Új privát üzeneted érkezett!

Ja, a farmert két évig mostam mosógépben, aztán feladta a fenekénél. De nálam minden farmer így viselkedik, csak van, hogy egy év után adják fel.

Lili(34+5)az előbb elrontottam

KépKép
savitri
 
 


Savitri, a gyapjúnak van egy öntisztító tulajdonsága, szerintem a gép kímélő programja biztos jó, de szerintem a mosószereket érdemes kerülni... Meg babánál a mosószert amúgy is. Egyébként én is gyapjút fogok szerezni. Hiába mondják a hiperszuper antiallergént. Nekem nagyon bejött a gyapjú, szóval szerintem a babának is teljesen jó lesz. Már csak azért is, mert átengedi a párát, és nem fülled bele a gyerek. Én van, hogy nyáron is takarózom ugyanazzal a takaróval, amivel télen. Jó, nem 30 fokban, de akkor is. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, jól döntöttél. Kép

Katy, sok sikert!

Aura, a röhögés kölcsönös Kép

kikocska
 
 


Sziasztok!!

Kéépzeljétek, ma annyit aludtam, el se akarom hinni. Vagy 11 órát. Este egész jól elaludtam (azt nem mondom, hogy korán, de nem 2-kor, mint szoktam) és mikor felkeltem, megnéztem az órát alig akartam elhinni. Persze egy csomószor felébredtem közben, különböző testrészeim sajgására, aztán nagy nehezen visszaaludtam.
Mondjuk jót tett szerintem, délután óta valamiért extra sz.r kedvem volt, és most talán kicsit jobb. Nem tudván mibe belekötni, szegény Áront szekáltam valami két hónappal ezelőtti hülyeség miatt Kép
Aztán még azzal is csak idegesített, hogy ahelyett hogy jól visszaszól, csak legyintett. Hát hogy hisztizze ki magát az ember ilyen körülmények között????????

Én is most nézelődöm majd ágynemű ügyben, úgyhogy hallgatom a véleményeket és tapasztalatokat!! Gyapjút lehet méretre vágatni?

Na megyek, kicsit kapirgálok itt a kis szemétdombomon, aztán készülődöm lassan!!

Orbis (29+2)
orbis
 
 

 
 

Orbis, visszakérdezek: Lehet ágyneműt méretre vágatni???? Még ne is hallottam ilyent... Lehet, hogy mit sem ér a 4 éves lakástextil-tapasztalatom? Kép

kikocska
 
 


Orbis a gyapjútakarót kérdezi, nem az ágyneműt.
Én 90x130-as gyapjú paplant vettem a Novetex mintaboltban az Üllői úton. 5800ft kimondottan bébiknek, finom pamut huzat, gyapjú töltettel.

Egyébként köszi Kikocska a bíztatást, egész megnyugodtam. Talán fenntartható némi természetes életmód a városban isKép

KépKép
savitri
 
 


Lassan össze kell szednem magam, hogy odaérjek a talira. Pont most borult be az ég.Kép

KépKép
savitri
 
 


Kikocska!
Jó, lehet hogy hülye kérdés... de mi pl. úgy varrtunk paplant alapanyagból. Csak az nem gyapjú...gondoltam hátha lehet azt is.
orbis
 
 


Sziasztok, Lányok!

Nekem ma forgalmas napom van, itt volt apósom, jön a barátnőm, és este egy baráti házaspár. Úgyhogy nem lesz időm írogatni.

Aura, a Városliget nagyon közel van hozzánk, azért mertem elmenni, meg bármikor haza lehet jönni. És a lelkemre kötötte a doki bácsi, hogy csak Péterrel mászkáljak. A tali azért nem jó, mert nem tudok annyit ülniKép, mégha odáig el is mennék. Majd eljön az ideje, már várom!!! Addig se csalódtokKép A bacik a vizeletedben vannak, vagy hüvelyváladékban is? És mi a nevük? Nekem is volt, antibiotikumot szedtem rá sajnos, mert olyan veszélyes fajták voltak. De elmúlt, ez a lényeg. Nekem mindig gombám van, akármit csinálok, de az nem gáz, mert nem jut át a méhszájon, de a szülésig nem ártana kikúrálni.

Én valahol olvastam ezt a 30 hetet, nem tudom. Mondjuk mivel nálunk eléggé fennált a koraszülés veszélye, ezért el is kezdtünk 28. héttől készülődni. Most már csak egy-két dolog hiányzik. Bár valószínűleg ezzel úgy ráijesztettünk a babucira, hogy most már a 40. hétig ittmaradKép

És képzeljétek, nekem kampányszerűen nő a hasam! Már megfigyeltem, hogy vannak esték, napok, mikor úgy feszül a pocakom, hogy borzalmas. És megnő. De nem szép lassan, hanem hirtelen. Nagyon tudok szenvedni. Pl. tegnap ez történt. Alig bírtam sétálni este, annyira feszített előre az egész. És baba nagyon fájdalmas dolgokat produkál, pl. éjszaka a bordáimba akasztotta a lábincóját. És olyan aktív! Néha mintha a köldökömön akarna kibújni. Ez nagyon 3. harmados. Ilyenkor nem szeretném 40 hétig kibírni....

Kikocska, te nagyon vigyázz ám magadra!

Orbis, milyen idegesítőek ezek a férjek!KépMég veszekedni se lehet velükKép

Most megint nyomja ki magát a kis drága a köldökömnél. Ez mit jelent? Meg közben az oldalam simogatja. Kép

Puszi, és nem tudok mindenre reagálni, olyan sokat írtatok! Nem baj. Azért mindenkit figyelemmel kísérek, Katy vizsgázzon jól, Edwig meg érjen oda a talira, ő lesz a fő öröm, ha végre sikerülKép

Puszi,puszi,
Noémi
31+4 én nem ma töltöm, de már 4, és szerintem az erre a hétre szánt növekedést tegnap lerendeztük, úgyhogy akár betöltöttnek is írhatnámKép
vghnoémi
 
 


Na látszik, hogy minndenki a találkozón van (volt)!

Esztyx!Amíg el nem felejtem, amit megígértem Neked:
www.kengurukid.hu Ez a honlapja annak az oldalnak, ahol az összes Kenguru Goldos boltot megtalálod, ami Bp-en létezik!Igényes, és jó áraik vannak!
A Schöpfis dolgokat meg átküldöm Neked e-mailbe, ha felteszed ide a címed!(Meg akit érdekel annak is)-ezt a barátnőm küldte át, ott szült és az okiratok intézésétől kezdve az is le van írva milyen napirend van a kórházban!

Nagyon élveztem a mai találkát (is), és sajnálom, hogy nem mindenki lehetett ottKép!!!De majd a babákkal bepótoljukKép!!!

Na puszi, megyek keresek egy kis kajátKép!

Puszi:Katy
Katy
 


Sziasztok!

Hát én nem tudtam talizni, de a barátnőm, az ikers volt ma nálam és tök jól elvoltunk. meg nagyon ráfért már a kimozdulás! szegény tiszta szepisek a gyerekei.Szepi=szeparációs félelem, van egy szocmunkás túlolvasott barátnőnk és ő honosította ezt, akkorra mikor a gyerek azonnal bőg, ha eltáévolodsz tőle 5 cm-re, hát ez van a lányokkal, hát nem leányálom!!!

Katy! Én nagyon szertném azt a kis mindentudó listádat. Van címem a profilomnban.Előre is köszi!!

Milyen volt a tali? Ki tudott elmenni? Edwing végre eljutott? Kikocs, hogy vagy? El tudtál menni? Nem görcsöltál? Írjatok!!!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Nahát!! Még nem értetek haza, vagy mi???? Én már a vacsit is letudtam, nem volt valami nagy szám, majd leírom.
Amúgy jó volt találkozni veletek, kicsit kizökkentem a nyomi hangulatból, de aztán mire a Blaháig jutottam, visszacsúsztam. Nem tudom, mi van velem. Remélem hamar elmúlik, mert ez így nem túl jó!
Na írjatok, ha hazaértek, hogy miről maradtam le!!!
orbis
 
 


Sziasztok!

Tényleg eléggé feltünő, hogy tali volt maKép
Írjátok meg, hogy milyen volt? Ki volt ott? Ügye lesz jövőhéten is?

Katy
Nekem is eltudod küldeni a listádat? a címem a profilomban van. Köszönöm szépen.

Rékacs
Szia, szobatársnőm! Ment e-mail! Látom te sem voltál talin. Én sem voltam, mert még mindig nem nagyon tudok kilábalni ebből a gethából.

Holnap megyünk a Praxisba. Nem akartam a náthám miatt lemondani. Annyira várom. Kiváncsi leszek, hogy kiselefántom mekkorára nőt az elmúlt 3 hét alatt. Felrakom majd a képeket.

Képzeljétek, megjelent 2 repedéses-csíkocska a derekamon. Teljessen kivagyok. Kihúzhatta volna szülésig. Mondjuk az is igaz, hogy most indult be nagyon a pocak nővésem. Most már hétvégén én is lemérem már centivel. Lehet, hogy nekem lesz a legnagyobb? Mindenki azt hiszi, hogy ikreim lesznek. Annyira félek, hogy ilyen nagy babát, hogy fogok kinyomni?

Puszi: Márti(33)
hajdum
 
 


Hahó!

én majd később írok, csak beugrottam egy percre, egy tök durvaságot olvastam és gyorsan le akartam írni, hogy ti is meghökkenjetek,,egy 35-6hetes kismamáról olvastam, hogy már olyan türelmetlen volt, hogy meg akarta indítani a szülést-mégpedig egy kötőtüvel sikerült ezt megtennie...úúú ez nagyon dúúrva.. a baba sajnos sérült is lett miatta...
ez gázos...én ígérem türelmes leszek, de azért én is szívesen szülnékKép
de ez gáz, nem??
esztyx
 
 


Sziasztok! Na, akkor én írok megint a taliról. Kép
MOst nyolcan is összejöttünk. Kezdőnek voltunk úgy, hogy Orbis, Esztyx, Eszter2004, Aura, Katy meg én. Aztán elmentünk a teázóba, és oda követett minket Savitri, aki megkereste a teázót, ahova pocakosok mentek Kép Szóval voltunk heten, ittunk teákat, meg ettünk sütiket, és aztán megérkezett Edwig is, végre, és örültünk neki nagyon Kép Annyit késett, hogy aztán már el kezdett oszlani a társaság, de még maradtunk 5-en, és egyszer csak jött egy kispocakos, akin csodálkoztunk, hogy hogy talált meg minket, de örültünk neki nagyon. Kérdeztük ki ő, mondta is a nickjét, meg hogy egyébként Dóri, visszakérdeztünk, hogy tessék. Megismételte, beszélgettünk pár percet nagy boldogan, hogy biztos nem szokott sokat hozzászólni. Ennyiben maradtunk. Kérdezte, hogy akkor mi kik vagyunk. Elkezdtük sorolni szépen, és nem rémlett neki senki. Se Esztyx, hogy ő szokott mindig parázni, meg se senki. Szabadkozott is, hogy nem szokta olvasni a neveket, csak a hozzászólásokat. És akkor valamelyik Eszter rákérdezett, hogy akkor lehet, hogy másik talira jött? És kiderült, hogy tényleg! Kép Kép Kép Csak jött a pocakosokat keresve. De aztán volt telefonszáma, és kiderült, hogy másik teázóba egy másik pocaktalálkozóra kellett volna mennie, és ott is hagyott minket, de megígérte, hogy benéz majd esetleg, ide a topicba, igaz ő áprilisra várja a babáját Kép

Szóval ilyen kalandjaink voltak Kép 8-ig maradtunk, és jól kibeszéltünk mindent. És sajnáltunk mindenkit, aki nem jött el. És szenvedtünk, és osztottuk az észt, és nevettünk sokat.
Noémi és Rékacs, köszönöm az aggódást, teljesen jól voltam, és még mindig, nem tudom, azért-e, mert szigorúan végigfeküdtem, amíg nem mentem el itthonról, vagy azért, mert olyan jó volt a hangulat, és az jó stresszoldó.Egyébként a következő talit szervezhetjük a házatok tövébe is, és akkor le tudsz ugrani egy fél óra-órára akár... Szeritem nekünk, mozgékonyoknak tökmindegy, hogy hova megyünk Kép

Orbis, paplanügyben, létezik gyapjúbigyó, olyan szőrös méterben, de szerintem nem érdemes megvarrni,meg nem is olyan jó szerintem. Persze ha olyan méretet akartok... Kép Jó, hogy ültünk egymás mellett majd 3 órát, azt itt beszéljük meg Kép

Katy, nekem is küldheted az anyagot, még nem döntöttem... Kép

No, jóéjt mindenkinek. Bár lehet, hogy fenn leszünk még egy darabig, mert MTV music awards van, és azt a gergőm nagyon szereti.

Kik. 28+0

kikocska
 
 


fúúú a fábriban van egy szupi szék éppen, amit akarok nagyon Kép Kép Kép

kikocska
 
 


Bringa!
GArtula alurkóhoz! Sok tejcit és gyere mesélj, ha tudsz!!!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Bringa, gratulálok, és mindenféle szépet jót! és jó ismerkedést, meg babázást, várjuk a beszámolót. Zsuzsa, köszönjük a hírt!

Kép

Tök jó, egyre szaporodnak a lurkók! És mind a három kislány, egyikből sem lett kisfiú, Aura Kép
Bendegúzzal miújság lehet? Vajon kibújt már a kismanó?

kikocska
 
 


Sziasztok,

Bringa! Gratulálok a babucihoz és várjuk nagyon a történetét !!!

Én is csatlakozom a megasztár rajongók klubjához. Ez a csapat most tényleg sokkal jobb eresztés volt, mint a múltkori. Azt azonban nem értem, hogy most miért mentek rá arra, hogy minden áron a modell alkatú csajokat válogassák be...

Képzeljétek ma voltam dokinál. Mi a 18. heti 4D ultrahang alapján Marcira készültünk, erre a doki bácsim közölte, hogy 89%, hogy lány....Hááát. Kék lett a szobája, kékek lettek a rucik, az overál.. Most már mindegy. Csak ezek után teljesen elbizonytalanodtam. 4d-n 150%-ra fiút mondtak. Be is jelentkeztünk újra 4D-re, jövő hét szerdára kaptunk időpontot...A férjem annyira meglepődött, hogy leesett a székről a dokinál, minután közölték, hogy lánya lesz. A szék jól össze is tört. Szóval nagy volt a meglepetés...

A másik meg, hogy faros a lelkem (már nem tudom, hogy szólítsam). Doki bácsi mondta, hogy naponta 20 percet kell háton feküdnöm, a lábam fel kell rakni egy székre, vagy kanapéra, a derekam alá meg 2 lexikont kell helyezni. Hátha megfordul babóca... Ha nem, akkor 85%, hogy császár lesz.. Szórítsatok nekem légyszi, teljesen össze vagyok zavarodva...

Zsuzsi
28+0
vzsuzsi
 
 


Na itt vagyok már én is! Bringa!!! Gratula! Teljesen libabőrös lettem a hirtől. Miota terhes vagyok, teljesen másképp hat rám ha baba születik! Annyira izgi. Bringra, reméljük minden ok, és majd ha időd és energiád engedi, oszd meg velünk az élményeidet.

A tali nagyon nagyon jó volt, otthon nem győztem apának mesélni. Azért nem irtam, mert ő volt a gépen, és mire felszabadult volna a hely, én már kómában voltam. Kép Még ettem vmit, de már a cukormérés elmaradt egy orával utána mert elszunyokáltam. Kép

Katy, van még egy közös ismerősünk ám a Noémin kivül! Majd irok mailt.

Bagzer! Adj vmi életjelet.....

Ja, a tegnapi tali hatására (lelki köldökzsinoros téma), tegnap egész uton hazafele dumáltam a babának. Nem igazán reagált. Ma reggel is dumáltam neki, és most mocorgott csak itt bent a munkahelyemen. De itt nem dumálhatok neki, de legalább megsimizgettem. Elhatároztam hogy irni fogom hogy mikor érzem a mozgását.

Na most gyorsan ennyi,
pusza,
Eszter2004
29+3 (hihetetlen hogy rohan az idő!!)
eszter2004
 
 


Sziasztok!
Szurkoljatok értünk, reggel 5-kor kezdödôtt és kb. 1 órája 5 perces fájásaim vannak, ha ez így megy tovább lassan elindulunk a kórházba.Gratulálok Bringának Kép
Bendegúz

Kép
Kép
bendegúz30
 
 


Zsuzsi!!!!!! Ez most nem semmi! És tényleg összetört a szék? A kék az jo, azzal ne foglalkozz, kombinálod citromsárgával. Kép Nekem is 150% lányt mondtak ott a 20 héten, a dokim is eddig csak lányt mondott. Hát nem semmi. Kiváncsi vagyok most mit mond majd a 4D. Szerintem akkor még mindig bizonytalan hogy fiu vagy lány.

Majd ird meg a fejleményeket!

Eszter
eszter2004
 
 


Jaj Bendeguz, nagyon szoritunk! HOgy ez a nap mennyi izgalmat rejt!!! Sok sikert!!!!!!!!!!!!

Eszter
eszter2004
 
 


Sziasztok Lányok!Kép
Kikocska!
Köszi,hogy leírtad mi volt a talin!KépMuris lehetett az a csaj aki egy másik talira akart menni.Kép
De jó nektek!Hú,hogy irigyellek titeket a tali miatt.KépHívott engem is Esztyx,de már nem mertem rá válalkozni.Kép

Hahó!Aki a táblázat felelős megtenné,hogy felteszi a táblázatot?Gyanítom,hogy már nem sokan vannak előttem a sorban.Kép
De remélem még egy hetet kihúzok.Kép
Puszi Nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


SziasztokKép
BringaKép
Gratula a kis manóhoz, majd ha már van egy pici időd várjuk a részleteket...

A tegnapi tali nagyon klassz volt. örülök, hogy végre megismertelek titeket személyesen isKép
Eszter2004Kép
Ez már kezd egészen jól hangzaniKép Kép Kép Kép kitartás a végén nem győzöd majd írni mennyit "válaszol" neked a manóKép

KikocskaKép
Igyekszem a következő talira majd pontosan érkezniKép Kép Kép Kép hátha akkor elcsípek mindenkitKép

BagzerKép
mi van veled? tegnap vártunk ám nagyonKép

BendegúzKép
szoritunk nagyon...meg izgulunk is..... egyre több topikos babóca születik meg...de jóóóóó

pussz mindenkinek
edwig
34+5
Vendég
 


Zsuzsi! Nem tudom, mennyire olvasgatsz minket, de már egy csomószor megnyugtattunk mindenkit, hgoy mégy a szülőágyon is befordulnak jó irányba, szóval szerintem ne aggódj amiatt, hogy faros. Szerintem beszéld meg a kismanóval, hogy forduljon meg, mert neki, meg neked is úgy sokkal jobb lesz Kép Hátha bejön Kép

Ha már a beszélgetésnél tartunk, HAJRÁ ESZTER! Egy csomót gondolkodtam rajtad este, és úgy erménykedtem, hogy nem elkeseredsz, hanem megküzdesz magaddal, meg a rengeteg dolgoddal, és megpróbálod átértékelni a dolgokat. nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, és minél előbb jó sok sikerélményed legyen, és ha nem azonnal, akkor is tarts ki! Én is akkor gondoltam át a dolgaimat, mikor itt olvastam, hogy mindenkinél milyen jó dolgok történnek a babájával, én meg ezekről lemaradok, mert még ezt is meg azt is el kell intézni.

Egyébként meg voltam védőnéninél, +11 kilónál tartok, ami nálam ugye 87 kilót jelent Kép Most már csak mosolygok rajta, sőt, azt mondtam, hogy nem is olyan rossz, elvégre ez már nem heti egy kiló Kép Lehet, hogy megúszom 100 kiló alatt Kép Persze az öcsémnek eléggé tetszene, hogy akkor már 3-an vagyunk mázsásak, vagy annál többek Kép Na, sebaj. Viszont mikor megmérte a pocakomat a védőnéni, azt mondta, hogy "Des zép pocakja van" és jól megcsodálta. Ez viszont nagyon jól esett. Igyekszem erre gondolni, mert hiába a tegnapi jó hangulat, rajtam is erőt vett valami letargia ma reggel. Néha elpityeredek, meg ilyenek. Asszem ettől féltem, mikor féltem itthon maradni munkából, bár egyátalán nem hiányzik, hogy ott üljek az irodában, és próbáljam rávenni mgam, hogy megdolgozzak a fizetésemért... Lehet, hogy felkerekedek és elmegyek ebédelni párocskámmal... Még kitalálom.

kikocska
 
 


Sziasztok!

Felébredtem én is!

Bringa!
Nagyon-naygon gratulálok én is, remélem lesz jó kis tejcsárda Kép

Bendegúz!
Hű tiszta libabőrös lettem, elképzeltem, hogy lehet, hogy pont most bújik ki a babukád! De jó neked!!! Izgulok érted nagyon!!!

Noémi!
A bacik a vizeletben vannak, csiperkém az hál istennek nincs. De nemtom mi a baci neve, mert a tenyésztés eddig kétszer is negatív lett, a korábbi magas számok ellenére. Hát ezért vagyok így megzavarodva. Hétfőn megint viszek mintát tenyésztődni, majd meglátjuk mi lesz.

Tali!!!
Annyira jó volt, hogy csak na!
Kikocs,
tényleg lehetett a talinknak valami terápiás hatása, mert éjszaka szuperül aludtam éés elmúlt a derékfájásom!!! El se hiszem, olyan jó érzés!

Eszter!
Szerintem jól csinálod a kontaktusfelvételt, büszke lehetsz magadra! Tudom, hogy nem könnyű olyan dolgokat meggyőződéssel csinálni, amiket eleinte elég nagy hülyeségnek tartasz. Képzeld el, lehet, hogy a bébinek is fura még, hogy anya hirtelen milyen aktívan dumcsizgat vele, lehet, hogy egyenlőre döbbenten figyel, ez most mi?! Kép
Ha úgy érzed reagált mér picit, az tök jó, csak így tovább!!!

"Karcsúderkekú" Aura
(akinek most már dafke kislánya lesz!) Kép
Ja, és 26+1 Kép
aura
 
 


Sziasztok, tök jó volt a tali, nagyon élveztem, jó, hogy megtaláltalak titeket.Kép
Nagyon tetszik az eltévedt kismama sztori, kár, hogy már nem voltam ottKépKépKépzelem ha én is más társaságra lelek. Vicces, hogy így burjánzanak a környék teázóiban az internetes pocaktalálkozók

Edwig!
Tök kiakasztott a sztorid. (én most hallottam először)Azt hittem ilyenek csak a brazil szappanoperákban vannak.
De szerintem tök jól nézel ki, süt rólad, hogy jól döntöttél. Biztos nagyon boldog is leszel a kislurkóddal.

Esztyx!
Ez horror amit írtál!!

Bringa!
Gratulálunk és sok boldogságot!!!

Vzsuzsi!
Nyugi, szerintem kislányoknál nem olyan gáz a kék szín. A rózsaszín egy kisfiúnak egy kicsit izgalmasabb.Kép
Tetszik a párod reakciója, kész börleszk.
A faros baba még simán megfordul, sok időd van még. Nem is tudom miért paráztatják az orvosok ilyen korán a kismamákat.

Bendegúz HAJRÁ!!!!!!!
veled vagyunk KépKépKépKépKép

Hú de potyognak itt hirtelen a babák. Front van?

Lili(34+6)Jajj!! a kórházi csomag!!

KépKép
savitri
 
 


hát, igen, így jár, aki telefonálgat meg mos az írás közben.
Bendegúz! Hajrá! Bár asszem már nem olvassa, hanem kisebb gondja is nagyobb Kép Tényleg már csak úgy potyognak a babák Kép Szerintem Katy várj délutánig, hátha kapunk üzit Bendegúztól Kép és akkor dolgozhatsz kétszer. Lldicsi, a nov. 5-i archívban van egy táblázat, ott meg tudod nézni, ki van még előtted Kép Bár ki tudja, mert Márti is előbb szült, mint Marica... Kép Ne irigykedj a tali miatt, majd babásan bepótoljuk Kép

kikocska
 
 


SavitriKép
Mexikói...Kép bár azoknak van, hogy jó a végeKép Kép Kép ez sem olyan drámaiKép
Szerintem is jól döntöttem, annak ellenére, hogy így alakultKép Kép

kórházi csomagból még nekem semmi nincs meg, a babónak persze megvan, de nekem....... jujujjjj ilyenkor már kellene??

edwig 34+5
Vendég
 


Tudtam, hogy kihagyok valamit!
Zsuzsi,
Kikocsnak igaza van, már tényleg jó sok mindenkit megnyugtattunk ám! Meg van a kedvenc könyvünk Savitrivel (amit asszem Rékacs nem szeret) na mindegy, szóval a "Bába válaszol" abban van egypár hókuszpókusz ami a bébi befordítását célozza. Ilyesmik, mint ez a lexikoosdi. azt nem tudom, mennyire hatékonyak, mindenesetre baj nem lehet belőle és max nevetgéltek egy jót a pároddal.

Bagzer!
Minden ok? Vártunk nagyon, remélem nincs semmi baj. Az jó neked, ha kérdezel a kórházról, én meg válaszolok, ha tudok?! Így tudnám mit írjak és nem alkotnék újabb regényeket Kép Mail-ben is lehet, de nekem most rosszalkodik a freemail, nem tudom mi van vele, szóval az nem 100%-os.

Pusz, Aura
aura
 
 


Eszter2004Kép
Lehet furi amit mondok, de tegnap óta azon gondolkozom honnan voltál nekem annyira ismerősKép Kép Kép ...de eszembe fog jutni remélem, bár mostanában olyan az agyam mint a szitaKép
Vendég
 


Elfelejtettem éjszakai élményemről beszámolni.
Ó, milyen vígan meséltem a talin, hogy panaszmentes kismama vagyok. Hát a hátam úgy gondolta ma éjjel, hogy ez túlzás volt, és akcióba lépett.
Nos ez nem egy klasszikus hátfájás, hanem annál sokkal furább. A szív magasságában hátul a gerinc mellet, egy pici ponton sajog. Régen is csinált ilyet még terhesség előtt, általában ha túl sokáig maradtam ágyban, aztán ha fölkeltem elmúlt. Amióta új ágyat vettünk nem jelentkezett. De ma hajnalban!!! Még soha nem tapasztalt intenzitással tört rám. Abban se vagyok biztos, hogy ez izom, mert azt némi nyújtozkodással, tornával lehet egy kicsit befojásolni. De ezt nem. Mint a fogfájás.
Nem annyira szörnyű, inkább furcsa. Szerintetek kit kérdezzek meg erről?

Lili(34+6)

KépKép
savitri
 
 


Szia Aura!
A te történeted viszont kimondottan jó érzésekkel tölt el, még akkor is ha az ember nem így képzel el egy babavárást. Tök jó, hogy vannak még életbarátan gondolkodó emberek.

Lili(34+6)

KépKép
savitri
 
 


AuraKép
Látszik, hogy olyan az agyam mint a szita, mert azt hittem már írtam neked, de most láttam, hogy még nemKépszóóóval...
nagyon örülök,hogy megismertelek végreKép mostantól akkor többet talizunk remélemKép mehetünk babakocsit vadászniKép tényleg küldöm a mailt a képpel...
az apucis sztori amiket tegnap még plusszba elmeséltél,engem is jó érzésekkel töltött el, és azt hiszem, hogy van még példa arra, hogy nem az idő dönti el, hogy ki hogyan áll a babócához, hanem az, hogy ki milyen jellemmel rendelkezik, és kibe mennyi érzelem szorúlt. Kép
sok puszi nekedKép
Vendég
 


Ejha, ezt nevezem, ma volt termés. Az ember ideül a gép elé délben, aztán órákig olvassa fél nap termését.

Én is minden babucihoz nagyon gratulálok. Lááányok, előbb utóbb ránk is sor kerül ám!!! Olyan izgi!
Kép

Kikocska!
Szerintem összejárhatnánk sírni meg unatkozni!! Kép Én is nyomi vagyok, de már harmadik napja. Tegnap este elkezdtem bőgni, aztán nem bírtam abbahagyni. Áron először migijedt, aztán próbált vígasztalni...aztán tanácstalanul nézett rám. És 4-kor még néztem ki a fejemből, nem bírtam elaludni.
Bocs, hogy mostanában mindig csak panaszkodom, de nekem ez annyira fura. Sosem voltam ilyen, mindig fülig szokott érni a szám. Most akkor ilyenkor mi van???

Edwig!
A következő talira is feltétlenül gyere, én már olyan kíváncsi voltam rád, és épp, hogy csak meg tudtalak várni. És én megint lemaradtam a sztoridról, pedig már eddig is kíváncsi voltam rád, de most, hogy mindenkit így felháborított, mostmár aztán fúrja az oldalamat. (rosssz női tulajdonság)

Na megyek, összedobok valami ebéd-félét. Mindenkinek további szép napot:
Orbis (29+3)
orbis
 
 


Savitri, Edwig!
Köszönöm szépen amit írtatok, nagyon jól esett ám!!!
Savitri, gondolkodom , hogy hova kéne fordulnod ezzel a problémával, de sajna kb. annyi sikerrel, mint Micimackó Kép. Hát a szándék megvan, csak ez nem segít. Talán Dr. Noémi majd előrukkol valami jó kis tanáccssalKép

Edwig!
Persze, talizzunk, meg babakocsizzunk is! Én is nagyon örülök, hogy végre megismertelek! Kép Szerintem most már bonyolítsuk sms-ben ezt a találkozás kérdést, a többieket így is sikerült jól megtévesztenünk Kép

Orbis!
Neked meg jó főzőcskézést! Én még csak a reggeli teafőzésnél tartok Kép

Aura
aura
 
 


Ildi!Kép
Köszi,hogy legalább TE válaszolsz nekem.Kép
Tényleg jó lenne majd egy babás talit is tartani.
Pl:Tavasszal a Ligetben?Jól hangzik?Kép
Megnéztem a táblázatot,háát itt még sokan vannak előttem,bár vannak olyanok is beírva akik ezer éve nem jártak erre.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!!
nincsen ám semmi baj, köszi az aggódást! puszi nektek!!Kép

tegnapi tali azért nem jött össze mert egy melót kellett még elküldenem, meg befejeznem, és csak későn végeztem. aztán elmentünk egy kiállítás megnyitóra, aztán későn jöttünk haza, és már nem ültem géphez. aztán jóó sokat aludtam, és délben keltem, most meg itt vagyok!!

remélem jó volt a tegnapi trécsparti! Edwig, én is csatlakozom Orbishoz, hogy legközelelbb is meséld el a történeted, már ha nem lesz tőle rossz kedved, csak akkor!!

BRINGA!!!!! gratula a kölökhöz!!! én is várom a sztorit!! sok boldogságot!

Aura! vasárnap elvileg találkozunk egy ottani szülésznővel, akit jól kikérdezünk, és aztán azalapján kérdezlek téged is!!

lesz azért következő találkozó??? mikor?

bagzerka
29+5

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bagzerka!

Az jó lesz, most készülök szülésznőt választani, úgyhogy a végén még lehet, hogy én foglak kikérdezni téged Kép

Puszmók, Aura
aura
 
 


Hello Lányok!

Bringa! Én is nagyon gratulálok Nektek a Babucival! Kép Várjuk majd a jelentkezésed!

Bendegúznak meg szorítsunk, szerintem sem olvassa már (legalábbis most már tuti nem), sőt, már lehet, hogy megvan a Baba! Kép Pont én is azon gondolkoztam, hogy majd írok Nektek, ha elkezdődik valami és indulunk a kórházba. Akkor majd plusz erőt ad, hogy tudom, gondoltok rám. Kép

Lili, Edwig, azaz 34-esek klubja! Nekem sincs semmim a kórházi csomagból Kép, vagyis ezen felbuzdulva ma vettem papír WC-ülőkét (állítólag nagyon hasznos!), meg kórházba vivős tusfürdőt és ennyi. Szoptatós melltartó és hálóing nuku. Bár ez utóbbit Anyukám akar névnapomra ajándékozni, addig már csak egy hét van. Ja, és egy tipp a barátnőmtől: ő házilag készített magának betétet vattából, amit papírvattába csomagolt, mert állítólag a bolti betétekkel anyagi csődbe lehet jutni, annyi kell belőle. Nem tudom persze, a kórházban adnak-e nálatok.

Orbis, Kikocs és minden depis! Fel a fejjel, rendezgessetek bébiholmikat vagy vásárolgassatok, az mindig jót tesz! Ilyen vidámak legyetek: Kép Kép Kép Kép

Én ma nagy bátran megint eltűzök 200 km-rel odébb, Petim Anyukáját műtötték ma köldöksérvvel, aztán meglátogatjuk a kórházban. Meg babázunk a barátoknál. Kép

Jó hétvégét Mindenkinek!

Pusszancs,
Katinka (aki reméli, hogy nem szül meg Sopronban)
34+5
katinka
 
 


Sziasztok!

Adtok ám munkát,de rendesenKép!
Bringa!Én is gratulálok!!!Bendegúznak meg remélem már szorítanom sem kell, mert meg van a babája!

A maileket átküldöm Nektek!

Eszter2004!Nagyon kíváncsivá tettél!Várom az e-mailedet!Én sajna nem tudom betenni a profilomba valami miatt (kmozsik@freemail.hu)

Én ma megint babáztam a barátnőmnél, és olyan nagyon jó volt-ennek van a legjobb terápiás hatása (ráadásul beordított a pocakomba üdvözölni a haverjátKép!)

Dia!A táblázatot megpróbálom megint frissíteni, de nehéz olyanokat lehúzni, akik nem jelentkeztek, mert ki tudja és senkit nem akarok megbántani!De megpróbálom, és utána fel is teszem!

Lassan minden nap kell majd frissítenem, az új lurkók miatt!

A depiseknek Kép!!!Bár ebben az időben nem csodálom, hogy hajlamosak vagytok rá!

Puszi:Katy
29+1Kép
Katy
 


Na tessék, nagyon szőrös szivű voltam!Szóljon, ha valakinek nem jó valami!

<pre>
Név: Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 ? 1 Bence Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.nov.19.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm ?
5. Eszti dec. 1. 1 Laci/ ? Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. Smille 23 dec. 10. 1 ? Gyula
7. Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./Szt.István kh.
8. Babar 28 dec.14. 1 Szonja, Barbara Bp./Szt.István kh.
9. Csilla 29 dec. 16. 2 ? ?
10. Hulcsi 28 dec. 16. 1 Benedek Bp./Szabolcs u.
11. Katinka 27 dec. 23. 1 Lili Székesfehérvár
12. Lili 31 dec.25. Hanna Bp./MÁV kh.
13. Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
14. Noémi 23 jan.? 1 Levente, Donát Bp./Szabolcs u.
15. Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. Márti 29 jan.8. 1 Péter,Benjámin Bp./ Schöpf-Mérei kh.
17. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
18. Kire 33 jan. 11. 2 Erik ?
19. Tüni 28 jan.12. 2 ? Bp./MÁV kh.
20. Brigi 30 jan. 18. 3 ? Bp./ Bajcsy K.
21. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
22. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
23. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
24. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Otthon
25. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
26. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
27. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
28. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
29. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Bp./ Schöpf-Mérei kh.
30. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
31. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
32. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 ? Bajcsy kh.
33. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
34. Viki 27 febr.27. 1 Dani/Márk,Dorina/Réka
</pre>

Üdv:Katy
Katy
 


Sziasztok lányok !
Én vagyok a tegnapi muris jelenet főhőse, a NőkLapja babázzunk fórumjából a 2005 áprilisi babák topicból. Végül megtaláltam akiket kerestem és nagyon jól sikerült az este. Szóval bocsi a tegnapi félreértésért, de nagyon örülök hogy látom ti is így összejártok. Barátaim mesélték, hogy szülés után az ilyen kis topicbrátságokból nagy összejárások és közös babás programok lettek. Bár még a szülés nekem kicsit odébb van, azért nagyon drukkolok nektek, hogy minden simán menjen. Igyekszem a késöbbiekben néha majd benézni hozzátok. Remélem elfogadtok tiszteletbeli tagként, ha már így hozta a sors. Legyetek Jók. Üdv. Küldök néhány adatot magamról: Split, 27, ápr.10, 1, Csongor, SzentImre kórház.
split
 
 


Katy, nem akarok kötözködni, de asszem Bringa babája tegnap született... 10.05-ör írt Zsuzsa reggel 5-kor. Lehet, hogy még le sem feküdt addig, vagy valami... Persze lehet, hogy tévedek Kép Meg abban is, hogy lehet, hogy ez a Berni fiúcska és nem lány. Segítsen valaki légyszi Kép

Llidics, tökéletes lesz a tavaszi Ligetbeli tali, addigra már nekünk is meglesz a kismanó Kép Jó lesz, akkor már nem köt senkit majd az ágy, és hatalmas babainvázió lesz Kép És majd lehet, hogy lesznek olyanok, akik véletlen hozzánk csatlakoznak Kép

Orbis, teljes mértékben benne vagyok a depipartiban!!! Szólj bármikor. Küldeném a telefonszámom, de nem látom az emilcímed. Katinka, a babaholmirendezés nem vicces egyátalán, mert ez az egyik bajom, hogy hiába vennék bármit, nem tudom hova tenni, mert magunkat is alig tudjuk néha hovatenni. Na, mindegy. Most a délutánt a barátnőmnél töltöttem, miután Gergővel ebédeltünk, aztán még vele is jöttem haza, mert addig bandáztunk a barátnőmnél, aki ott lakik, ahol g. dolgozik. Szal ezek voltak ma. És még megállapítottam, hogy babóca szereti a frontot, mert olyankor aktív mint állat, mintha ezzel akarna kárpótolni érte, hogy rossz a kedvem. MOndja, hogy anya eléglegyen már, inkább simizz meg. Én meg megsimizem, de azért néha aludnia is kell...
Na, befejezem.

Kik.
28+1

kikocska
 
 


Szia Split! Üdv itt!! Kép Majd ne felejts el azért néha benézni, meg írni ide is. És mindenki neked fog a végén drukkolni akkor, hogy az utolsó topic-baba is megszülessen Kép

kikocska
 
 


Mindenkinek nagy gratula a babacskakhoz.
Mar nagyon szeretnek en is ott tartani, mert a folyamatos fekves nem a legnagyszerubb mulatsag...

Katy: mi kimaradtunk a tablazatbol....Kép
Nem nagyon sokat irok es nem is mindig olvasom a topicot, de azert itt vagyok...
Minden jot Mindenkinek, drukk a soron kovetkezoknek.

dorye (31+1)
dory
 
 


Sziasztok!!!!

Hát nagyon pörögnek itt az események, és sok az olvasni való. Szuper jó ez a topik. Jó banda verődött itt össze.
Bocsi, hogy eltüntem de sajnos a héten dolgoznom kell egy picit, így rátok nem maradt időm.

Intimtorna, de jó, hogy írtatok róla, tisztára elfelejtkeztem róla. Én a terhesség alatt csináltam rendesen, jó volt vizelettartásra. szülésre nem tudom, elvileg jól tágultam a lágy részeknél, ártani biztos nem árt.

otthon szülés, én nem merném bevállalni, szülés előtt is ez volt a véleményem, de most méginkább az a véleményem, hogy a kórház biztonságosabb.
Bele gondolok, hogy amikor kiderült, hogy császározni kell és már totál kivoltam, mondtam mindegy csak vegyék ki, s pár perc múlva kinn is volt a baba, szóval ha ez otthon történik... Akkor kitudja mennyi időt szenvedtünk volna még, s persze a félelem, hogy nehogy valami baj legyen.
Én fogadott orvos és szülésznő párti vagyok, ez be is jött nálam, nagyon meghitt volt a szülésem, tényleg szuper volt mindenki. S a Bajcsyban nagyon jó szülőszobák vanak, semmi kórház hangulata nem volt. tényleg olyan volt mintha otthon szült volna az ember csak sokkal biztonságosabb. Én ha mégyszer csinálnám ugyanígy tennék mindent.

megasztár, Vészhelyzet, most nézzétek később nem sok időtök lesz rá. Azon szoktunk apával mosolyogni, hogy film végeket nem szoktunk látni, addigra tuti elalszunk. De nem is hiányzik.

Gigi köszönjük szépen jól van, napról napra ügyesebb és erősebb.
Imádom!!!! Nem gondoltam volna, hogy ennyire lehet valakit szeretni. Kaja közben nézem, ő engem néz és totál meghatódok tőle, csodás dolog, a sírás fojtogat akkor is és most is.
Tegnap poén volt, apa hozta fürdeni a flepedőbe csavarva és bepisilt, apa csupa pisi no meg a kő is. Potyogtak a könnyeim a nevetéstől.
Leesett a köldökcsonkja, szuper jó, hogy nem kell figyelni rá.
Egyre többet eszik, cici 2 mellből s utána pótlás, hiába írják mindenütt, hogy akkor ha nem lakik jól korábban kel és ismét cici az én tündérkém, üvölt, hogy még éhes, s amíg nem kap pótlást addig nem lehet vele bírni, pedig van, hogy csak 10ml kell még neki.
Kakis pelusból van bőven, nem is gondoltam, hogy ilyen erős illata van az újszülött kaksinak.
Olyan édin tud aludni, el is határoztam holnap lefényképezem, orvul alvás közben. Tényleg olyan mint egy kis angyal.
Kezdi már megtanulni a dolgokat. És tényleg bevállik a dumálós módszer, ha szépen előre elmondod mit miért csinálsz olyan mintha értené és sokkal egyszerűbbek a macerás dolgok is.
Gigi néven vannak fönn képek.

Ti irigykedtek, hogy babáznátok én meg rátok irigykedem, hogy milyen szuper érzés volt kismaminak lenni.
Ja és olyan furi volt multkor elmentem vásárolni és seni nem engedett előre és nem voltak előzékenyek az emberek, Hát igen már nem vagyok terhes nagy pocakkal.

Szófosás vége
Kellemes hétvégét mindenkinek
Élvezzétek ki ezt az időszakot!

Márti
márti05
 
 


Dory!

BocsiKép!Legalább azt elértem, hogy bejelentklezzKépés halljunk Rólad!Beírlak újra a táblázatba!

Kikocs!Ez a számolás már meghaladta a képességeimetKép!Köszi!A Bernárdot még Bringa jegyeztette be velem, úgyhogy elvileg csak így becézi nem?

Katy
29+1
Katy
 


Sziasztok Lányok,
most értem haza, és elsö dolgom volt hogy elolvassalak Benneteket.

Edwig, tényleg furi hogy ismerös vagyok neked. Kép Biztos csak emlékeztetlek valakire. Én egy olyan bizonyos tipus vagyok, anyukám annak idején rendszeresen látni vélt az utcán. Kép de azért majd kibeszéljük legközelebb a lehetséges közös pontjait életünknek. Kép

Köszi a biztatást lelki köldökzsinor ügyben, igyekszem ám nagyon! Nehogy már lemaradjak! Kép

Split, hello, nagyon édi volt a tegnapi jelenet, jokat mulattunk rajta.Mi is üdvözöljük a ti topicotok kismamáit. Kép

Ja, jut is eszembe! Küldjétek már meg nekem emilben a mobilszámaitokat! Ezt elvileg a talin akartam elkérni, persze nem jutott eszembe. Csak hogy meglegyen. (szabone@yahoo.com)

Na és még annyit akartam hogy állitolag van egy BABADEPO Budaörsön, Gyár u. 2, holnap megnézem. Kis szépséghibával, illetve kifuto modellek 30-50%-os árkedvezménnyel. Majd beszámolok rola, hogy milyen volt.

Na megyek mert várnak a barátaink.

Pusza-nyusza,
Eszter2004
29+3
eszter2004
 
 


Nekem még eszembe jutott, hogy sokan kérdeztétek,az ellátásokat és az okiratokat, nem tudom mennyire segít, de találtam valamit, amit szintén a barátnőm küldött át!

I.
Katy
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?