereke...
kivancsika
Budapest
 
 


Nekem 1évvel fiatalabb öcsém van. Neki van egy hárpia sárkány felesége, és 14 éves iker fia és lánya.

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Addisz: igen, Londonban lakunk, de kulvarosi reszen, nem bent, igy olyan mintha egy kisebb varosban laknank, nem is Londonban, nincs akkora nyuzsi :lol:

Hopihe:Bugaboo Cameleon babakocsit vettunk, itt kint nagyon sok van belole, es miota kijottunk beleszerelmesedtem, es eldontottem hogyha babank lesz es megtehetjuk, ilyet szeretnek :lol: Nagyon klassz, mi az Ocean Editiont vettuk, ha van kedvetek nezzetek meg: http://www.bugaboo.com/205

Tegnapig meg csak ez volt, aztan parom este kiment a Tescoba,es egy csomo babacucc felaron volt, szoval most mar van sterilizalonk, pelenka kukank (vagy mi 8) ), meg ma megrendeltuk a gyerekulest a kocsiba :lol: :lol: Viszont rucink meg egy sincs :shock: :shock:

Majga: egy ocsem aki 12 evvel fiatalabb, meg ket mostohahugi

Brunhild: akkor te nyilvan emiatt szerettel volna nagy csaladot, mert nincsenek testvereid?

Ti egyebkent mindannyian hazasok vagytok?Nekunk most majusban lett volna az eskuvonk, de igy hogy kozbejott a babuci, sajnos halasztjuk, mert 32 hetes leszek mikor lett volna, es mar nem is nagyon repulhetek, meg nem is szeretnem olyan nagy pocival 8)

Sajnos szulesig tobbszor nem megyek haza, viszont ha minden igaz, majus elejen megyunk Velencebe 4 napra (hacsak persze orvosilag nem indokolt maradnom!!), mar alig varom :lol:

Ki hogy erzi magat egyebkent ma?Nekem delutan megint sokat kemenyedett a pocim, de ma azert mert sokat maszkaltam :roll:

Tovabbi kellemes hetveget mindenkinek! :lol: :lol:

KépKép
toncsi24
Kecskemét
 
 


Nekem nincs tesóm, amit nagyon sajnálok. Férjemnek sincs.

anabique
Budapest
 
 


Anabique: akkor biztosan Ti is azert szerettetek volna nagy csaladot, mert tudjatok milyen egykenek lenni, nem?
En legalabbis egyke voltam 12 evig, es tok uncsi volt :(

KépKép
toncsi24
Kecskemét
 
 


Linácska :( Bosszantó tud lenni...

Toncsi, jól néz ki a kocsi!
Van valami abban, amit mondasz..én mindig szerettem volna tesót, de nem lehetett (objektív okokból), úgyhogy én mindenképp legalább 2 gyereket szerettem volna. Aztán amikor megvolt a kettő, úgy éreztem, még szeretnék egyet.. A negyedik pedig beesett magától :roll:
Férjemnek van egy öccse, de ő is egynél több gyereket szeretett volna. Persze minden relativ, az egyke egész életében attól szenved, hogy nincs testvére és majd több gyereket vállal, mert tudja, milyen rossz egyedül.. viszont a saját gyerekek ezt nem tudják értékelni (legalábbis amik gyerekek), mert ők ugye nem tudják, milyen rossz :roll:
20140901114303
 
 


Toncsi, gyerekkoromban nagyon szerettem volna tesót, egyszer pl azt álmodtam, hogy van, és másnap örömmel újságoltam mindenkinek a nagy hírt. :) Beletelt kis időbe, mire leesett, hogy csak álom volt...

Férjemmel viszonylag hamar egyetértettünk abban, hogy minimum 2 gyerkőc kell (gondoljatok bele, nekik nem lesz unokatesójuk se!), a harmadikról viszont még nem született döntés, de úgy látszik, nem volt kedve kivárni az elmélkedés eredményét. :)

anabique
Budapest
 
 


Anabique,
a két féltesómnak sincs unokatestvére. Apu is, meg a második felesége is egyke. Nekem van anyu húga révén 1 db unokatesóm.

Nálunk ha a férjemen múlna lenne egy rakat gyerekünk. Csak az a baj, hogy elég későn fogtunk hozzá. Én 28, ő 35 volt, mikor Lili született, most meg már 34 meg 41. És ugye a nagy része rám hárulna (mármint a későbbiekben, az elején - terhesség, szülés - egyértelmű). Ma is reggel 7-től talpon voltam, házimunka, főzés..., ők meg hármasban mesefilmet néztek. Ez olyan idegesítő. Aztán délután szépen elmosogattattam vele...:lol:

Toncsi,
mi házasok vagyunk, jövő hónapban lesz 6 éve.

Én még Boti babának semmit nem vettem...egyenlőre nem is érzem, hogy szükségünk lenne valamire. Majd kap szép új ablakokat a szobára, hátha ő nyugodtabban tud majd aludni a bulizóktól :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Képzeljétek Levi egész nap az Old MacDonald had a farm-ot énekli, mármint csak az Ee i ee i oh részét (na ezt megnéztem a szövegkönyvben, hogy hogy kell írni :oops: :lol: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nekem egy bátyám van, aki 7 évvel idősebb nálam és sosem éltünk együtt (egész pontosan összesen 3 hetet...), ezért sokszor úgy éreztem, hogy egyke vagyok :( Most is nagyon ritkán beszélünk, nem igazán tartjuk a kapcsolatot.

Szuper napunk volt, de teljesen kipurcantam... Fél háromkor mentünk ki a szigetre és este 7-re értünk haza! Luca nagyon élvezte, rég nem találkozott a barátnőjével és én is jól kicsacsogtam magam :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


AZT A MINDENIIIIITT :D

NEKEM EGY 19 ÉVES ÉDESÖCSÉM VAN ÉS EGY 1,5 ÉVES FÉLÖCSÉM :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Sziasztok!

Mi hazajöttünk Rómából!
Alapvetően jó volt, csak Áron hiányzott nagyon.
Első nap - a Vatikánban - rosszul lettem és elájultam. A férjem nagyon megijedt - én is persze - de Emma azonnal mocorgott, nekem meg a fejfájáson kívül (külsőleg fájt főleg) semmi egyéb tünetem nem volt / nincs.
Azt gyanítom, hogy sokat lépcsőztem (a rohadt wc-t miért is ne az alagsorba kell rakni), utána meg ahelyett, hogy pihentem volna, tovább mentünk. Jött egy levegőtlen szoba, és mire kimondtam, hogy kérjük el a biztonsági őr székét...már se kép se hang.
Kb. 5 másodperc volt az egész.
Persze utána már nagyon vigyáztunk, így akár egy útikönyvet írhatnék a római nevezetességeknél lévő padokról és wc-ről. :lol:

Én jövő héten megyek a cukorterhelésre, Emma baba édesen mocorog, viszonylag sokat.
Mára kicsit megváltozott a pocakom alakja. Remélem nem fordult meg a kislányom - Áron ilyenkor lett faros. :(
Mindegy...nem is foglalkozom ezzel - valahogy ki kell jönnie és kész.
Kint gyönyörű gyerekruhák voltak: burberry, ralph lauren....stb. Egy vagyont lehetett volna ott hagyni. Persze ez ugyan olyan büfis és kakis lesz...na de gyönyörű!

Azt hiszem én is kiválasztottam a babakocsit: quinny sennz lesz. A vicc az, hogy ha Hollandiából rendelem, akkor szállítással együtt kb. 20 ezer forinttal olcsóbb mint itthon.
Csak még várok, mert a 2011-es színek sokkal szebbek, mint a 2010-esek. :D

A listám már megvan, hogy még mit kell beszereznem, de még várok - egyrészről a 2 hét múlva esedékes börzéig, másrészről ajándékokra is számítok. (születésnap, névnap)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Szasztok!

Gydavid! A "lábbajodnak" sok oka lehet, de az biztosan nem ártana, ha feltöltenéd magad egy kis vitaminnal. Vas, folsav és B12 vitamin hiánynak is tünete lehet.

Én még egyetemistaként voltam Rómában 5 hónapot, nyáron (3+2). Sosem felejtem el. Hátizsákkal bejártuk Szicíliát és volt 1-2 kalandunk amibe mai fejjel már nem mennék bele. Az a fajta, "ha anyám megtudná" kategória. :D :shock: :evil:

Még nem voltam cukorterhelésen, nem tudtam rávenni magam.

Nekem egy húgom van. 6 évvel fiatalabb, mint én, lassan esküvőt és babát terveznek a barátjával. Férjemnek egy bátyja van. Így mi vagyunk az úttörők a 3 gyerekkel.

Oszi bácsi(intrapocak) jól van, sokat mocorog. Mindig a hólyagomat rugdossa. Már el sem tudom képzelni azt az időt, amikor egy nap nem 30x pisiltem.

jjucuss
Eger
 
 


Kfnoemi, nem vagy semmi! Máskor is elájultál már? Jó, hogy nem lett semmi bajod!
20140901114303
 
 


rajtam kivül még 3 testvérem van 2 hugom és egy öcsém

80olgi
 
 


Tesók:nekem van egy bátyám ö 1-ével idösebb.egy félöcsém ö 7 évvel fiatalabb mint én.Ill. két húgom ök is csak féltesók 9 és 10 évesek.Pàromnak nincs tesója és mi már a kapcsolatunk elején el döntöttük hogy 3 gyerek lesz viszonylag kis kor külömséggel.Sikerült :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Sziasztok!

Majga,mielőbbi gyógyulást kívánok mamádnak!

Gratulálok a jó ultrahangokhoz!

Gydavid, kisfiadnak jobbulást és örülök hogy anyuddal végre rendeződik a helyzet!

Toncsi, üdv köztünk!

Negyedik gyerkőcöt nálunk is akar apa!Én még nem tudom de majd idővel kiderül!Én még nem vettem semmit de lassan már neki kéne látni!Az én pocim nem keményedik visszont a szeméremcsontom kegyetlenül fáj!Néha már sírni tudnék annyira!


Nekem egy nővérem van aki 20 hónappal idősebb nálam .A páromnak egy bátya van aki 3 évvel idősebb.Mi május 21.-én leszünk 6 éves házasok!

Képzeljétek .Csenge tegnap elesett az udvaron.Rendesen összetörte az arcát és a szemüvegét.Ha a szemüveg nincs rajta akkor a szeme csúnyán megsérül.Így most egyik szemem örül mert nem lett nagyobb baj, a másik sír mert egy vagyon volt a szemüveg rádássul elég nagy dioptria amit nélkülöznük kell még nem lesz kész az uj!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye
 
 


Panndi: mi ma megyünk cirkuszba. Én utálom, de Zétiért mindent :-)

Leo: Azta, kiskereskedést nyitsz? :-)

Noémi: Még jó, h nem lett komolyabb bajod.

Brunhild :Nincs nagyobb képed a takaróról? Teszik, és alaposabban is szemügyre venném :-)

Nekem van egy 9 évvel fiatalabb húgom, de nem vagyunk valami jó tesók. Én már túl komolyan gondolkodom hozzá képest, és sok a nézeteltérés az ő felelőtlen életvitele miatt.

A férjemék 6an vannak tesók. 3 fiú 3 lány. Zenta a 10 unoka :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Csak gyorsan, mert fél lábbal már kint vagyunk az ajtón :)

Vivcsem azért szerencsétek volt, barátnőm kisfia is elesett, és neki a szeművege belefúrodott a fejébe, egy darabot a sebészeten kellett kivenni :(

Netty, csak ez van a honlapon, két kép van róla...itt Magyaro-n már nem árusítják, ezért kértem meg anyósomat, hogy megrendelje nekem. Talán húsvétkor elhozza anyum (mert találkozik anyósommal és elhozza nekem), akkor majd lefotózom ;) Ez amúgy a régi Quelle utódja, annak idején a fiúknak is szép kalózos ágytakarót rendeltem (és sok egyéb jó dolgot)

http://www.quick24.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/kinderzimmer/bettwsche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD05JmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzI4MTUxMyZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTEwJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1aWNrMjRfcm8lMmZyb19STyUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWljazI0X3JvX3JvXzE2NzIlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVpY2syNF9yb19yb18xNjcyX3JvXzE2ODclN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVpY2syNF9yb19yb18xNjcyX3JvXzE2ODdfcm9fMTY4OCU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/m-281513/index.html (és csak a takaró, párnák stb nincs hozzá)
20140901114303
 
 


Vivcsen
akkor 1 héttel korábban volt az esküvőtök, mint a mienk :lol:
Csengénél amúgy hogy derült ki, hogy szemüveg kell? Szólt, hogy nem lát, vagy hogyan?
Most pénteken nézték Liliét, neki is +1,25 ill. +2-re mérték a szemét, de még nem kapott szemüveget, csak ha egy fél év múlva sem változik, esetleg romlik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


a Mi esküvőnk 2006. szeptemberében volt, de már 2000óta együtt élünk.
A páromnak van két húga.
Esztinek meg egy vele egykorú unokatesója
Én 35,5 a párom 36,5 éves
Valszeg mi megállunk két gyereknél

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linácska: kimaradtam :?
Leo: ha 120 alatt van a baba szívverése, az mitől lehet?
kivancsika
Budapest
 
 


axx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:58-kor.
kivancsika
Budapest
 
 


kíváncsika,
én ezt már nem értem...a múltkor bkrisztike veszett el félúton, most Te...mármint a táblából :lol: Utánanézek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na mégsem vesztél el, csak vivike (aki bejelentkezése óta nem jött újra) sorával együtt véletlenül a tied is összezártam. Bocsi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Pihe, köszi a kérdést, elmúlt a vádlimban a fájás! A gyomrom is rendbejött, úgy hogy igazán nem panaszkodhatom, azt leszámítva, hogy sokszor (pl most) érzem úgy magam, mint egy leamortizált öregasszony, de hát ez van.

Addisz, Margitsziget szuper lehetett! Imádom én is, bár viszonylag ritkán járunk. Jó nagyon a játszótér is, meg a szökőkút, meg minden. :)

Noémi, brrr... ez ijesztő lehetett! Férjed nem kapott frászt, mikor elájultál?

Kivancsika, unokaöcséd neve tetszik nagyon! :lol: Hány éves amúgy?

anabique
Budapest
 
 


Linacska, én sem vagyok benne a táblázatban!

Mi úgy vettük észre , hogy a Csengének szemüveg kell, hogy a jobb szemével elkezdett kancsítani!Elvittük Pestre szemészetre ahol kiderült hogy a jobb szemére +7 a bal szemére +6 dioptriás szemüveg kell.Mióta a szemüveg van azóta nem kancsít,elkezdte érdekelni a tv, azóta rajzol, stb.Lilin ti észrevettetek valamit?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye
 
 


vivcsen,
most már benne vagy, pont ti voltatok vivike előtt és után, és összezáródott valamiért mind a 3 sor, nem csak az az egy.
Nekünk Lili szólt, hogy homályosan lát. A szemész szerint pedig nem szokták a gyerekek észrevenni, mert korrigál a szem, csak előbb-utóbb azt, hogy fáj a fejük, fárad a szemük...
Én csak azt nem értem (de nem értek hozzá), hogy miért plusszos, ha messzire nem lát. Én sem láttam távolra, de nekem minuszos szemem volt. Vagyis van, csak meg van műtve.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nem tudtam irni, mert most hetvegen is vendegeink voltak :) Elmentőnk megint az allatkertbe, lattuk a "baba allatokat" is. Mindenkinek nagyon ajanlom, bar szerintem a pesti is nagyon szep!
Olyan kedvesek voltak. Ma reggel lejöttem es lehuztak az agyukat, visszapakoltak a szobat es mosogatogepet is kipakoltak, tenyleg sokat segitettek. A gyerekek pedig nagyon edesek voltak :)

Noemi, en biztos nagyon megijedtem volna a helyetekben.
Mi a mult nyaron voltunk ott naszuton ... a Vatikan hihetetlen zsufolt volt es folyton azok a lepcsök. Raadasul egy csomoszor össze-vissza vezetnek!

A labikra görcs nekem teljesen abbamaradt amiota vettem pezsgötablettat. Kalcium es magnezium is van benne.

Nekem 3 hugom van, egy 20, egy 17 es egy 9 eves. A ferjemnek egy 24 eves huga. Nagynenikböl el lesz latva a picibabank :)

Az ismerösünk a 23-24. heten volt, amikor ez a szörnyüseg törtent :( Olyan sokszor jut eszünkbe, hogy csak nehany nappal volt kisebb a babajuk, mint a mienk.

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület
 
 
 


"Végre egy jó hír! Ha a gyaloglás egészséges lenne, a postások örökké élnének. A bálna úszik egész nap, csak halat eszik, vizet iszik és mégis kövér.. A nyuszi szalad, ugrál és vegetariánus, él 5 évet. A teknösbéka nem szalad, nem úszik, nem ugrál, nem siet sehova, és 450 évig él ......Francba a diétával és a sportolással!!!"

:lol: :lol: :lol:
20140901114303
 
 


Brunhild: :-)
Kb 20 perce lett kész a piskótatekercs. :wink: :oops:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


;) Én most zabáltam fagyit :lol:
20140901114303
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?