Sziasztok
Carotta: gyarapodunk a táblán
láttam nekem hiányzik az életkor, én 29 éves vagyok.
Csak most látom h mindenkinek van már gyereke, Carotta neked egyedül lesz az első!!! ez nagyon jó...szeretem, mindenki rendelkezik egy jó adag tapasztalattal...igy majd szulés utáni előbukkanó kérdésekre, biztos lesz válasz is
Kaqk: De jó neked, h enyhűlt az étvágyad..nekem sajnos nem, és már a mult héten ketten megjegyezték, hogy gömböjödök, "milyen szélles lett a derekam, és a fenekem is nőtt..."...hát erre mit lehet mondani...ez van
majd lemegy 2 gyerkőc mellett, ha Ádámmal lement 34 kg..
Olyan szép idő van nállunk is, folyton kinnt vagyunk, a hétvégén is kiruccantunk grillezni a szabadba, ahol egy nagy játszótér is van, és külön grillezőhelyek, asztalokkal...több család voltunk, kisgyerekek. Ádám nagyon élvezte, annyit szaladgált, vonat is volt, orahosszat a vonatnál töltött...kimaradt a déli alvás, 5kor értünk haza, az autóba aludt 30 percet, meddig hazaértünk, ahogy lezártam a kocsit felébredt, de annyira fáradt volt, h csak sirni tudott, nehéz délutánunk volt, aztán korán le is fektettem szegénykét.
Nállatok van a gyereknek kisállata?
én gondoltam vegyünk Ádámnak egy nyuszit a nyárára, mikorra én is ujból otthon leszek, csak aztán mi lesz mikor megnő, félek elvadul, meg ha valami baja lesz, Ádám biztos nagyon szomoru lesz...azt nem szeretném..milyen állatot jó inkább venni, h nem legyen se kényes...lehessen vele játszani