Sziasztok Lányok!
Bocsi,hogy tegnap nem tudtam írni, de itt volt anyósom és főzött nekünk, meg elkísért reggel a védőnőhöz!
Igen, végül elmentünk!
Mint kiderült, nem lustaságból hívott be, hanem a doktornőnek volt akkor tanácsadása és hogy ő lássa Emócát! Teljesen el volt a doki olvadva,hogy milyen édes, milyen szépen fejlődik, milyen értelmesen néz! Én meg tiszta büszke voltam rá, na meg azért is, mert egy csepp hangja sem volt! Csak figyelt jobbra-balra, hogy mi történik körülötte! A doktornő tette rá a mérlegre és Emma rámosolygott, na ettől végképp elolvadt doki néni,hogy mosolyog. Mondom igen, elég sokat szokott! Megkérdezte, hogy mennyi idős, mondom 4 hetes lesz csütörtökön. Erre közölte,hogy akkor most csináljuk meg az egy hónapos státusz vizsgálatot minek jöjjek még egyszer!
Így jól tettem,hogy bementem! Legközelebb csak május 3án kell menünk a 2 hónaposra, és akkor megkapja az első szurit is! Na attól nagyon félek!
A Kisasszony 3650g és 53 cm! Vasárnap lesz egy hónapos! Simán egy kilót hízott, főleg úgy hogy szülés után még fogyott is! A védőnő közölte,hogy a héten még kijön látogatni, hiszen kell neki, majd szerdán vagy csütörtökön! Kértem beutalókat, de mondta a doktornő,hogy majd most nem tölti ki,hogy ne kelljen sokat várnom, majd a védőnő kihozza a héten!
És most figyeljetek! Délután 2 óra körül csörög a telefonom! Erre a védőnőm volt, hogy itt áll a kapunk előtt (még mindig rossz a csöngő
). Nem értettem,hogy mi van! Megyek ki, kérdezi: Hogy vannak? Mondom reggel óta ugyanúgy, jól! Erre ő: Tényleg maguk reggel bent voltak...! Akkor ma nem is kellett volna kijönnöm! Ez a nő nagyon durva! Még amikor meglátott se esett le neki,hogy bent voltunk reggel!:twisted: Na mondom legalább akkor a beutalók meglesznek! Kérem tőle! Erre ő: A doktornő nem adta oda?? Mondom nem, azt beszéltük,hogy ő kijön a héten és hozza! Erre ő: Ja, jó! De nekem nem adta oda a doktornő! Hát mondom szuper! Kérdezte,hogy a héten még kijöjjön még egyszer vagy nem szükséges. Mondom nem kell! Elég jövő héten, úgyis ráér a beutaló akkor, mert még időpontom sincs! Ezután megkérdezte tőlem, hogy akkor nekem milyen beutalók kellenek!
Miért nekem kellene ezt tudnom??? Mondtam, hogy hasi és koponya uhu, meg csípőszűrés, gondolom én! Felírta magának,hogy ne felejtse el! Erre megkérdezte,hogy a kórházban volt hallásvizsgálat, meg a PCU-t levették! Mondom igen, a zárójelentés szerint megtörtént! Ezt megkérdezte múltkor is, és a zárójelentés már nála van, plusz a kartonjában is benne van! Könyörgöm nézzen már bele, és ne kérdezzen fölöslegesen!!!! Mellesleg olyanokat beírt a státusz vizsgálaton a papírra, amit meg se kérdezett tőlem, és le se ellenőrizte, mint például,hogy reagál-e arra,ha a szemébe fényt világítanak! Hát ennek örömére mi itthon kipróbáltuk! szegény úgy hunyorgott, nagyon zavarta a fény!
Na meg azt is bejelölte,hogy erős hangra összerezzen, de ezt se kérdezte meg vagy ellenőrizte le! Jó így van, mert tényleg nagyon meg tud ijedni egy hangosabb zajtól, dehát akkor is!
Na bocsi,hogy így kifakadtam, de nem hiszem el,hogy ilyen védőnőt fogtunk ki! Nagyon remélem,hogy nem hosszabbítják meg vele a szerződését, mert én ebbe bele fogok őrülni! Szerencse,hogy majd egyre kevesebbet kell vele találkoznom!
Ma jön az egyik barátnőm 10re! Olyan jó lesz! Ő is babát vár csak júliusra!
Még egyszer bocsi,hogy regényt írtam!
Menion
Sajnálom,hogy nem sikerült az önkormányzatnál segítséget kapni! Szörnyű,hogy bizony emberek, meg csomó segítséget kapnak!
Sajnálom a bírósági idézést! Remélem el tudod intézni a dolgokat!
Bizony ám nagy színésznő!
Suzy
Örülök,hoy simán ment az eltolódás! Nekünk kellett egy kis idő! De már nagyjából beálltunk! Hát én is sajnálom apósomat!
Kézzsibbadást sajnálom, most már mindenképp menjél el dokihoz! Ez nem tréfa! Cipike jól kialussza magát! Megy a drukk a hozzátápihoz! Hamarosan meg fogja szokni Cipike is, aztán majd nem győzöl neki főzni!
Yokka
Megértelek a hétvégével kapcsolatban! Nálunk is kicsit hasonló a helyzet, csak Laci tesóival! Meg is írtam G-re a titkosok között van! Próbálj meg beszélni a férjeddel ! Hátha még is segít valamit!
Akkor könnyen lehet,hogy császár lesz? Még megy a drukk,hogy beforduljon! Én is úgy élvezem a jó időt!
Vivi
Szuper! Barni is kezd majd hozzászokni a hozzátápihoz! Amúgy az anyatejes babák nehezebb szoknak hozzá, nem?
Na és segített a sütőtök kaki ügyileg?
Manama
Tudtuk mi,hogy nincs semmi gond a vizesedéssel!
Ezt a kis időt kibírod már, és amint megszülsz, el is tűnik!
Azt még nem is mondtam,hogy újabban! Nálunk fél 5től megy a nyűglődés! Karban van csak el, gyakrabban kéne a cici! Aztán fürdés után is van,hogy megszoptatom, és egy óra múlva megint kéri! De aztán bealszik! Nem altatom kézben el, mert nem akarom,hogy hozzászokjon, úgyhogy álomba nyűglődi magát! Persze,ha nagyon sír kiveszem, azt nem bírom hallgatni!