Sziasztok! Na, akkor én írok megint a taliról.
MOst nyolcan is összejöttünk. Kezdőnek voltunk úgy, hogy Orbis, Esztyx, Eszter2004, Aura, Katy meg én. Aztán elmentünk a teázóba, és oda követett minket Savitri, aki megkereste a teázót, ahova pocakosok mentek
Szóval voltunk heten, ittunk teákat, meg ettünk sütiket, és aztán megérkezett Edwig is, végre, és örültünk neki nagyon
Annyit késett, hogy aztán már el kezdett oszlani a társaság, de még maradtunk 5-en, és egyszer csak jött egy kispocakos, akin csodálkoztunk, hogy hogy talált meg minket, de örültünk neki nagyon. Kérdeztük ki ő, mondta is a nickjét, meg hogy egyébként Dóri, visszakérdeztünk, hogy tessék. Megismételte, beszélgettünk pár percet nagy boldogan, hogy biztos nem szokott sokat hozzászólni. Ennyiben maradtunk. Kérdezte, hogy akkor mi kik vagyunk. Elkezdtük sorolni szépen, és nem rémlett neki senki. Se Esztyx, hogy ő szokott mindig parázni, meg se senki. Szabadkozott is, hogy nem szokta olvasni a neveket, csak a hozzászólásokat. És akkor valamelyik Eszter rákérdezett, hogy akkor lehet, hogy másik talira jött? És kiderült, hogy tényleg!
Csak jött a pocakosokat keresve. De aztán volt telefonszáma, és kiderült, hogy másik teázóba egy másik pocaktalálkozóra kellett volna mennie, és ott is hagyott minket, de megígérte, hogy benéz majd esetleg, ide a topicba, igaz ő áprilisra várja a babáját
Szóval ilyen kalandjaink voltak
8-ig maradtunk, és jól kibeszéltünk mindent. És sajnáltunk mindenkit, aki nem jött el. És szenvedtünk, és osztottuk az észt, és nevettünk sokat.
Noémi és Rékacs, köszönöm az aggódást, teljesen jól voltam, és még mindig, nem tudom, azért-e, mert szigorúan végigfeküdtem, amíg nem mentem el itthonról, vagy azért, mert olyan jó volt a hangulat, és az jó stresszoldó.Egyébként a következő talit szervezhetjük a házatok tövébe is, és akkor le tudsz ugrani egy fél óra-órára akár... Szeritem nekünk, mozgékonyoknak tökmindegy, hogy hova megyünk
Orbis, paplanügyben, létezik gyapjúbigyó, olyan szőrös méterben, de szerintem nem érdemes megvarrni,meg nem is olyan jó szerintem. Persze ha olyan méretet akartok...
Jó, hogy ültünk egymás mellett majd 3 órát, azt itt beszéljük meg
Katy, nekem is küldheted az anyagot, még nem döntöttem...
No, jóéjt mindenkinek. Bár lehet, hogy fenn leszünk még egy darabig, mert MTV music awards van, és azt a gergőm nagyon szereti.
Kik. 28+0