Új privát üzeneted érkezett!

Ana: valamire biztos jónak kell lennie, mert ekkora kockázatot nem vállalna az egészségügy.

Leo: köszi a választ.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Pihe
Örülök, hogy minden oké, már kezdtem aggódni!

Rokakoma
Simán belefér a várandós szenilistásba szerintem ;)
Babakocsik: szerintem a kettő közül mindenképpen a Giraffe Club! Mostanában több ismerősöm is vett, elégedettek, szeretik.
Nekem a Tako Jumper egyáltalán nem jön be. Olyan ormótlan... (bocsánat :)) És ráadásul nagyon nehéz, bár lehet, hogy ez csak nekem szempont. Szerintem ezért az árért kapsz jobb, ismertebb márkát, aminek esetleg utána is tudsz nézni. (Chipolino, Espiro, Raf-Pol stb.)

Ana
Igen, ma van a Csöppségem névnapja, Luca azzal kezdte a napot, hogy beordított a pocakomba :lol:
Hogy van Lilla?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Ana
Szerintem, nincs... :?
Én ragaszkodni szoktam a rendes terheléseshez... :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 

 
 


Ana, mikor Zsófival voltam terhes, még nálunk is a zsemlés egyszeri vérvétel volt :roll:

Fruzsinak tetszett a csana, egyszer elpityeregte magát napközben, mert tornáztak, és nagyon hangosan sikítoztak a többiek, aztán ebéd közben meglátott, először vigyorgott, aztán elkezdett sírni, hogy anya, de mondták neki, hogy a második után jöhet ki hozzám, és akkor abba is hagyta :) De azt mondta, megy máskor is, meg próbálta elmesélni, miket csinált :)

brunhild: nagyon jó a fénykép, helyesek :) Bepisilés engem is érdekel, Zsófi nappal tökéletesen szobatiszta 22 hónapos kora óta, de alvás közben bepisil, nem ébred fel a pisilésre... Most arra gondoltam, hogy ha jó idő lesz, akkor én simán leveszem róla a pelenkát alváshoz, hátha úgy jobban érzi... :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Az a baj, hogy egy kezdeti cukor-anyagcsere zavar kezdeti formája az étkezéses vizsgálattal nem mutatható ki.
Az étkezéses vizsgálatnál pl. zsemlében levő összetett szénhidrátnak emésztődnie kell, úgy szívódik fel... begfolyásolja az ereddményt pl. az emésztés sebessége... milyen gyorsan ürül a gyomorból a táplálék...

És a csökkent glukóztolerancia esetén is már kialakulhatnak az érszövődmények....

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


Addisz :D :D :D (Luca...)

Köszi a kérdést, Lilla nem volt ma túl jól, még mindig sokat fájlalta a pociját, ilyenkor csak lefeküdt a kanapéra és nyögött. :( De ha épp elmúlt a hasfájása, olyankor relatíve jól volt. Estére felment a láza, kapott lázcsillapítót, most ép hat, mert elkezdett pörögni. Szóval változó... :wink: De legalább nem hányt újra.

Leo :roll: Na ez tipikusan az az eset, ami elég kínos tud lenni. Csak nem javasolhatom a sokéves gyakorlattal rendelkező orvosomnak, hogy legyen szíves a bevettől eltérő módon vizsgálni, mert én úgy hallottam, hogy... Látom, kaptam esti mesét. :)

anabique
Budapest
 
 


HÁT MOST HA HISZITEK,HA NEM ÉN BIZONY A MÁSODIKKAL NEM VOLTAM TERHELÉSESEN :shock: CSODÁLKOZTAM IS...

AZ ELSŐVEL NEKEM IS ZSEMLE-2DL TEJ KOMBÓ VOLT A NAGY TERHELÉSES

MOST DOKTOR BÁCSIM MÁR MEGÍRTA A BEUTALÓT RÁ,MEG ÍRT RECEPTET ARRA A BIGYÓKÁRA.KIFAGGATOTT,HOGY A CSALÁDBAN VAN-E CUKORBETEG,ÉS AMIKOR MONDTAM,HOGY NAGYMAMÁMNAK ÖREGSÉGIJE VAN,AZT MONDTA,HOGY AKKOR 3 PONTOSAT KELL CSINÁLNI(ÉHGYOMOR-1ÓRÁS-2ÓRÁS)
JÖVŐ HÉTFŐN MEGYEK...MEG AZT MONDTA,HOGY VASÁRNAP EHETEK KICSIT TÖBB SZÉNHIDRÁTOT,VISZONT ESTE 9-TŐL SEMMIT SE...EZT MÉG NEM TUDOM,HOGY HOGY FOGOM KIVITELEZNI,MIVEL ÉJSZAKAI BAGOLY VAGYOK(ÉJJEL 1-2 MIRE ELÁLMOSODOK)

LEO:MITŐL LEHET AZ,HOGY KICSI MANÓT 2-3 NAPIG ALIG ÉRZEM???UTÁNA SEMMI GOND,MAJD KIBÚJIK HASFALON KERESZTÜL...CSAK AZ A KÉT NAP....

JAJJ CSAJOK OLYAN IDEGES VAGYOK...MAMÁM KÓRHÁZBAN VAN...ÉS LEHET,HOGY PACEMAKER KELL NEKI :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Most van a RR a tv2-őn :?


Mire elküldtem, már vége is volt.
Bocsi

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Panndi
Nagyon ügyes Fruzsi :)
Éjszakai pelus: Luca 24 hónaposan lett szobatiszta nappalra, soha nem volt baleset, ügyesen szólt mindig. Viszont Zsófihoz hasonlóan éjszakára nem ment a pelus levetél. Telepisilte mindig, nem csak egy kis becsurgás volt, hanem határozott mennyiség :) A gyerekorvosunk azt mondta, hogy addig felesleges levenni éjjelre, amíg nem csökken a mennyisége, mert nagy valószínűség szerint csak kudarcélmény lenne neki a sok bepisilés. Úgyhogy mi addig vártunk, míg nem lett majdnem száraz a pelus reggelre.

Majga
Szegény Mamád! :( Jobbulást neki! Régi betegség vagy hirtelen lett rosszul?

Ana
Hihetetlenek a gyerekek, hogy mennyire másként viselik a betegséget. Luca is ilyen, ha épp lemegy a láza, akkor képes bukfencezni, táncolni, énekelni, pedig előtte egy órára majdnem hűtőfürdőztünk...
Nyugodt éjszakát nektek :)


Megjött ma a második adag Bibar-féle ruhacsomagom :lol: Annyira szuperek ezek is, hogy csak na :) Már majdnem teljes a kezdő ruhatára Johannának! (mondjuk mást nagyon még nem is vettünk :roll: )

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Addisz: EGy csoportképet a rucikról feltehetnél. :wink:

Majga: Reméljük minden rendben lesz a nagyival.

Csöppke: még nem is dicsértem meg a szuper uh-s képeket. Nagyon jól sikerültek.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Nálunk a szobatisztaság pont fordítva volt. Lili kb. 2 éves kora óta nem pisilt be éjszaka, száraz volt a pelus, csak megszokásból adtam rá. Nappal viszont nem figyelt oda, és 3,5 éves korában lett csak szobatiszta. De akkor már éjszakára is, hisz azzal már 1,5 éve nem volt gond. Én azt hittem, már soha nem lesz szobatiszta, volt, hogy sírva szedtem ki a kakiból. Viszont néhány ovistársa pelusos még éjszakára.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


:cry: :cry: :cry:
Nem jó a babakocsi.. le se fotóztam...

Először is, nagyon nagy darab, amitől meglepődtem...Én a képek alapján olyan Pierre cardin típusú babakocsira számítottam, hát ez annál is nagyobb, óriásiak a kerekei, széles nagyon a váza, terepjáró kocsi.... DE mondjuk idáig csak pechnek mondanám, hogy nem jártam jobban utána :roll:

Ami viszont már tényleges baj az az, hogy az egyik kerekét nem lehet felszerelni..vagyis hibás...

Most úgy vagyok vele, hogy egyik szemem sír, a másik nevet :oops:
Csalódott vagyok egyrészt, mert végre megjött "álmaim kocsija", de nem jó, hibás :( , ráadásul nem is egészen olyan, amilyennek elképzeltem..... másrészt kicsit örülök annak, hogy hibás, mert így van okom visszaküldeni :oops: :(
20140901114303
 
 


brünhild óóóóóóóóóó:(:( Sajnálom. Ezekszerint előtte élőben még nem láttad?
Elvileg netes vásárlásnál akkor is kicserélik X napon belül, ha nem hibás...
Csakhát visszaküldeni sem egyszerű... :(

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Brunhild
Basszus :twisted:
De igazad van abban, hogy még szerencse, hogy hibás. Szerinted visszaadják a pénzt vagy le kell vásárolni? Forgalmaz esetleg más modellt is a bolt, ahol vetted?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Hát nagyon remélem, hogy visszaadják a pénzt...van még más babakocsijuk, de pontosan nem tudom, majd megnézem... Tudom, hogy nem a bolt a hibás, hisz ő csak forgalmazza, de mivel nagy csomag és macerás visszaküldeni most úgy vagyok vele, hogy nem szeretném még egyszer megkockáztatni...

Nem láttam élőben, mert csak webáruházakban találtam ilyen kocsit. Amúgy nem lett volna tragédia, maga a modell továbbra is tetszik, csak sokkal nagyobb, mint amire számítottam és nem biztos, hogy befért volna a csomagtartóba...de attól még megtartottam volna, eszembe sem jutott volna visszaküldeni...biztos jó lett volna, mármint tologatni :) De így, hogy hibás, és vissza kell küldeni, biztos vagyok benne, hogy nem fogok (újból) ilyet venni :roll:
20140901114303
 
 


Megnéztem a honlapot, törvény szerint 8 napig indokolás nélkül vissza lehet küldeni egy csomagot! Ez nem azt jelenti, hogy nem próbálkozhatnak majd meggyőzni, hogy mást vegyek helyette, de kötelesek visszavenni és visszafizetni az árát (postaköltség természetesen az enyém..)
Írtam mailt nekik, kíváncsi vagyok mit válaszolnak, és nagyon remélem, hogy nem fognak szarakodni ...


Leo, azért köszi! :) Én a homeopátiával úgy vagyok, hogy hiszek is, meg nem is... Hiszek a gyógynövényekben, pl a kamillateában stb :) Megiszom a Stodal szirupot, mert tényleg jó köhögésre (és finom is :D ), vagy pl. amikor be volt dagadva, gyulladva a mandulám Angin heel bogyókat szedtem, amelyek segítettek. Azt nem hiszem, hogy mindenre van megoldása a homeopátiának, hogy mindent lehet kezelni vele és hogy csodákra képes...
A lényeg, hogy ezt most kipróbálnám, hátha segít...
20140901114303
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁáááá és kezdhetem megint nézegetni a babakocsikat és törhetem a fejem, hogy milyen legyen :? Örültem, hogy ezen már túl vagyok... Egy biztos, legfeljebb kiválasztom a neten, de boltban veszem meg :?

Majga: mamádnak jobbulást!
Anabique, Addisz: lányoknak is mielőbbi gyógyulást!

Rokakoma, nem ismerem a babakocsikat, amiket belinkeltél, de nem is mernék már tanácsot adni.... :roll:
20140901114303
 
 


O, Brunhild, nagyon sajnalom!!!!
Meg szerencse, hogy visszaküldheted es örülj neki, hogy ilyen elörelatom voltal es idöben megrendelted, kepzeld csak, ha mar a 36. het körül lennenk. Ugye jol emlekszem es Raf-Pol Felixet vettel?
Megoszthatod velem az ötleteidet ... :)

Köszönöm a velemenyeket, hat akkor azt hiszem marad a Giraffe.
Addisz, pont ezeket a markakat nezegettem meg, amiket mondtal.
A Chipolino annyira nem tetszik, az Espirot meg nezegetjük. Raf Pol szinten nagyon neheznek tünik.
Meg a Touragoot neztem, de arrol meg egyaltalan nem hallottam.
Azert nehez, mert masszivat szeretnek, de azok meg olyan nehezek pl. az ABC design nagyon tetszik, de oriasi :(

Majga, nalunk mindenkinek 3 pontosat csinalnak. En is kicsit problemazom az idöponton, mivel az ajulas veszelye sajnos fenn all, a ferjemnek is benn kene velem lennie, ö meg dolgozna. Szoval vlsz reggel 7re oda kene mennünk, amihez viszont 5 körül kell felkelnünk
:?

Brunhild, a homeopatis bogyokban szerintem nem nagyon lehet olyan hatoanyag, ami karos. Az ellenzöi pont azzal kritizaljak, hogy nincs benne semmi. En azert megprobalkoznek vele. A kishugom pl. evekig szenvedett visszaterö szemölcsöktöl (vagy 3-4szer szedtek le neki), vegül 1 ev bogyo szedes utan nyomtalanul visszahuzodtak. Persze szerintem is van amikor egyaltalan nem valik be, de egy probat meger :)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület
 
 
 


brunhild,
babakocsiügyileg szerintem az a legjobb, ha megnézed rendes boltban, tologatod..., aztán végül megveszed webáruházban, mert ott általában olcsóbb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


szasztok!
Tegnap kész lett a a vérvételem lelete:
0. vércukor 4,2mmol/l
120' vércukor 4,7mmol/l
Ez szuper
DE...
A Hemoglobinom nagyon rossz 95 - ez 120-160között lenne normális.
Így újabb bogyót kell szednem. Egy hónap múlva vérvétel, ha nem lesz sokkal jobb, akkor intravénásan fogok gyógyszert kapni. Bár igaz amikor az Esztivel voltam terhes akkor is így jártam
A többi eredményem jó.

Brunhild!
Sajnálom a babakocsi sztorit

Szerencsére minket elkerül mostanában a betegség.
Minden betegnek jobbulást.

Szabtisztaság
Eszti nappalra 20hónapos kora óta szobatiszta, éjjelre meg 3 éves korától. Azóta baleset sem volt.
Nálunk inkább a nagyvécézéssel vannak gondok.


TV, DVD

Hát igaz ami igaz Eszti a Ti általatok leírt napi 20-30percnél többet néz TV-t illetve DVD-n mesét fpleg hétvégén, amikor otthon vagyunk.


Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Úgy nem szeretem ezt az új táppénz-betegszabi dolgot...
Most azt mondták, hogy inkább menjek el úgy, hogy még áprilisban befejeződjön, de akkor még néhány napot dolgoznom kell májusban is.
De mi van, ha nem a terhesség miatt ír ki a doki????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


én kiszámoltam, hogy nekme kb ugyanannyi lesz a nettó ha tp illetve ha bszit kapok
én minimum május végéig dolgozni szeretnék

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


bkrisztike,
nekem nem az összeg miatt fontos, hanem a 180 bérezett nap miatt, amibe a bsz beleszámít, a táppénz nem. De végül megbeszéltem a háziorvosommal, hogy majd betegség, és nem terhesség miatt vesz keresőképtelen állományba, és akkor végül is mindegy, hogy mikor kezdődik, meg végződik, így is úgy is járni fog bsz.
Terveim szerint akkor húsvétig dolgozom, és utána bsz, szabi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


oksi értem

tehát 2011.ben kell a 180bérezett nap a Gyedhez ugye?

Én 28nappal a tervezett szülés előtt elmegyek Tgyásra, így a gyedemet még 2011 december végén tudom igényelni így annál is a 2010-et veszik fegyelembe

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Csajok :wink: , gondban vagyok.... a babakocsi miatt...

Hívott a kereskedő (nem a bolt, akitől vettem, hanem a kereskedő, aki a boltnak szállítja), hogy érdeklődjön, mi is a baj a kocsival. Azt mondja, ez az első eset, hogy hibás egy kocsi (persze, mi mást mondana..), és hogy küldjem el nekik csak a vázat, és egy nap múlva küldenek egy másikat, ez nem gond, garanciális :roll:
Most nem tudom, mi legyen... maga a bolt nem válaszolt, csak továbbította a levelemet a kereskedőnek, tehát nem tudom, hogy ha nem kell a kocsi, hajlandóak-e visszafizetni a pénzem (bár törvény írja elő, a honlapjukon is fent van)
A hölgy nagyon győzködött, hogy milyen jó kocsi, eddig még nem volt panasz, és hogy rengeteget adnak el belőle főleg Pesten, és hogy egy nap alatt kicserélik a vázat :roll:
Én azt mondtam, hogy meg kell beszélnem este a férjemmel, és majd eldöntjük, hogy mi legyen: vázcsere (nála), vagy visszaküldöm az egész kocsit a webáruháznak..
Férjem állítja, hogy sz.r a babakocsi, de ha nekem tetszik, megtartjuk .... Hát tetszik is meg nem is, nem tudom..
Abban maradtunk, hogy este még egyszer összerakjuk, minden kombinációban, és jól szemügyre veszem, mert tegnap meg sem néztem rendesen, miután láttuk, hogy rossz a kereke, csak a mózest tettük fel rá próbának..
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ja, és továbbra is -tegnap óta- folyton keményedem, és hol itt szúr, hol ott :? (lehet, hogy tegnap nem kellett volna arrébb tolni a 27 kilós babakocsis dobozt? :oops: )
20140901114303
 
 


Sem labor eredményekhez, sem táppénzes ügyekhez nem értek :(
20140901114303
 
 


Nehéz ügy, ha nem tetszik én szó nélkül visszaküldeném :(
kivancsika
Budapest
 
 


Brunhild, ha nem vagy vele elégedett, akkor a webáruházzal beszéld meg, hogy vissza szeretnéd küldeni. Lehet, hogy azt hiszik, tökre oda vagy a babakocsiért, csak hát a kerékkel van gondod. Inkább most cseréld le, mint hogy fél év múlva bánd meg, hogy nem voltál elég határozott. Egyébként meg nagyon sajnálom!

Majga :( Remélem, mamáddal minden rendben lesz!

Addisz, MÁSODIK adag Bibaros cucc? :) Látom, te is belejöttél. Fotó? :) Ruhákkal egyébként már mi is nagyon jól állunk, kár, hogy szobája és szekrénye nincs még Bercinek. :D

Bkrisztike, grat a jó vércukor erdeményhez! Az intravénás gyógyszert (ha kell), miért intravénásan kell?? És csak egyszer, vagy hányszor?

Lilla végre jobban van. Már jókedvű, szaladgál, játszik, és nem fáj semmije.

anabique
Budapest
 
 


anabique

Intravénásan adható injekcióról van szó. Esztinél 2-3 napota kellett kb5-6 alkalommal összesen

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ana
Igen, második adag :oops: És szerintem lesz még több is, azóta kontaktban vagyok vele és jövő héten tölt fel nagyobb ruhákat is, Lucának meg kell vennem még ezt-azt tavaszra és nyárra :lol:
Szoba és szekrény? Nekünk egyelőre a lakás sincs meg :roll: És amíg az nincs, addig semmilyen nagy dolgot nem akarok venni, mert a költözésnél csak plusz macera lesz.

Brunhild
Szerintem ne habozz és küldjed inkább vissza. Én láttam ezt a babakocsit élőben, tényleg nagy és széles, nem tudom, hogy lifbe, tárolóba, csomagtartóba hogy fér be szenvedés nélkül. Emlékszel, régebben sokat pörögtünk a babakocsi témán és ebben az árkategóriában azért volt még jó néhány modell.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Igen, igazatok van, csak még nem sikerült eldönteni, hogy tetszik-e.. Ha jó lett volna a kereke, fel sem merült volna a visszaküldése...
Muszáj ma este rendesen megnéznem, tologatnom, hogy el tudjam dönteni, jó-e nekem :roll:

Anabique: szuper!

:D Bibar rucik :D Én is szemezgetek még pár cuccal, csak most hónap végén már nem fért bele a költségvetésbe ;)
20140901114303
 
 


Addisz :D
Hát igen.. erre nem is gondoltam, lemérem, hogy befér-e egyáltalán a tárolóba :shock: (mármint az ajtón hogy átfér-e)
20140901114303
 
 


Addisz, te nyertél. :) A lakás tényleg mindent visz... :/ Azzal hogy álltok? Nem sok időtök maradt akkor...

Bibarnál én is gyűjtögetek még amúgy, és én sem kizárólag csak Bercinek nézek. Panna is folyton nő :shock:.

anabique
Budapest
 
 


bkrisztike,
nekem a GYED maximált lesz, én most a TGYÁS-ra "gyűjtögetek", hogy azt a fizetésem után számolják, ne a minimálbér kétszerese után. Elég nekem, ha 2010-2011-ben megvan a 180 nap, de próbálom úgy csinálni, hogy éven belül is meglegyen, mármint 2011-en belül is, ki tudja, mire lesz még jó, bár nem tervezek negyedik gyereket (tudom, Brunhild, más is mondta már ezt :lol: )

Brunhild,
én visszaküldeném a kocsit. Ha már valami eleve rossz, nehogy más is kiderüljön róla. Mi a Zepteres légtisztítónkkal jártunk így. Csak a mienk volt hibás kb, de az gyárilag. Egyszerűen nem cserélték ki, de már nem is foglalkozom vele. Mindig felkapcsol 3-as fokozatba, egyrészt hangos így, másrészt sok áramot fogyaszt. Bevittük az oviba, ott nem gond, a gyerekek úgyis túlkiabálják, áramot sem mi fizetjük, viszont hátha kevesebb baci kerül a gyerekekbe.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ana
Hát, mivel az utóbbi 6 hétben szinte folyton betegek voltunk, ezért nem maradt túl sok időm lakásokat nézni, sajnos. Úgyhogy nem állunk jól. A fő probléma az, hogy nagyon szűk terület jöhet csak szóba (Mamám miatt elsősorban), tehát a mostani helyünkhöz nagyon közel keresünk. És persze van még jó néhány elvárás, elképzelés (méret, állapot, szobaszám, emelet, tároló stb.), amiből persze egy-kettő rugalmasan változtatható, de még nem találtunk olyat, ami megfelelő lett volna :roll: Illetve csak a múltkorit, amit nem akartak kiadni nekünk... :x

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Addisz, ez tényleg nagyon bosszantó lehet. Kíváncsi lennék, mikor tudják másnak kiadni azt a lakást, hogy ennyire válogatnak...

Mi most a csempével faragtunk rá (fürdőszoba felőújítás miatt). Végre valahára kinéztünk egy termékcsaládot, ami tetszik és árban is elfogadható lenne, megterveztük, hová melyik elem kerüljön, erre kiderült, hogy épp most nem gyártják, mert nincs rá kereslet. :evil:

anabique
Budapest
 
 


Brunhild: Sajnálom. Annyira rossz, ha vársz valamit, és mire örülhetnél neki, elmegy a jókedv. Méricskéld le feltétlen, és emeled is fel, h elbírod-e?

Bkrisztike: Te milyen bogyót kaptál?


Ma voltam védőnőnél. Minden oké, meghallgattuk a szívhangját is. Kerek 26 hét 9 kiló
:oops:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Brunhild! szerintem is küld vissza, bár nem vagyok biztos benne,hogy egyszerű menet lesz!

KÉPZELJÉTEK EL! vasárnap azt hittem rosszul látok! Eljöttek a szüleim! :lol:
Apukám mondta,hogy szeretné, ha vissza állna a családi béke, hallani sem akarnak róla, hogy a gyerekeket eltiltsam tőlük. Elég sokmindent felajánlott segítségképpen. Sajnos anya még mindíg haragszik a kisbaba miatt, Dávidka elmesélte, hogy az új szobák sem tetszettek neki?! Nem baj, most egy nagyon halvány reménysugarat látok a kapcsolatunk javulására és ettől olyan BOLDOG vagyok!!!!

Remélem mostmár így csoportosan kilábalunk ebből a rengeteg betegségből.Dávidka már 2napot volt is oviban.
Pénteken megyek a Hajdú Krisztinához! Már nagyon várom.

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Gydaid: EZ NAGYSZERŰ. HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON ÖRÜLÖK, ÉS VÉGRE ÉRZEM A BOLDOGSÁGOT A HOZZÁSZÓLÁSODBAN.

Minden kis lépést értékelni kell, és nézd azt, h elmentek hozzátok, ott voltak, mert tenni akartak valamit. Még nagyon sok találka és beszélgetés van még előttetek, de hidd el, ez óriási előrelépés, melynek lesz folytatása!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 




gydavid ez nagyon jó hír!
Csak így tovább!!! :wink:


Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


köszi szépen! Mindent megteszek! most április 20.-án lesz 60éves!
Valamit ki kell találnom!

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Gydavid, ennek nagyon örülök!!!

Mi közben szereltünk, méricskéltünk, gondolkoztunk..és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a babakocsit! Nagyon sok a tartozék meg az extra funkció, egészen meglepődtünk rajta, tologatni is jó. Persze ettől nem lett kisebb, és nehéz is, külön a váza is, de legalább nem fújja el a szél :D A tároló ajtaján is befér, pedig nekem az az ajtó nagyon keskenynek tünik, a kocsi pedig nagyon szélesnek, de átfér rajta... Mindenhez van külön lábzsák, aminek nagyon örülök, van egy esővédő, és kéne legyen szúnyogháló..ami nincs. Írtam a boltnak, hogy elfogadjuk a cserét, viszont hiányzik a szúnyogháló és kérnék egyet, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak :roll:
És fotóztam is :D, majd feltöltöm a képeket. Srácaim, nagy lázban voltak, Nimród mind azt kérdezte, hogy hol a baba? Aztán meg kijelentette, hogy a babakocsi pisis :) :roll:
Most örülök, hogy mégis van/lesz babakocsim :lol:
És mindenkinek köszönöm a válaszokat, véleményeket! Én határozatlan voltam, és nagyjából úgy gondolkoztam, mint ti, hogy ki tudja, még mi derül ki róla...de végül láttam, hogy még a férjemnek is tetszik (bár nem ismeri el), pedig tegnap még nagyon ellene volt, és azt mondta tartsuk meg..és nekem is tetszik... Van rá 2 év garancia, amire remélem nem lesz szükség, utána úgyis sportkocsira váltunk..több gyereket nem tervezünk :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.03.29 19:37-kor.
20140901114303
 
 


Gydavid
SZUPER HÍR!!!! Nagyon örülök neki, hogy végre megtört a jég!!! A közös szülinapozás biztos még inkább összehozza a családot. Épp itt volt az ideje a sok szomorúság után, de mindez már a múlté :)

Brunhild
Minden jó, ha a vége jó :) Kérjük a képet!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


brunhild, várjuk a képet!! :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép
20140901114303
 
 


Brunhild
Kép

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Brunhild: naggggyon csajos. és egyáltalán nem böszme!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Nagyon vagány brunhild!! :) Nekem is tetszik.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Köszi :)
Amúgy képeken sokkal jobban néz ki, mint élőben és a képeken nem is tünik nagynak..de élőben óriási :lol:
20140901114303
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?