Ideberg,
Hát biztosan ellenállóbb lesz a szervezete, a baktériumoktól és a vírusoktól, a sok friss levegőtől, a sok mozgástól és az úszástól is, na meg a vitaminoktól és a nem egyoldalú táplálkozástól. Viszont én erősen kétlem, hogy jót tenne neki, a színezőanyagok, tartósítószerek, a répacukor, a térfogatnövelő anyagok, a génmódosított termékek, és a rákkeltő anyagok garmada, amiket mostanában a termékekbe tesznek. Én ezektől próbálnám minél tovább távol tartani és minél kevesebbet adni neki belőle, mert ez biztos nem az immunrendszerét edzi, hiszen az utóbbi évtizedekben találták ki őket, még védekező mechanizmust nem tudott rá produkálni az emberi szervezet. Persze tudom, hogy örökké nem tudom kiszűrni ezeket a dolgokat, de korlátozni tudom őket és talán még ilyenkor a legjobb amikor még kis szervezetük építőköveit rakják le.
A homokozó tanácsodat megfogadom, nem mintha ide a kutya beengedne macskát, de ha esik az eső is nem kell megvárni, hogy a homok kiszáradjon.
A játszótérrel, meg nem tudom mit lehet kezdeni, legfeljebb, csak megpróbálni odafigyelni. A macskákat nem köti meg senki, ők arra járnak amerre csak akarnak.
A szőlőcukor azért jobb mint a répacukor, de ha lehet érdemes kerülni mindet szerintem. Niki a sima vízért is odavan, de nem nagyon iszik, mert ugye cicizik.
Vettem Hipp őszibarack nektárt. Az összetevőknél szerepel a cukor is. Igaz meg van csillagozva, mint a barack és az van ráírva, hogy ökológiai gazdaságból. És a felsorolásból, hogy mit nem tartalmaz, valahogy hiányzik az, hogy hozzáadott cukrot nem. Tehát az őszibarackléhez még ők is adtak + cukrot.
Varitus,
A védőnő szerint az alma jobban fogja a babák hasát mint a banán. Mert én is rákérdeztem erre a banános dologra.
Elvileg ha nem erőlködik, feszeng és nem kemény a kaksi, addig nincs nagy gond.
Cherryke,
Végülis nem nőhetnek úgy a gyerekek mint eddig, elég hamar elérnék a felnőtt súlyt.
De legalább a ruhatárat sem kell majd olyan gyakran cserélni.
Nagyon ügyes Hunorka, akarom mondani Hunor
. És hogy ült fel? Teljesen fekvő helyzetből?
Niki még magától nem ül fel, viszont teljesen jól megtartja magát függőlegesen ülve, meg ha előre dől a lábához akkor vissza tudja magát húzni függőlegesbe. Mondjuk oldalra már ennyire nem stabil, de azért egy kicsit tud arra is korrigálni. Ha hátrafelé megindul akkor viszont borulás következik, így csak az ágyon ül, de ott is csak néha, nem akarom erőltetni, de annyira imád ülni, hogy nehéz neki nemet mondani.
Mi a hordozót szoktuk feljebb csúsztatni az isofix talpon, hogy egy kicsit kilásson az autóból
A mózes lecserélésével sportülésre még várok, mert itt mindig fúj a szél és abban jobban éri, pedig tuti Ő is jobban élvezné, de még várjuk a jobb időt.
A vaterán rengeteg babaruha van, az ember nem is győzi végig nézni. Azt néztem múltkor, hogy van akit teljesen idiótán rakja fel a cuccait. Vagy azt nem írja a címsorba, hogy hányas ruhákról van szó, vagy azt nem hogy fiú, vagy lány rucikat akar eladni.
Lina,
Jó újra "látni" téged.
Örülök, hogy Btünde is jól van.
Egy pillanatra ledöbbentem ezen a mikulás dolgon, mert végül is az decemberben jön.
Pedig már nem egyszer hallottam ezt a kifejezést, úgy látszik én is fáradtabb vagyok.
Fricid pont jó súlyban van. Mi még a 7 kg-t sem tudjuk elérni.
Akkor nem csak nálunk nem bejövős az alma. Niki reggel nem nagyon szerette, jó ha 3 kiskanállal lement. Bezzeg délután amikor ettük az almát! Csak úgy kepesztett utána. Végül adtam neki egy cikket szürcsölni, persze a kezemből és folyamatosan paráztam le ne harapjon belőle egy darabot. De végül csak szürcsölgette, meg nyalogatta, vagy 10 percen keresztül. Ki érti ezt?? Remélem azért más bejön majd nála.
Nem semmi, hogy hányszor keltek. Én ezt nem bírnám. Minden tiszteletem a tiéd, na meg a barátnőmé, mert Ő még nálad is többet van fent, az Ő fia szeptember 21.-ei. Nekem Niki ma hajnalban kellt fel olyan fél 4 körül és cicizgetett olyan negyed 5-ig, na én sem voltam ma valami fitt. Remélem nem csinál belőle rendszert. Na persze ha éhes akkor éhes, nincs mese.
Én is ettől parázok, hogy lassan kinövi a mózest, mondjuk ovarálban még rosszabbnak tűnt a helyzet. A mi sportkocsi részünket fel lehet tenni mindkét irányba. Nálatok nem lehet esetleg szintén így? Mert akkor fordíthatnád magad felé is. Én biztosan úgy teszem fel az első időkben. Niki is szívesen veszi a szájába a lábát. Bár változó, hogy milyen gyakorisággal, pl ma nem is láttam tőle, csak amikor pelenkáztam, akkor úgy kell a lábát kiimádkozni a kezéből
Jajj nektek zoknik! Ami már egy kicsit lazább, pillanatok alatt lekapja a lábáról.
Nekünk is mondta a védőnő ezt a meningococcus oltást. Hát nem tudom, már örültem, hogy egy ideig letudtuk az oltásokat, erre akár mikor megyünk belenyomnak a gyerekbe egy tűt.