Addisz: igen, Londonban lakunk, de kulvarosi reszen, nem bent, igy olyan mintha egy kisebb varosban laknank, nem is Londonban, nincs akkora nyuzsi
Hopihe:Bugaboo Cameleon babakocsit vettunk, itt kint nagyon sok van belole, es miota kijottunk beleszerelmesedtem, es eldontottem hogyha babank lesz es megtehetjuk, ilyet szeretnek
Nagyon klassz, mi az Ocean Editiont vettuk, ha van kedvetek nezzetek meg:
http://www.bugaboo.com/205
Tegnapig meg csak ez volt, aztan parom este kiment a Tescoba,es egy csomo babacucc felaron volt, szoval most mar van sterilizalonk, pelenka kukank (vagy mi
), meg ma megrendeltuk a gyerekulest a kocsiba
Viszont rucink meg egy sincs
Majga: egy ocsem aki 12 evvel fiatalabb, meg ket mostohahugi
Brunhild: akkor te nyilvan emiatt szerettel volna nagy csaladot, mert nincsenek testvereid?
Ti egyebkent mindannyian hazasok vagytok?Nekunk most majusban lett volna az eskuvonk, de igy hogy kozbejott a babuci, sajnos halasztjuk, mert 32 hetes leszek mikor lett volna, es mar nem is nagyon repulhetek, meg nem is szeretnem olyan nagy pocival
Sajnos szulesig tobbszor nem megyek haza, viszont ha minden igaz, majus elejen megyunk Velencebe 4 napra (hacsak persze orvosilag nem indokolt maradnom!!), mar alig varom
Ki hogy erzi magat egyebkent ma?Nekem delutan megint sokat kemenyedett a pocim, de ma azert mert sokat maszkaltam
Tovabbi kellemes hetveget mindenkinek!