Lujza,
melyik Humanara gondolsz? Mi a tápszernek is a Humana HA 1-et használjuk. A cucc német a magyar cég csak a leírását ragasztja rá magyar nyelven, amúgy original német, a víz detto. Sőt azon még magyar nyelvű leírás sincs csak az, hogy melyik magyar cég hozza be.
Én más Humanakat egyenlőre nem imsertem, de ezek tuti németek
A vízet amúgy azért használom mert bp-n sajna nagyon erősen klórozzák a vizet és hát a forralással a klór nem túnik el
Amúgy ennek a legkisebb az ásványi anyag tartalma és nátrium szegény ami nem mind1.
Orsi,
Nem tudom mennyi idő Gergő bocs. Anna kb. ezt úgy két hete kezdte (ő 08.03.-án született) mármint azt, hogy igényli, hogy lásson vagy a közelében legyek. Aludni napközben már elég régóta kevesebber alszik sőt van úgy, hogy egész du. 5-ig semmit, de egyenlőre elég jól elvan úgy, hogy játszik magában is. Kell, hogy megszokja azt is, hogy magában játszik mert különben soha nem lesz el magában még később sem hiszen hozzászokik, hogy mindig valaki szórakoztatja. Amúgy az egyik gyermeknevelési könyvemben olvastm, hogy az egyedüli játékot is meg kell szokniuk, tanulniuk hiszen ebből fejlődik majd ki egy sor dolog pl. az, hogy magától ül majd le leckét írni. No de azért ez még odébb van
Vasárnap jön az anyósom aki persze fullba kényezteti, ami nem baj mert a nagyiknak ez a dolga, de minden egyes moccanására odaugrik hozzá és ezt nagyon csippantja Anna. Viszont amikor elmegy akkor legalább két nap míg újból megszokja, hogy anya nem ugrik minden neszre, hiszen dolgoznom is kell, háztartás is van stbstb, de ha látom (inkább érzem
), hogy engem igényel, akkor minden más le van sz@...
Szóval csak ennyit a nagy következetességről
K