Sziasztok!
Júúúúj, csajok, egy csomót kellett keresnem, mire megtaláltam, hogy mikor írtam utoljára…rendesen…
Gyevacska!
Pucókád hogy van? Múlik az a fránya megfázás? És Te?
Evita
Akartam írni, h tényleg rendes dokid van és jó kis tanácsokkal lát el.
Ami a lábikók elfekvését illeti, ilyen biza akad. Az egyik szülésfelkészítős előadáson beszélt egy gyermek-gyógytornász erről részletesen és már akkor örültem, hogy hallottam ilyenről, mert mondta, hogy nem egy esetben kíséri aggodalom az anyuka részéről, az ortopédiára nehéz időpontot kapni, viszont az otthoni torna rövid idő alatt sokat képes segíteni!
Örülök, hogy már a kórházban felkészítettek a dologra és tornáztatod. Bizti hamar alakul! Őszintén szólva én is számítok egy kicsit erre (bár azért nekem nagyobb a pocakom, mint Neked).
A férjed előtt meg le a kalappal! Nagyon jó érzés, ha ilyen párja van az ember lányának!
Ömmm, a nevek megvannak, viszont… úgy terveztem, h ha a 36 hetes UH-n megmutizza magát, akkor a két hírt megírom egyszerre, de nem így lett. Szóval ha nem baj, akkor a „megszületett” hírrel jön a név is!
Jáj, ez a védőnő. No kézmosás, fél a gyerkőctől… tudom, h szokni kell, de akkor is!
Yokka
Még nem mondtam de ááááá, ez a süti! Most megint sürgős készítetést érzek, hogy magamhoz vegyek némi kalóriát, de igyekszem türtőztetni magam!
Ugye már nem aggódsz a bpd mérés miatt? Tuti minden ok és a babóval fikarcnyi gond nincs!
Suzy
Tök jó volt olvasni a visszaemlékezésedet. Öt év… hosszú… de megérte, Cipike csudaszép kisfickó!
Gabi
Rolinak boldog hathónaposságot! Mi lett a torta? Nyami…
Orsi
Nagggyon klasszul csinálod ezt a „mindennek megvan a maga éneke” dolgot. Ötletes, mert ezzel is segíted a napi rutint!!
Ügyes vagy, h így kipucoltad a fürdőt, aztán még egy babaszoba-felállításnál is besegítettél…
Jó lehet az az ergonómiai párna!
Hát, az nem szokványos, hogy a párod még nem sétált vele, de azt kell mondjam, minden pasi más (de állati okos vagyok…
). Nálunk a párom ezek a téren nem túl nyílt és sztem akkor hiszi el úgy igazán hogy apa lesz, ha már megvan a baba, most annyira nem kötik le az előkészületek (egy-két dolgot kivéve). Emiatt jól össze is kaptam vele hvégén és szegénynek jól a lelkébe is gázoltam. Nem gondoltam, hogy ennyire magára veszi, amit mondok…
mentségemre legyen mondva, néha nekem is jár egy kis „erőltetett figyelem”.
Kivilekvár? Nekem bejön a tipp!!! Eddig a legmeredekebb a zölddió-lekvár volt, amiről hallottam.
Andi
Gratula Dóri baba harmadik fogacskájához! Amiatt meg örülök, hogy visszaállt a régi nyugis éjszaka!
Menion
Bevált a figyelemelterelés a híradó-hisztinél?
Sajnálom a rossz híreket
Azért csak nem kell műteni! Az jó megoldás, ha a fizetős helyen ellesed a fogásokat! Azt viszont nem csodálom, hogy megdicsérték a figyelmét, a fotókon is látszik, h csupa érdeklődés!
Vivi
Hogy vagytok? Kiderült, h végül fogacska lesz a dudorból?
Erika
Ha megkérdezhetem, sikerült pihenős-délutánt beiktatni magadnak! Azért rád fér ám, hidd el!!!!
Hmm, ugyan nincs benne gyakorlatom, de én is azt tudom írni, h narancsot (citrusfélét) ne. Szoptatós mamiknak sem ajánlják és babáknak sem egy jó ideig!
Milyen rendes szomszédod van h ruhácskával lepett meg!
Kicsit Rólam/Rólunk: ma nst előtt rafkóztam kicsit, mert útközben reggeliztem, hátha azzal meghatom a babót. Na most vagy emiatt, vagy a jó időre tekintettel teljesen bepörgött, alig győztem nyomogatni a gombot. Sztem még 10 percet sem voltam bent és a végén megdicsérték a picurt, hogy szépen teljesített. Fájások szépen alakulnak, helyenként már 50-es értékig is felmegy, stb. Ha nem felejtem el, lehet h lefotózom és felrakom gmailre (feltéve ha nem uncsi Nektek
)
Utána mentem UH-ra, dokim nézett áramlást, rendben, a szíve is okés. Kapuk még zárva, de azért van még idő.
Mindenhol szép idő van? Itt nagyon és engem teljesen kicserélt! Sokkal jobb a hangulatom. Nemhiába, tavaszi gyerek vagyok én is!
Fájások? Inkább keményedések vannak, néha fáj csak a pocakom. Kíváncsi leszek, tényleg már csak pár nap van. Kicsit izgulok, mint vizsga előt…:lol:
No, szép napot!!!!