Na megjöttem. A rossz hír, hogy képet egyáltalán nem kaptam, mert Berci végig befelé fordult, meg aludt is a vizsgálat alatt. A jó hír viszont, és ez a fontos, hogy az uh szerint mindene rendben van és szépen fejlődik. Kicsit továbbra is nagyobbnak mérik, most csak 3 nappal, és elsősorban a buksija miatt, mert az "kerekebb" az átlagosnál. Lehet, hogy olyan lesz, mint Lilla.
Most 67,7 mm a BPD-je, a súlyát pedig 887 g-nak becsülték. És továbbra is fiú, így legalább a rucikat nem fölöslegesen vettem...
Nekem meg vesetágulatom van a jobboldalon, ami állítólag gyakori terhesség alatt, mert Berci pont ráfekszik valamire (nem tudtam megjegyezni, mire
, csak a hasonlat maradt meg: mintha elnyomna egy slagot, szent ég, ezt így kell írni!?). Mindenesetre eddig sosem nézték a vesémet, szóval meglepett, de állítólag szülés után ez is rendeződik.
Legközelebb 6 hét múlva megyek, májusban!
Panndi, te mikor mész ma orvoshoz?
Csöppke és Jucus, gratula a 24. héthez!
Gil, nekem most volt vérvétel, cukor mindenképp, de azt hiszem, teljes labor is, egybe. Hétfőn lesz eredmény, akkor majd kiderül. Nem tudod megkérdezni az orvosod a laborról? Én is úgy tudom, hogy ilyenkor aktuális.
Majga, reméljük, nem lesz semmi gond, nagyid hamar felépül, és ismét láthatod hamarosan!
Brunhild, szerintem simán lehet, hogy azért nem bírja a fiad tartani, mert az utolsó utáni pillanatban szól. Nálunk Lilla csinálja néha ezt, hogy ha nagyon belemerül a játékba, és egyszer csak szól, akkor kb 20 mp-ünk van, hogy rohanjunk a wc-re, lehúzzuk a gatyóját (ilyenkor nem megy már neki egyedül...) stb, különben bepisil. Amúgy meg rég szobatiszta már.