Visszaertünk, Londonbol, majd megprobalok reagalni estefele, de azert van egy meselnivalom ....
Kepzeljetek, letartoztattak minket!!!
Fel akartunk menni a London Eye-ra es volt nalunk egy borsspray, ami ugye Europaban megengedett dolog (Mo es Ausztriaban legalabbis biztosan). Erre a biztonsagis srac közölte, hogy ez fegyver es ki kell hivnia a rendöröket, de nagy valoszinüseggel nem jönnek ki, mert ez eleg gyakori turistaknal es ha ki is jönnek csak szolnak, hogy maskor nem es elveszik.
Ehhez kepest kijött ket bunko rendör. A ferjem mondta nekik, hogy az öve es vallalja a felelösseget, meg hogy terhes vagyok, ugyhogy hagyjanak. En persze zokogtam, meg minden bajom volt, nem nagyon beszelek angolul, ugyhogy nagyon ijesztö volt. Azt mondtak mindkettönket letartoztatnak es bevisznek az örsre, több ezer ember szeme lattara. Nem engedtek, hogy egy kocsival menjünk engem rabiztak ket szemet nöre, akik ugy neztek ram, mint egy terroristara. Kiszallitottak a kocsibol es nem akartak odaengedni a ferjemhez.
Aztan vegül szerencsere együtt lehettünk, de en akkor mar teljesen kesz voltam, remegtem a baba meg lapult es ugy feltem, hogy nehogy baja legyen. Pisilni valami cellaba vittek be ...
3 orat voltunk ott. Vettek ujjlenyomatot, DNS-t, lefenykepeztek, cipömerettöl kezdve mindent felirtak. Hihetetlen volt, mint egy filmben a gyilkosokat! Persze megkerdeztek, hogy ne hivjanak-e egy orvost ... kösz.
Vegül kaptunk egy figyelmeztetest es fönök közölte, hogy azert azt meg kell mondja, hogy nem sok rendör tartoztatott volna le ezert. Hat nagyon edesek ...
Hiaba volt rola szo, hogy felhivjak a nagykövetseget, vegül nem tettek ... ugyhogy most meg telefonalgatunk, aztan biztos lepünk meg valamit, mert ez nagyon durva volt. Apukam regebben diplomatakent dolgozott, a nagypapam pedig 40 evig az angol nagykövetsegen, ugyhogy különösen is erzekenyen erint az egesz
Ne haragudjatok, de ezt azert gondoltam elmeselem ...
Majd meg jövök mosolygosabb dolgokkal is