Új privát üzeneted érkezett!

na most se tudok visszaolvasni mert a főnőknőm hivat :lol: roppant rottyant a helyzet :P

Kép
menion
Budapest
 
 


Menion! Ha időben jelented megfelelő okkal együtt hogy nem tudsz résztvenni, vegyék fel nélküle a vallomásod más időben, én úgy tudom elfogadják. De kérdezz rá másnál is. Sajnálom hogy nem jártál anyagi oldalt nézve sikerrel. De ha lenne 8 gyereked és innál, lopnál, hazudnál....akkor biztos megadnának minden támogatást. Sajnos aki becsületes, de a jövedelem ellenére segítségre szorul az magasról le van.....De a babáknak nem jár úgy tb-re gyógytorna, úszás mint a felnőtteknek? Nekem kiírta a főorvos a balesetem után.

KépKép
yokka03
 
 


Halihó :!:

Szombaton elkezdtem visszaolvasni, de mindent nem sikerült, na talán majd most :roll: :lol: addig is pusszantás :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 

 
 

Orsi
próbálkozom ezzel a péppel, de nem nagyon ízlik neki...még csak két kiskanálnyit sikerült neki adnom, mert mindent kilök a nyelvével ami nem tápika :roll: nem tudom hogy fog sikerülni nekem megoldani ezt a hozzátáplálás dolgot, de valahogyan muszáj lesz :roll: alma sem nyerő, semmi :?
nagyon örülök, hogy van még tejcsid elég szépen :lol:

Gabi
örülök, hogy most már iszik is,nagyon ügyes Roli, már maga fogja az üveget :shock: :D elképesztő :roll: :D telik az idő, lassan ülni fog
:wink:

Manama
nagyon édi a pocakod, sztem már sokkal lejjebb van (37+3-hoz képest), holnap 39.hét :shock: :wink: ja és Én úgy érzem, hogy kisfiú :wink: :roll:
ilyenkor már természetes a vizesedés, ne aggódj, minden rendben van tuti :!: :wink:
NST: vannak már mozgások, kiugrások :roll: :wink:

Evita
szegény apósod :shock: :? nem lehet könnyű azzal a nővel neki...reméljük nem megy sűrűn, neked sem hiányzik most az ilyen "kedvesség", hogy jól elbizonytalanítson :?

Menion
megkérdezem a férjem,ha hazaér, hogy mi a teendőd, ha véletlen nem tudsz elmenni :!:
segély :arrow: no comment :!: :!: :!:

folyt.köv.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Hogy vagytok ezzel az új időeltolódással :?:

Nálunk simán ment a dolog, egy fél órát vagyunk "eltolódva" a régihez képest :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Menion!

Igen, ahogy Yokka is írta, vannak lehetőségek arra, hogy megkönnyítsd a helyzeted.
Egyrészt kérheted, hogy egy következő tárgyalási napra idézzenek meg, mert kisbabát nevelsz és nem tudnád megoldani, illetve az ortopédiás időpont is komoly érv. Bár ha ilyen jellegű ügyről van szó, akor feltételezem, hogy nem lesz hosszú a tárgyalás, max egy vagy két nap...
Másrészt kérheted, hogy írásban tehesd meg a vallomásod a fenti okok miatt.
Mikorra vagy megidézve? Gondolom 2-3 hét múlvára, minimum...
Igen, ha tanúként vagy megidézve, akkor azt kell elmondanod, amire aktuálisan emlékszel. Ha csak nagyvonalakban, akkor azt. Hallottak már ilyet a bírók ;)
Az elővezetést pedig nem azonnal foganatosítják, ez egy "szabványlevél" és alapvetően azért alakult így, hogy a hallgatag és elérhetetlen tanúk miatt ne álljanak az ügyek.
Szóval ne aggódj!!!!!!!

Grrr, bosszantó ez a segély! Éldegélj tisztességesen, le se ejtenek... :evil: Na majd talán szeptemberben!

KépKép
manama
 
 


Bocsi, de most csak Suzynak:
Drága, ne aggódj!!!! Barninak másfél hét kellett mire megszokta az almát! :)
Azt is úgy, h miután kevertem neki bele rápát és azt "kibrümmögte" utána nap sima alma ment és abból megevett egy felet! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vivi
köszi, nagyon kedves vagy :!: remélem, hogy valamit azért majd sikerül vele megetetnem...tudom nem vagyok vele elkésve, meg nem esznek sokat egyszerre, meg csak kicsit, apránként, de olyan rossz, hogy egyik sem ízlik neki még csak kicsit sem :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Suzy!
Türelem, ne csüggedj. Nincs 2 egyforma picur, nem lehet általánosítani melyik baba mikortól fogadja el.
Manama! Én is osztom Suzy tippjét! Szerintem is fiú lesz a kis szégyenlős. Ne agódj szerintem se a vizesedés miatt, én már most elkezdtem :( na meg a vérnyomim is gáz....ha nem csinálok semmit akkor is 135/90 minimum. Kiváncsi vagyok a nevekre.
Evita! Hát nem semmi Emma baba :) Mi is különalvásban gondolkodtunk, de olyan jó Apácskához bújni....Nem tudom mi lesz így.

KépKép
yokka03
 
 


Menion
látom már a Csajok meg is írták, hogy mit tehetsz, mit kell majd tenned :!: :wink: a férjem azt mondta, hogy ha nem jó az időpont már most úgy látod, tudod előre, akkor fel kell hívnod a bírót előtte és szólnod kell

Yokka
köszönöm, kedves vagy :!: :wink: türelem, hát az most kell egy rakattal :roll: :wink:

Végül is ki lett a dokid :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Ma kettős front van :evil: az Én gyermekem evett 20ml-t aztán lecsukta szemeit és úgy durmol :roll: :wink: délelőtt nyügizett egy kicsit, nem akart aludni, most meg tessék :roll:

Nekem továbbra is iszonyatosan zsibbad a kezem, most már mindkettő :cry: tudom, hogy a súly miatt, nagyon nehéz Cipike, Anyukámnak is sokat zsibbad a keze, ha megerőlteti, sokszor mér be is dagad :? de most már olyan szinten fáj is a kezem, hogy el kell mennem dokihoz, hogy valamit írjon fel rá, mert nem elég, ha masszírozom magamnak ló krémmel :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Szüléshez nem kértem föl senkit még. Akit akartam arról meg hallottam pár rosszat, így most marad egyenlőre az ügyeletes. Tudom elég merész ötlet. Meg sokszor annyira le tud hangolni bármi hogy kedvem sincs elindulni, meg beszélgetni valakivel is. Ha benneteket olvaslak az viszont egészen le tud kötni. Háát meg szerettem volna pár meghitteb hétvégét még a baba érkezése előtt Apácskával, de már fél éve (3 hétvégét leszámítva) minden péntek-szombat itt dekkol a lánya és......Unom hogy egy értelmes mondatot kinyőgni nem tud, hisztizik, követelőzik, nyafog....
Annyira tudlak benneteket irigyelni hogy már ennyi ideje babáztok, én vagyok az utolsó sajnos :(

KépKép
yokka03
 
 


Sziasztok!
Most nem tudok mindenkinek reagálni...gyorsan....
Tejcsi.....hm....az a nap csodnap volt, mert másnap óta biza visszaállt a "semmi" mennyiség....de nem baj...legalább kapott egy löketet... :lol:

Evita!
Voltunk, de sajna siettünk, mert Baumaxba kellett menünn, előtte meg szülinap ünneplés volt, ezért nem is hivtalak, meg esett az eső is...de legközelebb, kevésbé rohanunk és felhivlak!

Suzy!
Hááát, remélem alakul ez a Sinlac dolog,de mondom Dalma sem barátkozott meg vele.....esetleg, bár tudom, hogy kanállal kell, de ha elsőnek beletennél egy picit a cumisüvegbe, olyan állagba, hogy ki tudja szivni, vagy ha sűrűbb egy nagyobb lyuku cumival, hátha igy megszokja az izét....nemtom!
De nyugi, Dalma utálta a sárgarépát.....2 hét kellett neki, hogy megszeresse...mire Anya rájött, hogy az üveges jobban izlik, mint amit Én csinálok....és abból is az Univer....nah....

Menion !
Igen, kérhetsz külön időpontot, főleg ha a gyermeket orvoshoz viszed és előre van az időpont ez jó ok arra!

Gabi!
Igazából rátok bizom, de felhivlak minnyá! :wink:

Manama!
Azért "méretes" az a pociiiiiiiiiiiii!!!!Édesek vagytok! :lol:
Vizesedésért ne aggódj!Nem lesz azzal semmi!

Yokka!
Sztem minkét megoldás jó, ha veletek van az elején az is és ha nem az is! Majd eldöntitek, ha két legyet akarsz csapni egy ütésre...Veletek lesz egy szobában,, igy megmarad a bújás és a bébit is felügyelheted! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Yokka!
Ne tessék keseregni, mindjárt jön a Bébid!
Apával nem tudod megbeszélni, hogy egy utolsó összebújós hétvégét rendezzetek, a kiscsaj nélkül!?
Hátha belemenne, ha leülnél vele megdumcsizni!
:wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Yokka
kíváncsi vagyok ki volt az a doki :roll: :wink: :?: (sokat ismerek :arrow: munkám miatt)
sajnálom, nem lehet könnyű a kiscsajjal :?

Orsi
köszi, ez egy jó öti majd próbálkozok még vele, de ha nem megy akkor hagyom ezt a Sinlacot...Én is megkóstoltam,- mint mindent- nem rossz ízű :roll:
azért lehet, hogy még lesz ott tejcsi bőven 8)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Orsi! Aranyos vagy, de sajnos nem igazán megy. sajnos mindenkiben szánalmat kelt a gyerek viselkedése is. Nem csoda hogy aki ennyire közeli mint az Apja nem tud nemet mondani.
Suzy!Az elején írtam kit szerettem volna, most nem akarok nevesíteni. Priviben leírom. De itt inkább vagy jót vagy semmit.

KépKép
yokka03
 
 


Yokka
csatlakozom Orsihoz :wink:
jöhet a privi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Sziasztok!

Evita
Szerintem jól döntöttél, hogy nem viszed be holnap Emmát. Örülök, hogy a köldöke kezd rendbe jönni. Hű, apósfeleség… :twisted: Beszólások, türelmetlenség. Tényleg ne jöjjön, ha nem érdekli a dolog!
Remélem, hogy nekem is kellemes élmény lesz a szülés és a kórházi tartózkodás is.
Hát, nem tudom, hogy az nst-ből mennyi következtetést lehet levonni, mert én azokat a fájásokat nem igazán éreztem… :lol: :lol:

Gabi
Klassz, hogy jól alakulnak Roli dolgai, iszik is… :P

Menion
Fűtés? Amúgy sztem ne aggódj, mert 21 fok jó a babóknak, főleg mert mozgolódnak rendesen!

Suzy
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e változás kajcsi ügyben! Csak ki lehet cselezni valahogy Cipikét! ;) :P Hú, durva, hogy a kezed ennyire zsibbad! Doki kell, tényleg.
Pocak sztem is lejjebb van.

Yokka
Te nem akarsz fotót feltenni? Kíváncsi vagyok… Osztom a csajok véleményét, pendítsd meg Apácskánál a dolgot, hogy szeretnél még egy kettecskén hvégét (még ha nem is említed a lányát).
Tényleg fel a fejjel, a babóca majd helyrebillent lelkileg!

Többiek, hogy vagytok, minden ok?
Szép estét!

KépKép
manama
 
 


suzy
másnap Laci megint újraindította a kazánt és beindult ...nem tudjuk mi volt a baj de vn fűtés...bár már csak éjszaka megy és azerintem hamarosan azt is leállítjuk ha ilyen az idő
nappal általában délelött alszik és 2-3tól fent van de 2 napja a reggel 10kori kaja után nem aludt vissza hanem huncutkodott...így aztán nap közben fél-1 órákat aludt evések között meg kint a levegőn de nem tudom megmondani összességében hány órát...aztán este fél 9ig volt fenn...hagyni szoktam vagy a hintában vagy a lenti utazóágyban aludni én meg közben csinálok valamit é hát repül az idő...

orsi
hát nálunk is már csak éjszaka megy...most este 10kor tekertem fel a radiátort a babaszobában mikor felhoztam a gyereket és 21 fok volt fűtés nélkül...úgy mondták lesz még hidegfront még azt szerintem megvárjuk aztán mi se fűtünk majd...gyerek nélkül egész télen 2-3 hónapot fűtöttünk...ilyenkor már bukóra tett ajtó mellett aludtunk de most a nyunyó miatt óvatosak vagyunk...
hát ha a tehéntejet felbomlasztják akkor ugyanúgy csinálják mint a tápikat is mert azok is így készülnek...úgyhogy akkor ez csak azoknak lehet problémás akik kizárólagosan anyatejesek...na majd megnézem a bótba ezeket hamarosan mi is ehetjük majd
talizás akkor mondjuk szombat???ha szép idő lesz a kertben is lehetünk már...de persze azt csinálunk amit akartok bent is sok hely és megoldás van ...
húúúú tejcsárdaaaa :lol:

cukigabi
hát megmondták de lehet hogy kiült az arcomra a nyomor mert utána annyira hangsúlyozta a pozitív eredményt meg hát a lelet is már-már nevetségesen ajnározó és túlzó....gondolom megsajnált hogy így elkeserített mert amúgy iszonyúan aranyos és nagyon türelmes és kedves volt a doktornő...
amúgy teljesen tapintatosak voltak...nem mondta hogy menjünk fizetőshöz csak hogy ha tehetjük jó lenne a saját kerületben kérdezni vagy próbálkozni...amíg az alapítványiba várólistán leszünk addig is...
szóval csak célzott rá hogy ez nem ér rá hónapokig...

nem gondoltam hogy a gyereken keresztül ennyire hatni lehet az anyára...ha valaki egy jó szót szól rá vagy csak mosolyog akkor én azt legszívesebben megölelném olyan boldogság önt el...na mármost ha bárhol megjelentünk eddig akkor minden oldalról vigyorogtak úgyhogy igencsak kontrollálnom kell magam hogy ne nézzek ki hibbantnak :lol:
neked a szombat jó lenne???

manama
hát ilyenkor már gyakori a vizesedés...polcold sokat annyit tudsz tenni... mostmár egy ideje téged leslek mikor belépek a topikba és gyorsba visszafelé tekerek...ilyenkor ha esemény van akkor mindenki nagy színes betűket használ és nagy a pörgés úgyhogy menthetetlenül ezjött nálad is az izgis rész :lol:

evita
akkor a te babód is nagy színésznő :lol: apának külön előadást tartott :lol: védőnővel meg csak keményen!(én ahogy itt már más is)ezt a behívást totál nem értem!én nem mentem volna 6 hétig sehova ahova nem muszáj...de nem is kért ilyet senki...a doki is és a védőnő is jöttek hetente az elején aztán már amikor sínen voltunk már nem kellett...telefonon ha bajom van beszélünk...eddig oltás miatt mentünk az egészséges rendelésre 2x védőnőhöz meg mérni 1x mióta nincs mérlegünk de az elején azt is kölcsönöztem az első 3 hónapban úgyhogy hacsak komoly indoka nincs akkor én se vinném a helyedben!
nem baj ne bánd én se vagyok varró művész csak úgy amit tanulás nélkül lehet csinálni azt csinálom...és persze nem művészi az eredmény na de fej alá hogy összebukja és nyálazza jó pár vacak rongy nem igaz?nem kell matyó hímzéses legyen :D te biztos olyanban vagy ügyes amiben meg én nem...
szombati tali?

yokka
de van olyan torna ami alapítvány által finanszírozott de oda 1-2hónap a várólista...felírtak de mikor kérdeztem hogy mikor érdeklődjek azt mondták:ha nem hívjuk akkor kb egy hónap múlva telefonáljon" :( nyilván sokan vannak hasonló cipőben...
a segélyekre visszatérve én azt látom hogyha már van akár egy feodúd is akkor már nem adnak segítséget mert azt mondják neked van vagyonod szóval nem vagy szegény....pedig főleg most ez mennyire sok családnál paradoxon hogy szép házban laknak de alig bírják fizetni eladni meg ugye most senki nem tud vagyis kinlódik a szép helyen és látszólag jó módban közben meggebed :?

manama-yokka-suzy
hát azt írták hogy a tárgyalás előreláthatóan másfél óra...miven fél 10kor kezdődik a vizsgálat meg délben lett volna még ha igaz is amit ír nagy rohanással tudtam volna mindkettőre eljutni úgyhogy kértem egy másik időpontot sajnos egy hétre rá kaptam de ha a fene fenét eszik akkor is elmegyek majd arra
én több időt nem akarok pazarolni az életemből erre a baromra...úgy tudom késöbb a rendőrökkel is verekedett szóval nem az én tanúskodásom fog ott eldönteni úgyse semmit...
írják hogy igazolással távolmaradhatok na de le akarom tudni nem akarok még az igazolással is foglalkozni meg mászkálni miatta...
27.-én kell menni szóval nem mondhatom hogy nem szóltak időben :? hívtam a dokicsajt aki amúgy az egész ügynek a "kirobbantója" volt hogy kapott-e ő is...azt mondta már rég volt otthon de majd megnézi...nagyvonalú volt a témában mert azt mondta "hát majd oda megyek és megmondom hogy ránkrúgta az ajtót azt kész ,nem kell nagy ügyet csinálni belőle4"....köszönöm szépen! ha nem lett volna akkora pofája akkor simán eloldalgott volna amúgy a manus és nem kéne járnom ilyen helyekre ...de majd ezt megmondom azért neki hogy nem nagy ügy csak épp a gyerekemmel is lehetnék helyette...
ez van!fiatal dokik nagy arcal de kevés helyzetfelismerő képességgel...

suzyi
jobbulást!már elég rég mondod ezt a zsibbadást szerintem is ideje dokihoz menni már vele

yokka
hát te is mostmár időban vagy!tudod a biztonságos zóna 35.héttől van...odáig mondták nekem is hogy húzzam ki mert onnantól már nagy segítség nem kell a babának ha világra jön!ezt tartsd szem elött!sajnálom hogy nem tudtok a pároddal együtt lenni...gondolom neki is ez egy meghasonlott helyzet...az is a gyereke és így is nagyon szép hogy vállalja a 7végéket...ha ennyire kötelességtudó akkor a te babád is erre számíthat! bár gondolom ez most annyira nem vígasz neked
tesóm exe 3 hete nem látogatta a gyereket s telefonált hogy "beugrana mert hoz egy cipőt a lányának"mondta a nővérem hogy akkor már jöjjön egy órára legalább de az meg azt mondta hogy nem ér rá...há 3 hét elteltével képes lenne kiborítani szegény gyereket azzal hogy "beugrik"pár percre...na szóval ez is egy fajta apa...aztán már volt 1x olyan hogy a kislány telefonon beszélt vele és az meg "nem ért rá eljönni"úgyhogy az alig 4 éves ordítva mondta a tesómnak hoyg"elt te intézted el most miattad nem jön el az apa"....szóval katasztrófális lelki traumák vannak és nem tudsz okosan viselkedni...
ha hisztis a kislány gondolj arra hogy neki a leg rosszabb!
a tesóméknál is van/volt viselkedés zavar rendesen...tudom hogy nehéz olyankor türelmesnek lenni és szeretni...nem is hagyják magukat olyankor...de valahogy kijön rajtuk is a stressz...sajnos ez van!
én mikor párt kerestem(nem volt olyan rég)akkor pont ettől tartottam...hogy belelépek egy csonka családba hisz 30-on túl sokan már elváltak és gyerekesek....de szerencsém volt!találtam olyat aki"rám várt" :oops: még így is baromi sok gond és vele konfliktus adódik de egy sérült lelkű gyerekkel és kétfelé megfelelni próbáló apával az már kihívás!

na és akinek név szerint nem írtam : szombati találka?????

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!

Szombati tali: megérdeklődöm Apától. :) De én mennék! :) :D

Bocsi csak kicsit magunkról:
Tegnap kipróbáltam a sütőtök-almát: éssssssssssssss MEGETTE!!!! (Vagy 3kanállal.--->ami rekord. Persze ma már nem volt annyira lelkes.)
Az alma nagyon fogta a kakit és gondoltam hátha segít a sütőtök. Még várom az eredményt.
Ha minden jól megy, hétvégén vagy a krumplival vagy a őszilével folytatom a kóstoltatás. De nem nagy rajongója továbbra se a hozzátápinak. (Mondjuk lehet, h azért meg szopi után adom neki....)

Alvás: lekopogom... (kopp-kopp-kopp), de úgy tűnik lassan szinte magától rendeződik a helyzet!!!! "Márcsak" hajnalban kel egyszer (2-3), és utána 6kor nyílik ki a szeme végleg! De ez már tuti jó!

Olvasok vissza és próbálok reagálni!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok!
Olyan jó idő van, kabát nélkül sétáltam haza ctg-ről :) Jóslók vannak, na meg medencevégüek maradtunk, de legalább egész jól behozta a lemaradt 3 hetet növésben. Most már így rendben vagyunk és akár ki is jöhet.
Suzy! 2x is bepötyögtem, de egyszerűen kidobott a babanet :evil: Nah majd 3x-ra. Pedig a nettel nem volt gond mert minden mást betöltött. Remélem Ádámkával élvezitek a jó időt.
Manama! de megy a pocakfotó :wink: Csak rossz szembesülni vele milyen nagy vagyok már.
Menion!Aranyos vagy. Hááát próbálom majd mondani neki, de nem akarom hogy támadásnak érezze. Ha meg lesz a pici akkor már tuti nem engedem be a lakásba egy darabig. Mindig van valamilyen baja, meg hát a suliból könnyen összeszed bármit...nem hiányzik semmilyen nyavaja.
Wivi! Ügyes Barni baba nagyon! Remélem most már az alvásos dolog ennél csak jobb lesz. Csak frontok ne jöjjenek....

KépKép
yokka03
 
 


Sziasztok

Menion
Na, akkor igyekszem rendesen bejelentkezni, nehogy hír nélkül maradj ;) Amúgy ha minden jól megy Apa bejelentkezik és én is elmentettem néhány telószámot… :D Azt azért mondom, hogy ha valóban van terhességi hatodik érzékem, és az működik, akkor manócska hétvégénél előbb nem indul meg.
Jájj, hét sztem ez teljesen természetes, hogy legszívesebben elszállnál, amikor dicsérik a babádat!
Hát igen, még ha el is mész tanúskodni, nem az lesz a mérleg nyelve, szóval tényleg no para. Egy apróság. Mivel nem tudni, kiben mi lakozik, a tárgyaláson kérheted az adataid zártan kezelését, tehát, hogy a neveden kívül más ne hangozzon el nyilvánosan. Hacsak nem ismer az ürge… Mi a fenének lesegessék a személyes adataidat!

Vivi
Éljen a sütőtök! És persze Ti is, hogy ügyik vagytok és szépen próbálkoztok! Hmmm, alvás is alakul, de jó! :P

Yokka
El tudom képzelni, hogy mennyire vagy nagy ;) ;) Persze mindenki a kezdeti önmagához viszonyít, de ne aggódj leszel még olyan is! Amúgy a fotókon látom én is, hogy mennyire megnőtt a pocak, valahogy élőben és még tükörből sem annyira meglepő!
Itt is csudajó idő van!

Úgy néz ki, hogy a vizesedés tényleg nem gáz. A védőnőnél is minden rendben volt, no fehérje, vérnyomi is normális. Ja és a pihentetésre tényleg javul. Ennyi legyen a legnagyobb baj, nem?
Ma is jöttem-mentem, iszom a málnalevél teát (nekem külön jó, hogy lehet, mert eddig nélkülöznöm kellett mindenféle gyógynövény teát, pedig korábban…), és készülök fejben a nagy találkozásra!

Szép napot!

KépKép
manama
 
 


A talival kapcsolatba:
Nem tudunk menni a hétvégén, mert a változatosság kedvéért szegény Matíz egyik lengéscsillapítója el van törve, (cseréltettünk nyári gumira a télit és akkor látták. :( ) és addig mi nem nagyon tudunk menni sehova amíg meg nem "gyógyul" a Matíz... :(
-->szegényre rájár a rúd mostanában... :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


manama
jesszusom...hát csak a bűnözők adataira vigyáznak S.László részére meg kiteregetik majd a címem telefonszámom :shock: szuper!
hát igen a nagy nap!tikk-takk hipp-hopp elmegy az idő

wiwi
ááááájjj hát és 8 napon túl gyógyuló a dolog?
nem tudom hogy hányan vagyunk akinek jó lenne...ha nem jön össze 4-5 ember akkor inkább megvárunk

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi,hogy tegnap nem tudtam írni, de itt volt anyósom és főzött nekünk, meg elkísért reggel a védőnőhöz! :lol: :lol: Igen, végül elmentünk! :oops: :oops: Mint kiderült, nem lustaságból hívott be, hanem a doktornőnek volt akkor tanácsadása és hogy ő lássa Emócát! Teljesen el volt a doki olvadva,hogy milyen édes, milyen szépen fejlődik, milyen értelmesen néz! Én meg tiszta büszke voltam rá, na meg azért is, mert egy csepp hangja sem volt! Csak figyelt jobbra-balra, hogy mi történik körülötte! A doktornő tette rá a mérlegre és Emma rámosolygott, na ettől végképp elolvadt doki néni,hogy mosolyog. Mondom igen, elég sokat szokott! Megkérdezte, hogy mennyi idős, mondom 4 hetes lesz csütörtökön. Erre közölte,hogy akkor most csináljuk meg az egy hónapos státusz vizsgálatot minek jöjjek még egyszer! :lol: :lol: Így jól tettem,hogy bementem! Legközelebb csak május 3án kell menünk a 2 hónaposra, és akkor megkapja az első szurit is! Na attól nagyon félek! :cry: :cry:
A Kisasszony 3650g és 53 cm! Vasárnap lesz egy hónapos! Simán egy kilót hízott, főleg úgy hogy szülés után még fogyott is! A védőnő közölte,hogy a héten még kijön látogatni, hiszen kell neki, majd szerdán vagy csütörtökön! Kértem beutalókat, de mondta a doktornő,hogy majd most nem tölti ki,hogy ne kelljen sokat várnom, majd a védőnő kihozza a héten!
És most figyeljetek! Délután 2 óra körül csörög a telefonom! Erre a védőnőm volt, hogy itt áll a kapunk előtt (még mindig rossz a csöngő :oops: ). Nem értettem,hogy mi van! Megyek ki, kérdezi: Hogy vannak? Mondom reggel óta ugyanúgy, jól! Erre ő: Tényleg maguk reggel bent voltak...! Akkor ma nem is kellett volna kijönnöm! Ez a nő nagyon durva! Még amikor meglátott se esett le neki,hogy bent voltunk reggel!:twisted: Na mondom legalább akkor a beutalók meglesznek! Kérem tőle! Erre ő: A doktornő nem adta oda?? Mondom nem, azt beszéltük,hogy ő kijön a héten és hozza! Erre ő: Ja, jó! De nekem nem adta oda a doktornő! Hát mondom szuper! Kérdezte,hogy a héten még kijöjjön még egyszer vagy nem szükséges. Mondom nem kell! Elég jövő héten, úgyis ráér a beutaló akkor, mert még időpontom sincs! Ezután megkérdezte tőlem, hogy akkor nekem milyen beutalók kellenek! :shock: :shock: Miért nekem kellene ezt tudnom??? Mondtam, hogy hasi és koponya uhu, meg csípőszűrés, gondolom én! Felírta magának,hogy ne felejtse el! Erre megkérdezte,hogy a kórházban volt hallásvizsgálat, meg a PCU-t levették! Mondom igen, a zárójelentés szerint megtörtént! Ezt megkérdezte múltkor is, és a zárójelentés már nála van, plusz a kartonjában is benne van! Könyörgöm nézzen már bele, és ne kérdezzen fölöslegesen!!!! Mellesleg olyanokat beírt a státusz vizsgálaton a papírra, amit meg se kérdezett tőlem, és le se ellenőrizte, mint például,hogy reagál-e arra,ha a szemébe fényt világítanak! Hát ennek örömére mi itthon kipróbáltuk! szegény úgy hunyorgott, nagyon zavarta a fény! :lol: Na meg azt is bejelölte,hogy erős hangra összerezzen, de ezt se kérdezte meg vagy ellenőrizte le! Jó így van, mert tényleg nagyon meg tud ijedni egy hangosabb zajtól, dehát akkor is!
Na bocsi,hogy így kifakadtam, de nem hiszem el,hogy ilyen védőnőt fogtunk ki! Nagyon remélem,hogy nem hosszabbítják meg vele a szerződését, mert én ebbe bele fogok őrülni! Szerencse,hogy majd egyre kevesebbet kell vele találkoznom!
Ma jön az egyik barátnőm 10re! Olyan jó lesz! Ő is babát vár csak júliusra!
Még egyszer bocsi,hogy regényt írtam! :oops: :oops: :oops:

Menion
Sajnálom,hogy nem sikerült az önkormányzatnál segítséget kapni! Szörnyű,hogy bizony emberek, meg csomó segítséget kapnak! :cry: :cry: Sajnálom a bírósági idézést! Remélem el tudod intézni a dolgokat!
Bizony ám nagy színésznő! :lol: :lol:

Suzy
Örülök,hoy simán ment az eltolódás! Nekünk kellett egy kis idő! De már nagyjából beálltunk! Hát én is sajnálom apósomat! :cry: :cry: Kézzsibbadást sajnálom, most már mindenképp menjél el dokihoz! Ez nem tréfa! Cipike jól kialussza magát! Megy a drukk a hozzátápihoz! Hamarosan meg fogja szokni Cipike is, aztán majd nem győzöl neki főzni! :lol: :lol:

Yokka
Megértelek a hétvégével kapcsolatban! Nálunk is kicsit hasonló a helyzet, csak Laci tesóival! Meg is írtam G-re a titkosok között van! Próbálj meg beszélni a férjeddel ! Hátha még is segít valamit!
Akkor könnyen lehet,hogy császár lesz? Még megy a drukk,hogy beforduljon! Én is úgy élvezem a jó időt! :lol: :lol:

Vivi
Szuper! Barni is kezd majd hozzászokni a hozzátápihoz! Amúgy az anyatejes babák nehezebb szoknak hozzá, nem? :roll: Na és segített a sütőtök kaki ügyileg?

Manama
Tudtuk mi,hogy nincs semmi gond a vizesedéssel! :lol: :lol: Ezt a kis időt kibírod már, és amint megszülsz, el is tűnik! :lol: :lol:

Azt még nem is mondtam,hogy újabban! Nálunk fél 5től megy a nyűglődés! Karban van csak el, gyakrabban kéne a cici! Aztán fürdés után is van,hogy megszoptatom, és egy óra múlva megint kéri! De aztán bealszik! Nem altatom kézben el, mert nem akarom,hogy hozzászokjon, úgyhogy álomba nyűglődi magát! Persze,ha nagyon sír kiveszem, azt nem bírom hallgatni!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


A másik, amit nem mondtam,hogy az apósom felesége kezdi megfertőzni apósomat! :twisted: :twisted: Meséltem neki,hogy fájt a pocakja, és sírdogált nagyon! Erre apósom kérdezte,hogy nem szomjas a gyerek! Ő még olyat nem hallott,hogy ne kapjon folyadékot az anyatej mellett! Ki fog száradni a gyerek! :twisted: :twisted: Elmagyaráztam neki,hogy a tej úgy van "megcsinálva", hogy az eleje hígabb, az a szomjoltó, és utána jön a zsírosabb rész, ami pedig a kaja! Ezen elcsodálkozott! De hihetetlen! Miért kell beleszólni???? :twisted: :twisted: Na meg amennyi pisis pelenka van, nem valószínű,hogy ez a gyerek kiszáradna! :lol: :lol: Nem bírom az okoskodásokat! És ez a felesége műve! Tuti otthon oltja, hogy nem csinálom jól, és majd miattam kiszárad a gyerek! :? :?

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Evita
Hát ez a védőnő-szerűség!!!?!?!?!?!?! Szegényem!!!!
Amelyikünknek új annak ostoba is?! Ezt nem hiszem el!! Mit tanítanak ezeknek a suliba?!?!?! Semmit?!?!?!?!?!?!
Bocsi a kifakadásért, de ez hihetetlen, h amelyikünknek új a védőnője, annak marhára nem ért semmihez! :( :( :(
Örülök, h Emma ilyen szépen fejlődik!!! :D Szuper! (ÉS az is jó, h a doktornőre legalább lehet számítani!)
Kaki ügy: hát... eléggé megszenvedte, de ma reggelre majdnem a nyaka is kakis lett. :D
Nem feltétlenül indul nehezebben a hozzátápi anyatejeseknél, szerintem ez totál gyerekfüggő. (Sőt azt is mondják, h mivel a tápinak mindig ugyanolyan az íze, az anyatej pedig változik, azzal, h miket eszel, jobban is fogadja az új ízeket.... Mondjuk már amelyik gyermek.... Barni nem igazán.... De az is lehet, h még korán kezdtem, még nem áll rá készen, és hagynom kellene neki még időt.)

Menion
Sajnálom ezt a bíróságos ügyet!
(Autó: nem feltétlenül 8napon túl gyógyul, rögtön rendelik, amint szólunk, h kell, de ezeket párosával kell cserélni és darabja 16.000Ft+ munkadíj....)

Yokka
Sajnálom ezt a kialakult helyzetet! Nagyon nehéz lehet neked! (Akkor is ott fog dekkolni a kiscsaj, amikor majd meglesz Viktorka? Egyébként az édesanyának nem hiányzik hétvégente, h mindig nálatok van?)

Manama
Nagyon tuti szép pocak!!! (Én is folyton azt keresem reggelente, h vannak-e nagy színes betűk.... :oops: 8) :) )

Elküldöm, mert megint elszáll....

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Evita
Jaj!!!!!!!! Ez a nő?!?!?!?!
(Ne hagyd magad! Jól csinálod!!!! -->Csak százéve az volt a trend, h teáztatni kellett, meg ilyen baromságok. --->enyim anyós is ezzel jött. Kiborító!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Suzy
Hogy boldogultok?
Még azt akartam írni, h az elején, amikor nagyon "fújogott" Barni, akkor kihagytam egy napot. Nekik az ízlésük szinte naponta változik. Hátha....

Orsi, Gabi
Fogacskával hogy álltok? (Nálunk az a kis fehér pötty az ínyén még mindig van, és döl a nyála de még ne tört át a fogacska...)
Nagyon ügyesek vagytok, h ilyen stabil a napirendetek! :)
Úgy irigyellek ám titeket, h ilyen jó "befogadó" a gyermeketek!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Evita!
Megfordulás terén már csodát nem várok. Elég rendesen leereszkedett így és a feje, talpa a gyomromban. Ma megemlítettem Apácskának ezt a hétvégést. nagyon csúnyán rámtámadt, és inkább lefőztem reggel a kávét :cry: Ez valahol halott ügy. Nagyon elegem van és minél jobban erőlteti annál nehezebben viselem el a gyerek jelenlétét. Ha ez így marad, akkor inkább hétvégente fogom a picit és berendezkedek Apukámhoz. Az anyukának egyáltalán nem hiányzik...olyan nő akinek nem való gyerek..csak egy olcsó kis q*, akit csak a saját érdekei vezérelnek és mindenkit kihasznál aki az útjába akad.
Sajnálom ezt a védőnős dolgot...Te is megjártad vele. Elismerésem milyen türelmed van hozzá. Remélem nem lesz gyakori vendéged. Rossz hogy így belemagyaráznak az etetésbe. Nővérem is csak később adott külön inni a kislányának, akkor is csak sima vizet és nem kajcsi időben.
Wivi!
Örülök a majdnem nyakignak :D Egyetértek veled, tök jó hogy nem minden áron erölteted. Én is úgy hallottam hogy a szopis babák könnyebben fogadják az új ízt. Gondolom a szopit még jó ideig nem akarod kiváltani.

KépKép
yokka03
 
 


Sziasztok!

Evita!
Sajnálom a védőnő dolgot, hihetetlen, hogy ilyen embereket alkalmaznak védőnőnek, borzasztó! Nekem is most helyettes védőnőm van, mert az enyém terhes, és ez a hölgy most egyszerre két körzetet visz, de mégis arcról simán emlékszik ránk, még akkor is ha 1 hónapja látott, a babák nevét meg simán tudja, hihetetlen :D A tiéd meg azt se tudja megjegyezni, hogy reggel már voltál benn...no comment! Kitartást, remélem kaptok egy jobb védőnőt!
Emma baba nagyon szépen fejlődik, biztos nem fog kiszáradni :D, én 5,5 hónapos koráig csak szoptattam Dórit, se kaja, se plussz folyadék. Persze én is megkaptam innen-onnan hogy adjak neki, vizet, teát stb. , de nem hallgattam rájuk és jól tettem :D Te is mindig a szívedre, az ösztöneidre és a megérzéseidre hagyakozz. Sztem ez mindig beválik :D

Vivi!
Ne keseredj a hozzátápi miatt, nem vagy elkésve és lehet, hogy eltelik egy hónap és mindent el fog fogadni jóízűen Barni, ahogy írtad napról napra változik az ízlésük.Ja és lehet azért sem lelkes, mert szopi után, mert nem éhes és nem érti most miért is kapok mást! Egyszer probáld meg szopi előtt, csakhogy lásd hogy reagál, ezzel még nem fogod kiváltani a szopit!
Örülök, hogy az éjszakák kezdenek rendeződni!

Manama!
Szép pocid van, kitartást az utolsó napokra!

Menion!
Sajnos a most hétvége nekem sem jó, a bátyám 30 éves lesz és megyünk családozni!

Yokka!
És ha nem fordul meg, akkor tuti császár lesz? vagy hogy van ez ilyenkor?

Gabi!
Szuper, hogy rendeződik az éjszaka! Nézegetem Roli képeit, olyan nagy fiú már :D

Suzy!
Sajnálom, hogy nem akarja elfogadni a kajákat, de neked is azt írom, mint Vivinek, kitartás, türelem és amikor készen áll rá, be fogja fogadni az új ízeket is!

Ja azt akartam mindenkitől kérdezni, hogy fogakkal hogy álltok? Többen írtátok, hogy nyálzik, fehér az íny stb. Kibújt már valakinek?
Olyan szép idő van megint, tegnap is nagyot sétáltunk, ma is megyünk! Már alig vártam!

Velünk minden rendben, most küzdünk a 4.fogacskával, eléggé megviseli szegényt! Már vettem neki borostyánkő láncot és kb 2 nap után úgy vettem észre hogy hat, simán átalussza az éjszakát, pedig előtt volt egy két zürösebb alvás.
Jövő héten megyünk a védőbe, mérés és ellenőrzésre. És jövő héten már 9 hónapos lesz, el se hiszem!!!
Ja azt nem is tudom mondtam-e nektek, de a múlt héten felállt Dóri a kiságyba, sikerült is felvennem, a blogomra feltettem. Nem töltöm a g-re mert a múltkor se tudtátok lejátszani, a blogomban megnézhetitek :D
Most mennem kell, mert megunta a játékot :D
(bocsi, hogy hosszú lettem)

szép napot, puszi!

andicsiga
 
 


Andi! Meglesem gyorsan ezt a nagylányt :) 4 fog....szépen alakul. Remélem lesz vigyori kép g-n ha végre kibújik. Remélem lassan meglesznek az első önálló lépések. Állítólag a lányok hamarabb kezdenek csetleni botlani, bár szerintem ez is gyerek függő.
Első babánál ha nem fordul be nem variálnak sokat és császár, most már nem fordítgatják a babákat. Deee történt már csoda...csak egyre kisebb az esélye.
Élvezzétek ezt a jó időt :)

KépKép
yokka03
 
 


Lányok!

HOL VAN MINDENKI?!?!?!?!?!?!!?
NE HALJON KI A FÓRUM LÉGYSZI!!!


Képzeljétek!
Barni este 8tól reggel 4ig aludt egy nyikkanás nélkül!!!! Kész csoda! :D :D :D :) :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok!

Orsi!Hozzátápival kapcsolatba:-Köszi h írtálKrumlit adtam 4 napig...kipróbálom azt még h a krumplihoz főzök 1 kevés répát.Nagyon szerettem volna kipróbálni a sütőtököt,de sajnos most nincs.
Hűha...nem semmi h Dalma mennyi mindent eszik már...ez nagyon jó.
Anyósom ma mondta h lehetne adni Ádámkának narancslevet...hát mikor meghalottam azt hittem megüt a guta...nem bírtam ki h ne mondjam azt h nem adok,mert kiütései voltak mikor narancslevet kapott elsőre és még várok vele...meg a barátnőm is azt mondta h várjak még.Aztán azt mondta anyós h csináljam ahogy Én akarom.MA megyünk a gyerekorvoshoz szurura és meg mondom h kiütései voltak és h a narancstól voltak e,de szerintem igen.
Boldog 6 hónaposságot kívánok Dalmusnak...nagyon szép volt a torta és milyen édi a képen.

Vivi!Köszi!Mosószert nem váltottam,öblítőt nem használok és új cica-kutya sincsen.
Akkor lehet h a kajától jöttek ki a pöttyök ahogy Te is írtad.
Örülök nagyon h Barni átaludta az éjszakát.

Evita!Hát sajnos ilyen gyerekdokink van.Sajnos mindent veszünk még a krumlit is,szerencsére egy kevéske házi répánk van.

Sajnos most nincs időm reagálni...bocsi mindenkitől.

Már nagyon izgulok a szuri miatt hogy fogja viselni Ádámka,remélem jó kisfiú lesz.
MA 2 órára megyünk a dokihoz...lányok most jól jönne a drukkok!

Úgylátszik ma is szép idő lesz...szuper mert olyan jókat lehet sétálni.

Legyen szép napsütéses napotok!!!

Kép
erika12
 
 


Sziasztok!

Bocsi, most csak magamról :oops: , mert rohanok tovább, ügyintézés van...
Ááá, csajok, egy darabig még ne várjátok a színes híreket, mert a jelek szerint nem most fogok szülni, mármint nem maholnap.
Reggel nst, komolyan... szinte az elsőhöz fejlődtem vissza fájásügyileg. Babu azért mocorgott, de hát ennél szebbet vártam. Főleg úgy, hogy tegnap délután a gyerkőc meg sem akart állni, nekem meg sztem jóslóim voltak, főleg este. Hát, ehhez képest kiábrándított az nst. Doki meg nézett méhszájat, zárt ugyanúgy... szóval vonjátok le a következtetést... :lol:
Ok, azt valamiért éreztem, hogy nem fogok én nagy hirtelen megszülni a kiírt időpont előtt, de hogy ennyire semmi fejlődés :roll: :roll: :roll:

Vivi
Éljenek az átaludt éjszakák!

Erika
Sztem tök jól csinálod a hozzátápit! Hajrá a szurihoz!

Még jövök, szép napot!

KépKép
manama
 
 


Jaj Lányok!

Kérlek drukkoljatok a barátnőmnek, akinek tudjátok meghalt a babája, aki aznap tudta meg, amikor megszületett Emma! Ma operálják, már HARMADSZORRA!!! :twisted: :twisted: Akkor hétvégén kikaparták, majd egy hétre rá újra el kezdett vérezni, és nagy 10 cm-es darabkák jöttek ki belőle! Akkor újra kikaparták! Azóta eltelt 3 hér és tegnap elkezdett görcsölni, elöntötte a vér és újra darabkák jöttek ki! :shock: :shock: Hogy a fenébe nem képesek még második alkalommal sem normálisan kikaparni! Most már az Uzsokiba ment be! Ott aggónak,hogy egy hónapon belül harmadjára kaparni, nagyon veszélyes! De muszáj! Először azt gondolták,hogy csak menstruáció, de mivel megint jöttek darabkák belőle, plusz meguhuzták, látták,hogy muszáj! Így ma 11 és 12 között műtik! Kikaparják megint, majd betadinos oldattal átmossák a méhét, és utána antibiotikumot is kell majd szednie, hiszen már egy hónapja meghalt benne a baba és ezek szerint még mindig van benne valami, az iszonyatosan nagy fertőzés veszély! Úgy aggódom érte! Remélem nem lesz gond és ezek után még teherbe tud esni! Mellesleg a férje nem tud mellette lenni, mert 1 hete őt is operálták és most otthon fekszik fekvő gipsszel! :twisted: :twisted: Úgy bemennék hozzá! De hogy a fenébe, most hogy itt van Emma! Mellesleg a világ végén van hozzánk képest! :cry: :cry: Drukkoljatok nagyon!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Evita
Bár csak most olvastam, amit írtál, de megy a drukk a barátnődnek, hogy mielőbb rendbe jöjjön. Szegény, jól megviselheti ez a helyzet! :(
Hű, na Neked is jó védőnőd van...attól, hogy frissen végzett, még kezelhetné jobban a dolgokat. Apud felesége pedig... grrrr!!!!

Yokka
Azért hátha megfordul még a picúrod... ha meg nem, talán engedik a hüvelyi utat... ha jól látom, nem parázol rajta, ez teljesen rendben van!!!!

Andi
Megnéztem a videót, szuper édes Dóri baba! Az nagyon tetszett, hogy pikk-pakk felhúzta magát állásba, mintha ez lenne a legtermészetesebb, aztán picit rázta hozzá a popsiját... meg kell enni ;) :P

Többiek, hogy vagytok? Fogacskák, éjszakák, hozzátápi? Remélem a jó idő miatt kint vagytok, sétáltok, teékenykedtek!

Szép napot!

KépKép
manama
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi,hogy nem írtam ma, csak a barátnőmről, de nem volt időm, mert délelőtt nyűgős volt Emma! Fél 1kor aludt el! Aztán tettem-vettem és végül sikerült anyuval beszélnem és ráért délután így be tudtam menni a barátnőmhöz! Anyu bevitt autóval, míg bent voltam, addig ők kint maradt Emmával a kocsiban! Úgy örültem, hogy bemehettem hozzá! Na meg Lídiának is jól esett! :lol: :lol: :lol: Ő jól van! Talált valami lelkiismeretes dokit! Szóval szuper! :lol: Láttam sok újszülöttet, 3x -or is végigmentem a szülészeten! Elég nehezen találtam meg a nőgyógyászatot! :oops: :oops: Szép a kórház nagyon! :lol:
Tényleg eléggé kihalt a fórum! Mindenki eltűnt! :cry: :cry:

Szandri
Hogy vagytok? Mi van veletek? Olyan kíváncsi vagyok, hogy Ti hogy haladtok,hisz 30 perc van köztünk! :lol: :lol: Holnap lesztek 4 hetesek! Igaz milyen gyorsan repül az idő! :shock: :shock:

Vivi
Szuper ügyes Barnus! Csak így tovább! Remélem még sok ilyenben lesz részed!! :lol: :lol: Tényleg a szörnyű a védőnő! Anyu csak nyugtat engem, hogy szegény pályakezdő, legyek vele toleránsabb, de szerintem ezek a dolgok nem olyanok, ami emiatt lenne! Na mindegy!
Tényleg igazad van! Anyatej mindig más, szóval könnyebb lehet nekik! Hát gyerek függő valóban! Amilyen nagy zabás Emóca, akkor nálunk ezzel nem lesz gond! :lol: :lol: Hát kíváncsi leszek! :roll:
Igen tudom,hogy régen nagyon ment a teáztatás! Csak olyan rossz,ha beleszólnak a dolgokba! Ha egyszer elmondja, akkor oké! Tanácsot ad, nincs ezzel gond, de ha egyszer elmondom,hogy én nem így akarom csinálni, akkor ne erőltesse! :roll: :roll: :roll:

Yokka
Én azért szurkolok,hogy forduljon meg! Hátha! Ha meg mégsem, hát akkor ennek így kell lennie! Neki császárral kell megszületnie! Sajnálom,hogy Apácska ennyire nem nyitott erre a dologra! Remélem azért,ha megszületik a Babátok, akkor figyelmesebb lesz ilyen téren, és jobban figyelembe veszi a kívánságod!

Andi
Igen! Igyekszem az ösztöneimre hallgatni! Én sem akarok semmit adni neki,csak tejcsit! Amennyit szopik, nem fenyegeti az a veszély,hogy kiszáradjon! :lol: :lol: :lol: Nagyon jók a sétálós képek! Milyen nagy lány már! Hihetetlen! Hajrá,hajrá 4. fogacska!!!

Erika
Remélem minden rendben volt a dokinál! Ne is hallgassa az anyósra! Ne adj narancsot Ádámkának!

Manama
Hidd el, nem az nst-től függ,hogy mikor fogsz szülni! SOk olyat hallottam,hogy reggel nst-n volt! Semmi fájás, este pedig ment szülni! Nálam is így volt! Reggel nulla fájás, éjszaka meg már karomban volt Emóca! (Bár igaz,hogy nálam manuálisan beindítottak, de a többi esetben nem így volt) Szóval hajrá meglepi baba!!!! Elég jól viseli a barátnőm! Lelkileg is már szerintem elég jól feldolgozta, már amennyire lehet! :roll:

Suzy,Gabi, Orsi, Menion
??????????????????????????????????????????????

Laci holnap nem dolgozik, így most három napig hármasban leszünk együtt itthon! Olyan jó lesz!! :lol: :lol: :lol: Nem tudom mennyire tudok jönni írni! Olvasni mindenképpen foglak Titeket!
Emóca Szamóca ma 4 hetes! 4 hete született! :shock: :shock: :shock: (Pont ilyenkor már nagyon szenvedtem a fájásoktól és lassan szóltam a dokimnak, hogy EDA-t kérek :lol: :lol: ) Megmértem a Kisasszonyt 3740g! 2800g-mal született! Majdnem egy kg-mal több! Viszont,ha beleszámoljuk,hogy vesztett a súlyából, akkor több mint 1 kilót hízott 4 hét alatt! :shock: :shock: :shock:

Mindenkinek sok puszi!!!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!
Na végre ideértem.... :)

Baccus, mennyit irtatok..... :wink:
Végigolvastalak Benneteket, de nincs erőm most mindenkinek nyomni egy választ...bocsiii!

Menion!
Sajna Nekem a szombat nem jó, de a jövő héten hétfőtől csütörtökig ráérek délután. Legalábbis eddig nagyon úgy néz ki!

Mindenkit cuppantunk nagyon!!!

Kicsit rólunk: Dalma ugye 29.én volt fél éves és Gabiék jóvoltából lett egy édibédi mini rózsaszin masniszives tortánk...aminek Dalmus nagyon örült és ezerrel paskolta...letörte a marcipán masnit, dehát ez igy volt jó!!! És Apa hozott neki egy szál tulipánt, na de ami még meglepőbb volt...Én is kaptam egyet....."mivel ugye megszülted Nekem Dalmát!" cimszóval...... :wink:
Most megyek, mert leragadnak a szemeim!
Ölelééééés!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi
 
 


Helló lányok!

Ma voltunk a dokinéninél a 6 hós vizsgálaton!6970g és 67 cm.Minden oké és megbeszéltük,hogy mégis most (1hónap múlva) adatjuk be az agyhártyagyulladás elleni oltást.Már csak ki kéne találni hol tudom megvenni :? Orsi!Ti végül hol kaptatok?

Jaj..........szörnyű idő lett,pedig ma is hatalmas nagyot akartam sétálni Rolival,tegnap 3 órát voltunk kint. :lol: Talán délutánra javul a helyzet!!!!!!!!

Mindenkinek nagy pusz!Bocsi a nem reagálásért :oops:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hát a visszaolvasásról nem is álmodozom, remélem megértitek.
Noha minden nap felugrottam ide egy egy pillanatra, csak azt láttam mindenki megvan, még egyben vannak az illetékesek és hát Evita...
Jó neked :)

Az én Kisfiam a 3. hét betöltésével hasfájós lett és ezzel debütált is mint ölbe'baba. Most is rajtam csüng. Így elmondhatom, hogy minden szikla elvemet feladva olyan gyökér lettem...:oops: :roll: :cry: :cry:
Itt mindenki kőkemény mellettem.
1. kudarcom
Velünk alszik, mert a kókuszmatracot nem bírja.
2. kudarcom
Állandóan kézben van.
3. kudarcom
Én nem tudom elaltatni, csak kézben, de ha lerakom, azonnal ébren van. És igen, hagytam már sírni... Nem működik... :cry:
4. kudarcom
Csak az apjánál alszik el és nyugszik meg igazán. Aki reggel 8tól este 7ig dolgozik.

Hát dióhéjban...

És akkor én. A bordáim nem javulnak, valószínűleg visszarepednek minden egyes emelésnél.

Szóval lassan, nagyon lassan alakulunk.

Ja és a napirendünk annyi, hogy 2 óránként éhes a Kismanó. Kis Éhenkórászom úgy félti, védi a cicit (kaját), mint egy hajléktalan :D

Puszi mindenkinek, ahogy tudok (leszáll rólam ez a kis Csimbók : D), jövök.

KépKép

Kép
szandriii
 
 


rrtghzuhzjj9i9iokjjjjjjjjjjjjjjhgdfsxeews43er5fdfgvbhhhhhhhhhhhhhqdxdyexsydcdtgrzu8iligvfvcyídíFSR VVVVVVVVVVVVVV ZTUJYDYDSSSqgf ggijkoppőpoijűlk
űúkojjhjb

ezt az én kislányom írta nektek :D

Kép
menion
Budapest
 
 


evita
ez teljesen hülye...én már beszóltam volna már mikor a vizsgálatokat tőled kérdezte...
te mész hozzá és te tartod számon milyen beutaló kell...még a vizsgálatokat is te csinálod :evil: hát a legközelebbi a fizetését utalja át neked...
sajnálom az após dolgot...érdekesek ezek a férfiak hogy azt képesek elképzelni hogy ilyen témában okoskodhatnak...a tej kb80% víz szóval megnézném azt a babát amelyik rendesen eszik és kiszárad
amúgy nem csak a ffi-ak gondolják hogy jobban tudják mi a jó a gyerekednek :? szerdán voltam vizsgálaton és vinni kellet a babót is mert Laci dolgozott...hát mindenki okos volt.."ne ringassam úgy mert elszédül" ...(ahogy nem ringattam felébredt és akkor csodálkoztak hogy jéééé) "tegyem rá a sapkát mert megfázik"és sorolhatnám de nem vitatkoztam már feleslegesen csak mikor hazajöttünk át kellett öltöztetni mert úgy beizzadt :?

wiwi
na akkor van nektek is kiadás....sajnálom!biztos tudnátok máshova tenni a pénzt...na de a kocsi az létfontosságú úgyhogy költeni kell rá!
majd szólj ha meggyógyult a kocsika

evita-wivi
én is ezt látom hogy a régi idők "lányai"a teáztatás mellett vannak...a szobatársal mikor taliztam nem is lepődtem meg hogy tea van a cumisban...annyira látszik a köztünk lévő különbség...ő 10 évvel idősebb...mindent kicsit másképp csinál a babát is kicsit "hagyományosabban"öltözteti de a viselkedése is más vele...pl ő a pólyára is esküdött aztán végül hazavitették vele a kórházban mert felpuffadt a hasa a gyereknek hogy a pólyában nem tudott mozogni és hason feküdni...szóval neki a tea teljesen természetes és kérdezte is hogy nem adok neki csak tejet?hát mondtam neki hogy ameddig van tej addig inkább azt adom neki...

yokka
nem akarok okoskodni de nem tűnik jó megoldásnak hogy te kiköltözöl a lakásból gyerekestül és otthagyod a párodat 7végén
mikor lennétek akkor együtt?hogy lesztek akkor egy család?mikor fog apa apává válni ha hétköznap dolgozik 7végén meg elviszed a babót?
szerintem kompromisszmra kéne ebben jutni valahogy...úgy hiszem hogy legutóbb apa mellett érveltem de most az a véleményem hogy neki kéne engedni mert kisbaba nem minden héten születik szóval azért az első hetek 7végéit most a kicsire kéne szánnia...én se gondolnám hogy ott kéne idegesítenie téged a tinilánynak mikor amúgy is borzasztó stresszel jár az első hónap míg megszokod és belejössz...ennyit szerintem joggal elvárhatsz...beszélj neki ezekről még van időtök megszervezni és megegyezni

andicsiga
nem baj akkor majd egy másik időpontban talizunk...biztos lesz olyan ami mindenkinek jó lesz...
jó ünneplést!
nekünk nincs fogunk és nem is látok semmit de nyálzik és tömi az öklét a szájába folyamatosan....juj de jó már ti álldigáltok...hát nagyon szalad az idő...hamarosan totyog majd :D

manama
nem baj az ha időben jön hova sietsz? :lol: na jó hát gondolom hogy már túl akarsz lenni...azért én már lesem a "színes híreket"...ami késik nem múlik :lol:

evita
nagyon megrendítő ami a barátnőddel történt!nem is tudom hogy mekkora esélye marad babára ezek után...jaj minden porcikám borzong...és mindezt tök egyedül végig csinálni :shock:
mostanra már remélem a nehezén túl jutott!nagyon drukkolok nekik hogy ne legyen maradandó sérülése
na én abban a szép kórházban kepeszkedtem az első trimeszter utolsó heteiben....

orsi
hát nekem pont fordítva lenne jó csütörtöktől 7végéig...megyünk tornára meg jön hozzánk vendég....de ha a csütörtök a többieknek is jó lenne akkor hajrá!!! :lol:

TALI:
akkor csajok a következő csütörtök a kérdés...

szandrii
akkor kókuszmatrac KI szivacs BE :D
kenguru vagy hinta nagy segítség lenne szerintem
éééssss próbáltad már a hajszárítót vagy a porszívót? :lol: én rájöttem hogy a hangja az ami megnyugtatja mert volt már hogy 4 méterre volt a gyerek de ahogy beindítottam a hajszárítót rögtön csöndbe maradt...
a hajléktalan csimbókon jót derültem :lol: kitartás! lesz ez jobb is :D

Kép
menion
Budapest
 
 


Anna baba! Igen, igazad van..én is úgy gondolom. :)
Szandrii!Jajj drága, ne csüggedj. Ezek aztán végkép nem kudarcok! Velünk egy szobába fog aludni Vikóca is, de egy ágyba nem vállalom be, mert ha fáradt Apácska iszonyat mélyen alszik ééés....Nálunk már az eleje óta ha ficánkolós kedvében van, az apja keze alatt megnyukszik. Kézbentartásról idővel majd leszokik...pláne ha egyre több dolog érdekli és leköti. A bordád nem csoda hogy lassan gyógyul. Hát bizony emelgetni nem nagyon kellene. Nekem kb. 4 hónap volt mire rá bírtam feküdni...most már lekopogom nem szokott fájni frontkor sem (de én az első 2 hónapban 50mg-s contramalt kaptam). Ne legyél türelmetlen magaddal szemben semmilyen téren. Szerintem egy jó kis vitaminos, gyümis, zöldséges erősítés jót tenne a felépüléshez.
Roli baba! Na csak így tovább :D
Orsi! Édes Apukától hogy rád is gondolt. Meglesem a képeket, hátha velünk is megosztottátok :)
Evita!Szépen fejlődik Emma! Pedig téged is ijjesztgettek és tessék kint gyorsan behozza amivel kevesebb volt.
Ma is nézték babát...még az orvos is felcsattant, "hogy mit csinál ez a gyerek, nem tudja mi a dolga?!!"...na meg hogy így már biztos hogy"hason keresztül" fogok szülniJövő héten még egy utolsó vérvétel aztán várjuk a végét....
Többiek merre vagytok??
Jajj Suzy gondoltam rád. Téged is küldtek be Kakujához a centrálban? Hááát kialakult a véleményem róla rendesen....
Manama! Várjuk a híreket! Izgulok értetek....na meg a kiváncsiság...

KépKép
yokka03
 
 


na mi szerdán voltunk vizsgálaton...kivételesen én voltam a vizsgálandó nem a gyerek...de vittem őt is mert Laci dolgozott úgyhogy egyúttal dicsekedtem is vele az immunológián is és utána átvittem egy házzal odébb a "munkahelyemre"....
nekem felírt egy új bogyót amit reméljük bírni fogok és akkor nem lesz kinlódás ...vért is vettek nagy mázlira volt vénám is hisz rég nem szúrtak s azóta kinövesztettem :lol: 3 hét múlva megnézzük nem vágja a gyógyszer gajra a májamat ha minden ok lesz akkor emeljük az adagot és lassan majd elhagyhatom a szteroidot
nagyon sz@r napokon vagyok túl amúgy minden reggel fejfájással kelek és csillapíthatatlan sajnos...estére már alig látok és minden lépés kínszenvedés...hét elején egyedül még rosszabb volt helytállni mert a kicsi ugye pont akkor követel több foglalkozást amikor én már legrosszabb állapotomban vagyok...most Laci itthon van bár tegnap annyira nem remekelt csak mikor folyamatosan a sarkában voltam akkor csinálta amit kértem de időről időre elsunnyogott és otthagyott a 2 gyerekkel bajlódni...csak azt nem tudom hogy akkor hogyan akar még egy gyereket ha most ilyen...az uncsihugi csak 4 órát volt itt de abból Laci minimum a felét ellógta és a fél7-es nyügizéskor is elvesztette a türelmét többször is rákiabált a gyerekre(na nem nagyon)...mondtam neki hogy "üdvözöllek a világomban"...folyton le akart lépni a szobába...láttam hogy csak az egérutat keresi...pedig még nekiálltam palacsintát is sütni és a nagyját elvittem a gyerekvigyázásnak...és Norina is egy angyal volt egész végig...
szóval nem győzött meg arról hogy képes lenne társam lenni egy második gyerek nevelésében...de majd meglátjuk idővel...

a doki és a kollégák mondanom se kell olvadoztak a manómtól...mindenki elalélt tőle és ő is nagyot alakított...sokat mosolygott és szinte koketált mindenkivel...már látom hogy mellette rám már csak minimális figyelem jut :lol:
aggódtam is hogy majd a doki nem tud velem rendesen beszélni mert most ez fontos volt hogy elkezdjük a gyógyszerelésemet hogy ahogy mondta "felhőtlenül élvezhessem a babázást"...
mert mondtam neki hogy terhességem alatt tudtam meg milyen a fájdalom mentes élet és most így tudom mire vágyom...azt mondta hogy az új gyógyszer a fejfájásra is jó lesz csak persze hetekbe fog telni mert lassan tudjuk emelni a dózist is meg hát hónapokig nem szedtem semmit....
hát bizakodó vagyok de most még iszonyatos fejfájásaim vannak...biztos a frontok is rontanak a dolgon..
mindemellett sokat vagyunk kint...teraszra kiteszem a mobilágyat és a hintát is és süttetem a napocskával a gyereket :lol: a szeme nem bírja a fényt olyan édes ahogy rázza a fejét mintha megszabadulhatna a szemébe tűző naptól :lol: cuki...ja és hapcizik tőle :P
így vagyunk kint egész délután ott alszik is és játszik is és enni se veszem ki hogy ne akarjon kézben maradni...tegnap emiatt hogy bele-bele aludt a du.-ba nem is volt nagy sírás este szóval apa még nem is tudja milyen az igazi terrorizmus....
na megint hosszú lettem...szörnyű vagyok!

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabi
Cuppantás Rolinak, szép nagyot nőtt!

Orsi
Utólag is gratulálok Dalmának a félévességhez! Hogy telik az idő... Örülök, hogy Téged is megörvendeztetett Apa egy tulipánnal!!! ;) :P :P Meg is érdemled!

Menion
Nehogy kevesebbet merj írni! Én nagyon élvezem olvasgatni!
Jaja, igazad van, nem kell sietni, majd jön a bébi, amikor itt az idő! Amúgy az egyetlen parám, hogy indítani kell, de ugye eldöntöttem, nem kell, addigra babóca tiszteletét teszi idekint!!!
Ja meg az bosszant egy ici-picit, hogy hétfőn már terheléses ctg lesz (oxitocinos infúziót kapok). Inkább elkerültem volna. Bár ki tudja, lehet, h ez lesz az utolsó löket... :lol:
Hajrá az új bogyóhoz, mert durva ez a fejfájás! Brr! (jó tudom h nem arra kapod)
Hát, akkor Lacidat is nevelgetni kell még egy kicsit...

Yokka
Ígérem, jövök majd a hírekkel ;)

Szandri
Tessék már elhinni, hogy jó anyuci vagy, jól teszed, amit teszel. Tuti nekem is jópár elvem fog romba dőlni...
Sajnálom a bordafájdalmat... :(
Az idő tuti megoldja a problémákat!!!!!

Többiek, hogy vagytok, jelezzetek pár szóban!!!

KépKép
manama
 
 


Szandi!
Sajnálom, hogy kudarcnak éled meg ezeket! Kicsit próbáld meg pozitívabban látni a dolgokat.
Dóri a mai napig a kezemben alszik el, pedig már lassan 9 hónapos. Nem örülök neki és nem vagyok rá büszke, de egyáltalán nem élem meg kudarcként, ha neki így jó én nem bánom. Különben is nem fog ez sokáig tartani, úgy repül az idő, hogy hamarosan hiányozni is fog, hogy nem velem alszik el :D
Az hogy köztetek alszik tényleg nem a legszerencsésebb, de hidd el ezzel sem vagy egyedül, sztem ez sem kudarc, Imici egyszerűen ilyen baba.
Állandóan ölbe lét is meg fog szünni, mihelyst érdekelni fogja a világ. Gondolj bele, hogy 9 hónapig együtt voltatok és most hirtelen "egyedül" kell lenni, nem érez téged, nem hall minden pillanatban. Sztem ezért szeretnek ilyen pici korukban egész nap közel lenni hozzánk.
Apáknak pedig van egy kisugárzásuk, ezt el kell fogadnunk. Sokszor Dóri is csak nála nyugszik meg, de az ellenkezője is előfordul.

Mindegy, a lényeg, hogy ne lásd ilyen negatívan a dolgokat, ezek nem kudarcok csupán kezdeti nehézségek! Minden baba más, azt nézd a tiednek mi a legjobb!!
Sztem ilyen pici korba még ne hagyd sírni, ráér megtanulni, hogy mi a rend. Most babusgasd, öleld, ami neki jól esik.

Ja és ne vedd ezeket okoskodásnak, csak hátha kicsit máshogy látod a dolgokat.
Kitartást és sok puszi!

bocsi a többiektől, most ennyire futotta.
Mindenkinek szép hétvégét és puszi

andicsiga
 
 


manama
hát az biztos "megpiszkálja"a kis pocilakót...oxitocinos infúzió?máshol azt csak akkor adnak ha már nagyon túlhordott a baba...na de nem tudom végül is én ebben aztán tényleg nem vagyok jártas...nekem még ctg-m se volt annyira korán érkezett a manó :roll:
itt olvasgat mellettem Laci is és röhög hogy őt nem kell nevelgetni! de persze ebbe neki nem lehet szava :P :lol:
bizony ráfér még az "útmutatás"ha ilyen kis sunyi menyét :P elbujdokol a gyerekvigyázás elől :wink: na persze a gyerekcsinálás az tetszik neki mert avval büszke lehet de a többi már rám maradna...hát neeeeem!
ma kijelentette hogy nekem ez a munkám és ezért vagyok itthon :shock: :arrow: hát tudd meg kedves férjem és "jóban rosszban társam" hogy a te munkanapod se 24 órából áll és nekem is olykor lejár a munkaidőőőőő :lol:

na menek teszek fel képeket mert nincs fent elég :lol:

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!

Mamanap van,de az utolsó Menion hsz-hez azért hozzászólok! :lol:

Jó múltkor pont mi is erről beszélgettünk apával,hogy szegény ŐŐŐŐŐŐ mennyit dolgozik (ami igaz is) és hogy van amikor csak 1 szabadnapja van (ez is igaz),de aztán mondtam neki,hogy az én munkám se pihenés egész nap és ráadásul én szabadnap nélkül nyomom.Minden nap korán kelek (5-6) és este mire ő haza ér már hulla vagyok,de még ugye neki is kell vacsorát adnom meg minden.Na aztán belátta a dolgot és a szabadnapján persze ugrott egyből Rolihoz,ha megszólalt,persze nem hajnalban :lol: ,de azért örültem neki.

Na végülis arra akartam kilukadni,hogy tökre szeretem a "munkámat",de egyenlőre nem tudom elképzelni hogyan fogom bírni a "dupla műszakot",ha sikerül a kistesó!!!!!!! :roll: Ki hogy van ezzel???????

Pusz mindenkinek!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Orsi
Kérünk képeket a tortáról! Mert ugye van? Meg a tulipánról! Aranyos Apácska, hogy Rólad is megemlékezett!!! :lol: :lol:

Gabi
Szuper ügyesen fejlődik! Nálatok javult a helyzet délutánra! Itt hol kisütött a nap, hol beborult! Végül nem mentünk sétálni! Majd ma! :lol: :lol: Mamanap van ma? Asz szuper! Jó mamázást! :lol: :lol: Hát én még nem gondolkozok két babában! De biztos meg fogjuk tudni oldani! Addigra sokkal tapasztaltabbak leszünk! Menni fog az!!! :wink:

Szandri
Ne éld meg ezeket kudarcként! Nem szabad! Nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy mi elterveztük! És ez nem baj!
Honnan tudod,hogy nem bírja a kókuszmatracot? Még nagyon picike és igényli a közelséget! Ha ennyire nincs el,csak kézben és nem sikerült az sem,hogy hagyod sírni, nem gondolkoztál azon, hogy kipróbálod hordozókendőbe tenni! Neked is könnyebbség lenne nem a karodban cipelni, nem? Éjszaka is ilyen gyakran eszik a drága vagy akkor szépen alszik 5-6 órát, mint eddig! Enyém gyerek meg egyszerre eszik túl sokat és utána azért szenved mert nagyon fáj a pocakja, mert majd szétdurran! :cry: :cry: Nem tudom mit tegyek vele! :roll: :roll: A bordáidat sajnálom nagyon!
Ha lesz egy kis időd, akkor szeretnénk újabb fotókat!

Menion
hát igen! Ilyen a védőnőm! Ez van! Valahogy csak kibírom! Muszáj lesz! :? Szerintem se fog kiszáradni! De apósom tegnap is, meg ma is megemlítette ezt a hülye teát, már kezdek felrobbani, persze neki mindig szépen türelmesen elmagyarázom a tej felépítését, de úgy látszik nem tudom meggyőzni! Remélem meg tudom őrizni a nyugalmamat! :roll: :roll:
Meg ne próbálj rövidebb lenni! Nagyon szeretlek olvasni, úgyhogy jó e z így teljesen ahogy van! Még szép,hogy olvadoztak a kis Drágától! nagyon jók az új képek! :lol: :lol: Remélem az új gyógyszer beválik és a fejfájásod is elmúlik hamar! Én is fejfájós vagyok és tudom milyen szörnyű, bár ennyire sosem fájt, mint Neked!
Hát majd meglátod,hogy mennyire változik meg Laci, hogy "megérdemli-e" hogy szülj még egy gyereket neki! Tesóm is azt mondta,hogy nem szül még egyet a férjének! És eltelt egy év vagy 1,5 és a férje sokat változott! Sokat segít! Számíthat rá! Úgy látszik most érett meg a feladatra! És most már akarnak még egyet! Persze előtte egy nagyobb lakásba költöznek! Úgyhogy van időtök még! Laci is megembereli magát! Ilyenkor még tesóm se számíthatott a férjére! Persze most is vannak nézetletérések nevelési elv téren, de az más tészta!

Manama
Oxitocinos infúzió??? Brrr! Hát az kicsit durva! Érdekes,hogy mennyire más minden kórház! Hát akkor könnyen lehet,hogy attól beindul a Babó! Máshol a terheléses nst-nél lépcsőzni kell vagy ilyesmi, de oxitocin??? :roll: :roll: :roll:

Vivi
Nem is mondtam milyen cuki Barnus! Jók az új képek nagyon! Tényleg az apukájára hasonlít! Akartam kérdezni, mivel Barnus is nagy hasonalvó, hogy például játszószőnyegen sincs el háton? Nem tudom persze,hogy van-e neki! Mert én szeretnék venni Emmának, de ő egyáltalán nem bír háton lenni most már! Kb egy perc és üvölt! :roll: :roll:

Velünk minden oké! Most már rendszeres lett a délutáni nyűglődés! Hát ez van! :? Sokat fáj akkor a hasa! Holnap lesz egy hónapos, úgyhogy jövő héten hétfőn beszerezzük a gripe watert! Bár neki tuti azért fáj a pocija, mert sokat eszik! Viszont ördögi kör, mert esténként többet akar cicizni! Szerintem nem azért mert éhes, hanem mert nyugtassa magát! Viszont ha cicizik, megint eszik, így újra terheli a pocakját! Nem tudom mit csináljak! Tegnap fél5kor evett 80at! Hatkor már cicit kereste! Pár percet evett csak, megmértem, nem akartam elhinni, hogy 100at megevett, pedig másfél órával előtte 80at! Laci csak szivattyúnak hívja néha, hogy ilyen gyorsan megnyom ekkora mennyiséget! :roll: :roll: Ezek után 8kor is evett! Az ágyban nyűglődött! Picit elszundított! Majd fél10kor nem hagyta abba a sírást, így újra szopizott! :roll: :roll: Majd újra nyűglődött a kiságyban! Fél 11kor mentem be a szobába! Leoltottam a villanyt és én is lefeküdtem aludni! És akkor meg ő is elaludt! :roll: :roll: És csak 3kor kelt, utána meg fél7 és 10! Hát érdekes dolgok ezek ! Én meg tanácstalan vagyok! Nem akarom éheztetni, de azt se akarom,hogy a sok kajától fájjon a hasa! :? :?

evita10
Budapest IX. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?