Sziasztok!
Akkor irok egy kis bemutatkozast
24 eves vagyok, elso babank, aki - tobben is megerositettek hogy elegge jol lathatoan - kisfiu!
Most vagyunk a 24. het vegen, julis 19-re vagyok kiirva, ami nagyon klasszul egybevag az utolso mensi idopontjaval, ami nalam kesz csoda, ugyanis nekem sosem volt rendszeres a ciklusom, igy nem is tudtam hogy terhes vagyok amig egy rutin vizsgalaton az orvos meg nem mutatta a petezsakot
Nagyon meglepodtem, mert bar szerettunk volna babat, epp egy meddosegi klinikara jartunk ezzel parhuzamosan, ugyanis PCO-m van, es azt mondtak gyogyszerrel fogok tudni csak teherbe esni
Kulfoldon elunk jelenleg, igy nem otthon fogok szulni sajnos, pedig jobb lenne a sajat dokim kezei kozt!
Mult heten voltam nala vizsgalaton (otthon voltam egy hetig) ahol azt mondta hogy - idezem- "nem valami fa..a a mehszaja" es rairt egy 2100-as erteket a papiromra, meg sok magneziumot meg pihit javasolt ( gyakran kemenyedek, ez lehet az oka), ugyhogy miota visszajottem kiirattam magam az itteni haziorvossal , es eltelt az elso hetem amit itthoni pihivel toltottem
Viszont itt is voltam uh-n a heten, ahol megneztek a mehszajat, es nem lattak semmi rendellenesseget, 37mm-nek mertek, szoval nem tudom hogy most mi az igaz??!!
Remelem Nektek problemamentes a terhessegetek, bar ahogy olvasgattam itt sok helyen mar a tobbedik Picurt varjatok, szoval Ti biztosan tapasztaltabbak vagytok, mint en, aki minden hulyesegen beparazik
Ti hogy alltok a babaholmik beszerzesevel?Bar ahol vannak nagyobb csemetek, biztos sok minden megvan mar, de azert megis, vasarolgattok mar? Mi csak a babakocsit rendeltuk meg, mar alig varom hogy megjojjon
Elsore ennyit, igy is jo hosszura sikeredett
Toncsi