De sokat írtatok!
nagyon örülök ilyenkor, csak válaszolni nehezebb
Linácska, nekem az jutott eszembe, hogy esett az eső és a szél nekifújta/verte a ház oldalának az esőt...más magyarázatot nem találok...
Gydavid, persze, teljesen más a te helyzeted! De az is biztos, hogy ott nálatok valami nagy baj van, ez így nincs rendjén
És tényleg az lenne a legjobb, ha megszakítanád a kapcsolatot, akkor is ha nehéz..viszont láthatod, hogy ez sem jó így...
Pelenkázólap: nekem többféle volt, az ágyon használtuk (a mi ágyunkon), mert azért jó, ha van valami a baba alatt, ami felfogja a pisit-kakit...Nimródnál kaptunk egy olyan ágyra tehetőt. nem rossz, van alul 2 bigyó (illetve 2*2), ami nem engedi lecsúszni, leesni a kiságyról. De így csak az első 3 hónapban használtuk, után nekem már túl veszélyes volt, féltem, hogy leesik róla. De addig jó, nem akadályoz, ugyanis a baba olyan kicsi, hogy elfér keresztben is az ágy egyik végében
(nekünk is 60*120 cm-es kiságyunk volt); nem is ronda, és jó, hogy amikor csak tisztába kell tenni, ott van kézügyben....Komódom is volt, de azon azt hiszem sosem pelenkáztam, hanem azon voltak a popsitörlő, kenőcsök stb. Komód magasságát nem tudom...Amig pici, szerintem mindegy, milyen magas (nem alacsony, hanem magas!), utána pedig már úgysem azon fogod pelenkázni...
Anabique, nekem is nagyon tetszik a nadrág, de szerintem nekem a se..em nem férne bele, ugyanis súlyomnak kb 60 %-a oda tömörül