Csajok
, gondban vagyok.... a babakocsi miatt...
Hívott a kereskedő (nem a bolt, akitől vettem, hanem a kereskedő, aki a boltnak szállítja), hogy érdeklődjön, mi is a baj a kocsival. Azt mondja, ez az első eset, hogy hibás egy kocsi (persze, mi mást mondana..), és hogy küldjem el nekik csak a vázat, és egy nap múlva küldenek egy másikat, ez nem gond, garanciális
Most nem tudom, mi legyen... maga a bolt nem válaszolt, csak továbbította a levelemet a kereskedőnek, tehát nem tudom, hogy ha nem kell a kocsi, hajlandóak-e visszafizetni a pénzem (bár törvény írja elő, a honlapjukon is fent van)
A hölgy nagyon győzködött, hogy milyen jó kocsi, eddig még nem volt panasz, és hogy rengeteget adnak el belőle főleg Pesten, és hogy egy nap alatt kicserélik a vázat
Én azt mondtam, hogy meg kell beszélnem este a férjemmel, és majd eldöntjük, hogy mi legyen: vázcsere (nála), vagy visszaküldöm az egész kocsit a webáruháznak..
Férjem állítja, hogy sz.r a babakocsi, de ha nekem tetszik, megtartjuk .... Hát tetszik is meg nem is, nem tudom..
Abban maradtunk, hogy este még egyszer összerakjuk, minden kombinációban, és jól szemügyre veszem, mert tegnap meg sem néztem rendesen, miután láttuk, hogy rossz a kereke, csak a mózest tettük fel rá próbának..
Ja, és továbbra is -tegnap óta- folyton keményedem, és hol itt szúr, hol ott
(lehet, hogy tegnap nem kellett volna arrébb tolni a 27 kilós babakocsis dobozt?
)