hajra zit!
ha nem jott ossze most a baba, azert ne keseredj el!!! ez meg csak az elso honap probalozas, bar neked ezt nem kell mondani, tudom.
ossze fog jonni!!
mint ahogy a melo is, gondolj arra, mennyivel jobb, hogy nem megy tonkre az osszes idegsejted az elozo helyen!
sokkal jobb, h eljottel onnan.
gmeli!
rettenetesen sajnalom, hidd el tudom min mentel keresztul (en a 34. heten vesztettem el a babat)
ezt csak azert irtam, h leasd, tul lehet elni.
az eleje borzaszto nehez, de (bocs,h ezt mondom) meg csak par nap telt el, ne szamits arra,h ez ilyen hamar menni fog.
idot kell adni magadnak, sird ki magad, es ird ki magadbol (altalaban az tenyleg segiteni szokott)
meg kell gyaszolni a babat.
aztan szepen lassan fokozatosan jobb lesz.
eloszor majd lesznek olyan napok, mikor mar nem sirsz, aztan mar olyanok is amikor tudsz mosolyogni.
meg kesobb jonnek olyan pillanatok, amikor nem is gondolsz az egeszre, aztan pedig eljon az ido, mikor megtanulsz elore tekinteni.
ehhez viszont ido kell. hiaba tudjuk,h nem szabad hatranezni, en ugy gondolom, ezt nem csak ugy hipphopp m getenni.
sok gondolkodas es emlekezes volt nekem mire atlendultem a dolgon.
persze elfelejteni sosem fogod. mint ahogy senki itt kozulunk.
csak halvanyabb lesz, ahogy zita mondja.
en hiszem azt, hogy mindennek van oka. es egyszer majd meg is ertjuk,h mi.
valamikor, lehet majd csak evek mulva, de ra fogunk jonni, ennek miert kellett igy lennie.
meg egy dolog: az elejen nagyon lassan telik az ido, erre keszulj fel! nekem az elso honap iszonyatosan lassan ment (mondjuk abbol 19 napot korhazban voltam), a masodik es harmadik sem volt sokkal jobb.
nekem kb ennyi ido kellett, h helyrejojjek viszonylag. azota sokkal gyorsabban peregnek a napok, es el sem hiszem, de jovoheten lesz 5! honapja, h szultem. es ez jo, mert ez azt jelenti,h egyre kozelebb kerulok a kovetkezo babahoz.
amit tanacsolni tudok:
ha ugy erzed,h segit, olvass utana a veteles/elhalas temanak a neten. (nem igaz,h csak a jora kell gondolni allandoan, nekem legalabbis jo volt, mert meg akartam erteni miert tortent az egesz, bar nekem bezavart a Crohn betegsegem, amirol akkoriban meg azt sem tdtam mi fan terem) a masik. probalj meg elfoglaltsagokat keresni: ez lehet olvasa, sport, programok baratokkal, vagy beszelgess a ferjeddel/baratoddal minel tobbet, vagy fuzz gyongyot, barmi mai nyugtatja a lelkedet. az ido mindent megold szoktak mondani, ami igaz, de ezt nagyon rossz hallani (en meg tudtam volna rugni aki ezt mondta nekem 5 honapja)
jo hir,h jon a tavasz, es a napsutes legalabb egy picit segit derusebben latni a dolgokat.
olvass vissza ezen a forumon, mi itt zsoffal es zitaval par honapja mar,h istapoljuk egymast, es sztem mindharmunknak hasznara valik!
csatlakozz hozzank, itt megerto fulekre talaltal!
nna. ugy tunik mgeint szivesebbe pofazok itt, ahelyett,h dolgoznek.
ma megeyk termeszetgyogyaszhoz 3. alkalommal. eddig ezt nem mondtam, meg nemtom er-e vmit, ha igen, beszamolok.
Mas:
Van kedve vkinek megnezni velem a Vigszinhazban a Romeo es Juliat aprilisban?
Tudom ez szerelmes historia, de Andre annyira nem all jol azert a magyarral, h ezt megnezze velem
szep napot/ elvezzetek a napsutest - mar amennyire lehet azt egy epuletbol
UI; tegnap egyedul kellett yoghurtot oltasra vinnem, es sikerult elve megusznom
ujabb apro orom. pihh.
bocs, h hosszu voltam.
cupp